|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
26.9.2008 8:04:03   
Anonimen
estrella in jana: hvala vamauser posted image user posted image

jooj kolk je zamorjeno vremeuser posted image moja pa celo na svoj in atijev rojstni dan tečka na fuuuluser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.9.2008 8:12:26   
jana81
zdej mam 10 minut časa da kavico spijem in eventuelno kej preberem, pa nič niste napisale... ????????????
dans mam namen generalko nardit po hiši, pa cote speglat, upam da se bo Nejc strinjaluser posted image

edina dej se zmen z unim gor, da bo drug teden sonček, da midva prijadrava k vam, pa da užgemo en notranjski čvekuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.9.2008 8:45:01   
špelin@
Dobro jutro user posted image

HB, da je petek!!! Meni se od tega tedna že malo trga, ker je bil našponan do konca. Vseh milijon obveznosti velike pike, letanje okrog dohtarjev,... Poleg tega je fifti:fifti možnosti, da mogoče user posted image  jutri ne bo delal - držte pestke user posted image user posted image

Naty*, če boš kaj hodila v Zagorje, se mi javi, greva na en kofe!!! Sem potrebna malo čveka. In user posted image  za Žana!! In user posted image user posted image user posted image  za naprej. Aja, daj mi povej, kako izgleda potem tvoja prehrana, kaj recimo skuhaš?

edinaos, ne ti mene s 70 kilami! Ti ne verjamem, ker jih imam jaz manj, ampak izgledam pa bolj konkretna od tebe. Bom drugič prinesla svojo vago s sabo user posted image

Vse najboljše vsem slavljencem:
Ana (Aurea) user posted image  za 5 mesecev - z miceno zamudo user posted image
Anja-Tia (edinaos) user posted image  za 4 mesece
user posted image  od edineos za 30 let user posted image  No, on dobi še user posted image user posted image

katy82, a se danes že kaj bolje počutiš?user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 26.9.2008 8:47:34 >

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.9.2008 8:46:50   
špelin@
Aja, kasso, da moram vohuniti po Kraševkah, da vidim, kako krasne slike slika tvoja mami... Ti, ti, ti - manjka smajli, ki te bo s palco po nagi riti user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.9.2008 8:54:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* 
Projekt plavanje je........grozaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Men je bilo tako nerodno, da bi se najraje vdrla v zemljo. Malega sem morala porivat, da je šel notri, pol je začel jokat in ven, pa sem ga spet notri peljala. Potem je nekaj časa sodeloval, ko pa so se igrali se je držal kot kisla limona na drugi strani.Sploh ne vem kaj je s tem otrokom, starejši ko je težje se loči od mene. Totalno mevžast. Sploh ne vem kje smo ga tako polomil pri vzgoji????user posted image user posted image user posted image

Te bom potolažila, da nisi edina v tej brozgi. user posted image  Tudi mi imamo težave. Malo sumim, da je to zaradi novega člana, čeprav ne kaže ljubosumja in jo ima zelo rad, ampak včasih tole cmerjenje presega vse meje. Karkoli ne doseže v jok. Sicer se ne dere histerično ampak čisto milo. Sem rekla danes, da ga bom dala kastrirat, če se misli non-stop cmerit. Pri en em letu si je razbil koleno, padel xx krat pa se ni jokal. Je moglo bit res hudo, da se je zjokal zdaj pa user posted image . Pri nas je telovadba kar uspešno potekala. Malo sem jaz telovadila in ko je videl, da se smejem in je zabavno pa je začel in me sploh ni več rabil. Meni se tudi sanja ne, ali rabijo več časa za privajanje ko so večji al kaj jim je. Ali pa so to mamini sinki, ki nas imajo preveč radi in so bolj navezani in manj samostojni (kar se čustev tiče) kot punčke. user posted image  Ko bom razjasnila tole skrivnost ti javim v čem je point. user posted image

Mi imamo drugače kar pestro. Tudi vremensko. Včeraj je bilo od sonca do dežja vse po spisku. Pri moji teti, ki je nekaj km od nas je padala toča in jo je bilo toliko, da so jo lahko odstranjevali z lopato. Baje 5 cm. Ni mi pa jasno od kod se je vzela ta toča, ker ni več vročine. No pa če se spomnim, da je avgusta padala ponoči, mi je še manj jasno. Tale narava je čisto zmešana. Le kaj smo naredili?

