|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
23.9.2008 15:31:54   
Ploha
naslednji pregled 14.10

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
23.9.2008 15:57:26   
VRTNICA84
Oljica tudi jaz nimam velikega trebuha. Sicer sedaj se že malo bolj vidi. Prej pa se ni videlo čisto nič.

Morgologijo imam 26.9. 2008. Naslednji pregled pa 9.10. 2008.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
23.9.2008 16:31:53   
ronja
Potrdilo o PDP ti g. izda max 60 dni pred porodom in ga ni treba plačat, vsaj pri g., ki niso privatniki - za privatne je pa verjetno vse za plačat, ne vem. mogoče imaš privat g. ali pa zato, ker si ga hotela dobit prej. Meni ga moja bivša g. ni dala čisto do konca - ne vem, kaj je upala, da se bo kaj zgodilo, ali kajuser posted image Sem jo morala sama spomnit še čisto na koncu, ker ga rabiš, da dobiš porodniško, tja greš pa že pred porodom... Tak da pri meni je šlo ful na knap, ker je pač blesava g.user posted image
Dobiš pa enega, ga neseš na CSD in potem od tam dobiš vse tisto ostalo, ne rabiš 5 teh papirjevuser posted image

vrtnica, meni pomaga edino donat. Voda je ok, samo če res ni huda zgaga. Ampak zadnje čase kar gre, tak da se mu izogibam, ker imam že tako dostikrat drisko (to je pri meni stalnica v nosečnostih ali kadar je karkoli narobe: če sem bolana, če sem noseča, če mam izpit,... vedno driskauser posted image No, boljše to kot obratnouser posted image ) Aja, pa kaki krekerji so tudi fajn za pomirit razdražen želodček ali pa prepečenec,... Kake take zadeve, ki napolnijo želodec in vpijejo veliko tekočine (kisline).

Aja, jaz sem danes imela obisk: prijateljica je prinesla pokazat svojega 2 mesečnega sinka, s katerim sta bila na pregledu kolkov v Lj, pa se je sproti oglasila in sem naredila čokoladno-kavine vaflje s čokoladno kremo. Pa juhica od včeraj je še in mislim, da bo kar dovolj za danesuser posted image .

ojlica, v prvi nosečnosti se meni v 5. mesecu sploh še ni videlo, nihče ni vedel, da sem user posted image . Če te kaj pomiri. Jaz imam zdaj sicer nekje okoli - čaki, si me zmedla, nimam pojma, grem zmerituser posted image - evo, sem že nazaj: 95 cm!!! O, madona, je zrastel, sploh nisem vedela! No, zadnje ko sem merila je bil 88! No, to je res ogromno, glede na to da imam normalno pas nekje okoli 63 cm... Je pa res, da nisem merila na pasu ampak na najširšem delu. Pa najedena semuser posted image . Je pa hecno, ker mi je ravno ta prijateljica danes rekla, da sploh nimam velikega bušija... Ona se verjetno zdaj še živo spomni svojega (njen mali je mel 4 kile...)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
23.9.2008 19:44:15   
Zvezdica
O dan,

spet nimam nobenega časa, pa sem kao domauser posted image
Punce, k sem na hitro prebrala le zadnja dva posta, ki vas skrbi za trebuh, tudi jast v prvo nisem imela bušija do šestega meseca, tako miceno kepico, potem sem bila pa kot slooooon. Zdaj sem pa napihnjena že od štarta, ker sem bila na stimulaciji, pa še hitro se mi je trebuh naredil, pa imam posteljico zadajuser posted image . Sem pa res pridobila nekaj kg že pri sami stimulaciji, torej med postopkom. Tak da.... še odveč vam bo trebuh v zadnjem mesecuuser posted image

Kako ste kaj? Jast sem dobila od saše sms, vse ok, kaj ima v bušiju vam pa sama poveuser posted image . Moj mali je pa relativno priden zadnje dni. Sej brca ampak tko nežno, kot da se seli v križ. user posted image Sem prej dala AS gor, pa mu srce nabija uhhhh. Smo vsi trije poslušaliuser posted image . Pa telovadi skoz.

Tako, grem mal za nazaj počekirat kaj ste čvekale, pa se slišimo oz beremo mal kasneje.

