|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
25.9.2008 10:56:57   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zdaj pa rabim nasvet.

Za smrt mlade hrvatice, ki bi naj umrla zaradi KT yarina ste tako že slišale. Na internetu je pisalo, da so to iste tabletke, kot tabletke yasmin. Danes po radiju pa sem slišala da so to tabletke Yasminelle, ki jih že drugi mesec jem sama. A jih naj neham jest, ali kaj????

ne se hecatuser posted image .jaz imam pa yarino.to nisem zasledila, kaj pa je bilo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
25.9.2008 10:59:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

no mi je pa uspelo po dolgem času, konkretno komentirat...a me lahko kATERA pohvali prosim...user posted image

Priiiiidna, Čmrlika, priiiiiidna user posted image

Jaz se že par dni spravljam k likalniku. Pa bo moral zgleda nekak sam najdit pot do mene user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
25.9.2008 10:59:08   
hijenca
čmrlika samo si res pridna danes. Ko boš doma speglala, imam še jaz. Bom zagrela oba likalnika user posted image user posted image . Drugi teden pa bi se res lahko dobili, meni je tako dolgčas doma. Pa da ne boš preveč podražila mlekeca. user posted image  Misliš, da jih naj neham jest KT mislim?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
25.9.2008 11:00:19   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

A kera uporablja Novalac nočno formulo?

jaz sem eno škatlo porabila, pa je bil še bolj lačen po njejuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
25.9.2008 11:00:52   
CatJa
Hijenca jaz jih ne bi. Dokler ne ugotovijo vzroka. Zdej sem še za mireno vedno bolj skeptična user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
25.9.2008 11:01:46   
hijenca
tilči pojma nimam. Obdukcije niso pustili naredit, za drugo pa ne vem. Je pa dr. Mavrič govoril po radiju, da ni panike, da se to pri vsakih tabletkah kdaj zgodi. Bom pa vseeno probala mojo G dobit, ampak mislim,da je še v staležu. Bom pa sestri zagnjavla po telefonu.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
25.9.2008 11:13:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Eno vprašanje:
včeraj sem kupila multipraktik v Sparu. Ga prinesem domov in glej ga vraga, ne dela user posted image
Sedaj pa me zanima ali ga moram nesti nazaj v LJ kjer sem ga kupila ali ga lahko v KR???

Jest bi poklicala pa vprašala,če lahko zamenjajo v KR.

A mi lahko katera pove kako lahko več okvirčkov naredim v enem postu,ker jest nimam pojmauser posted image user posted image Prosm!!!!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2507
25.9.2008 11:15:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Zdaj pa rabim nasvet.

Za smrt mlade hrvatice, ki bi naj umrla zaradi KT yarina ste tako že slišale. Na internetu je pisalo, da so to iste tabletke, kot tabletke yasmin. Danes po radiju pa sem slišala da so to tabletke Yasminelle, ki jih že drugi mesec jem sama. A jih naj neham jest, ali kaj????

ne se hecatuser posted image .jaz imam pa yarino.to nisem zasledila, kaj pa je bilo

O še dobr, da jest ne jemlem tabletk, bomo mel raj še enga user posted image .No ne še takoj,ali pačuser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
25.9.2008 11:17:02   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
A mi lahko katera pove kako lahko več okvirčkov naredim v enem postu,ker jest nimam pojmauser posted image user posted image Prosm!!!!

za vsak post daš citiraj, pol jih pa kopiraš pa lepiš v en post.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
25.9.2008 11:17:55   
jana81
aja pa še Č E S T I T K E  VSEM ZA DOPOLNJENE MESECE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
25.9.2008 11:20:47   
bobika
Dobro jutro:
Glede kontracepcijskih tabletk: moja sošolka na faxu je zbolela za pljučno embolijo in so ji ugotovili, da zaradi tabletk. Na srečo je bilo potem vse vredu z njo.
Jaz pa sem sama pri sebi ugotovila, da so meni povzročale kt mravljince v rokah. Ko sem želela zanositi jih nisem jemala in maravljincev ni bilo. Nato po prvem porodu ponovno jemala in so se mravljinci spet pojavili. Sem povedala ginekologinji in mi je zamenjala kt. Po tistih so se mi pa še noge začele mravljinčiti. jaz jih sigurno ne bom več jemala.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
25.9.2008 11:23:02   
Anonimen

