Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:45:54
|
|
|
|
zolika
|
Čer čer... ...smo nbavli vlažilec zraka - 30e je košatl! Že je v uporabi....mali spai! Zrak je drugačen v spalnici...se občuti - če pa bo to doprineslo k boljši prehodnosti dihal - pa bomo videli! Mene še kr kolk zafrkava - šepam, ko stara babica nekaj me je vščipnilo v nedeljo - in noče in noče nehat....grozno! mah bo že.... Lep večer - grem vodoravno!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:47:04
|
|
|
|
misa79
|
A je danes kaj takega v zraku???? Miha se je tudi po 10 min spanja začel dret v postlci. Sva se spet podojila, zdaj pa poskušava spet zaspat - zaenkrat neuspešno. Pa saj bo.... clericv6 - polovica je približno 100 g. Tudi jaz mu nič ne silim, ampak sam je z užitkom. Če bi mu dala, bi pojedel celo. Je pa zadnjič jedel jabolko z banano, pa ni bilo nič reakcije. Bomo zelenjavo malo kasneje spet probali, zaenkrat pa je jabolko zakon
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:50:37
|
|
|
|
Jo@n
|
Spet sem igrala dudo... Četrtič . Upam, da tokrat uspešno. Sicer me čaka še mišn imposibl (prelaganje v posteljo), ampak čakam da pade v tisto ta globoko fazo spanja... Al pa da moj pride domov . IZVIRNO SPOROČILO: misa79 A je danes kaj takega v zraku???? Verjetno, luna ni... No čveke, kaj bo pa danes padlo?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:52:15
|
|
|
|
clericv6
|
Misa: a je možno, da mu samo tista konkretna kašica ni odgovarjala ali je bilo prav preveč? Zdaj mi ni pa nič več jasno glede teh količin Tiste, ki že imate otroke- saj kakšne katastrofalne napake najbrž tudi ne moremo narediti, kajne???? Zdaj pa držimo pesti, da naši zaspijo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:53:43
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Miša, tele kašice so ponavadi zmešane (več različnih zadev), pri uvajanju je pa pomoje boljše, da poskuša vsako zadevo posebej. moje mnenje samo, izkušenj pa nimam Zolika, naj te možek lepo nežno zmasira, pa bo mogoče boljš no, bejbe, dejmo čvekat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:54:01
|
|
|
|
clericv6
|
Zolika: kateri vlažilec ste pa nabavili? Tudi mi ga bomo morali zaradi suhe kože, pa se ne spoznam na vlažilce. Tako da če mi lahko katera svetuje, bi bila zelo vesela .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 20:58:29
|
|
|
|
clericv6
|
Zdaj sem šla pogledat Kiaro in je spala na trebuščku z nosom v jogiju Sem jo kar obrnila. Naj omenim še to, da ni znala ležati na trebuhu, ker se je vedno dvignila v kravice... Saj res, do kdaj pa spanje na trebuhu ni priporočljivo za ? Saj vem, da ni tako hudo, ampak me vseeno zanima.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:00:31
|
|
|
|
clericv6
|
No, pa imam novo zvezdico. Čveke ste me pustile, da imam monologe, mene pa očitno to nič ne moti?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:01:00
|
|
|
|
scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Misa: a je možno, da mu samo tista konkretna kašica ni odgovarjala ali je bilo prav preveč? Zdaj mi ni pa nič več jasno glede teh količin meni je patronažna rekla (zdej sem lohk pametna, k mi je tolk povedala ), da je čist različno, kolk je za kakšnega dost. jst našemu neham dajat, ko noče več. tega ne pokaže s tem, da ven pljuva (ker to včasih kar vmes naredi, pa potem še vedno odpira usta), ampak zapre usta, tako da mu ničesar več ne bi mogla notr dat bejbe, upam, da vaši ugotovijo, da je treba spat ... naš zvečer načeloma kar fajn zaspi (pa ga ne upam preveč hvalit, da se ne pokvari )
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:03:54
|
|
|
|
clericv6
|
Scorpio: jaz imam isti način- ko zapre usta, je konec. Imam pa drugo težavo, med hranjenjem je začela prijemati slinček in si ga tlačiti v usta??? Mislim, kot da ji ne bi nikoli nič dali za jest...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:04:15
|
|
|
|
scorpiogirl
|
Clericv, pomoje spanje na trebuščku ni več panike, ko sami dvignejo glavico, če bi jih kaj motilo. naš zadnje čase veliko spi na trebuščku, pa dolgo ni hotel tako spat ... se skoz nekaj zmišljuje aja, pa čestitke za zvezdico
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:05:40
|
|
|
|
lepa posadka
|
