|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
23.9.2008 13:46:11   
urla
Urla ... mislis Varekino
varekína -e ž (ȋ) raztopina natrijevega hipoklorita za odstranjevanje madežev, pranje, beljenje: namočiti perilo v mešanici mlačne vode in varekine

Ne ne bo AREKINA kar preav. Je manj močna od varekine in če imaš cunje namočene v izi mešanici zelo kratek čas, gre tudi iz pisanih cunj dol. Pa probi na kaki majčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.9.2008 14:40:20   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Urla ... mislis Varekino
varekína -e ž (ȋ) raztopina natrijevega hipoklorita za odstranjevanje madežev, pranje, beljenje: namočiti perilo v mešanici mlačne vode in varekine

Ne ne bo AREKINA kar preav. Je manj močna od varekine in če imaš cunje namočene v izi mešanici zelo kratek čas, gre tudi iz pisanih cunj dol. Pa probi na kaki majčki.

svaki dan nesto novo user posted image

Pikapola, kako pa pri vas tandemc... Lustne fotke user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.9.2008 15:00:34   
dskubin
UUUUU, ste tolk načvekale, da sem vmes pozabla, kaj sem hotla komentirat.

Živa - samo tko naprej user posted image .

zgodnje vstajanje - jst sm tudi early bird, začnem že za 5to (jah, eni naredimo vse, da smo pol prej doma), ampak vsake tolk me potem zlomi in sem zvečer že ob 9ih preč.

pokrivanje - Našedva sta zaenkrat oba nepokrita, Draž je ob poskušanju uvedbe vreče dobil histerični napad, pri Diti nismo niti poskusli. Ko bo hladneje, bosta imela ponoči gor vsak po 2 pižami user posted image in termo nogavice. Zvečer jima oblečem eno in pol v spanju (takoj, ko trdno zaspita) pa jima navlečem še tadrugo, ker če ne zašvicata. Dražu se je sicer priljubila ena dekica, ampak da bi bil z njo pokrit - kaj je že to?

madeži - od Draža mi ni ostalo nič zaflekanega, zdej pa jst ne vem, al so praški drugačni al kaj. K od Diti stvari so zdej ene res take, da bojo kar za odpis, k ne grejo fleki proč niti na 90 user posted image . Je pa tut res, da on ni mel rozastih cunc user posted image , pa samostojen tudi ni hotu bit že pr 9ih mescih. Ona bi pa vse sama, pa oblačla, pa obuvala, pa lulala, pa kakala, pa rt brisala - pol so pa nesreče, pa gate na glavi pa tko ;)

meaa user posted image - vsak nasvet dobrodošel

vrtec - tamal se je navadil v 4ih dnehuser posted image , nič več ne pojoka, ampak vzgojiteljca je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

slikce - user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.9.2008 15:09:23   
Anonimen
Pikca - Sem kar velikokrat v Domžalah, ampak je vedno nekaj - ker ne gremo nikol pohajat, ampak vedno z nekim namenom. Pa Jure je tolk živ, da greš težko kamorkoli na obisk. Drugače pa tudi mi čakamo na loto... user posted image

pokrivanje - Jure je samo v pižamici, vse ostalo zbrca dol, ap itak se tolk premika po postelji, da... pa ni šans, da bi bil v žakljčku al vreči kar znori. Pa itak sredi noči pride spat k mami in se k men stisne, tko da če bi ga zeblo bi že ukrepal sam.

Draja - Bravo za pespano noč! user posted image Mi na ta čudež še čakamo. user posted image Pa pozdravi se hitro.

Tinaaja
- Glede madežev - kupi Meglio za obleke (je oranžne barve), pa fajn gor našpricaj, pa pusti nekaj časa in daj potem prat. Ne bom rekla, da gredo vse, vse umazaniej ven, ampak večino pa. Trava ali kaj podobnega pa rešiš s Bioshout-om (kje se dobi pri nas ne vem, meni jo mami prinese iz IT).

