Aurea
|
Hoj, punce, medve z malo sva bile pa danes ful dolgo zunaj na sončku , 2x daljši sprehod po 2 uri in je bila res pridna v vozičku, je spančkala, mami pa je pridno nabirala kilometre (se mi že v hlače pozna, da se takole rekreiram ) IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje za vse, ki ste že imele krst ali ki ga še boste - ste/boste kaj dale v zahvalo povabljenim? Anitka, jaz jim bom dala narediti 2 fotografiji: skupinsko in eno od Ane. Bojo še najbolj veseli Eej, jest sem tudi naši ravno danes (za dopolnjenih 5 mesecev - BTW, Ana se zahvaljuje vsem za čestitke! ) kupila Tiny love banano za na voziček - jo zataknem kar za strehico in potem dol binglja, tamala jo pa v usta tlači Meni so zakon Tiny love igrače. Kako pa kaj Mura? Je fajn, a ne No, pri nas že veselo pančkamo (tudi do 2 uri!) v športnem delu, ki ga čisto poležem in podložim še z eno odejo, da je čisto ravno. IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 GORENJKE a ste za eno srečanje v bližnji prihodnosti??? Punce, jest tut verjetno pridem z mojo malo V katerem baru pa? A v Sparovi restavraciji? BTW, Martina, a boš ti vpisala Tjaško na plavanje, ki se v kratkem začne? Mi smo našo že... IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Najin Gal pa cuza prst, a še kateri majček ali majčica cuza prst? Pod nobenim pogojem ne sprejme dude. Aurora, pri nas imamo ene 6 dud, pa nobene ne mara... no, ampak midva se ne dava zdaj jo že dlesni matrajo in tako kot Gal je / cuza prste, zato ji, takoj, ko vidim, da cuza prst, potisnem dudo namesto prsta in začuda jo sprejme (vsaj za nekaj časa, max. 5 min). IZVIRNO SPOROČILO: tilči Koliko se pa vaši še igrajo v igralnem centru? Tilnu ga kakšen dan ne pokažem, potem pa je zanimiv 100/uro.Ravno sedaj vleče za ovčko. Naša se vsaj 2 x na dan igra notri, takoj zjutraj, da mami pozajtrkuje (recimo 30 - 45 min) in malo popoldne. Sem pa tudi ugotovila, da bi bilo bolje, če kakšen dan ne bi bila notri - kaj nam je počela, ko smo se vrnili z morja - tok se je kobacala in obračala notri vsa presrečna...noro. IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Punce rabim pomoč - Gal je dobil full lepo zimsko jaknico s. Oliver št. 80 pa sem malce v dvomih. Pri kateri starosti nosijo št.80. Se bojim, da mu bo drugo leto premajhna pa bi jo morda šla zamenjat, ker je res zelo lepa. Anitka, mi itak že nosimo št. 74, tako, da sem kupila zimski pajac - bundo št. 80. Ne vem, meni se zdi, da je bolje, da ima še malo prostora notri... itak bo zima trajala do marca, če ne še do aprila IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tudi naš Gregor je že v klubu "osemkilcev" Bravo za Gregorja, je že pravi silak Nina7, res imaš lep razgled IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sploh ne vem kaj je s tem otrokom, starejši ko je težje se loči od mene. Totalno mevžast. Sploh ne vem kje smo ga tako polomil pri vzgoji???? Estrella, verjetno je samo faza, da je zaradi Alje malo ljubosumen in se te boji izpustiti. Saj bo prešlo. Sicer pa res vsa čast za tabelo! Super je IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Welcome to the club , jaz si tudi želim priti pod 70, ampak zaenkrat kaže slabo. Se tolažim, da bodo kilce šle dol, ko bo Gal začel hodit in bomo morali vedno capljati z njim in za njim, pa ga loviti...hm slaba tolažba kajne Evo, meni je uspelo prejšnji teden prebiti magično mejo 70 kg - verjetno zato, ker se mala ful pogosto doji zadnje dni in bom menda kmalu kot izžeta cunja Joj, kakšno kačo sem zdaj napisala po dolgem času...
|