Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:24:11
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka O, ketrin... s tabo pa že dolgo nisem pošteno počvekala... Ja, že dolg nisva kake pihnile Zdele pa tut ni trenutek... Se strinjam...kar šibi k možeku Saj menda pridete kdaj dol, kaj? Ja, seveda, veš da.... sam zment se moramo.... Uživaj ob forenzikih...jest pa res rabim bano in postlo, pa moževe radiatorčke. Včerajšnja noč je bila prekratka, današnji dan čist preveč pester... Saj veš. Vem, vem.... no...ne vem iz izkušenj....si pa lahko predstavljam...vsaj približno Upam, da boste imele s Kajo luštno noč... pa vse ostale tudi!!!! Hvala tudi tebi enako... Hitro spat, dokler je v posteljicah še mir... pa dokler sem še an tekočem s stranmi na RR :-) Se strinjam....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:24:12
|
|
|
|
clericv6
|
Bela vrtnica: se popolnoma strinjam z recepti za . Sem pač prvič mamica in se še učim. Je pa super, da se vedno lahko obrnem na vas (saj to sem že parkrat omenila, ampak je čisto res). Glede še enega sem pa zaenkrat istega mnenja kot Ketrin- eden mi je čisto dovolj. Dopuščam sicer možnost, da si kdaj premislim, ampak zaennkrat ne bi . Pa super, da vam je Calgel pomagal, nam na žalost ni. So pa res različni, pa čestitke za novi zobek!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:28:38
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Ketrin: nikoli nisem sodelovala na kakšnem forumu in tudi na trem nisem imela namena. Tudi jaz ne... Na začetku sem samo občasno skočila pogledat svoje "sotrpinke", potem me je pa kar potegnilo . Pa saj same veste, kako to gre. Ja, in zdaj se začne odvisnost.... Potem me je pa Joan sprovocirala, zdaj pa imate . No, važno je to...da si zdaj naša...zasvojena... Saj veš... Bolje ikad nego nikad Ja, angelcare je super. Se vam je kdaj oglasil? Nam se je enkrat in smo leteli k zdravniku, pa so ugotovili, da gre za refluks. No, od takrat imamo mir in resnično upam, da tako ostane . Nam je ene 2xpiskal...sem skočila pogledat, pa je normalno spala... sploh nisem delala nobene panike...in potem sem prebrala tuki na forumu, da lahko piska, če imaš une spodnje plate preveč narazen... Zdaj pa je OK...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:30:27
|
|
|
|
clericv6
|
A Katko so pa pozabili v Avstriji? Pa je res imela prav glede druge zvezdice. Punce, pred mano boste imele zdaj mir, se beremo spet jutri. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:30:29
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Čeeeer! Pa je še en dan za nami ... otroci spijo, naša Tia je danes postavila rekord v dnevnem spanju - no, če ne upoštevam prvega meseca, ko je več ali manj spala - 3 urce v kosu, pa mogoče bi še vlekla, če je ne bi zbudila ... sem bila naročena pri frizerju, pa sem jo morala malo nafilati, da ne bi bila lakota prehuda. No, babi jo je super poštimala, ji dala kašico s korenčkom in krompirčkom - odziv: ne, hvala ... prav, bomo jutri ponovili vajo ... 1x bo že zapopadla, kaj je dobro. Imam pa podoben pogled na uvajanje GH kot Posadka, čimprej jo bomo vključili v naš jedilnik. Posadka; iiiii, kako prisrčna fotka ... pa seveda se priporočam za tak šnel recept. Uživaj v banjanju Clericv; tudi naša načeloma ne spi na trebuščku ... pravzaprav se je danes med 3 urnim spanjem prekotalila na trebuščka in mogoče je zaradi tega tako dolga spala. Bravo Tia... Mislim, tale mami... ko ne spiš se pritožuje, ko pa v kosu 3 urce rukneš te pa zbudi.... tititititit mami A si lepa...no, še lepša, kot do sedaj Glede jedilnika se strinjam z NiLe in Posadko... čimprej jesti enako kot ostala družina.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:30:33
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, naši malčki so nepredvidljivi...in sej veš Joan, še vedno ni nikjer navodil za uporabo... tudi google jih ne najde Jah, takle mamo ... pa čist BZ bi bilo, če bi imeli navodila, a ni res Nič, saj veste...četrtek je danes... forenziki... tko da mam še pol urce...pol pa na kavč aja, to je tvoj dan ... moj dragi je rekel, da danes niti slučajno ne bom takoooo dolgooo visela na netu ... vprašanje, kaj ima v planu
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:31:06
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 A Katko so pa pozabili v Avstriji? Pa je res imela prav glede druge zvezdice. Punce, pred mano boste imele zdaj mir, se beremo spet jutri. Lahko noč! A danes greš pa mal prej na odvajanje Nočko...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:32:35