PikaPola34 - Lepe slikce. user posted image Imate takšno banjico kakor mi - celo iste barve. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.9.2008 15:22:56   
Pikca
Pikca - kaksne fajn fotke? kdaj se je pa Ziva nehala dojit? Jernej se se doji?
... pred dobrim mesecem. Pred poletjem sva se "odraslo" pogovorili in se je strinjala, da neha, ampak sva ostali na "prešteti do pet". Potem je pa enkrat Živa eni moji prijateljci na vprašanje odgovorila, da ne "doda" več in sem ji rekla, da zdaj moramo pa zares nehat. Je blo mal joka par večerov, ker je bila prepričana, da ne more zaspat brez "dodanja" (čeprav je brez težav spala pri babici na počitnicah). Nekaj časa je morala za zaspat držat "dodiko", zdaj pa že lepo sama zaspi. Jernej se pa še doji, ga mislim pustit nekje do dveh let.

Dobra je tvoja princeska, da se sama obujeuser posted image . Naš se še ne zna, zna pa komandirat, katere čevlje/copate mu moramo obutuser posted image

Draja&Živa, user posted image za prespano noč!

Žiga od Katiuser posted image user posted image za "buta, talo", govori pa ful podobno kt naš

vrtičkarski novinci in njihove mamice, držite se

Jaz sem mislila, da je pri Živi že vse OK z vrtcem, saj je kar rada hodila, danes pa spet ni hotla it notuser posted image . In včeraj je rekla, da je pomočnica "grda", ampak je rekla, da ne bo povedala, kaj je blouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.9.2008 22:15:59   
sezam
Anja - samo, da gre na bolje user posted image

draja - čimveč takih noči (mislim Živinih). Upam, da se ti že bolje počutiš in te ne boli več želodec. 

Pikca - a ste vi za Jernejčka že dobili pošto za zobozdravnika ali pa pediatra. Mi nismo še nič, pa nevem ali naj še malo počaka, ali kar pokličem

Sva bile pa danes z Ano pri zobozdravniku in ima lepe zobke user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.9.2008 22:21:32   
Pikca
Pikca - a ste vi za Jernejčka že dobili pošto za zobozdravnika ali pa pediatra. Mi nismo še nič, pa nevem ali naj še malo počaka, ali kar pokličem
... ne, mi tudi nismo še nič dobiliuser posted image .

user posted image Ana za lepe zobke!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.9.2008 22:33:31   
K_a_t_i
Evo, prva petica je pokukala na plan. Še tri in smo rešeni user posted image .

Nočko

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.9.2008 22:48:25   
cv105
čer

user posted image  hvala za dobre želje ... pomagalo je ... vročine ni več, počutje vedno boljše, apetita še od nikoder ... M bo jutri še doma, potem bomo pa videli ...

sem pravkar končala z "službeno domačo nalogo" ... v zadnjih dveh tednih sem naštepala ulala nadur v večernih urah
user posted image  je user posted image  ko user posted image  ... pravi, da se tudi user posted image  ne znam več pripravit, kaj šele, da bi začeli delat na user posted image .

user posted image  ... kaj naj rečem ... samo še ta projekt oddam (jaja) ...  pa naslednji teden grem za tri dni na službeno pot ... potem pa si vzamem čas za moja dva fanta ... priznam in sram me je, da zadnje časa user posted image  ta kratko vleče ... z M sva skupaj popoldne, zvečer pa možek na kavču, jaz pa za računalnikom ... k.u.r.c pa € ... družina trpi ... se bom poboljšala ... obljubim ...

no, spovedala sem se, malo lažje mi je ...

bodite pridni in fajn in zdravi!!

nočko

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.9.2008 23:15:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Je blo mal joka par večerov, ker je bila prepričana, da ne more zaspat brez "dodanja" (čeprav je brez težav spala pri babici na počitnicah). Nekaj časa je morala za zaspat držat "dodiko", zdaj pa že lepo sama zaspi. Jernej se pa še doji, ga mislim pustit nekje do dveh let.

Vasa Ziva je pa prava maratonka.

Zadnje dni opazam, da Livija ni tako navezana na dojenje, kot sem mislila. Doji se samo se zvecer pred spanjem, pa se to zato, ker je to rutina postala in je ful navezana na posamezne rutine. Tako zelo, da sama pove, kaj moras narediti (recimo zobe umit). Poskusamo jo uspavat se kako drugace in nam ze kar lepo uspeva. Ze dva dni se je malo podojila, potem se pa obrne in zaspi. Prej je vedno zaspala na joski.