Rastemo pridno, Maja je še vedno na mleku. user posted image  Je bilo en dan rahlo pomanjkanje, recimo da poskok v rasti, pa sem začela goltat čas za dojenje in je spet ok. Zdaj pa mi malo "zastaja". Ne spije vsega.
Naveličala sem se vsakdana. Rabim malo življenja!!! Ene pol ure bi rada bila brez otrok, pa mi tega ne ugodijo. user posted image  Pol urce brez brige. Ne vem več kaj je to bit pol ure na off. Se tolažim, da bodo boljši časi. Služba mi pa vedno bolj smrdi. user posted image  Diši mi edino plača. user posted image
Zdaj pa je princesa začela tečnarit in jo bo treba počasi spravit spat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.9.2008 8:55:04   
Anonimen
špelin@: se bom prav slikala na vagi, pa mi boste začele verjeti, zakaj sem tako nezadovoljna sama s sabouser posted image

Drugače pa mislim, danes svojemu mižeku danes skuhati za kosilo musako, saj ima to najrajeuser posted image zvečer pa mogoče dobi še sladicouser posted image

Pri nas se je sonček naredil, tako da čakam da se mala miška zbudi in šibave v kingurujčka.

Aja še to Anji sploh niso zanimive igrače, ki so razasteuser posted image vse drugo prej porajta.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.9.2008 9:02:02   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ja malo bom morala stisniti zobe in nekako najti način kako se znebiti teh kguser posted image

Pejt zdele z nama na turo do gornjega user posted image , ko je tak lep sonček zuni!

naty: kako ste spali?

Super smo spaliuser posted image user posted image ! Ob osmih je zaspal in se je enkrat zbudil, dobil dudo, potem pa spal do pol dveh, ko sva se podojila, pol še enkrat ob pol petih, pol sva pa spala do šestih user posted image user posted image user posted image ! Brez krčev in brez problemov!

Glede kil pa nehi... sm ti povedala, da si zafrustrirana zato, ker si bla prej trlica, zdej maš pa mal oblin. Ne pritožuj se!  

Vse naj, naj Anji-Tii in Primožuuser posted image user posted image user posted image !!!!!

Špelin@ ja pridemo v soboto v Zagorje, pa te bom poklicalauser posted image . Moja prehrana... no včeri sem naredila riž z bučkami in korenčkom (samo sol in poper ter naravne začimbe), zraven pa svinjske zrezke isto samo soljene in poprane pa rožmarin sem uporabla. Predvčerajšnjim pečen krompir in puranje čevapčiče (doma narejene, se pravi spet samo naravne začimbe, sol in poper).
Jem lahko polbel ali črn kruh brez dodatkov (Martinov, Jelenov ali Krjavel), namesto salam in paštet samo naravna prekajena puranja prsa, samo margarino Vitaquell in domače marmelade... Predstavljaj si vse, kar nima noter čist nobenih dodatkov. Še kupljena marmelada ma vsaj en konzervans noter. Dons morm it kupit testenine brez jajc (pa jih še nisem našla).
Mam nekaj receptov za peciva brez jajc in mleka ter industrijskih stvari, tko da bom mogoče celo kej sladkega spekla. V bolnici sem dobila eno bananino pecivo je blo prav njami!

katy upam, da si noč dobro prespala. Tele viroze so kr user posted image .