Papa

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
23.9.2008 21:30:17   
crtka
Oj!
Sem si tudi jst prejšni teden merila obseg bušija 93 cm, v prejšnji user posted image v tem tednu pa 82 cm. Sem si od 20 t naprej zapisovala kako raste moj buši in si bom tudi sedaj. Drugače sem pa v redu, sam križ me boli kot user posted image , moram pa potrkat, da zaenkrat nimam še problemov z zgago, v prejšnji user posted image pa mi je ful pomagalo, če sem pila mrzlo mleko pa po požirkih.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 21:48:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.9.2008 7:57:12   
ronja
Aja, jaz sem pa že dobila prvo darilo za Lejlo - od te prijateljice, ki je prišla včeraj - je rekla, da ne ve, če se bova še kaj videli prej, pa mi za vsak slučaj da že prej, super, same praktične stvari: en pok plenic najmanjše cifre, en ornk pok vlažnih robčkov, trdo milo za dojenčke, komplet 7 linčkov za 7 dni v tednu, pok prsnih blazinic zame in sestavljanko za Ronjo, da bo dobila tudi ona nekaj, en samo deteceuser posted image . Ful lepo, ne?

Aja, sem vam že povedala, da nisem narejena za vstajanje ob 5:15? Če nisem, potem vam povem: to ni ravno moja ura. To je kvečjemu moja ura za it spatuser posted image . Ampak "človek mora vsega se privadit", ko ma user posted image , heheuser posted image .
Moj lubi je pa šel danes na teren in ga 2 dni ne bouser posted image . Ga že zdaj pogrešam, pa ga komaj 2 uri ni... Sem povabila bratca in njegovo punco na čokoladne vaflje (mi je ostala masa še od včeraj) z domačim čokoladnim sladoledom, hehe. Da ne bova cel dan sami, pa da gre mala malo ven, pa da ni dolgčas.

crtka, ti si pa pridna, da si si pisala mere, luškana ideja, jaz si nisem ne pri Ronji ne pri Lejli... No, pa mogoče tretjič, heheuser posted image .

A ni saša že povedala, da bo tokrat user posted image ? Ali to mislite kako drugo sašo?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.9.2008 8:03:46   
sasa78
dobro jutro vsem souser posted image !

Mi smo sedaj zdravi. imeli smo bruhanje in drisko, sedaj je pa vse v najlepšem redu - razen očija, ki ga še močno šravfa.

Ste pa pridne! Vas bom med vikendom prebrala.

Komaj čakam, da se nam oglasi Saša, da pove kaj se skriva v .

FANTA MAMO! user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj je pa 100%. Brez vsake dileme.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.9.2008 8:18:31   
ronja
Saša, a ti niso prejšnjič rekli, da je pupauser posted image ? A zdaj ste šli na tisti 3D preverit in mu je spet luli zrastel?user posted image

Mene mala cuza, pa ne morem veliko pisat z 1 roko... Se je navadla, da ob 8h dobi, kmo gre lubi v službo... no, danes je šel že 2h prej, ampak ona se ne da motit - zdaj ji pripada joška, pa pikauser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.9.2008 8:47:37   
sasa78
Saša, a ti niso prejšnjič rekli, da je pupa ? A zdaj ste šli na tisti 3D preverit in mu je spet luli zrastel?

ja smo šli kar prevert, pa še moji 3 fantje so bli zdraven pa še tako lep dvd sem dobila da sva ga včerej še 1 uro gledala. I kako je lep naš Anže.

Je Jan rekel no pa bomo 4 fantje in sam ena punca - spet bom v manjšini.
Potem pa je dr. M;egličeva rekla da bo pa 4 punca pa sva z možem rekla da verjetno da ne - o pa ja kdor se odloči za 3 se čez čas še za 4-ega, ampak pri 40 letih. Ni šans.

Bom prelepila en filmček od našega Anžeta. Da vidte kako zeha. user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.9.2008 9:21:56   
ronja
hehe, saška, potem pa čestitam za Anžeta! No, pa ime že ima, punčka pa ga še ne bi imela, ne? To je tudi nekaj. Lepo ime.
Se mi pa zdi, da je precejšnja razlika med 3 in4 otroki - iz logističnega vidika - rabiš recimo nov avto, z nobenim navadnim avtom ne moreš nikamor, rabiš skoraj kombiuser posted image , verjetno rabiš kmalu tudi večji hladilnik in zmrzovalnik ali pa če hodiš vsak dan v štacuno... Če pomislim, koliko midva pojeva sadja na osebo... in to množim s 6... Pa jogurtov... hja, že znosit hrano domov zna bit podvig (no, saj kasneje verjetno pomagajo, vsaj jaz sem pri 8ih nakupovala sadje in zelenjavo na trgu), kaj šele zaslužit zanjo... no, bomo videli, če kdaj pridemo do tja...user posted image

Joj, punce, jaz pa danes samo jem: spila sem eno vročo čokolado, tako domačo, ornkuser posted image , pojedla 2 indijančka (ja, je bilo treba počistit do konca, da ne bojo stari, heheuser posted image ), potem se pojedla ves čokolino, kar ga ronja ni zmogla (sem ga res naredila malo preveč ogromno..., pojedla eno marcipanovo ploščico s slivami, njami, zdaj sem se pa še na toblerone spravila! Saj vem, kaj boste rekle: spravi se jest pravo hrano, kruh, jogurt... Ampak če mi pa ne paše to, jaz bi sladkouser posted image !

