Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 18:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc....je pa res zatišje danes tu opažam...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 18:54:26
|
|
|
|
anaj22
|
midva sva ravno iz sprehoda, sva bla s punco na sprehodu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 18:55:32
|
|
|
|
anaj22
|
še 4 strani pa bomo lohk odprle drugi del Kera se javi?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 18:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
malega poštimam pa pridem na čvek...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:09:11
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz pridem po 20.30 ko mali zaspi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:11:49
|
|
|
|
lunca14
|
jst,mam tud samo še enega v proceduri ,dva že spita
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
evo,moj že pančka...misija opravljena ..je bil mal jokav danes..obkladek sem mu samo enkrat menjala pol pa ni blo treba več...upam da bo pančkal,mu bom pa še vročino pol zmerla...je bil revček utrujen...sem se spomnila da je rekla P da v stanovanju ne sme biti več kot 22 stopinj,največ 23 podnevi,ponoči pa 20stopinj,če ne se prehladi ker je zunaj pol taka sprememba,je rekla da tud pozimi,ko bo -15 ...jst pa kurim kot nora ...pa sem imela 24-25 stopinj pa se mi je zdelo hladno ..evo danes ko pa nisem pol kurla pa mi tud temperatura ni padla pod 24stopinj,sam je danes tud topleje zunaj bilo...sem pa pogrešala sprehodeka danes,ko imamo dež..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:42:14
|
|
|
|
Tina 28
|
jeee. ...danes se je pa naši mali ful odprlo...prej je sem in tja kaj zagrulla...zelo malo, danes se pa prov trudi in se že cel dan igra z glasom...prov fajn jo je poslušat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:44:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jeee. ...danes se je pa naši mali ful odprlo...prej je sem in tja kaj zagrulla...zelo malo, danes se pa prov trudi in se že cel dan igra z glasom...prov fajn jo je poslušat ...a ne kok so zanimivi?..jst tud tko rada Žana poslušam ko se pogovarja in ima res take vokalne sposobnosti ...sploh pa ko se naglas smejčka se pa itak kr topim zraven
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:51:44
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz sem pogruntala, da smo jo mi z morjem iz ritma vrgl....ker se je pred morjem že mal oglašala in pogovarjala z igračkam, pol pa konc...no zdaj se ji je pa spet odprlo!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 19:55:53
|
|
|
|
RMRM
|
Tina28 - bravo za smejčke Taanika - super da ni bolelo, zdej pa pozitivno naprej, VSE BO OK Naš pa danes drugi dan v posteljici, da še ne spi. Ponavadi je zaspal med dojenjem, al pa v naročju, pa sem ga pol nesla v pojstlo, zdej se je pa počasi treba reda navadit A se še kateri zdi, da otroček ne gleda v oči Jaz sem spet čist preč, kaj pa če ne vidi????, Čeprav ko ga ima mož, ga skoz gleda v oči, pa ko ga otroka kličeta, tud očke obrača za njima, sam men se pa kar zdi da nekam v prazno gleda, pa očke se mu solzijo, pa ni prehlajen . Mah, sej vem, spet paničarim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM najprej hvala ...glede gledanja v oči,sem ravno zadnjič brala da dojenčki svojo mamico v tem obdobju pogledajo le nekajkrat za par sekund,medtem ko bodo nekoga ki ga niso tako navajeni gledali večkrat...tko da po moje ni to da nebi videl...moj mali tud atija bolj gleda se ga ogleduje k mene ma non stop na vidnem polju pa me je navajen in nagledan,pa morem prav kaj nardit da dobim njegovo pozornost...punce moj se mora učit,tko da če me ne zmanjka pridem pol nazaj,drgač sem pa zjutraj tu,kuham kavico za vas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:07:04
|
|
|
|
Kaja08
|
no tako, naš mulček je v posteljici in (upam) spi, jst sem sama, ker je šel na fešto, ta preklet debil od soseda se pa spet dere...jojojojojojoj, za znort!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:07:31
|
|
|
|
Kaja08
|
no punce, a bomo naklofale dons te boge 4 strani, da gremo na drugi del??