Alarm se oglašauser posted image , pridem kasnej...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.9.2008 9:09:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Projekt plavanje je........grozaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Men je bilo tako nerodno, da bi se najraje vdrla v zemljo. Malega sem morala porivat, da je šel notri, pol je začel jokat in ven, pa sem ga spet notri peljala. Potem je nekaj časa sodeloval, ko pa so se igrali se je držal kot kisla limona na drugi strani.Sploh ne vem kaj je s tem otrokom, starejši ko je težje se loči od mene. Totalno mevžast. Sploh ne vem kje smo ga tako polomil pri vzgoji????user posted image user posted image user posted image

Te bom potolažila, da nisi edina v tej brozgi. user posted image  Tudi mi imamo težave. Malo sumim, da je to zaradi novega člana, čeprav ne kaže ljubosumja in jo ima zelo rad, ampak včasih tole cmerjenje presega vse meje. Karkoli ne doseže v jok. Sicer se ne dere histerično ampak čisto milo. Sem rekla danes, da ga bom dala kastrirat, če se misli non-stop cmerit. Pri en em letu si je razbil koleno, padel xx krat pa se ni jokal. Je moglo bit res hudo, da se je zjokal zdaj pa user posted image . Pri nas je telovadba kar uspešno potekala. Malo sem jaz telovadila in ko je videl, da se smejem in je zabavno pa je začel in me sploh ni več rabil. Meni se tudi sanja ne, ali rabijo več časa za privajanje ko so večji al kaj jim je. Ali pa so to mamini sinki, ki nas imajo preveč radi in so bolj navezani in manj samostojni (kar se čustev tiče) kot punčke. user posted image  Ko bom razjasnila tole skrivnost ti javim v čem je point. user posted image

Veš, njega je bilo strah, ker je bil brez rokavčkov. Sicer sem sama kriva, ker sem mu skoz govorila, da mora pazit v vodi, pazi, da se ne udariš ob rob bazena...itd sedaj mi pa pribije, se nisem upal na tobogan, da se ne bi udaril ob rob bazenauser posted image No, vidiš, da tud pretirano pazenje ni prav fajn, sem ga kar zafurala

Mi imamo drugače kar pestro. Tudi vremensko. Včeraj je bilo od sonca do dežja vse po spisku. Pri moji teti, ki je nekaj km od nas je padala toča in jo je bilo toliko, da so jo lahko odstranjevali z lopato. Baje 5 cm. Ni mi pa jasno od kod se je vzela ta toča, ker ni več vročine. No pa če se spomnim, da je avgusta padala ponoči, mi je še manj jasno. Tale narava je čisto zmešana. Le kaj smo naredili?

Rastemo pridno, Maja je še vedno na mleku. user posted image  Je bilo en dan rahlo pomanjkanje, recimo da poskok v rasti, pa sem začela goltat čas za dojenje in je spet ok. Zdaj pa mi malo "zastaja". Ne spije vsega.
Naveličala sem se vsakdana. Rabim malo življenja!!! Ene pol ure bi rada bila brez otrok, pa mi tega ne ugodijo. user posted image  Pol urce brez brige. Ne vem več kaj je to bit pol ure na off. Se tolažim, da bodo boljši časi. Služba mi pa vedno bolj smrdi. user posted image  Diši mi edino plača. user posted image

No kot bi mene poslušal.Mene otroci na momente kar dušijo. To tumbam možeku vsak dan in sedaj sem dosegla, da vikend delam kar hočem, samo dojim in to je to juuuuuhuhuhuhu!!!Ostalo dela on!
Zdaj pa je princesa začela tečnarit in jo bo treba počasi spravit spat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.9.2008 9:15:01   
špelin@
Naty*, hvala, ker si potešila moj firbec user posted image  Spomnila sem se še na eno zadevo, ki je brez jajc in mleka: lahko narediš mlince KLIK

Estrella*, sem prebrala tisto okrog plavanja. Očitno je tvoj sinko v prehodni fazi, vem pa, da je zoprno user posted image  Saj bo šlo user posted image user posted image

Punce, a veste, katero majčico pogrešam? StBarbaro!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.9.2008 9:16:54   
špelin@

No kot bi mene poslušal.Mene otroci na momente kar dušijo. To tumbam možeku vsak dan in sedaj sem dosegla, da vikend delam kar hočem, samo dojim in to je to juuuuuhuhuhuhu!!!Ostalo dela on!

