draja
|
Jutro! Kati upam, da je bila pri Žigu res hrana kriva, ker sicer pa razsaja virus z bruhanjem in drisko. Pri nas smo ga vsi fasali, pa tudi v vrtcu so potrdili, da razsaja. Pa saj če pogledaš mal naše včerašnje poste, je kar nekaj marčkov s podobnimi težavami. Tinaaja itak veš, da sem imela z Živo enak problem glede pokrivanja - enostavno ne prenese bit pokrita pa konec, se takoj zbudi. Pa smo šli prejšnji četrtek v BC kupit spalno vrečo in ta nam je rešila težave . Ker pa Živa tud zvečer ful zašvica, sploh ker stiska tiste svoje plišaste zajčke in se rine z glavo v oblogo, jo dam ponavadi spat brez vreče, pol pa ko trdno zaspi jo pa ven vzamem, oblečem v vrečo in dam nazaj - ponavadi niti mrdne ne . Cv105 upam, da se Maks kmalu pozdravi! Sezam, Anja glih dons sem hotla vprašat kako sta se Žiga in Bor navadila na vrtec. Super da gre na boljše! Skačica upam, da se Iza kmalu znebi gipsa, pa super, da je nič ne ovira. Pridna punca je, ni kaj! Glede petja - midve z Živo tudi radi pojeva, s to razliko, da sem jaz bolj brez posluha . V glavnem mene tale viroza ornk daje - me tako želodec boli, pa slabo mi je, da ne morem ne jest, ne spat,.... No, vsaj vročine ni več, pa prebavnih motenj kot sta jih imela Živa in mož hvala bogu nimam. Aja, pa še tole - čudeži se dogajajo - danes je Živa prespala noč (brez enega samega bujenja) . Valjda, ko pa jaz nisem mogla spati zaradi želodca . Sicer pa glede na katastrofo od spanja iz preteklih noči nimam kaj dosti upanja, da bo tole s spanjem trajalo, ampak.... - upanje umre zadnje! Sem pa vsaj ene 3-krat šla pogledat če še diha, ker običajno ne spi več kot uro, dve v kosu .
|