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:08:08
|
|
|
|
Tina 28
|
RMRM...gotov panicariš....vid pa lohk preizkusiš tudi s kakšno živobarvno igračko, ki mu jo premikaš pred očmi...sam, če vse gleda, pol sigurno dobr vid. Je pa baje značilno, da dojenčki še mal škiljo (ne vsi) in maš zato mogoče občutek, da te ne gleda. Moja mami včasih (kot otrok je zlo škilla, zdaj pol je pa mela operacijo in zdaj očala), ko me posluša...se ji oči mal zgubijo in mam občutek, da gleda mim mene...takrat vem, da je zlo pozorna . Drugač ne škil, sam ko je zlo pozorna in dalj časa gleda v eno točko, se ji za mm premaknejo očke---moji mamici, da ne bo pomote.
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 25.9.2008 20:09:56 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:20:21
|
|
|
|
RMRM
|
Škil niti ne, samo tako mi je čudno, da da glavico mal nazaj pa tko v prazno gleda, sej na začetku sem rekla, da gleda angelčke in se njim smeji, samo zdej pri treh mesecih mi je pa že mal čudno. Sej drugač otrokoma sledi, tko da me že Sara miri, da sigurno vidi, sam me je kar mal strah.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:22:43
|
|
|
|
alea01
|
RMRM- brez skrbi, da vidi. Jaz sem tudi enkrat na idejo padla, da Izabela ne vidi. Pol ko sem pogruntala, da le vidi mi je pa na misel prišlo, da ji glavica ne raste . sicer pa otroci do drugega leta starosti naj bi videli auro- svetlobo okoli nas in potem tja gledajo. Naša to skoz gleda- mimo nas in včasih se zagleda v eno prazno točko in se smeji kot norc in še vriska zraven- kot da bi se z nekom pogovarjala taanikaa- kako se počutiš? Sem spet bila v okaidiju- tja već ne grem ker skoz polno cunjic kupim, če rabimo ali pa ne . Evo, jaz imam pa prepoved it v okaidija nya- sem še v H&M šla pogledat za slinčke in so rekli, da jih sploh kao niso imeli Izabelo sem dala v posteljico in je ful budna in se zdaj premetava, ker ve da mora spat.... je pa tiho kot miška
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:22:58
|
|
|
|
l.daisy
|
čeeeeeeeeer... no, ajde.... misija drugi del... najprej preberem za nazaj...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:22:59
|
|
|
|
RMRM
|
Drugač je pa naš cukr danes že drug večer sam zaspančkal v svoji posteljici, brez pomoči . Pa danes je bil prvič v šoli , sva šla na roditeljski sestanek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:24:45
|
|
|
|
alea01
|
RMRM- meni je bioenergetik rekel, da naj bi otroci do drugega leta starosti videli auro in še marsikaj in naj jim prisluhnemo, če bodo pravli o kakšnem namišljenemu prijatelju in naj se jim ne smejimo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:25:03
|
|
|
|
RMRM
|
sicer pa otroci do drugega leta starosti naj bi videli auro- svetlobo okoli nas in potem tja gledajo. IZVIRNO SPOROČILO: alea01 tega pa nisem vedela, potem bo pa to to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:26:58
|
|
|
|
alea01
|
no, ajde.... misija drugi del... jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:27:34
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 no, ajde.... misija drugi del... jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo o, a vidva to ob uri prakticirata
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:27:48
|
|
|
|
RMRM
|
Saj vem, paničarim 100 na uro, samo kaj ko so me pa v osem mescu nosečnosti tako prestrašili s tistim ventriklom, zdej sem pa na vsako stvar tako zelo pozorna, preveč pozorna. Pri starejših dveh se pol tolk nisem obremenjevala ampak sem samo uživala vsak trenutek z njima. Bom tud zdej s tem mogla prekinit in samo uživat, ko je tako lepo z našimi sončki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 25.9.2008 20:28:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 no, ajde.... misija drugi del... jaz imam časa do 21.00 ure, pol bo o, a vidva to ob uri prakticirata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?