Jaz bi tudi malo odklopa... user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.9.2008 9:17:59   
Kanka
Eno vprašanje: a ima katera pesmico cirkuška predstava, mislim da je tako naslov. mam besedilo,pa ne vem melodije

Oj, sem nova tukaj. Tudi jaz sem rodila maja. Imam punčko Gajo.

Sem brala vaša sporočila in vidim da se že kar dobro poznate med seboj. Upam, da boste tudi mene sprejele v svoj krog.

nina7; mislim, da vem katero pesmico iščeš, bi te pa prosila za prvi dve vrstici besedila, da se prepičam - in če je prava ti jo lahko pošljem na tvoj mail.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.9.2008 9:22:40   
špelin@
Kanka, dobrodošla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.9.2008 9:24:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kanka

Eno vprašanje: a ima katera pesmico cirkuška predstava, mislim da je tako naslov. mam besedilo,pa ne vem melodije

Oj, sem nova tukaj. Tudi jaz sem rodila maja. Imam punčko Gajo.

Sem brala vaša sporočila in vidim da se že kar dobro poznate med seboj. Upam, da boste tudi mene sprejele v svoj krog.

nina7; mislim, da vem katero pesmico iščeš, bi te pa prosila za prvi dve vrstici besedila, da se prepičam - in če je prava ti jo lahko pošljem na tvoj mail.

OJ Kanka dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dej še napiš težo,dolžino...user posted image , da te damo na seznam,pa datum. Lepo ime mateuser posted image user posted image .

Tkole pa gre pesmica:
Hip hura cirkuška predstava
tralala zdaj bo pa zabava
tam je lev s petimi nogami
pes in konj morda pa tudi slon

Lepa reč glejte strica klovna
nos rdeč čevlja pa kot čolna
ta te že v dobro voljo spravi
en dva tri in vse se že smeji

Že stoji šotor tam košati
že se vsi drenjamo pred vrati
saj poznaš fante cirkusante
kaj lahko jih jutri več ne bo

Hip hura skupaj smo se zbrali
le zakaj, da bi se igrali
ste za to dragi cicibani,
da nam danes tukaj bo lepo

če jo maš bi te pa res prosila da mi pošlješ

(odgovor članu Kanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.9.2008 9:28:38   
tilči
Dobro jutro...

Danes je Tilen potegnil do 9.user posted image , se mi je pa celo noč zbujal-zobkiuser posted image . Se že prav čuti š****, samo predreti še mora.
Ksreči je tudi Nejc potegnil do 8., da sem se še jaz malo naspala.

Anja-Tia..user posted image user posted image user posted image
Kanka...dobrodošlauser posted image
Naty...user posted image  za spanje
Estrella in Barbaw... to mene še čaka, eno fazo smo že dali skoz, ko se je Tilen rodil, bomo videli, kako bo odreagiral na vrtec

Glede kg... tudi mene še čaka kakšna shujševalna, kile počaaaaaaaaaasiiiiiiii  lezejo dol, mi jih je ostalo še 8

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.9.2008 9:32:21   
Soncnica Sandra ***
Jutro, jutro!

Evo za nami je dolga, dolga noč spanja. user posted image user posted image user posted image
Manca je sinoči zaspala okrog 20.30 in je pančala danes do 8.00. user posted image user posted image user posted image
Sem zjutraj že šla preverjat. če ta otrok še diha ker je tako mirno spala user posted image .
Sedaj sva obe že pazajtrkovali, Manco sem preoblekla, sedaj se hitro javiva na RR, potem pa v akcijo na sprehod in kavico, da se še mamica malce posladka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Gorenjke: jaz pridem, sreda 10:00 qulandia!

lps

GORENJKE: potem velja kofetkanje in čvekanje za v sredo ob 10h v Qulandiji.
Po najnovejših informacijah bomo tam zagotovo: Soncnica Sandra, MARTINA, Svojeglava.
Tilči je rekla, da tudi verjetno pride. Valentina pa še ni prepričana, ker imata z Matevžem danes še P, ker je bil bolan, pa tudi sama pravi, da je prehlajena.
No upam, da se vas čim več še odloči in nam pridruži na čveku.