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, naši malčki so nepredvidljivi...in sej veš Joan, še vedno ni nikjer navodil za uporabo... tudi google jih ne najde Jah, takle mamo ... pa čist BZ bi bilo, če bi imeli navodila, a ni res Maš prav.... Nič, saj veste...četrtek je danes... forenziki... tko da mam še pol urce...pol pa na kavč aja, to je tvoj dan ... moj dragi je rekel, da danes niti slučajno ne bom takoooo dolgooo visela na netu ... vprašanje, kaj ima v planu Hmmmm, upam da ne bo on rabu črunalnika....in da ima kaj lepega za bregom...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:33:07
|
|
|
|
lepa posadka
|
Biskvit je testo za rolado iz 2 jajčk: 2 jajčki, 2 žlici sladkorja, 2 žlici moke, malo vode, res malo pec... Se peče na 190 cca 15 minut. (saj veste - sneg posebej...) Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:35:14
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Bravo Tia... Mislim, tale mami... ko ne spiš se pritožuje, ko pa v kosu 3 urce rukneš te pa zbudi.... tititititit mami Pa kaj naj? Mi jo je bilo hudo zbuditi, ampak pol bi bila pa hudaaaa sirena, ko mojih (.)(.) ne bi bilo, ko se zbudi A si lepa...no, še lepša, kot do sedaj Jah ... moj Nik mi je danes dal en krasen kompliment sploh. KO je prišel s treninga, je šel do svoje sobe in ko se je obrnil in me zagledal, je rekel: "Kolk si lepa. A veš, da ti ta frizura bolj paše kot prejšnja!" Oooo, kako so zlati tile mali škratki
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:37:20
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe [ Jah ... moj Nik mi je danes dal en krasen kompliment sploh. KO je prišel s treninga, je šel do svoje sobe in ko se je obrnil in me zagledal, je rekel: "Kolk si lepa. A veš, da ti ta frizura bolj paše kot prejšnja!" Oooo, kako so zlati tile mali škratki Bravo za mami... in kolk lepo od Nika... potem se pa že mora videti, če moški opazijo No, zdej moraš pa tisto kino realizirat, sploh ko te je tko lepo pohvalil
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:38:14
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 A Katko so pa pozabili v Avstriji? Pa je res imela prav glede druge zvezdice. Po mojem, da je omagala od hudega shopingiranja Punce, pred mano boste imele zdaj mir, se beremo spet jutri. Lahko noč! Nočko!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:40:33
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe [ Jah ... moj Nik mi je danes dal en krasen kompliment sploh. KO je prišel s treninga, je šel do svoje sobe in ko se je obrnil in me zagledal, je rekel: "Kolk si lepa. A veš, da ti ta frizura bolj paše kot prejšnja!" Oooo, kako so zlati tile mali škratki Bravo za mami... in kolk lepo od Nika... potem se pa že mora videti, če moški opazijo No, zdej moraš pa tisto kino realizirat, sploh ko te je tko lepo pohvalil Ja, tale moj škrat me zna presenetiti. Včasih sem kar presenečena, kako opazi kakšne reči. Ja, kino pa definitivno pade. Samo čakamo kakšen lušten film.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:43:14
|
|
|
|
Majček28
|
čer, sej me niste še pozable, a ne Dons sem se spravla že 3x na rr, pa brala pa brala.... in ko sem hotla pokomentirat me je kdo zmotu (beri: možek ). Zjutaj sem mu spet pomagala v firmi (osebna tajnica ), doma pa 100 stvari, ki se nikakor nočjo same porihtat....moj je pa tud tko 'bogi', da se tud tolk ne potrud, da bi za sabo pospravu, ampak mu kar z rok pade. Tamala je 'kao' pretežka, da bi se on napenjal pa jo dvigoval , jaz je pa glih ne znam vključt v polnenje pralnega stroja, pa v zlaganje posode v pomivalca, pa v sprehajanje likalnika,....grrrrrr....pa sem protestno opustila vsa dela in šla z Brino na sprehod....joj, kaj bi šele blo, če bi mogl moški rodit al pa če bi vsak mesec 'teto' dobil No tko, skašljala sem se, hvala da to lahko nardim tuki, komentirat ne rabte, ker je blo že 100x napisan ....pomaga pa vseen Ker ste ble že spet noro pridne grem zdej še 7 strani za nazaj brat, postopoma, (da me spet ne pustite kje zadaj in popihate spat), tko da komentarji sledijo sprot
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:48:23
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka Biskvit je testo za rolado iz 2 jajčk: 2 jajčki, 2 žlici sladkorja, 2 žlici moke, malo vode, res malo pec... Se peče na 190 cca 15 minut. (saj veste - sneg posebej...) Mmmmm, tale torta bo v kratkem na našem meniju. Hvalaaaa! Lahko noč...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:48:25
|
|
|
|
Ketrin
|
Ja, Majček, maš prav tole glede moških... Kaki rodit...že M bi bla dovolj No, HB da nas imaš, a ne? Ti kr beri.... Jaz pa vas tudi zapuščam.... Trenja se poslavljajo in sledi moj šov.... Upam, da ne naklofate cel roman do jutri.... Nočka....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 21:53:38
