Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 13:35:05
|
|
|
|
cv105
|
dan ... sinoči sva M peljala v dežurno, ker ni bil taprav ... vneta ušesa, ATB ... noč krasna, danes super ... ... zdaj spi, jaz cel dan doma delam za službo ... naslednji teden grem za tri dni v BG ... prav smrdi mi ... hiša je včasih bila podobna sekretu, zdaj to je ... nimam ne časa, ne volje in ne energije ... ... sem M iz službe prinesla eno staro tipkovnico, ker si lasti mojo ... potem si jo da na kavč, zraven odpre knjigo in "delava" ... vsake toliko me pokliče in pove, kaj "vidi" na ekranu ali pa kaj je napisal ... ma, cukr od našga fanta je to ... bodite fajn, grem mal počivat
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 14:37:44
|
|
|
|
Dajadada
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Kužata Pikija žal ni Seveda je, odtipkaj pod Torrente Piki pa ti dva ven vrže čudno...tipkam...ni zadetkov iskanja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2008 15:59:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 16:00:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Na partisu tud jaz ne najdem Pikija, ampak Dajadada, nasla sem 7 risank od Pikija doma Javi,ce te zanima. Sem s partisa downloadala Pujso pepo, ki je B tudi kul, ima eno njeno knjigico ful rada. No, sm se dolgo izogibali nahodu, pa je brino je ujel Ima ful zamaseno noso in ful materiala not. Saj cez dan gre, mal me je strah, kako bo ponoci. Operil P ze caka. No, ker se ni bila tkole nahodna, sploh ne vem .. kako je z izhodi? Ful neki piha zunaj A zrak koristi al je boljs mal bolj pocivat... Mal kompliciram, ampak imam glih cas OK, saj za 15 min mislim, da ni krize, ampak kaj pa dobro uro in podobno?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 16:01:57
|
|
|
|
tinaaja
|
Meaa, ti si itak vseznalac Danes sem bila v Eurospinu in kupila dexal. porocam Upam, da bo Lan kmalu OK. CV.. tudi za Maxa
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 18:18:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A zrak koristi al je boljs mal bolj pocivat... Če ne bi rada vso zimo počivala, pejta ven
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 19:09:14
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja A zrak koristi al je boljs mal bolj pocivat... Če ne bi rada vso zimo počivala, pejta ven smo itak sli in pobirali orehe in jabolka. In medtem, ko smo bili zunaj, nic teklo ven, not pa spet smrklja Kako imate oblecene otroke za ven?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 19:46:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kako imate oblecene otroke za ven? Trenirkica, pa zgoraj bolj tanka bundica ali pa samo vetrovko - odvisno kolk je mraz, če je full mu dam zjutraj ko greva ven spodi še žabice in kapo na glavo (drugače samo trak ali pa nič kadar je sonček). Kaj pa vem, mene zebe k medota in pol tud tolk zadekam Jureta. Za vse bolančkane pa še en kup pikapolonic.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 20:04:28
|
|
|
|
A-N-J-A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Kužata Pikija žal ni Seveda je, odtipkaj pod Torrente Piki pa ti dva ven vrže čudno...tipkam...ni zadetkov iskanja Čudno men je pa dva ven vrglo.Drugač jih imaš pa na E Mule polno. tinaaja-mi gremo tud ven tud če imamao poln nos,oblečene imam pa v jesensko jakno, al pa mal debelejšo bomb. majčko pa brezrokavnik gor.Ja pa žab in kap, pa trakov jaz še ne prakticiram, to pride na vrsto pozimi, ko bo res mraz . Mi smo zdele z enga roj.dneva, včeraj sem šla pa gledat Mamma mio in moram rečt da mi je fil svetoven, sem rekla mojmu da grem danes komot še enkrat .Cel film sem imela kocine pokonc .
< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 27.9.2008 20:05:41 >
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.9.2008 20:54:39
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna Tinaaja - Jst še poklicala nisem, da dobiva datum za cepljenje. Ti si vsaj ta korak naredila. Kar čakam in čakam. Tudi jaz imam že skoraj en mesec doma napotnico za ponovno testiranje imunskega sistema, pa jo še pošljem ne, da bi dobila datum. tinaaja: jaz grem s Hano ven, če je samo prehlajena. Sem pa ravno hotla napisat, da pa folk vseeno mal pretirava s tem oblačenjem. Danes dopoldne sva bili s Hano v mestu. Temperatura je bila 15 stopinj, pa res da kar močan veter, ampak mene ni v ušesa zeblo. Ful je bilo otrok, samo Hana, pa še kakšna dva sta bila brez kape, ostali zadekani. Tudi take v kombinezonih in z rokavicami sem vidla. In seveda z najdebelejšo možno kapo na glavi. Halo???? Kaj bodo pa ti otroci imeli pri 0 stopinjah v LJ. No, sej ne da bi me zlo skrbelo, ampak vseeno. Nam je pa oči šel v torek na eno konferenco in je včeraj, ko bi se moral vrniti tako zbolel, da še vedno nima energije, da pride domov. Baje res noro razsajajo neke trebušne viroze. No sej, če ga ni zraven, nas vsaj okužiti ne more. V vsaki stvari je nekaj dobrega. meaa, cv105: zdravje v bajto. Meaa: po opisu je to res to.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 9:26:07
|
|
|
|
Žabika
|
Dobro jutro! Joj in ti naši vremenarji! Res sem upala na en sončen in lep dan, pa da bomo šli nove visoke goste v ZOO spoznat in evo nič ne bo iz tega. Smo sicer že bili na sprehodu, ampak ni ravno najlepše za okoli hodit. Nč, grem moji miški pomagat knjige brat. Lepo nedeljo vsem.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 9:38:42
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja, zabika, jaz ze od vceraj cakam soncka. je bial dost kul napoved za cez vikend pol pa tole No, tko, potoki tecejo iz noska Se kar ok drzi, ceprav je tok smesna s pocenim glasom No vceraj sem kupila spalko v H&M.. sem imela ful sreco, ker so imeli samo ta male, pol pa je slucajno prodajalka prinesla eno ta veliko in sem se takoj zagrebla. Brini so cist vsec zivalice na njej Zaspala je ok v njej, meni je bilo sploh super, ker je prehlajena in lepo na toplem No jaz sem bolj malo spala, ker je skoz nekaj se mucila z dihanjem, ampak je spala prvo rundo do pol 4. Pol je prisla k meni in okoli 5 je bilo dovolj Sem jo pa mogla dat iz spalke, ko je bila pri meni, ker je hotla z nogicami migat... Ponoc sem pa itak naredila doktorat iz tega, a otroka, ki ima zamasen nos, ampak vseeno spi in diha, ceprav tezko, zbudit in mu spucat not al se drzat nacela ne diraj zene dok spava No jaz sem se odlocila za opcijo b Dexal .. madezi so se vedno tam. Edino je pa carsko, ker mi je z enega puloverja odstranil en ze dolgo nazaj pridobljen masten madez tko da sem hepi Oblacenje ... no jaz B v zimske zadeve ne bi dala. Ampak sem pa od mami dobila kritiko, da jo premal oblacim - dolg bodi, flis in vetrovka , zato sem vprasala. ker ko sem gledala okol, je bila vecina se manj oblecena.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 19:30:01
|
|
|
|
tinaaja
|
Cveke No tko, vikenda je skoraj konec. Smo dan izkoristili za spanje in potepanje po zraku Mislim, da je brini pomagal zrak, da se je potocek malo umiril. Tko da se eno pucanje nosa danes + operil in upam, da bo spanje bolj mirno. No po 3 al 4 mesecih nabiranja prahu na vozicku, sem se danes odlocila, da ga operem in pospravim. Meaa - kako si ga ti oprala? Ko sem ga odfrslusala, se mi je zdela una plastika tok velika, da si nisem predstvaljala ga dat v pralca. Tko da je bila manuala v banji lep vecer
