|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
26.9.2008 10:09:55   
Aurea
Jana, ti si enkrat pisala o stolčku Bumbo, daj povej, če se ga splača kupiti?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
26.9.2008 10:10:21   
barbaw
Aurea tašča mi že ful pomaga in mi jo je težko še tole prosit, moj dragi pa je gluh. user posted image  Mu trobim in potem ko sem cela penasta nekaj dni (beri tednov) se me usmili. Ma včasih sem se kar oblekla in šla ven, zdaj pa se mi je avto pokvaril in je bil cele dneve zunaj in skakal okrog avta in še kje drugje. Saj mu je pol odpuščenega, ampak jaz še vedno rabim pol ure. user posted image

Vsaj dežuje ne več in bom mogoče malo ven skočila s tamalo. Sam da ne piha. Pri nas kar dostikrat piha, potem pa so problemi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
26.9.2008 10:10:27   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

z microsoft office picture manager sem pej, zdej mi pa šteka.
no zdej sem pa probala z microsoft photo editor.

Hvala

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
26.9.2008 10:11:15   
barbaw
Sem pozabila vprašat, če vaši user posted image  tudi veliko vriskajo, grgrajo, čebljajo in ... Naša je navita kot ura. Sploh ne zna bit tiho.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
26.9.2008 10:12:54   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aurea tašča mi že ful pomaga in mi jo je težko še tole prosit,

Saj ni tak problem, če Majo uspavaš in pol ona itak spi, medtem, ko boš ti zunaj. Tašča tako ne bo imela drugega dela, kot da je nekje v bližini, če se slučajno zbudi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
26.9.2008 10:14:09   
Aurea

Sem pozabila vprašat, če vaši user posted image  tudi veliko vriskajo, grgrajo, čebljajo in ... Naša je navita kot ura. Sploh ne zna bit tiho.

Našo kličem kar papiga, ker takooo vrešči, da je joj user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
26.9.2008 10:17:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, kasso, da moram vohuniti po Kraševkah, da vidim, kako krasne slike slika tvoja mami... Ti, ti, ti - manjka smajli, ki te bo s palco po nagi riti user posted image

Evo bom dala še tu LINK, da ne bo zamere user posted image ..mamina je zgornja slika....ji moram uredit kak album na netu, da jih bo lahko razkazovala. Trenutno je šla na potovanje z vlakom v Francijo od TO do nedelje...7 babnic na lastno pest, tam bodo najele rent a car in si ogledovale vse živo.... upam, da ji bo uspelo dat malo možgančke na off.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
26.9.2008 10:20:42   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Jana81; luškan avatar. Sem na hitro pogledala, je zgledalo, kot da ima Nejc božičkovo kapico user posted image  Pa sej še dobra dva meseca, pa bo spet veseli december user posted image

ste me dober nasmejaleuser posted image .. ma pa pleničko čez glavo, ker sva se ravn kopala. Drgač pa res že komaj čakam veseli december.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
26.9.2008 10:21:26   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Jana, ti si enkrat pisala o stolčku Bumbo, daj povej, če se ga splača kupiti?

ne to pa nisem bla jst, jst sem kupila od Jane

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
26.9.2008 10:23:34   
jana81

še preden zaspi čeblja kot navit, se kr sam s sabo pogovarja, pol pa zaspi.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
26.9.2008 10:31:16   
katy82
Jutro mačkice mama je user posted image glih spod tuša da sem mal k seb pršla,mala je pa do zdle spala.

Jana sem vidla,da si mi poslala slikco,bom šla probat takoj ko napišem,hvala tiuser posted image

Edina vse naj naj tvoji prinčipesi in možeku za 30.let,moj je reku,da letet pa ne bi šel,da ga naj raje na paintball spet peljemuser posted image Kako je pa tvoj zadovoljen z darilom?

Stolček sva pa midva kupla rabljen od bombažkov s mizico,joj kok je kjut tamala noter,prava šeficauser posted image

Barbaw res probaj mal izklopt,da ne boš pregorela,drgač pa naša je obupna ko začne s temi aaaaaaaaaa-ji

Se je šele zdle zbudila,je spala od včeraj od devete,pa mi ob pol osmih jedla in povelkla do zdej,sem se že bala,da je kej narobe pa že čeblja in me kliče lumpa mala.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
26.9.2008 10:35:04   
jana81
anitka sem ti naštimala... luškan je tale tvoj Gal..user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 26.9.2008 10:40:56 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
26.9.2008 10:35:36   
Čmrlika
DD!
Madona kolk ste naklofale, ravno sem hotela začet nekaj komentirat, pa je Tajči že auf...user posted image  Bom kasneje, samo da vam zaželim lep dan, pa upam, da boste lahko zunaj preživeli...user posted image  jaz bolj gledam ven, bolj ne vem al naj greva, al ne? je čudno pa nekaj piha...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
26.9.2008 10:37:53   
Anitka
Jana hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
26.9.2008 10:46:06   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kaj...s tem drugim programom ni tak lepa slikca ko je pomanjšana, ampak se vseeno vidi.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
26.9.2008 10:47:15   
kasso
kanka, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Tvoja Gaja pa je imela točno take mere kot moja Petja ob rostvu user posted image . A je tvoj prvi otrok al imaš že kaj od prej?

