ronja
|
Potrdilo o PDP ti g. izda max 60 dni pred porodom in ga ni treba plačat, vsaj pri g., ki niso privatniki - za privatne je pa verjetno vse za plačat, ne vem. mogoče imaš privat g. ali pa zato, ker si ga hotela dobit prej. Meni ga moja bivša g. ni dala čisto do konca - ne vem, kaj je upala, da se bo kaj zgodilo, ali kaj Sem jo morala sama spomnit še čisto na koncu, ker ga rabiš, da dobiš porodniško, tja greš pa že pred porodom... Tak da pri meni je šlo ful na knap, ker je pač blesava g. Dobiš pa enega, ga neseš na CSD in potem od tam dobiš vse tisto ostalo, ne rabiš 5 teh papirjev vrtnica, meni pomaga edino donat. Voda je ok, samo če res ni huda zgaga. Ampak zadnje čase kar gre, tak da se mu izogibam, ker imam že tako dostikrat drisko (to je pri meni stalnica v nosečnostih ali kadar je karkoli narobe: če sem bolana, če sem noseča, če mam izpit,... vedno driska No, boljše to kot obratno ) Aja, pa kaki krekerji so tudi fajn za pomirit razdražen želodček ali pa prepečenec,... Kake take zadeve, ki napolnijo želodec in vpijejo veliko tekočine (kisline). Aja, jaz sem danes imela obisk: prijateljica je prinesla pokazat svojega 2 mesečnega sinka, s katerim sta bila na pregledu kolkov v Lj, pa se je sproti oglasila in sem naredila čokoladno-kavine vaflje s čokoladno kremo. Pa juhica od včeraj je še in mislim, da bo kar dovolj za danes . ojlica, v prvi nosečnosti se meni v 5. mesecu sploh še ni videlo, nihče ni vedel, da sem . Če te kaj pomiri. Jaz imam zdaj sicer nekje okoli - čaki, si me zmedla, nimam pojma, grem zmerit - evo, sem že nazaj: 95 cm!!! O, madona, je zrastel, sploh nisem vedela! No, zadnje ko sem merila je bil 88! No, to je res ogromno, glede na to da imam normalno pas nekje okoli 63 cm... Je pa res, da nisem merila na pasu ampak na najširšem delu. Pa najedena sem . Je pa hecno, ker mi je ravno ta prijateljica danes rekla, da sploh nimam velikega bušija... Ona se verjetno zdaj še živo spomni svojega (njen mali je mel 4 kile...)
|