skačica
|
dan! Se še midve mal pofočkava. Vidim, da vas je kar nekaj bolančkov. Vsem pikapoke za zdravje, da boste čimprej spet v stari formi. Tud Iza je zadnji teden smrkala, ampak HB je ostalo samo pri tem, zdaj se pa še to umirja tko da upam, da ostanemo zdravi. Danes sva imeli spet slikanje in kontrolo rokice in pravijo, da se lepo celi, mavec bo imela gor še 3 tedne potem pa spet kontrola in ga vzamejo dol. Se bo še kar vleklo, HB se Iza obnaša kot da ga nima, včasih je kar mal preveč pogumna. Skoz nekam pleza. jaz danes zaključujem bolniško in grem jutri v službi, je pa pasalo bit dni doma, bo pa tud služba pasala.... Iza se je navadila, da sem ji 24 ur na voljo kar pridno izkorišča, samo jaz sem dobra in moram bit čist skoz zraven nje. Sej mi ni težko, zato sem doma. Ajoj, bo jutri kriza, ko jo bom pustila pri mami. Sicer pa zelo veliko govori, praktično ponovi vse besede, povezuje sicer še vedno samo po dve, ampak je čebljava 100 na uro. Pesmice tud poje kar dobro sploh Ringa raja in Nina nana, tud melodijo ujame- to ima pa po moji familiji, ki je zeloooo glasbeno nadarjena. Za igrat ji je zanimiv dojenček Baby born mini pa voziček, s katerim ga prevaža pa ena gosenica od FP, ki jo kar naprej za sabo vleče pa knjige. Pol se pa že neha. Pisala in risala bi tud, ampak seveda ne s pralnimi voščenkami, ampak s kuliji in alkoholnimi flomastri Še kaj? Aha, volitve: draja- , sem enakega mnenja, razočarana. Grem, se vidi, da Iza spi, a ne? Danes zvečer grem pa z moževo svakinjo v kino. Bo prav pasalo, ker zadnjih 14 dni nisem šla čisto nikamor brez moje čebelce. Pa dam možgane mal na off, ker sem še vedno bolj kot ne v badu.
< Sporočilo je popravil skačica -- 22.9.2008 15:27:25 >
|