katina, kako si kaj? Tvoje zdravje? Inti? Še vedno pohajkuješ in si v akciji non stop? user posted image

katy user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pocajtaš in bravo za odločitev hujšanja...te bomo vspodbujale user posted image user posted image

Naty, končno vam gre na bolje...super za spanjeuser posted image user posted image user posted image

barbaw, vzemi si kaj časa zase, ampak vsaj 1 urco, medtem ko maja spi in je Jaka v vrtcu...pol urce gre prehitro mimo.

nina7, zelo lep razgled..imaste res lepo pri vas user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
26.9.2008 10:56:09   
kasso
Estrella, ja starši smo včasih res malo preveč zaščitniški in boječi, da se bo našim otrokom kaj zgodilo...pazi to pazi ono, glej pazi....non stop. Jaz ponavadi gledam stran, ko se Gašper spravi splezat na kakšen drog, ali tamala ko skače na trampolinu ko zmešane, dela prevale, se spotika.... Če bi bil Gašper z menoj na morju ne vem, če bi skakal s pomola, tako pa je (z rokavčki seveda). Veliko bolj samozavesten pa je, odkar je bil s smučarskim klubom na morju.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
26.9.2008 11:14:14   
Soncnica Sandra ***
Evo moja pikica je malce zadremala. Mami pa si končko kuha jutranjo kavico user posted image

KANKA: dobrodošla med majskimi čvekami!!! user posted image user posted image user posted image
Veš tvoja princeska ima pa RD ravno takrat kot jaz user posted image
Sem videla, da si iz Kamnika. Bi se nam mogoče v sredo dopoldan pridružila na kavici v Kranju?

AUREA: se globoko opravičujem, ker sem te izpustila. Nisem vsega prav podrobno brala za nazaj, tako da seveda dobrodošla med čvekami v sredo tudi ti!!!user posted image user posted image user posted image

Ja naša je tudi taka, nekaj časa vrsiski in piska, nekaj časa gruli kot golobček. Sej jo je prov fino poslušat, samo ko pa to začne kdaj sredi noči izvajat, potem pa meni v glavi dela user posted image . Ma jaz pravim, naj dela kar ji srce poželi, samo da je moja prinčipesa zdrava, potem imamo vse!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
26.9.2008 11:18:26   
katy82
Jana men še vedno napiše,da je slikca prevelkauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
26.9.2008 11:27:56   
hijenca
Dobro jutro

Sedaj sem celo uspela pojest zajtrk brez motenj user posted image user posted image , se Videk igra v ležalniku. Pa če sem slaba mama ali ne vem kdo, meni je ležalnik zakon, ker vsaj tako si lahko malo spočijem roke. Glede na to, da moj Videk v celem dnevu skupaj spravi ravno pol ure spanca, bi se drla user posted image user posted image , če ne bi imela ležalnika. Jaz tako ne vem več, kaj naj delam, da bi mali bolj spal čez dan. HB, da vsaj ponoči kolko tolko spi. Res da zaspi z muko okrog 22 ure in je okrog 4 gor, pa potem eno uro protestira v kinderpetu, ampak sam od sebe zaspi, ker jaz nimam več energije, da bi skoz vstajala in ga tolažila. Potem pa spima v miru do 8, pa se on eno uro premetava po postli, in ker ve, da mamo tako pred deseto iz postle ne dobi, raje še malo zaspi nazaj. user posted image user posted image user posted image  za Vidka. Sem pa vsak dan bolj crknjena ko vstanem. A je to vreme, ali pa me lovi kakšna bolezen, ker imam občutek, da sem kronično utrujena in čisto izkurjena. Sedaj opažam težave, da sma čez teden skoz sama in moram za vse poskrbet sama.

Konec lušnega, mali že rjove kot user posted image  v ležalniku.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2695
26.9.2008 11:30:16   
Kanka
kasso, ne to ni moj prvi otrok. Imam že hči staro 3 leta in pol. Ime ji je Lora.

Soncnica Sandra, kje in kdaj

Neposredna povezava do sporočila: 2696
26.9.2008 11:32:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jana men še vedno napiše,da je slikca prevelkauser posted image

katy če mi zaupaš mi pošl geslo in uporabniško ime, pa ti bom zrihtala kot anitki.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
26.9.2008 11:33:20   
Kanka
nina7 mislim, da te poznam. Vsaj na videz. Kje si zaposlena? Si mogoče v DM-u?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
26.9.2008 11:38:38   
jana81
katy zdej sem ti poslala še eno slikco, ki je še manjša od moje in anitkine, tak da more it.

(odgovor članu Kanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
26.9.2008 11:44:16   
Anonimen
punce hvala vsem za lepe želje za moja slavljencauser posted image user posted image

Sicer ga ne bova žurala, kot vsa leta do zdaj, bo  pa nekaj posebnega z najino miškicouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?