|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 10:35:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Januarčice 2009
22.9.2008 10:45:18   
OLjica
dobar danuser posted image

kako ste preživele vikend??
jst že malo bolje počutim, ob 13h mam kontrolo pri gin.
najki, pri meni je tako, da me križ, pa rita in kolki ponoči tako bolijo, da sploh ne morem spat, ne na levo ne desno stranuser posted image
se pa pri meni otroček skoz obrača, včeraj je bil na desni strani strani trebuščka, da me je prol boleluser posted image
ne vem, do kda bo pa to trajalouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.9.2008 11:01:07   
sasa78
DAN in joj kako ste se razpisale - ste pa prave čvekice!!!!

Mi2 sva dobro, bili smo spet na morju - sam je burja pihala tako da smo se samo sprehajali in lovili sončne žarke!!!

Jutri imam 4D komej čakamo!!!!!

Moj mali sine je imel v petek težave z želodcem, ki so se očitno preselile na vse - starejši je včerej začel bruhati in se do danes ni še nič umirili, pa tud vročino ma. Mene pa samo želodec boli - pa kako, aja pa še zgaga me daje user posted image user posted image user posted image user posted image , skratka za pop....

Kljub vsemu mi je pa moj dragi mož včerej razbil še avto user posted image user posted image user posted image , tako da gre narobe!!!! 

LP 

Vsem čestitke za pregled!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.9.2008 11:03:57   
uršika***
Dober dan.

Ronja: saj vse vemo, da si zelo pridna, ampak a ni že čas, da se ti malo umiriš????????? A ti sploh kaj počivaš čez dan? Pa še mala Ronja ti ne da miru, pospravljaš, kuhaš, pečeš peciva,..... ajajaj... pazi na sebe in Lejlico!!!!!

Glede kostanja pa vem, da me napihuje tudi če nisem nosečauser posted image user posted image user posted image , pa me ne bo nobeden prepričal, da ga nebi jedla, ker bi lahko tudi ubijala za kostanjuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam takega ginekologa, da mi na vsakem pregledu naredi UZuser posted image user posted image  sem prav vesela, ker nekaterim ga naredijo samo 2-3 krat na nosečnost. Midva pa vedno vidiva našo malo bebo- ampak še vedno noče pokazat kdo jeuser posted image . Pa tole, kar ve pravite da je morfologija meni naredi na vsakem pregledu- podrobno bebico pregleda- vse organe,....user posted image user posted image  bravo za takšnega ginekologa. Ga vse punce zelo pohvalijo.

Oljica: to bo najbrž trajalo še 3-4 mesece, potem bodo pa naši bušiji lažji za nekaj kil in notri se ne bo nihče premetaval in nas brcaluser posted image user posted image

Nina super za sobicouser posted image user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.9.2008 11:08:34   
uršika***
Ojej Sašauser posted image user posted image user posted image
Zgleda, da se je tvoj teden začel bolj klavrno. Držimo pesti, da bo tale bakterija, ki vam povzroča želodčne težave kmalu zapustila tvojo družinico- za avto pa se ne sekiraj preveč, važno da je tvoj dragi OK!

A ti še kar vstrajaš v službi?

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.9.2008 11:18:58   
Detece
Pozdravljene čeveke. Ste se po vikendu kar malo prebudila.
Jaz sem tudi včeraj bila pridna in sem imela doma generalko, popoldan je bil pa v znamenju volitev:)
Ampak Ronja tebi pa res ne bi bilo treba toliko migati.

Kar se tiče ginekologa imam tud jaz takšnega kot ti Uršikaa. Vsakič pogleda vse organe...srček, ledvice...To je res super ja.

Sasa nič se ne sekiraj za avto, to je še najmanj.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
   [Brisano sporočilo]
22.9.2008 11:42:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.9.2008 13:14:01   
VRTNICA84
Dober dan!