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 20:42:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Čer, Meaa, hvala za link! Žiga ti bo do 5. razreda hvaležen . za Lana. Kako pa kej faks? Oblačenje otrok - Žiga je v bodiju brez rokavov, dokolenkah, trenerki ter prehodni jakni. Men se zdi pomembno, da ma gor nekaj kar ne prepiha, pa da ima dokolenke, ker drugače pod hlačnice piha. Ma to non stop lavfa okol, se mi ne zdi, da ga zebe. Če bi se z vozičkom vozil, bi pa ziher mel eno plast več. Kapa - za zjutraj in zvečer se mi ne zdi tko napačna, ampak govorim o bombažni kapci in ne volneni (halo ). Traka ne prakticiramo, ker so mi enkrat razložili, da je to še slabše kot nič - naj bi se bakterije fino počutle na toplem in se fino namnožile v ušeskih, najbolj pomemben del - glava - pa ostane na prepihu. Al je res al ne nisem preverjala, ampak pr nas tko je. Ja, pri tistih z bundami se pa tud jaz sprašujem kaj bodo meli sredi zime... Sonce - tudi mi smo ga čakali 2 dni, potem smo pa meli dost in smo spokali v Trbovlje. Tam je vsaj malo pokukal izza oblakov . Tinaaja - itak, da opcija b). Žabika - boooogi očkaaaaaa. Pa še bolj boga mamiiiiiiiiii .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 21:26:19
|
|
|
|
A-N-J-A
|
ima dokolenke, ker drugače pod hlačnice piha to se pa spomnim da si že lansk let rekla.Mi še nimamo dokolenk, ampak v predalu pa že čakajo . tinaaja-kolk je veliko blago od Buggsterja sicer ne vem(na žalost ), ampak jaz sem dala od našga Q. v stroj(sicer po enmu letu, prej je blo kr na roke), pa se mi zdi da je več blaga kot pri B. Našedva pa tud mal smrkata, upam da se ne razvije v kaj hujšga.Drgač smo bli pa danes spet na enem roj. dnevu.Kok mi je fino, da mi ni treba kuhat .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 22:20:13
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A ima dokolenke, ker drugače pod hlačnice piha to se pa spomnim da si že lansk let rekla.Mi še nimamo dokolenk, ampak v predalu pa že čakajo . Takle mamo! Sej če bi nosu pajkice, pol pa ne bi pihal
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.9.2008 22:22:06
|
|
|
|
Žabika
|
Takole, mi smo kompletni, spet smo vsi boljše volje, pa še malo sončka je bilo. Sicer je bila Hana pri mojih starših celo popoldne, ampak je bilo tudi za službo lepše delat v lepem vremenu. Hana je pa uživala na frišnem zraku. dokolenke: mi še vedno prakticiramo une gamaške (od lani) za zjutraj, ko se pelje v vozičku do vrtca. Dokolenk pa še nimamo. tinaaja: no tudi jaz sem bila nekakrat v dilemi kaj naredit ponoči, ampak mislim, da je bolje spucat in potem mirno spi dalje. Sej če to delaš sredi noči, itak da nazaj zaspi. Se je pa pri nas v zadnjih dneh njeno najljubše opravilo - čiščenje noska s fiziološko spremenilo v nekaj najhujšega. Danes sem jo sicer 2x prepričala, da je pustila, ampak res z veliko pregovarjanja (prej je pa kar sama nosila flaško in prosila za nalivanje). Ne vem kaj jo zdaj moti. Verjetno je to eno obdobje. Tudi za jakno in copate se moramo zadnje dni kr mal kregat. No ko pa rečemo, da ima Fifi tudi jakno, pa takoj stegne roko. Mislim, kere fore.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.9.2008 8:21:11
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Naš Bor pa danes ni nič jokal ! Sem ga tok spraševala kerga medvedka je on pobarval, da je pozabil , da mora jokat .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2008 13:10:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.9.2008 14:07:00
|
|
|
|
tinaaja
|
Helou, soncek je vendarle popkukal ven Hvala Meaa, brina je bolje, jaz pa v Z ure v uro slabs Bo ze.. Meni ze nekaj casa zadnje desno kolo neke zvoke spusca. Oz je, ko je bil se v uporabi Tko kot da bi kak lezaj ven padu.. Bo treba pogledat. Zabika, pri nas je mesarsko klanje, ko je treba nos pucat, zato tega ponoci, ce ni res nuje, sploh ne bi pocela. Zdaj ko se hana upira, morda vidis, kako to zgleda vsakic pri nas, vcasih jo oba komaj drziva, da spucamo. Malo bolj pridna je,ce ji sterimar sopam v nos, ampak ce gre pa un dcl flaska, pol je pa stala. Bravo za Bora grem se cajckat..
