ronja
|
o, petra, upam, da tvoj ne bo po tebi glede napenjanja, sicer boš boga... Tisti, ki imajo krče, se skoz jokajo... Jaz sem imela srečo, Ronje ni nikoli nič napenjalo, no, na začetku čisto malo cvetača, ampak ne fejst, ni nič jokala, samo prdela , pa če sem dala zraven kumino in janež, je bilo ok. Zdaj enkrat pride pa ena prijateljica pokazat svojo novo štručko, tudi julija rojen, samo 1 leto kasneje kot Ronja . Imam že pripravljeno šamrolico (je samo ena ostala, sta prišla včeraj bratec in njegova punca na obisk, ko sem jih omenila , pa nekaj sem jih dala lubiju, da jih je sproti nesel svojim staršem, ko je šel na basket). No, ampak ker mi je ostalo toliko šama, sem naredila še indijančke in jih oblila zvečer, tak da je nekaj za posladkat Pa sladoled (iz temne čokolade) sem naredila, kere sem morala porabit rumenjake , tak je to - začneš, pa ne moreš nehat, ker se vse nekaj povezuje med sabo... Čez noč se je hladil, zdaj je pa ravno super. Danes bom pa malo bolj počivala, obljubim . Da ne bo kaj narobe. Me je Lejla kar ustrašila, ker se zjutraj ni nič premetavala - no, saj se je okoli 6h, ampak ko sem vstala (danes izjemno pozno - ob 7:20!), pa je bila kar pri miru in me je že kar zaskrbelo. No, zdaj se pa že nekaj časa veselo premetava, tak da očitno je pač malo spala, hehe
|