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.9.2008 9:23:25   
ronja
Aja, bratec in njegova draga se morata malo učit, bi sicer prišla, ampak je boljše, da sta malo pridna. Tako da sem potem kar enega prijatelja povabila, da pride na obisk danes. Kak je to fino, da maš vedno koga, če hočeš!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.9.2008 10:07:35   
uršika***
Živijo nosečke!!!!

Saša: Brez beseduser posted image
Upajmo samo, da bo tvoj Anže sedaj obdržal lulčkauser posted image

Ronja: Moj ginekolog je v ZD Krško- ni nič privatuser posted image , pa še veliko dežura v Brežiški porodnišnici in pravijo, da se velikokrat zgodi, da je lahko prisoten tudi pri poroduuser posted image user posted image  Je pa fant od fareuser posted image user posted image

Glede tistega potrdila in 25 eu pauser posted image user posted image user posted image - vprašanje je samo, v čigav žep bo šel ta denaruser posted image

Ronja ti si pa velikokrat samauser posted image  Pa ne bom ti nič očitala tvoje sladkosnednosti- verjemi, da nisi edina.user posted image

A katera že ve kaj za materinsko šolo? Zdaj bo pa počasi čas, da bodo določili kakšen datum.

Ja, tele velikosti bušijev so pa tako različne. Moj buši je ogromenuser posted image - nekatere imajo veliko manjšega kot jaz, pa gredo že rodit.user posted image

Zgaga me ne peče- me je pa rita začela bolet, pa križuser posted image

Se tipkamo pozneje, grem sedaj malo pospravituser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.9.2008 10:39:15   
ronja
Ronja ti si pa velikokrat sama Pa ne bom ti nič očitala tvoje sladkosnednosti- verjemi, da nisi edina.

Hehe, uršika, zdaj ko si to tak skup napisala, mi je kapnilo, da verjetno kompenziramuser posted image . Hja, boljše čokolada kot kak alko, a ne?user posted image
Ja, lubi ma tako službo, da grejo včasih za 2 ali celo več dni na teren. Se je zmenil, da zdaj zaradi mene in teh zdravstvenih problemov ne gre za cel teden, hvalabogu, ostali so šli prejšnji teden za cel teden, on pa za dva dni prejšnji teden in večina tudi za dva dni ta teden. Vzorčijo na različnih koncih slovenije in se včasih ne splača vozit nazaj v LJ. in takrat potem tam prespijo (tokrat nekje v prekmurju, prejšnji teden nekje na bledu...) Ima rad to službo, tak da super, da jo ima, so pa seveda tudi slabe strani, kot pri vsaki stvari.

Danes zvečer pride mami iz morja in sem se že zmenila z njo, da pride jutri zjutraj pazit Ronjo, da bom lahko šla na pregled. Ker če sem sama, sem res v riti, ker ne smem nest Ronje dol - sama pa po stopnicah ne more 2,5 nadstropij...

V Lj. se MŠ v p. začne vsak mesec začetek meseca, kako je pa v Krškem pa ne vem...

jaz sem pa kar zmatrana, nič spala, se pozna... Razmišljam, da bi se kar fliknila zraven ronje na tla, samo se mi zdi, da se bo potem takoj spravila name - zdaj tako lepo spi in je taaaaak mir - ahhhhhhuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.9.2008 10:39:45   
ronja
Aja, toblerone ni več - 100guser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.9.2008 11:21:34   
OLjica
živjo punce,

hvala za odgovore, glede bušijev.

uršika, nisi edina, tudi mene boli ritka in križuser posted image

sasa78, čestitke za Anžeta.user posted image Pri nas se je tudi zadnjič lulček dobr vidu.

ronja, danes zjutraj sem imela tak napad na lešnikove rolice, nooro. glede oblekic za dojenčka, jst bom dobilavse od sestre, če bo punčka mam od nečakinje ogromno stvari v roza, nečak je pa star 2 mes. in takrat bo vse prerasu, tko da če bo fantek, bom za fantina tud mela.

glede materinske mi je gin predlagala, da grem novembra.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 12:01:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.9.2008 12:13:13   
ronja
niia, saj ne bi bil tak problem, če ne bi ravno včeraj šla v veliko nabavo (greva na 14 dni v trgovino) in seveda dodobra obnovila zaloge, hehe.