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 čer, sej me niste še pozable, a ne Pozabileee?? Ne, kje pa ... pogrešale pa smo te, to pa ja No tko, skašljala sem se, hvala da to lahko nardim tuki, komentirat ne rabte, ker je blo že 100x napisan ....pomaga pa vseen Sej veš, tuki smo med drugim tudi za to, da se potolažimo, potarnamo, jezimo nad našimi dragimi ... jaz sem s tabo ! No, ko smo glih pri descih, moj mi je prej obljubljal neki, pa že smrči na kavču, sem ga že 2x ruknila, pa se ne pusti motit ... tud prav
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:02:05
|
|
|
|
Majček28
|
Nile, samo da ne bomo me krive, za pomankanje romaantike doma pa baj d vej, moj tud že pesmico poje...Brunda gunda Jutri gremo pa na poroko in pridemo šele v soboto popoldan domov.....prav nič ne dvomim,da mi ne boste velik 'domačga branje' spet nakofale. Kje je pakej naša Sračka....ups...Srečka
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:06:34
|
|
|
|
misa79
|
je za trenutek zaspal, jaz pa sem tud že čist Grem malo forenzike pogledat, potem pa spat. Upam, da ne bo sirene........ Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:07:43
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Nile, samo da ne bomo me krive, za pomankanje romaantike doma Glej, sem rekla, da danes bom na OFF od RR, on pa kar brunda gunda ... kaj naj ... nič, grem pod tuš in če se bo gospod blagovoljil it romantiko, prav, če ne pa ... priložnost izgubljena ne vrne se nobena Jutri gremo pa na poroko in pridemo šele v soboto popoldan domov.....prav nič ne dvomim,da mi ne boste velik 'domačga branje' spet nakofale. Uživaaaaj!!! Kje je pakej naša Sračka....ups...Srečka Upam, da počiva in si nabira moči ... in da bo jutri bolj razpložena za kakšen čvek. Srečka, pogreeešaaaamooo teeee!!!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:08:32
|
|
|
|
NiLe
|
Lahko noč, Miša!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:45:21
|
|
|
|
Majček28
|
Sem prebrala za nazaj, zdej pa komentarji (upam, da ne bom pobrklal imen ): Nile, super za novo frizurco, sploh ne dvomim da si oh in sploh. Tvoj sine je pa car- moški ki opazi, da je bila ženska pri frizerju in še pohvali- prava redkost Kaj pa si dala Tii za jest, da se je resetirala in tko lepo spančkala? Dej nam kakšen recept Bela vrtnica, čestitke za drugi zobek....verjamem, da je prav kjut...še bolj kot prej Posadka, upam da možkovi radiatorčki grejejo...kar se pa tiče tvoje energije si pa itak carica Marica Recept zgleda simpel....pri meni pa ni važn kako simpl je ker nikol nč ne rata ....mi gre pa okušanje tolk boljš od ust Ketrin, ti si pa kr 2-kratna odvisnica...še od Forenzikov Vijolica, za seznamčke Ker vas je kr neki s pokvarjenim 'spalnim modelom', upam da se čimprej resetirajo in spet prinesejo mir v pravljično deželo Gosta hrana, jaz vas lepo berem pa od vsake mal potegnem...sama itak nimam pojma...knjige neki, babice spet neki druzga, mulit- mamice po svoje,....jaz pa neki vmes Sem pa že tolk slišala o tem kako kompliciram, ker je Brina še vedno na mojem mleku in da ne bo hotla nč druzga jest pa da se ne bo razvijala....grrrrr....pa da so njihovi otroc že pr 3 mescih vse jedl pa bla bla bla.....pol mam pa kr občutek, da se moram neki zagovarjat....to je moj otrok in bom nardila tko kot jaz milsim da je OK, oni so mel svoje pa so tud po svoje počel.PIKA IN KONEC ...F5
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 22:50:03
|
|
|
|
Majček28
|
ah, spet sem zvisela iz debate....tole pa men sploh ni usojen...mi boste še vzele status čveke Kakšen status pa dobiš za monologe?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 23:06:01
|
|
|
|
Krista28
|
Čeer, joj saj vas berem, pa ne utegnem....tako da komentirat ne bom mogla kej dost - GH, pri prvem se nisem držala teh priporočil po dnevih, pa tudi kislo smetano sem pri koncu 6m dala v krompir, špinačo, blitvo,,,,ker sicer ni pojedel niti žličke, tudi naribana jabolka in ostalo ni šlo kar tako...pol se je pa kar odprlo in zdaj je vse in zaenkrat nima nikakršnih težav razen po gobah - rata kot bi ga koprive... Hvala za recept Posadka, bo sprobano... Calgel se mi zdi, da tud pri nas mal pomaga...čist pa tud ne... Nile, ob komplimentu je še men je toplo pri srcu ratal.....bravo za take fante, a ne.......ima verjetno lep vzor doma.. pa luštno mami. Majček, saj nimaš monologo, jst tud pišem svoj post...
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 25.9.2008 23:10:02
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Kakšen status pa dobiš za monologe? Ti bomo certifikat za odvisnico naredle...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......