Hej! Se pokorno javljam... danes ne bom pisala tako natančnega opisa dneva kot včeraj, ker bi se mi verjetno zlomili prsti od vseh možnih kombinacij in dogodkov. Povzetek: ati se je vrnil še dovolj zgodaj, da smo skupaj prižgali svečke na tortici... ta velika bo sicer šele v soboto, ko bo žurrr. Ja, današnja tortica je sicer hudo okusna.... ni pa višek estetike... Če hoče katera recept za torto, ki se naredi v 15 minutah... naj pove. Tole je bila naša navihanka...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:06:35
|
|
|
|
Jo@n
|
Clericv6, čestitke za zvezdico! Po mojem tudi ni panike, če je na trebuščku, odsvetuje se na začetku, saj lahko poliva, pa nima moči da glavico umakne. Naš sicer še ni prespal niti minutke na trebuhu. Velikokrat ga dam na bok, ampak hrbet rules . Z glavico na stran...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:08:11
|
|
|
|
clericv6
|
O, kako lepa bjondika! Lepo, da ste uživali in ne dvomim, da je bila torta doooobraaa! Jaz bi imela recept, a dejansko se naredi torta v 15. minutah??? No, če kupiš biskvit ali če ga sam narediš?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:09:18
|
|
|
|
clericv6
|
Hvala punci za nasvet glede trebuščka. No, pa saj imamo angelcare, meni je zakon, ker lahko mirno spim.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:09:42
|
|
|
|
lepa posadka
|
Tako - drugega ne uspem komentirat, k si že točim vodo v bani... Samo glede GH... saj je fino, da se pogovarjamo in delimo nasvete. Na koncu pa bo seveda vsaka po svoje naredila. Najbolj fino je, če se čim prej pride do tega, da dete je iz skupinskega jedilnika. Mi smo to pri ta drugi in ta tretji zelo kmalu uvedli in smo skupaj za mizo sedeli in, ker smo vsi jedli, je bil tudi zanimivo. 5 kapljic, pa 3 dni eno reč itd... to nisem nikoli počela... No, morda zato ni bil nikoli noben hudo ješč... Kaj pa vem. danes vsi kar vse radi jejo... edino ta prvi je hud zbirčnež... je pa zdrav kot tiger, tako da se ne sekiram. Zolika... a si že ugotovila za kateri film gre in kdo izvaja? Vse punce... pridne bodite... mirno noč... se beremo jutri.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:11:19
|
|
|
|
Ketrin
|
Čer... Danes je pa bolj zatišje...trenutno...zatišje pred neurjem? Zolika super za vlažilec, potem pa le poročaj... jaz dam zaenkrat na radiatro kar skledo vode...itak pa pri nas ponoči nehajo kurit, tko da je v sobici 20 stopinj in je prav sveže... Luftanje...to pa itak vedno kadar greva ven postim okna na kip odprta... Spanje na trebuščku... Kaja je spala na trebuščku že pri 2 mesecih, mogoče še prej, pa se ne spomnim (kje je že to ). Tako je bolje spala... potem pa sva se začeli učiti samo uspavanje in sem jo položila na bok... zdaj pa jo dajem spet na trebušček...in ful dobro spi... Kolikor je meni znano naj ne bi spali na bušiju dokler ne morejo dvigovat glave... to pa zdaj že vsi naši malčki obvladajo.. tko da ti jo kar da, če se ti zdi da bolje spi... Clericv bravo za zvezdico... prava čveka si .... dobro si si zastavla... res ne vem kaj si tolk časa čakala, da se nam pridružiš...veš kolk bi že zvezdic lahko imela Joan, upam, da četrtič uspe.... in da bo noč mirna.... Enako velja zate Miša.... Ja, naši malčki so nepredvidljivi...in sej veš Joan, še vedno ni nikjer navodil za uporabo... tudi google jih ne najde Nič, saj veste...četrtek je danes... forenziki... tko da mam še pol urce...pol pa na kavč
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:13:30
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Hvala punci za nasvet glede trebuščka. No, pa saj imamo angelcare, meni je zakon, ker lahko mirno spim. Če imaš Angel care pa sploh nimaš kaj skrbet... Mi ga imamo tudi in je res top zadeva
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:15:17
|
|
|
|
lepa posadka
|
Ok, priznam, še biskvit se speče... Biskvit je testo za rolado iz 2 jajčk: 2 jajčki, 2 žlici sladkorja, 2 žlici moke, malo vode, res malo pec... Se peče na 190 cca 5 minut. Vmes dam v lonček 2 škrniceljčka suhe želatine in 10 žlic vode - pustim 10 min, da nabrekne. Vmes dam v posodo 3 navadne jogurte, 10 dag sladkorja, 2 vanilija in stepem 2 sladki smetani. Želatino potem na rahlem ognju utekočiniš (ne sme bit pretopla) in vse zgoraj napisano zmešaš. Ta čas je biskvit že pečen... če ga daš ven iz pekača in na pult, se ta v 5 minutah ohladi... jaz ta čas pekač umijem in sestavim nazaj. Spodaj je testo, potem 1/3 bele mase (iz smetane, jogurtov), potem posipam zmrznjene gozdne sadeže+robidovje, pa malo sladkorja posipam gor... in na vrh še preostanek bele mase. Vse ksupaj gre v hladilnik... če se mudi, pa za max 1 urco v zmrzovalnik. To je to. Hladna, ledena, kisla, sladka, sočna...super njami... Pri nas je vedno takoj zmanjka. Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:15:21