Kako ste kaj danes? Med vikendom nisem imela časa pisat, ker me ni bilo doma. Sem sedaj lepo prebrala za nazaj kjer sem ostala.
V soboto sem bila v Kiku in sem kupla pajaca za user posted image . Takoj mi je bil všeč, pa še ugodna cena je bila.
Sedaj pa že odštevam dneve, da bo čim prej petek. Ker gremo na morfologijo in se je že oba full veselima. Upam, da bo vse ok. Ter, da se bo najina pikica tudi pokazala malo bolj kot se je do sedaj.
Drugače pa vse po starem.

NINA 166 moje zdravje je že kar dobro. Najhujši prehlad je že za mano.

Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.9.2008 16:22:32   
ronja
niia, tudi tulce sama naredim, res pa je, da je kupljeno listnato testo (ampak tisto v bloku, ki ga moraš še razvaljat;), je cenejeuser posted image ). Listnato testo sem pa res samo parkrat šla sama delat, ampak se mi ne zdi take razlike kot pri vlečenem, listnato mi je kupljeno čisto všeč.

ojlica, nekje januarja bo konecuser posted image

saša, blagor ti, mi gremo pa mogoče ta teden k očetu na primorskouser posted image . za avto se pa ne sekiraj, to se da popravit.

uršika, krivauser posted image , priznam... Danes nisem še nič počivala - saj ve vedno veste, če počivam, potem kaj napišem, hehe. Če me pa ni nič na račkotu, potem pa norim okoli... Saj me potem včasih lubi malo umiri, pa potegne cartatuser posted image .
Sicer pa tudi jaz obožujem kostanj! Pri Ronji sem mislila, da sem bruhala zato, ker sem se ga preveč najedla (čeprav sicer nikoli ne bruham, če nisem user posted image , seveda), no, pa je bila kar mala kriva, hehe, samo to sem zvedela šele čez 1 teden, ko sem naredila test... Uršika, je ta tvoj g. privat ali na koncesijo ali v zd? Verjetno ni v LJ, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.9.2008 7:42:23   
nina166
Jutro!

Morem hitro nekaj napisat, da nas malo dvignem...smo pristale že na drugi strani user posted image

Zdaj pa grem skuhat kavico. Bo katera?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.9.2008 8:27:01   
sonček33
nina jaz bom kavico z vesljem!
Sicer pa, kako ste babe žabe?
Tole vreme pa ni čist ok. Preveč mraz.

Kaj je novega? Kakšen nov nakup?

Kaj bomo kuhale? Jaz imam v mislih pico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.9.2008 8:30:24   
petra88
Dobro jutro! Kako ste danes? Saj je že torek, samo še 3 dni in bo vikeeend user posted image
Jaz sem že kar vredu, zadnjič se me je mogel prijeti mini prehladič, hvala bogu, da ni bilo hujšega.
Saj res, sedaj pridejo na vrsto kostanji... mmmm, temu se res nebi mogla upreti, pa naj me potem napenja še 14dni user posted image že, da naj user posted image ne bi jedle takih stvari, ki napenjajo, oz. v manjših količinah, ampak mene napenja 3/4 stvari... kaj pa zdaj? user posted image hehe
Zadnjič sem dobila en mail (posnetek), kako en mali v trebuhu brca, se premetava, pomoje je moral naredit cel obrat.. samo nevem, če se da to prilimat sem gor. verjetno bi morala biti stran na internetu, potem bi šlo. Bom malo po youtube pobrskala, če najdem vam prilimam link user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.9.2008 9:16:38   
ronja
o, petra, upam, da tvoj user posted image ne bo po tebi glede napenjanja, sicer boš boga... Tisti, ki imajo krče, se skoz jokajo... Jaz sem imela srečo, Ronje ni nikoli nič napenjalo, no, na začetku čisto malo cvetača, ampak ne fejst, ni nič jokala, samo prdelauser posted image , pa če sem dala zraven kumino in janež, je bilo ok.

