Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Je blo mal joka par večerov, ker je bila prepričana, da ne more zaspat brez "dodanja" (čeprav je brez težav spala pri babici na počitnicah). Nekaj časa je morala za zaspat držat "dodiko", zdaj pa že lepo sama zaspi. Jernej se pa še doji, ga mislim pustit nekje do dveh let. Vasa Ziva je pa prava maratonka. Zadnje dni opazam, da Livija ni tako navezana na dojenje, kot sem mislila. Doji se samo se zvecer pred spanjem, pa se to zato, ker je to rutina postala in je ful navezana na posamezne rutine. Tako zelo, da sama pove, kaj moras narediti (recimo zobe umit). Poskusamo jo uspavat se kako drugace in nam ze kar lepo uspeva. Ze dva dni se je malo podojila, potem se pa obrne in zaspi. Prej je vedno zaspala na joski. Dojenje obeh cmrlov pa pri nas poteka tako, da mora Livija pocakat, ce se Peter doji oz. Peter ima absolutno prednost. Sem se odlocila, da ne bom pokazala L. moznosti, da se da oba dojit naenkrat, ker bi potem skoz pri men visela. Nekajkrat je bilo mal krize oz. joka, ampak je L. vseeno pocakala, da je Peter popil svoje. Tako da dojit oba naenkrat ni tako tezko, priznam, da mi je pa vcasih mal neprijetno.. se mi zdi, da je L. ze kar prevelika... Se to: bili smo na telovadbi in L. se je ful uzivela noter. Ko sva vstopili v telovadnico, je najprej sla pogledat vse naokol, potem je pa letala od otroka do otroka in gledala kaj delajo oni. Imeli so nastavljen poligon (blazine, tunel, stozce za slalom, ipd.) in so delali vaje. Sem videla, da tolk stari otrocki ze kar obvladajo sonozne poskoke, nasa pa se cist nic Mah, saj se bo naucila. Drugac je pa mega uzivala. Sem prav vesela. Toliko od nas danes. za vse bolne, in za tiste, ki imajo tezave pri uvajanju v vrtec.
|