|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
25.9.2008 20:57:17   
NinaŠ
vedno pustim torbico v avtu pred vrtcem

ej ne govori, jaz včasih - če je avto ful zarošen (ker se mi ga zvečer ne ljubi v garažo zapeljat user posted image ), pustim pred vrtcem celo prižgan avto user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
25.9.2008 21:18:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

vedno pustim torbico v avtu pred vrtcem

ej ne govori, jaz včasih - če je avto ful zarošen (ker se mi ga zvečer ne ljubi v garažo zapeljat user posted image ), pustim pred vrtcem celo prižgan avto user posted image user posted image

...jao, pa ti si še 100 x hujša kot jaz ....user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
25.9.2008 21:24:36   
petarda
Midva z lubijem spet nisva prišla na vrsto za "kaj te moti na meni" temo user posted image user posted image user posted image user posted image ....mal pospravim po hiši, se vrnem, pa že spi pred TV-jem user posted image ...

pa zmeraj ko je on na vrsti za it spat s petarditom bi on taaakoooo gledal TV....pol pa če se kdaj zbudim, ko sem jaz na vrsti pa itak spi pred TVuser posted image ....a nebi bilo potem lažje, da bi on vsak dan hodil s petarditom spat, če itak zaspi? user posted image .....evo...tole recimo že ne razmumem...saj ne da me moti user posted image user posted image user posted image user posted image ....ampak ne razumemuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
25.9.2008 21:25:17   
petarda
Aaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kje si zdaj user posted image .....čakamo...čakamo....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
25.9.2008 21:30:29   
petarda
Nina zadnjič si vprašala, če bomo kam vpisali otroke na izvenvrtčevkse user posted image  dejavnosti...no, mi ga letos še ne bomo. Sem razmišljala o tem in pregledala ponudbo na našem koncu in ugotovila, da je še premajhenuser posted image ....se mi zdi, da nebi hotel ostati na telovadbi recimo...sam. user posted image  Če bi pa imeli tako ponudbo, kot imate vi...da jih že v vrtcu odpeljejo in potem jih prideš samo iskat v drug prostor...potem bi se pa verjetno odločili user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
25.9.2008 21:35:55   
petarda
A vaši otroci kaj molijo zvečer? Mi molimo vsak večer in meni je tako lepo iz njegovih ustec slišat molitvico Sveti angel user posted image ...pa potem zmeraj na koncu reče: "Dragi Jezus....čuvaj mamico, našega dojenčka, mene, očita, moje prijatelje v vrtcu, mamičine v službi, očitove v službi, babico, dedija.........strica.........in vse, ki jih imamo radi" user posted image user posted image user posted image user posted image .....saj če je utrujen našteje samo nas štiri in doda da še vse tiste, ki jih imamo radi user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne vem, meni se zdi tak prisrčno, pa prav nek občutek dobim, da zdaj nas bo pa res nekdo zgoraj čuval user posted image user posted image .....

....pa ne, da bi bila zdaj ultra verna, vsako nedeljo pri maši itd....ampak mi je vseeno tak lep občutek poslušat ga. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
25.9.2008 21:38:59   
petarda
....ah....očitno sem ostala sama user posted image ....

Veste kera pesem je zdaj petarditu všeč?  Od Smolarja...jaz sem nor user posted image user posted image user posted image ....sem jo zadnjič nekaj pela čist tko....brezveze...pa mu je bila ful všeč user posted image user posted image user posted image user posted image ...zakaj neki? user posted image user posted image user posted image user posted image .....pol pa poje: "Jaz sem nooooor, jaz sem ubogi, bogi, bogi stvor" user posted image user posted image user posted image user posted image ...jao, sem rekla, da me bodo vzgojiteljice na socialno prijavle user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
25.9.2008 21:39:42   
NinaŠ
A vaši otroci kaj molijo zvečer?

ne

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
25.9.2008 21:40:22   
NinaŠ
"Jaz sem nooooor, jaz sem ubogi, bogi, bogi stvor" user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
25.9.2008 21:41:41   
NinaŠ
Veš, avto odklenjen oz. prižgan pustiti je pa pri nas na vasi pravgotovo drugače, kot pri vas v mestu user posted image . Sicer ne, da se lumparije ne bi dogajale, ...ampak nek občutek varnosti pa vseeno še imamo user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
25.9.2008 21:42:15   
petarda
Veste kaj????? Me zanima, če vas še lahko "prikličem" user posted image user posted image user posted image

Niiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uršaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Buuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Naaaaaaaaaatyyyyyyyyyyyyyyyy