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 29.9.2008 15:04:34
|
|
|
|
Pikca
|
sonček (čeprav ga gledam samo skoz okno) Bor Tinaaja, bomo držali pesti, ko boste šli po pikico. prehladi in vneti učki , jaz sem tudi za vikend na en uč komaj gledala, danes zjutraj je mel pa Jernejček zlimane učke. oblačenje; moja mama mi stalno teži, da sta premalo oblečena; Jernejček ima bodi + majčko + trenirko + flis in bombažno kapico (moj pravi, da bi moral bit brez kape, ampak je še bolj gol in se mi zdi vseeno v redu, da jo ima). Pa dokolenke mata oba Še malo, pa bo naša Živa pihala 4 svečke (v soboto!). Soseda (od njene prijateljice mami) jo je vprašala kaj si želi za RD, smo mislili, da bo rekla kinder jajček ali kakšno igračko, ona pa izstreli "bundo" . Tko, da smo za zimo (skoraj) preskrbljeni V petek pa imava z Jernejčkom zobarja, smo dobili vabilo. Mogoče bo do takrat že kakšen zobek več, mu ravno ven rinejo in posledično ima slabši apetit in nižji prag tolerance...
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.9.2008 7:57:26
|
|
|
|
draja
|
Jutro! V vrtcu nas je pričakalo obvestilo, da se tista črevesna okužba še vedno širi, en otrok pa ima celo potrjeno salmonelo . A je salmonela tudi nalezljiva? Groza no. Drugače pa smo učke že pozdravili (hvala Kati za nasvete!!!!!!). Prvi dan je bila res cela štala, ko je bilo treba dati kapljico v učka, potem pa se je navadila in zdaj ji lahko brez problema damo. Pridna Živa! Drugače pa je bila včeraj babica operirana, pa ne kaže najbolje - skoz bruha,.... Jutri pa čaka zamenjava kolka mojo mami. Držite prosim, prosim še malo pesti za nas! Bor super za vrtec brez joka! Upam, da si bil danes enako pogumen! Brina, Tinaaja hitro se pozdravita! Oblačenje body brez rokavov, tanka bombažna majčka, spodnji in zgornji del trenerkice in če piha še tanka (ampak res tanka) vetrovka. Damo pa mi zjutraj in zvečer tudi bombažno kapico gor, to pa zato, ker se je ohladilo ravno ko je bila bolana in je bilo pred boleznijo 30 stopinj po bolezni pa 10, tako da si je nismo upali peljati ven brez kapice.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.9.2008 7:59:22
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca Soseda (od njene prijateljice mami) jo je vprašala kaj si želi za RD, smo mislili, da bo rekla kinder jajček ali kakšno igračko, ona pa izstreli "bundo" . carica mala! Jaz se še vedno spomnim, ko si enkrat med nosečnostjo pisala, da te je sredi noči spraševala, kaj jedo ježevci .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.9.2008 8:25:34
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo naš Bor je šel tudi danes not brez joka .Se je pa med vrati ustavil in začel copotati z nogicami, tako da ga je mogla pridet vzg. iskat . Mi smo pa včeraj iskoristili dan in šli v Zoo.Srečali smo Hano in Žigija, ki ga nisem vidla že ceeeeeelo večnost in je res že velik fant. Domov sem prišla pa full zmatrana, ker je naša E potala pravi mali .Ne uboga čisto nič in se mi kar reži v glavo .Upam da je samo faza. draja-seveda držimo pesti za mamico in za babi, da si čimprej opomore
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 30.9.2008 8:51:10
|
|
|
|
tinaaja
|
Ne uboga čisto nič in se mi kar reži v glavo cist po mamici a ne Draja, Nimam energije kaj vec napisat, nalezla sem se od brine, ampak mene je ornk polozilo. Sem cist fuc Grem spat..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......