No, zdaj pred kratkim se je pa moja škratka zbudilauser posted image , tak da ji bom morala dat kaj za jestuser posted image . Sem pa dobila tak luškan sms od lubija: "Rad vaju mam. Tebe sploh, mala ma pa še mal rezerve. Moji sta. Cmok" To z rezervo je zato, ker celo noč ni dala mira in je revež celo noč prespal pri njej na tleh, (če jo prinese v najino posteljo smo vsi 3 budni, ali pa vsaj midva, ker oba "mlati"), pa je hotel, da se naspim. Sicer se nisem, ker sem morala ob 5h vstatuser posted image , ampak se je pa vsaj tamala zdaj, heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.9.2008 12:18:19   
sasa78
sasa78, čestitke za Anžeta. Pri nas se je tudi zadnjič lulček dobr vidu.

Hvala,

no velik je 34 cm in težak 780g, rok so mi premaknili na 2.1. Obrjen je že pravilno, glavico ima spodaj. Vse je v najlepšem redu. Na pregledu je pa samo spal. Pa zehal, pa rokici je dajal v usta. Ful dobri posnetki. Fanta sta bila pa najbolj navdušena k je rekla tuki je pa lulček user posted image user posted image user posted image  in onedva sta skoraj v tisti ekran zlezlauser posted image user posted image user posted image .

Je šla še katera na 4D?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.9.2008 12:22:47   
snežinka7
Pozdravljene se opravičujem, da nisem zadnjič  nič kaj več napisala. To je moja 1. nosečnost, 1. otrok, stara sem 27 let, naslednji pregled imam in sicer bo to moj 5. pregled 16.10. Z 11.11. pa začnem z materinsko šolo. Drugače je vse vredu, brcike se lepo čutijo, trebušček se tudi že lepo vidi, do sedaj sem se zredila za 8 kg. Kako pa kaj ve za koliko ste se že zredile. Meni samo paše bolj sladko.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 12:25:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.9.2008 12:59:52   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Mene ful mika, da bi šla. Ampak so baje kar zasedeni, tak da ne vem. Če lahko kakšen posnetek objaviš, bi te lepo prosila, da vidim kako se to vidi s to tehnologijo.

ne morem kopirat, oz. ne znam, se pa lepo vidi. IIIIIIIIIIII ma tako lep nosek, pa očke pa ušesa - las se ne vidi, pa ti lepi gibi pa brcike,.....  

No pa niso tako zasedeni, prejšni torek sem klicala, pa sem bila ta torek že na vrsti. Sam cena je ubitačna 110 EUR.

Ooo, Ronja, kako lep SMS.
bo držalo, res lep sms - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.9.2008 21:09:46   
uršika***
Punce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kje ste????????????????
Februarčice so že na drugi strani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pod 2. del!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Me pa še prvega nismo skupaj spacale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sram nas je lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva z lubijem prišla iz nabave in seveda se nisem mogla več upreti tem luštkanim cotkam in sem kupila 3 kompletke- majčka +pajacek na patente( je superca, se odpira med nogicami, na ramah in še po rebrcahuser posted image ) pa še 3 majčke user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa kar gledam in komaj čakam, da bom lahko koga oblekla v tele male stvariuser posted image - pa je moj možek prevelik, jaz tudi, činčilček pa je mal premajhenuser posted image - nič, bo treba počakati kar do januarja, da pride bebicauser posted image

Lahko nočko vsem vam in naj vas bebice pridno brcajo celo nočuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 22:18:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.9.2008 23:07:19   
ronja
uršika, hehe, moja mala Ronja je končno zaspala... Ahhhhhhh.... Madona je tečna zadnje čase! Čisto crknjena, ampak zaspi pa ne, pa tudi meni ne pusti, da bi zaspla zraven nje.

Zdaj je pa še prijatelj klical, da naj mu pomagam pri user posted image problemih, pa sem morala prit na msn, to bo trajalooooo in ju3 zjutraj bo mala zgodaj vstala, potem mam pa pregled in mami pride... Tak da danes očitno ne bom nič spala...user posted image user posted image Pa mam še od včeraj precej minusa...

Pa še Lejla ma vsega poln kufer in je kar zaspala, lahko bi me vsaj malo pobrcala, da mi ne bo dolgčas... hehe, me je slišalauser posted image , že brca!

niia, ne Ronja ne Lejla ne palita na klasično glasbo, ju pušča hladni - razen ko sem igrala kitraro je Ronja noro brcala - odkar sem noseča z Lejlo pa sploh še nisem igrala, tak da ne vemuser posted image . Se spravljam, pa nikoli nimam mira ali pa sem že noro crknjena...

Mi2 verjetno tokrat ne bova šla na 3D, ker bo mala že dovolj "preslikana" z UZ kar tako. Mogoče pa si premislim, če bi se dalo že zdaj enkrat naročit... Lubi pri Ronji ni bil tako zelo navdušen, ko pa sva šla, je pa čisto not padel in je potem hotel, da greva tudi z Lejlo...

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?