Sm probala pa ne morm. Ga obarvam pa hočm dat copy,pa ni copy obarvanuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
25.9.2008 11:23:12   
hijenca
nina saj jaz jih tudi nebi jedla, ampak imam eno leto prepoved zanosit (CR), na kondome sem alergična, na varianto pazimo pa se ne grem več. Ker imamo sedaj enega pazljivčkauser posted image user posted image . Za mireno pa se nisem mogla odločit, ne bi letos noter davala, pa npr. drugo leto zopet ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
25.9.2008 11:25:55   
jana81
KATY men je zelo žal, ampak program ki ga imam za zamnjševanje slikic, mi je zaštrajku, zdej ne morem niti svoje slikce druge dat.user posted image user posted image

No moj sonček je zaspal ob 10.35 in še kr spi...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
25.9.2008 11:26:55   
jana81

Sm probala pa ne morm. Ga obarvam pa hočm dat copy,pa ni copy obarvanuser posted image

enga smajlija zraven prlimi, pol ko pa daš copy, pa klikn copy na smilija in bo šlo.no jst tak delam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.9.2008 11:30:41   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Tak očitno sem sama tu gor...
no mi je pa uspelo po dolgem času, konkretno komentirat...a me lahko kATERA pohvali prosim...user posted image
Moja pika še kar spi, to paj ji ni podobno, ji dežek paše, al kaj? user posted image
ajde jaz se grem res k likalinku gret...user posted image

MA TI SI NAJBOLJŠA!!!! user posted image

ooooooo kako lepo, ko bi bila še naša taka. 2-3x na dan po pol ure in to je to user posted image

Jaz naredim tako, da preberen poste, kjer hočem kaj komentirat dam CITIRAN (in potem imam spodaj odprto malo morje okenčkov user posted image ), potem pa vsakega posebej kopiram v en post

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.9.2008 11:39:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ooooooo kako lepo, ko bi bila še naša taka. 2-3x na dan po pol ure in to je to user posted image  

no sej to je bolj izjema kot pravilo, ampak mi je zaspal v dnevni na kavču, tak da ga samo iz te računalniške sobe vidim, tam kjer likam pa ne, in tako ne morem likat user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.9.2008 11:45:19   
Anonimen

enga smajlija zraven prlimi, pol ko pa daš copy, pa klikn copy na smilija in bo šlo.no jst tak delam.

sam probavam
quote]IZVIRNO SPOROČILO: jana81

KATY men je zelo žal, ampak program ki ga imam za zamnjševanje slikic, mi je zaštrajku, zdej ne morem niti svoje slikce druge dat.user posted image user posted image

No moj sonček je zaspal ob 10.35 in še kr spi...user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.9.2008 11:45:59   
Anitka

no sej to je bolj izjema kot pravilo, ampak mi je zaspal v dnevni na kavču, tak da ga samo iz te računalniške sobe vidim, tam kjer likam pa ne, in tako ne morem likat user posted image user posted image

Full dober izgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi za likat pa se mi ne daaaaa

Dajte mi hitro en predlog kaj naj si skuham na brzino. Kuhanje samo sebi mi gre blazno na jetrauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.9.2008 11:46:51   
Anonimen
Aha mal sm zaj....sam zdej pa vem kako.HVALA,HVALA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.9.2008 11:47:09   
Anitka
Jana jaz sem te pa hotela vprašat, če bi mi lahko fotko zmanjšala. Upam, da bo program hitro nehal štrajkatiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.9.2008 11:47:52   
Anitka
Nina7 saj bo, vaja dela mojstrauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.9.2008 11:48:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dajte mi hitro en predlog kaj naj si skuham na brzino. Kuhanje samo sebi mi gre blazno na jetrauser posted image

user posted image men tud.Kaj pa vem makaroneuser posted image . Jest bom pa dons pico delala

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.9.2008 11:49:07   
Anitka
Eno vprašanje za vse, ki ste že imele krst ali ki ga še boste - ste/boste kaj dale v zahvalo povabljenim?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.9.2008 11:49:43   
CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Jaz se že par dni spravljam k likalniku. Pa bo moral zgleda nekak sam najdit pot do mene user posted image

Po eni uri sem se spet spomnila nanj. A mislite, da je to znak za premik? user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?