|
|
|
|
bela vrtnica
|
Večer! No, zdaj pa vem zakaj je bila Zara danes takšna tečka. Spet imamo nov zobek(zdaj imamo obe spodnji enki). Je prav srčkana, ko se nasmeji. Danes cel dan je kr neki jokala in roke so seveda bile non stop v ustih. Celo na sprehodu je tečkala, ko pa ponavadi tako uživa. Sem šla v lekarno kupit Calgel in mi je začuda že ob osmih zaspala (no mogoče pa le malo pomaga in blaži bolečine). Upam, da se nocoj ne bomo prepogosto zbujali. Glede teh kontracepcijskih tablet sem pa prav šokirana. Jaz osebno jih nikoli nisem jemala, nisem ravno zagovornik tablet. No zdaj tako pazimo, kmalu pa si bomo zaželeli še enega (moram priznati, da bi kar kmalu ,čeprav bova še malo počakala, ravno toliko, da preverim kakšno je stanje v službi), potem pa si bomo morali umisliti kakšno konkretno zaščito, ampak to sigurno ne bodo tablete. Kaj pa ostale aprilčite, se vam že kaj lušta delat na , al je še prezgodi? Meni pa bodo recepti za pripravo hrane za naše najmanjše še kako prav prišli. Se mi zdi, da včasih prav ideji oz. kaj naj naredim za jesti namenim preveč časa, potem ko pa imam idejo, samo kuhanje sploh ni problem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:16:04
|
|
|
|
Ketrin
|
Posadka čestitke tvoji malčici... fletkana je ni kaj... prava mala princeska... Super da ste imeli spet pester in dan pol doživetji... Pa hura, da je možek kmalu prišel... Zdaj pa si le privoščita banjo...no nadaljevanje pa naj bo še lepše Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:18:38
|
|
|
|
lepa posadka
|
O, ketrin... s tabo pa že dolgo nisem pošteno počvekala... Zdele pa tut ni trenutek... Saj menda pridete kdaj dol, kaj? Uživaj ob forenzikih...jest pa res rabim bano in postlo, pa moževe radiatorčke. Včerajšnja noč je bila prekratka, današnji dan čist preveč pester... Saj veš. Upam, da boste imele s Kajo luštno noč... pa vse ostale tudi!!!! Hitro spat, dokler je v posteljicah še mir... pa dokler sem še an tekočem s stranmi na RR :-)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:18:54
|
|
|
|
clericv6
|
Ketrin: nikoli nisem sodelovala na kakšnem forumu in tudi na trem nisem imela namena. Na začetku sem samo občasno skočila pogledat svoje "sotrpinke", potem me je pa kar potegnilo . Pa saj same veste, kako to gre. Potem me je pa Joan sprovocirala, zdaj pa imate . Ja, angelcare je super. Se vam je kdaj oglasil? Nam se je enkrat in smo leteli k zdravniku, pa so ugotovili, da gre za refluks. No, od takrat imamo mir in resnično upam, da tako ostane .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:20:23
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica Večer! No, zdaj pa vem zakaj je bila Zara danes takšna tečka. Spet imamo nov zobek(zdaj imamo obe spodnji enki). Je prav srčkana, ko se nasmeji. No, saj se mi je zdelo da bo to to... Bravo za še en zobek ... Pa verjamem da je prava lepotička Kaj pa ostale aprilčite, se vam že kaj lušta delat na , al je še prezgodi? Meni je še čist prezgodi... jaz bi ene 2 ali 3 leta razlike...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:21:48
|
|
|
|
NiLe
|
Čeeeer! Pa je še en dan za nami ... otroci spijo, naša Tia je danes postavila rekord v dnevnem spanju - no, če ne upoštevam prvega meseca, ko je več ali manj spala - 3 urce v kosu, pa mogoče bi še vlekla, če je ne bi zbudila ... sem bila naročena pri frizerju, pa sem jo morala malo nafilati, da ne bi bila lakota prehuda. No, babi jo je super poštimala, ji dala kašico s korenčkom in krompirčkom - odziv: ne, hvala ... prav, bomo jutri ponovili vajo ... 1x bo že zapopadla, kaj je dobro. Imam pa podoben pogled na uvajanje GH kot Posadka, čimprej jo bomo vključili v naš jedilnik. Posadka; iiiii, kako prisrčna fotka ... pa seveda se priporočam za tak šnel recept. Uživaj v banjanju Clericv; tudi naša načeloma ne spi na trebuščku ... pravzaprav se je danes med 3 urnim spanjem prekotalila na trebuščka in mogoče je zaradi tega tako dolga spala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......