Dojenje obeh cmrlov pa pri nas poteka tako, da mora Livija pocakat, ce se Peter doji oz. Peter ima absolutno prednost. Sem se odlocila, da ne bom pokazala L. moznosti, da se da oba dojit naenkrat, ker bi potem skoz pri men visela. Nekajkrat je bilo mal krize oz. joka, ampak je L. vseeno pocakala, da je Peter popil svoje. Tako da dojit oba naenkrat ni tako tezko, priznam, da mi je pa vcasih mal neprijetno.. se mi zdi, da je L. ze kar prevelika...

Se to: bili smo na telovadbi in L. se je ful uzivela noter. Ko sva vstopili v telovadnico, je najprej sla pogledat vse naokol, potem je pa letala od otroka do otroka in gledala kaj delajo oni. Imeli so nastavljen poligon (blazine, tunel, stozce za slalom, ipd.) in so delali vaje. Sem videla, da tolk stari otrocki ze kar obvladajo sonozne poskoke, nasa pa se cist nic user posted image Mah, saj se bo naucila. Drugac je pa mega uzivala. Sem prav vesela.

Toliko od nas danes.

user posted image za vse bolne, in user posted image za tiste, ki imajo tezave pri uvajanju v vrtec.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.9.2008 8:12:44   
draja
Jutro!

Evo,jaz sem bolje, želodec me samo še čisto malo boli, tako da juhuhuhu glede tega.

Drugače pa pri nas bolj slabe novice zadnje čase. Mami mora pod nujno na zamenjavo kolka, ki si ga je zlomila lani septembra, ker so (po 10-ih mesecih neznosnih bolečin in nešteto pregledih) končno ugotovili, da se je kost sesedlauser posted image user posted image . No, včeraj pa si je še moja babica, pri skoraj 90-ih letih zlomila kolkuser posted image . To je bil pa sploh šok, ker ona je cele dneve govorila samo o tem, da se boji, da bo padla in si zlomila kolk in bo morala v bolnico, da tega ne bo preživela, da raje umre,.... Skratka njena psiha je bila že tako čisto na psu, zdaj pa še to. Ah ja, upam, da bo prestala operacijo in bo okrevala kar se da dobro.

Pikapola čestitke Liviji, da se že sama obuje. Dobra je!!! Živa se tudi hoče, ampak ji ne uspe še čisto sami.

Kati faca Žiga, da ti že pove, katero risanko hoče. Res so že veliki!!!! Pametni so pa itak že od prvega dneuser posted image .

Pikca super, da se je Živa odvadila "dodanja". Sta bili pa res maratonki!

cv105 saj bo, saj bo. Sigurno ima vsaka od nas kdaj pa kdaj občutek, da ji ne ostane dovolj energije ali časa za vse, kar bi želela postoriti. Včasih trpi služba, včasih gospodinjstvo, včasih mož,... Vseeno pa je bolje, da je služba tista, ki trpi. Če se le da, vem pa da ni vedno tako enostavno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.9.2008 8:34:46   
tinaaja
Draja, nimam besed user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image user posted image za mami in babico.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.9.2008 8:45:58   
thaiss
Jutro, mene pa zebeuser posted image

Jaz sem kar happpy zjutraj ko odpeljem Matičkota v vrtec in teče v igralnico, ploh nima cajta me pozdravituser posted image user posted image

bubkoti user posted image user posted image

kati a vi že s peticami naokoli strašite?? Mi čakamo še spodnje štirke.

bravo Živa za prespano nočuser posted image  Kako ste pa danes spali???
Draja user posted image user posted image user posted image  za babico in mamo!!

tv, risanke- pri nas to ne potegne, niti sekundo

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.9.2008 11:30:04   
Dajadada
Kati, že petke, žigatu se pa mudi griztuser posted image .