Zdaj enkrat pride pa ena prijateljica pokazat svojo novo štručko, tudi julija rojen, samo 1 leto kasneje kot Ronjauser posted image .

Imam že pripravljeno šamrolico (je samo ena ostala, sta prišla včeraj bratec in njegova punca na obisk, ko sem jih omenilauser posted image , pa nekaj sem jih dala lubiju, da jih je sproti nesel svojim staršem, ko je šel na basket). No, ampak ker mi je ostalo toliko šama, sem naredila še indijančke in jih oblila zvečer, tak da je nekaj za posladkatuser posted image Pa sladoled (iz temne čokolade) sem naredila, kere sem morala porabit rumenjakeuser posted image , tak je to - začneš, pa ne moreš nehat, ker se vse nekaj povezuje med sabo...user posted image Čez noč se je hladil, zdaj je pa ravno super.

Danes bom pa malo bolj počivala, obljubimuser posted image . Da ne bo kaj narobe. Me je Lejla kar ustrašila, ker se zjutraj ni nič premetavala - no, saj se je okoli 6h, ampak ko sem vstala (danes izjemno pozno - ob 7:20!), pa je bila kar pri miru in me je že kar zaskrbelo. No, zdaj se pa že nekaj časa veselo premetava, tak da očitno je pač malo spala, heheuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.9.2008 9:20:54   
Detece
Dobro jutro.

Jaz bi tudi eno kavico. Sem si danes malo privoščila in sem šele zdaj pozajterkovala....

Dugač pa bom danes verjetno samo kakšno pakl juhico in palačinke naredila za ob 5h ko prideuser posted image  domov. Grem namreč na eno manjšo trgatev in me ne bo doma. Hvala bogu, bom malo na zraku. Zdaj sem bila 3 dni non-stop v hiši in sem pospravljala, peglala, kuhala...Pa da nebote mislile, da sem že konc...hehe...Ko si takole doma se vedno delo najde, kdo bi si mislil...Pa še sploh nimam user posted image . user posted image user posted image user posted image

Želim vam prijeten torek, čim boljše vreme in vas berem zvečer.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.9.2008 9:57:11   
petra88
Ronja, tudi jaz upam, da bo user posted image bo tatkotu user posted image user posted image user posted image eh ne, če bo po njemu, ga bo sam še bolj napenjalo user posted image user posted image . Bomo videli, se bomo morali res nazaj držat za najboljše stvari. Pa sej čene mamo Ronjo nam bo svetovala kaj naj v kriznih trenutkih user posted image Včasih mam občutek da si kot naša mama, ker tako lepo skrbiš za nas. Pa saj je prav, kje bi čene izvedele toliko stvari, kaj in kako. Hvala ti!
Hmmm, pri nas bo pa danes verjetno kar file osliča in riž za kosilo. Mi je zmanjkalo krompirja za njoke, pa se moram kar z rižem zadovoljit user posted image
Sedaj pa grem tudi jaz pospravljat.
aja, unga filmčka pa nikjer na netu ne dobim. če katero zanima ji lahko pa na mail pošljem.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.9.2008 10:07:27   
ronja
petra, drži pesti, da boš lahko jedla vse. to je res fino, pri meni se je babica ful čudila, ko mi je začela govorit: ja, tega pa tega ne smeš,... potem pa jaz: ampak to sem že jedlauser posted image . Pa ona: ja, če ni bilo nič narobe, pa le jej! Ker največja napaka je, da potem doječe mamice ne jejo nič svežega sadja in zelenjave, ker se bojijo, da bo user posted image napenjalo. Potem jim pa manjka vitaminov in beba ne raste in potem jo dajo na dodatek, pa kmalu samo na tem pristanejo. Tak da se splača probat, če dete res napenja ali ne. Pač uvajaš eno po eno stvar.
Pa malo je treba vedet, kaj je lahko problematično: recimo babice ti bojo rekle, da ne smeš solate: to ni res! Solata ni vprašljiva, pač pa KIS na solati... Kislo napenja. Pa jagod in arašidov naj ne bi jedle, dokler polno dojimo, ker so to precej močni alergeni. NO, za jagode pri nas tak ne bo problemovuser posted image , mogoče potem spomladi...