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Amyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa

Niiiiiiiiiincyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

Shaaaaaaaaaaaaarpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Paaaaaaaaaaaštetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaa

Ala....vse iz postelje, meni se čveka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
25.9.2008 21:44:03   
petarda
Ooooo Nina....si se že trikrat vmes javila, ko sem te klicala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
25.9.2008 21:45:29   
petarda

Veš, avto odklenjen oz. prižgan pustiti je pa pri nas na vasi pravgotovo drugače, kot pri vas v mestu user posted image . Sicer ne, da se lumparije ne bi dogajale, ...ampak nek občutek varnosti pa vseeno še imamo user posted image

....ja, to pa verjetno res.... user posted image ...saj mi smo tudi na vasi...samo vrtec imamo v mestu user posted image , pa sem mislila, da je pri vas enako user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
25.9.2008 21:46:25   
petarda
Tiiiiiiiiiiiiiiincciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

....te moram klicat, al se boš sama javila? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
25.9.2008 21:50:40   
petarda
Veste kaj sem lani razmišljala? Kolk bi bilo fajn, da bi se vse novembrke enkrat dobile...ampak same user posted image ....brez otrok in naših user posted image ....Recimo kje v Lj....pa šle mal na pijačko, pa mal zažurat okrog....kao silvestrovanje za veseli december user posted image .....

...saj mi je letos tudi ideja všeč, samo malo manj, ker sem user posted image  user posted image .....

drugo leto bom imela majhnega otroka-pa ne samo jazuser posted image ....no, potem (čez dve leti) bi se pa recimo lahko kje dobile, da mal zafeštamo skupaj...ste za? user posted image ....saj termin bomo naknadno določile user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
25.9.2008 21:50:47   
NinaŠ
zvenvrtčevkse dejavnosti...no, mi ga letos še ne bomo. Sem razmišljala o tem in pregledala ponudbo na našem koncu in ugotovila, da je še premajhen ....

saj pri nas tudi ni veliko izbire user posted image - telovadba, tenis, smučanje in plesne vaje, pa še to so le plesne vaje za mlajše od 4 let. Res pa se mi zdi, da je letos otrokom (predvsem šolskim) omogočenih veliiiko popoldanskih dejavnosti user posted image ; zdaj je končno obnovljena telovadnica user posted image , kjer bo potekalo veliko športnih aktivnosti/treningov, pa tudi en privat ______šprot d.o.o. je odprl vrata user posted image . Ravno danes, na setanku sveta staršev so bile predstavljene popoldanske aktivnosti, ki jih "nudi šola" (so brezplačne user posted image ) in sem razmišljala, da jih je, za tako majhen kraj/šolo (127 učencev), res izjemno veliko. Poleg tega bodo v okviru vrtca organizirani tudi tečaji rolanja, kolesarjenja, smučanja in mislimdašenečesakarsenespomnimuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
25.9.2008 21:53:30   
NinaŠ
Kolk bi bilo fajn, da bi se vse novembrke enkrat dobile...ampak same

sem za user posted image samo prooooosim ne v tem prednovoletnem in pomartinovem času user posted image - že čispreveč dogaja in ne vem kako bi strpala v urnik user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
25.9.2008 21:53:40   
petarda
Kje pa je vaša šola? Kaj pa vrtec? user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
25.9.2008 21:56:55   
NinaŠ
100 - 150 metrov od hiše user posted image ...ja v Mojstrani user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
25.9.2008 21:57:31   
petarda
Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
25.9.2008 21:57:35   
NinaŠ
Aja, oboje eno ob drugem user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
25.9.2008 21:58:25   
NinaŠ
Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu?

jo imam že od 1.1.2008 user posted image , ker je do 1.9.2008 strošek nosila občina, zdaj pa je breme predala državi user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
25.9.2008 21:58:37   
petarda

100 - 150 metrov od hiše user posted image ...ja v Mojstrani user posted image

Ah...jaz vedno mislim, da si ti iz KG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
25.9.2008 21:59:59   
NinaŠ
Ah...jaz vedno mislim, da si ti iz KG

saj si skoraj zadela - živim v OBČINI Kr.Gora user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
25.9.2008 22:00:50   
petarda

Nina a ti imaš zdaj Tino že zastonj v vrtcu?

jo imam že od 1.1.2008 user posted image , ker je do 1.9.2008 strošek nosila občina, zdaj pa je breme predala državi user posted image

Fajn občina user posted image ...če strošek vrtca deliš na dva otroka, potem še ni tak hudo...če bi pa dobila dve taki položnici na mesec.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?