Kaj pa naša leteča ESTRELLA?Bi tudi ti mogoče priletela? user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.9.2008 9:33:31   
jana81
Kanka dobrodošla user posted image

katy sem ti še 1x poslala slikco, zdej sem jo z drugim programom zamnjašala, upam da je ok, pr men je šlo, mam zdej drugo.
Katera je še pisala za slikco?

no edina in naty srečne ste lahko ker imate sonček, pri nas dežujeuser posted image  , midva sva pa tak nesrečan noter.
Ej edina a veš da ma tud moj musako med najlubšimi jedmi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.9.2008 9:45:27   
Anitka
Dan!

Tudi mene se nekaj loteva in danes nisem nič kaj preveč pri volji. Me je ponoči tako glava bolela, da sem morala vzeti en lekadol, user posted image pa mi je skuhal ponoči čajuser posted image user posted image Tako imava zamašena nosa kar oba z Galom. Saj ni čudno, ko pa je tako gnilo vremeuser posted image

Anja - Tia in Primož vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kanka dobrodošla med naj čvekamiuser posted image user posted image user posted image Napiši še kaj podatkov o tvoji princeski, da te dodamo na seznamček.

Jana jaz bi tudi imela pomanjšano fotko. Kam ti jo lahko pošljem?

A veste, da bi tudi jaz rada imela kak dan odklopa. Zanimivo ne?user posted image user posted image

Grem malce zalegnit in izkoristit to kratko priliko, ko Gal panča.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.9.2008 9:48:10   
Kanka
ja, ja imam to pesmico. Danes popoldan ko se mož vrne iz službe ti jo pošljem. CD imam namreč v avtu. 

Rojstni podatki o Gaji; 10.5.2008 (3200g in 50 cm)

Kje iz Kamnika pa si, jaz sem namreč iz Podgorja?

Hvala za dobrodošlico!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.9.2008 9:49:32   
CatJa
Dobro jutro user posted image

Jaz sem cela user posted image  Sem zgleda že razvajena, da mi mali spi. No, danes sem se vstajala na 20 min. Skoz je nekaj jamral, pa dudo spuščal iz ust, pa cmevkal, za znoret. Sem mislila, da je mogoče lačen, ga priklopim, potegne parkrat pa spusti. Ga dam nazaj v postlco, pa jovo na novo.
Se ob osmih vstaneva, on cel nasmejan, men ne preostane drugega, da si skuham kofe, ne mine pol ure, začne spet cmevkat. Ne vem, a ga vreme daje al kaj, hudiča. Ma nič mu ne paše. Me je že itak celo noč hrbet bolel (ne vem od česa), sem ga zdaj še pol ure nosla, da je gospodič zaspal. Ga dam v postlco, pa spet dretje user posted image  Zdej upam, da bo spal do kakih enajstih, pol ga moram itak zrihtat, pa da greva k okulistu.

Estrella, Barbaw, welcome to the club user posted image  Jan pa niti ni, da bi bil cmerav, pa se stiskal k meni, pač pa bolj kontrira glih karkoli mu rečeš user posted image  Saj sem pisala zadnjič kako mu zbija. Vsi otroc srečni, da lahk grejo na Pikin festival, ta pa ko da bi moral na vrh Triglava peš user posted image

Kanka; dobrodošla user posted image

špelin@; a veš, da sem se jaz tudi zadnjič na StBarbaro spomnila. Sem jo šla prav z iskalnikom iskat, kje na RR se je zgubila. Zgleda, da je polno zaposlena doma.

