sazi
|
Dan, sem si morala od Jer.ze zadnji post skopirat v Word, da sem ga lahko prebrala,ker je čez 1/3 teksta reklama za Planet pohištvo - OK, saj ne rečem, super pohištvo, smo ga tudi naročili za Levovo sobico, ampak tele reklame mi grejo ful na jetra, sploh, če je post malo raztegnjen in se ga ne da prebrati. No, sicer pa razumem, da se mora tudi RR od nekje financirat. Toliko "kašljanja" za začetek. Super, da sta naročila sedežno, čeprav po pravici povedano, jaz na taki ne znam sedet. Gledam namenoma take, k i imajo zelo kratek sedalni del, da se lahko naslonim in še pokonci sedim, kar je pri meni, ki nisem med največjimi kar problem. Zaenkrat imava ogledano Flori od TOMa (pa je ne najdem na netu ). Eviii, upam, da je Dejan bolje in da uvajanje v vrtec napreduje (no, če sta bolna doma je itak vse na mrtvi točki). Želim čim hitrejšo ozdravitev, uspešno uvajanje v vrtec in končanje službenih zapletov. Pa res je hudo s temi zobki. Mi še čakamo na "tahujše" - Lev namreč petk še nima - nobene. Če ima Lev vročino tudi dobi svečko. Namreč Calpol je spet ena stvar za v usta in za pojest, kar pa je nekako skregano z Levom. Bonnie_, kar pridno se uči za izpite. Itak ti vse uspe, ker si tako pridna. Lepo, da ste se udomačili v novi hiški in da ste zadovoljni. Kako je pa z Nikom in vrtcem? Še hodi v stari vrtec ali ste kaj menjali zdaj? Sem včeraj dobila mail od enega prijatelja iz Turčije. Vabi na poroko, pa se žal ne bo izšlo. Pa sva letos z dragim spustila že poroko na Cipru. Bi bilo oboje kar zanimivo, ampak samo za poroko tja skočit, mi je malo huda, za kak izlet si pa z Levom in trebuhom ravno ne predstavljam. Pa kaj se vsi poročajo ravno zdaj - bi še malo počakali, da bi lahko mi z otroci potovali - no, malo šale. Čakam še, da si drago najde en kolega Španec. Morda nam takrat uspe priti na Katalonsko poroko. Sem plačala prdujem za parket. Me je skoraj kap ob predračunu. Je bila skoraj 5 mestna številka. No, je pa res veliiiko parketa (130m2), pa še izravnalno maso bo treba... No, toliko za enkrat. Bom danes sept do večera tu. Moram končati nalogo v tem tednu, da imam potem za dodelavo čas še naslednji teden, potem pa oddaja. Lev bo danes spal pri mojih starših. Upam da se bodo imeli fajn. Je imel Lev danes ponoči spet svoje fore in sem čisto neprespana.
|