Aja, če vam bo kdaj kdo rekel, da ni problem ostrgat 1,5 kg korenja, mu ne verjet, hehe. So mi včeraj skoraj roke odpadle, sem pa naredila res ogromno juhe, hehe. Samo je kar šla: nekaj sem je dala zmrznit, da jo imam za kdaj za tamalo, kadar bom boga in ne bom mogla nekaj kuhat, da bo imela mala vseeno zdravo hrano, pa za danes je  je še, to je pa že to: neverjetno, koliko je pojemo, hehe.

Mala poje toliko kot jaz! Samo da se jaz bolj redimuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.9.2008 11:00:36   
khurde
Ah, kok sem jezna! Sem danes klicala mojo G za potrdilo o nosečnosti, pa stane 25 evrov, da mi da en list papirja s parimi stavki ... ne vem, a je to standardna cena a kaj?!?! V bistvu rabim nekaj za faks, da mi napiše gor samo PDP, samo teh 25 evrov mi je pa ful veliko. user posted image Sploh za nekaj tako malega.

Punce, ki ste že rodile, a je potem treba plačevati tudi potrdila za CSD, ko ste urejale porodniške, pakete in vse živo, a je takrat zastonj?

Moram na pošto, dežuje, pa se mi ne da preveč, za nazaj pa berem kasneje.

Lep dan!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.9.2008 11:42:23   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Ah, kok sem jezna! Sem danes klicala mojo G za potrdilo o nosečnosti, pa stane 25 evrov, da mi da en list papirja s parimi stavki ... ne vem, a je to standardna cena a kaj?!?! V bistvu rabim nekaj za faks, da mi napiše gor samo PDP, samo teh 25 evrov mi je pa ful veliko. user posted image Sploh za nekaj tako malega.

Punce, ki ste že rodile, a je potem treba plačevati tudi potrdila za CSD, ko ste urejale porodniške, pakete in vse živo, a je takrat zastonj?

Jaz nisem v prvi nosečnosti nikoli plačala za noveno potrdilo. In si me zdajle s temle ful šokirala. Ne vem zakaj bi mogla za eno potrdilo karkoli plačat. Pozanimaj se še kje drugje, ker meni se to res zdi ful čudno.

Jaz nisem nikoli za nobeno potrdilo ali karkoli sem urejala glede porodniške, paketa ničesar plačevala!

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.9.2008 13:31:26   
VRTNICA84
Ojla!

Sem videla, da ste se danes kar precej razpisale. Tudi sama komaj čakam na kostanje. Mmmm kak se jih bom najedla.
Zadnje dneve me nekaj zgaga jezi. Spim kar z 1,5 l vode, da jo pogasim. Ker mi edino to resnično pomaga.

Imate še ve kakšen nasvet glede zgage? Kako jo pa ve pogasite?

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.9.2008 13:55:54   
sonček33
Vrtnica mene zgaga peče predvsem zvečer. pomaga malo višji vzglavnik pa kozarec mrzlega mleka pred spanjem.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 14:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.9.2008 14:46:28   
sonček33
niia  -jaz sem tudi pico anredila najmi je že ni več

Neposredna povezava do sporočila: 2422
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 14:56:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.9.2008 15:06:57   
OLjica
pozdravljene punce,

zanima me kolk mate velke bušijeuser posted image ???
sem srečala eno prijateljco, me je vprašala, če sem v 3. mesuser posted image  ker res nimam velk trebušček, glede na to da sem noseča 6 mes.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.9.2008 15:17:53   
OLjica
niia, naslednji pregled mam 13.10.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?