Draja, joj, tole s kolki je pa grozno, Moja babi si ga je zlomila pri 80ih in jo je čist sesulo. Upam, da je tvoja bolj močnauser posted image user posted image user posted image . Pa še za mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pokrivanje, imamo okoli 19 st. ponoči, ampak njega nič ne moti če je odkrit. Saj ne da bi ga motilo, ampak  se tok premetava, da takoj izpod kovtrčka zleze. Zato pri nas prakticiramo spalko brez rokavčkov, ko greva midva spat, ga pa še s tankim kovtrčkom pokrijeva. Oblečen je pa v tanko pižamico.

Risanke: Nejc je prvič zdržal celo risanko pred tv-jem par dni nazaj, ko je gledal kužata Pikija na Slo1 in zdaj brskam, brskam po netu, da bi kaj dol snela pa nič ne najdem...HELP.

Včer sva bila pri P in dobila AB...itak...saj sem vedela, da nam nič drugega ne preostane, če se po naravni poti ne znebimo kašlja. Je čist zabasan, tako da je rekla da bolš, da z AB rešimo kot pa da pljučnico fašeuser posted image . In zdaj mora biti doma vsaj 7 dni, ker imajo tako politiko v vrtcu, če mali jemljejo AB. A je to v vseh vrtcih tako???

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 24.9.2008 11:33:48 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.9.2008 11:31:29   
Anonimen
Draja - user posted image user posted image za mamo in babico!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.9.2008 12:47:18   
Naomi
...pikapola, ti mas prevec cajta z enim novorojenckom in eno 1,5 letnico ;)...dejte se 3 nastimat, se bos ze dolgocasila ;)...

NAJPREJ VSEM U VEDNOST- kaj je to potopis? ;)...( sparam morske slikce za pol, ko bo sneg- se bomo skupaj grele ob njih) user posted image user posted image

...cis na hitr, kar se spomnim:

Draja- drzim pesti za uspesni operaciji in pa se na bolj uspesno in hitro okrevanje- sploh babi user posted image user posted image , pa seveda 3X hura za Zivo k dela na tem da bi mela bratca al pa sestrco k ze zna noc prespat user posted image
srecki nosecki- drsta se, ce ne drgac k pjanc plota ;)...jjasna- sem mal zgresila, kaj boste mel pri vas?...a se ze ve?
slikice - bedne user posted image user posted image
pokrivanje- se ne trudimo- mamo en kp dekic pa dva koutrcka odvec user posted image
vrtec- ni se spljoh ( ceprov bi ga ucas za ksn moment al pa dva kr dala mal not, da vid kdo tm komando drzi user posted image )
SVIT- zna ze staro hebrejscino; tako kot JJ je zacel prebirati Platona in pa vec x na dan je na vezi z NASO ( se ne vtikam ), zato ne vem kaj ga skoz tok rabjo user posted image

...se pridem, nch bat user posted image

lupcke vsem, tastarim in tamalim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.9.2008 13:16:20   
Anonimen

draja - En kup pikapok za babi in mami. Moja stara mama je bila operirana n kolku že ene 15 let nazaj, pa bi morala it spet, ampak je rekla, da ne gre več, da je prestara - ima 83 let in drugače ji res nič ne fali. Ampak prepričat se pa ne da. Kje pa bosta operirani? Še najbolj pohvalijo Valdoltro...

Ko smo že ravno pri zdravniki in kolikih. Moj oče je mogu it ene 4 leta nazaj na operacijo žolča in ga zrihtajo, sestra pelje v operacijsko. PA se pol ko pridjeo še ostali pogovarjajo, da je še kar mlad za tako operacijo (imel je mal čez 50 let), pa reče oči, da pozna še mlajše, ki so bili za isto stavr operirani... no in ina koncu , ko so že vsi zbrani v opeacijski, predno mu dajo narkozo ugotovijo, da je namenjen za operacijo žolča in ne kolka user posted image user posted image user posted image No, namesto žolča bi kmalu končal z novim kolkom. Noro!

dajadada - Najbrž ej zato doma, ker v vrtcu malim ne dajejo oni (vzgojiteljice) antibiotikov in zato raje rečejo naj bodo kar doma. No, naj se pozdravi do tvojega poroda. Ime že imate izbrano?

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
jasna- sem mal zgresila, kaj boste mel pri vas?...a se ze ve?