Jana81; luškan avatar. Sem na hitro pogledala, je zgledalo, kot da ima Nejc božičkovo kapico user posted image  Pa sej še dobra dva meseca, pa bo spet veseli december user posted image

Vse naj, naj vsem slavljencem user posted image

Pa še nasvet tistim, ki niso v prednosečniških merah in računajo, da še nekaj časa ne bodo: vržte stara oblačila stran; se ne boste jezile, kako jih ne morte oblečt, ko boste (bomo user posted image ) v starih okvirjih, pa gremo naši v šoping user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.9.2008 9:51:38   
kasso
Ojla, pri nas pa tako burja piha brrrrr....

Imam pa bolnika doma- Gašper, zato danes šprica vrtec in se carta pri mami.  Upam, da bo zdrav do nedelje, ker ga je svakinja povabila na izlet v Dunajski ZOO.
edinaos
user posted image user posted image user posted image vse najboljše Anji Tii za 4 mesece in tvojemu Primožu za okroglih 30 user posted image user posted image user posted image .
Lepo praznujte user posted image

Zdaj pa šibam cunje iz sušilca pobrat, potem pa vas pridem prebratuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
26.9.2008 9:59:46   
Anonimen
Kanka sm ti poslala email na zs.
Zdej sm iz Tuhinjske doline,prej sm bla pa mal pred Podgorjem. Pa ti?se mogoče poznava?

Aja pa dobro jutro vsem!!
Zdej pa šibam mal na okol.

(odgovor članu Kanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
26.9.2008 10:02:42   
Aurea
Dobro jutro!

Pri nas je na pol sončno, user posted image  malce drema, potem pa bova šli na giro na svež zrak.

Naveličala sem se vsakdana. Rabim malo življenja!!! Ene pol ure bi rada bila brez otrok, pa mi tega ne ugodijo. user posted image  Pol urce brez brige. Ne vem več kaj je to bit pol ure na off.

Barbaw, sočustvujem s tabo, ampak poskusi se zmeniti z nekom, da popazi Majo, medtem, ko spi, ti pa si privošči 1 urico oddiha na kofetku, v naravi, kjerkoli... Tudi ti si moraš nafilati baterije!
Jaz v takih trenutkih zaprosim mamo ali moža, da popazita na malo in potem sem kot prerojena - pa že kar pogrešam jo po tej uri user posted image

Edinaos, vse najnaj Anji-Tii a 4 mesece in tvojemu možu za 30! user posted image

Kanka, dobrodošla! user posted image

Sončnica Sandra, mene si pa pozabila na seznamčku za čvek user posted image

Anitka, user posted image  za zdravje, no, sicer pa sem tudi sama nahodna že 3 dan... uf, tole smrkanje in kihanje... upam, da ne bo šlo naprej, na grlo... pa malo me skrbi, da ne bo user posted image  kaj fasala od mene, ker imamo v pon. cepljenje...

Jana, s katerim programom pa ti zmanjšaš fotke?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
26.9.2008 10:03:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana jaz bi tudi imela pomanjšano fotko. Kam ti jo lahko pošljem?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
26.9.2008 10:08:11   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Jana81; luškan avatar. Sem na hitro pogledala, je zgledalo, kot da ima Nejc božičkovo kapico user posted image   

Ja, meni se je tudi tako zdelo na prvi pogled, pa sem si rekla, a so pri Jani že v predbožičnem pričakovanju user posted image  user posted image  user posted image  

Pa še nasvet tistim, ki niso v prednosečniških merah in računajo, da še nekaj časa ne bodo: vržte stara oblačila stran; se ne boste jezile, kako jih ne morte oblečt, ko boste (bomo user posted image ) v starih okvirjih, pa gremo naši v šoping user posted image

Hm, v tem primeru bi se omara drastično izpraznila user posted image

Ampak v šoping bom šla pa kljub temu user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
26.9.2008 10:09:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Jana, s katerim programom pa ti zmanjšaš fotke?

z microsoft office picture manager sem pej, zdej mi pa šteka.
no zdej sem pa probala z microsoft photo editor.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?