Naj bi imeli tokrat user posted image . Moj je že izbral ime, čeprav mi je tudi njegova izbira všeč, mi je vseeno eno ime ljubše. No, vsaj ne bomo imeli takšnih problemov z imeni kot pri dajadadi. user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.9.2008 13:32:02   
Naomi
...se gorenjsko- primorska naveza v enem od lokalov BIO prehrane user posted image

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.9.2008 14:06:01   
tinaaja
naomi se je javila ... pa ne morem verjet

razlaga potopis -a m (i) popis potovanja z osebnimi vtisi, doživetji pisca: pisati potopise; rad prebira potopise; iz potopisa je spoznal mnoge kraje, ljudi in njihove navade

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.9.2008 15:43:24   
draja
Najprej iskrena hvala vsem za lepe želje in pikapoke za mami in babico. Res upam, da se bo pri obema izšlo kar se da najbolje.

Jjasna mami bo šla na operacijo v Valdoltro ja (si je sama zrihtala po razno raznih vezah), babica pa bo (na žalost) kar v Šempetru operirana.
Zgodba tvojega očeta pa je naravnost katastrofalna!!!!!

Naomi lepo, da se kaj javiš. Pa sneg bo tudi kmalu, tako da..... čakamo!!!!

Spanje danes: pol ure bedenja + eno bujenje. Ni švoh.

Risanke mi tudi še nimamo nobenega dvd-ja doma, pa se mi ne da z neta dol vlečt .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.9.2008 15:45:39   
Pikca
Draja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za babi in mamo!

O Naomi, lepo te je spet bratuser posted image . Mraz je, tako, da bi pasalo spet mal morskih slikc (za pozim bodo pa našeuser posted image )

Zdajle pa ena čisto frišna Jernejčkova (sem jo pravkar dobila od dedija). Zdaj fura imidž raperja user posted image , tudi v stanovanju ne pusti kape slečtuser posted image . Je pa ful priden drugač, na fotki ravno pomiva kopalnicouser posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.9.2008 15:59:02   
Anonimen
Jure je pa danes pogruntal, da je pacek. user posted image user posted image user posted image Sem ga vprašala, če je kakal (pa ni), ker je bil tolk sumljiv. Pa reče; "Kaka. Jure, paci." user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
babica pa bo (na žalost) kar v Šempetru operirana.
Zgodba tvojega očeta pa je naravnost katastrofalna!!!!!

Uh, zgodba mojega očeta je iz Šempetrske bolnišnice user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.9.2008 16:01:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Je pa ful priden drugač, na fotki ravno pomiva kopalnicouser posted image

Nč čudnega, da ima mami čas za RR. user posted image user posted image Drugač je pa vaš Jernejček cel frajer. user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.9.2008 16:46:45   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
meni so echinax odsvetovali.

Meni so ga pa ravno sedaj v lekarni priporočil. Verjetno je pa res sladek (sama ga nisem sprobala), samo naša dva se kar grebeta zanj user posted image

Kati - vi sta pa brzinski. Mi čakamo še trojkice. Zadnja štirica je nedavno ven prilezla user posted image  Aja pa faca Žiga, za risanko user posted image

Pikapola - naš je ful smeše, ko hoče skočit. Ponavadi pristane na riti user posted image

draja - user posted image user posted image  za mami in babico. 2 meseca nazaj je imela od šefinje mama operacijo kolka, ravnokar pa sodelavka čaka, da jo pokličejo na samo operacijo. Tako, da vem kaj ju čaka. Predvsem pa je tu pomembna volja user posted image  in spodbuda .

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Risanke: Nejc je prvič zdržal celo risanko pred tv-jem par dni nazaj, ko je gledal kužata Pikija na Slo1 in zdaj brskam, brskam po netu, da bi kaj dol snela pa nič ne najdem...HELP.

user posted image user posted image  To je bilo pa v ponedeljek. Naš je tudi celo gledal - prvič tako dolgo user posted image

jjasna - svašta tole z očetom user posted image

Pikca - user posted image  Kako bo tebi luštno, ko ti bo Jernejček vse doma porihtal user posted image

Šibamo še malo ven user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.9.2008 18:49:54   
tinaaja
Risanke, igrice in se in se ... download here 

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......