|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
23.9.2008 8:24:56   
NinaŠ
...ali pa smo jih vse razvadile v amen

ja to bo ja user posted image ...saj smo vendar popolne mame user posted image , kaj takega se nam pa res ne more zgoditi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.9.2008 10:07:40   
*bubi*
Dober dan user posted image

No, ste me vsaj malo potolažile user posted image Hvala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.9.2008 11:00:14   
tincci
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

ja to bo ja user posted image ...saj smo vendar popolne mame user posted image , kaj takega se nam pa res ne more zgoditi user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam zadnje čase eno malo jokico izsiljevalko doma user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.9.2008 11:32:52   
*bubi*
Nina, koliko časa pa traja tako obdobje? Al je bil Anže bolj priden? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.9.2008 12:26:31   
NinaŠ
Nina, koliko časa pa traja tako obdobje? Al je bil Anže bolj priden? user posted image

Anže je bil bolj priden user posted image . Sam res, se ne hecam user posted image , tako da sem tudi sama novinka na tem področju user posted image   

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.9.2008 12:47:57   
petarda
user posted image user posted image user posted image

A to so zdaj že zimske barve al kaj?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.9.2008 13:05:11   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Tudi jaz imam zadnje čase eno malo jokico izsiljevalko doma user posted image

Še jaz se tu podpišem. S tem da je pri nas začelo že malo pojenjati- oz. mu je postalo jasno, da ko rečem ne, da to tudi dejansko pomeni ne. Zraven pa seveda rabi še obširno razlago zakaj nečesa ne sme in se zdaj že dogaja da si da tudi kakšno stvar dopovedat.
Aja, pri nas se je ta faza začela nekje v sredni maja, bila nevzdržna čez poletje-tu se je poznalo predvsem da v vrtcu niso imeli stalne vzgojiteljice in delovnega programa, tako da me je ene par krat ko nisem bila pripravljena spravil do joka.
Trenutno se pa stanje izboljšuje, se pa zgodi da je kak dan slabše.user posted image
Baje dokončno ta faza izzveni ko je konec pubertete...user posted image user posted image user posted image user posted image   Malo za tolažbo...user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.9.2008 14:01:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Baje dokončno ta faza izzveni ko je konec pubertete...user posted image user posted image user posted image user posted image   Malo za tolažbo...user posted image user posted image user posted image

Uh, sem si zdaj oddahnila user posted image user posted image user posted image  Če upoštevam še bubiko (čeprav ona pa že ne bo taka user posted image ), bo tam leta 2025 že pravljica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.9.2008 14:17:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Uh, sem si zdaj oddahnila user posted image user posted image user posted image  Če upoštevam še bubiko (čeprav ona pa že ne bo taka user posted image ), bo tam leta 2025 že pravljica user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas pa kako leto pozneje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.9.2008 14:18:39   
petarda
tako da me je ene par krat ko nisem bila pripravljena spravil do joka.

user posted image user posted image user posted image ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.9.2008 19:10:10   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj jaz zdaj jem?

Banane z nutello user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.9.2008 19:47:31   
NinaŠ
Pismo, meni pa banane z nutelo še vedno ne grejo skupaj user posted image . Jih pa zadnje čase velikokrat jem z Activijo user posted image

Uf, danes mi je stara mama dala kar nekaj cvetov in listov ameriškega slamnika user posted image , pa če ima katera kako idejo mi lahko pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=3180807&mpage=1

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
23.9.2008 20:35:35   
petarda
Žal ti ne znam pomagatiuser posted image ...sploh pa ne vem kako zgledauser posted image ...po odgovoru sodeč, pa si z njo ne boš mogla preveč pomagatuser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
23.9.2008 20:36:21   
petarda
Pismo, meni pa banane z nutelo še vedno ne grejo skupaj

...mogoče ti bodo pa v tretji nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.9.2008 20:38:26   
petarda
Sem vam pozabila povedat, da sem pred kakim tednom začutila prve brcike user posted image user posted image user posted image ...in to kar intenzivne...en dan je prav na vso moč telovadiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.9.2008 20:39:38   
petarda
en dan je prav na vso moč telovadil

dojenček...da ne bo kera kaj mislila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
23.9.2008 21:35:18   
NinaŠ
dojenček...da ne bo kera kaj mislila

a pa čist res še nič ne veš user posted image user posted image user posted image
...upam, da ti ne bo uspelo, tako kot Bubi, držati jezika za zobmi vse do konca user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
23.9.2008 21:36:45   
NinaŠ
Ja, a.slamnik bom pa pač dala v vazico in vsak dan kuhala čajčke iz njega user posted image ...si predstavljate kako bo šopek zgledal čez nekaj dni user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
24.9.2008 1:43:21   
NinaŠ
Ne morem spat user posted image user posted image ...pa čudno to, ko je še malo prezgodaj, saj še 2 ni ura user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
24.9.2008 1:47:57   
NinaŠ
Dajte mi povedat, da nisem jaz čudna ko piuser posted image . Moj user posted image user posted image ima to grdo navado, da umazanega perila nikakor ne more vreči v koš za perilo, vrže ga na kup pred koš (se pravi mu manjkata le 2 cm in kretnja roke, da koš odpre user posted image user posted image ), a ma, ko pride z rekreacije (in nekaj pirov po njej user posted image ), pa user posted image user posted image zmeče vse prešvicane cunje V koš, čeprav sem mu že Nx povedala, da mokre cunje pa not NE pašejo user posted image - in to mu uspe narediti VEDNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim halooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
24.9.2008 7:19:21   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Moj user posted image user posted image ima to grdo navado, da umazanega perila nikakor ne more vreči v koš za perilo, vrže ga na kup pred koš (se pravi mu manjkata le 2 cm in kretnja roke, da koš odpre user posted image user posted image ),

Mislim, da obstaja več takih ljudi user posted image user posted image user posted image  Ampak pri nas ostanejo tudi cunje po rekreaciji na tleh, še malo bolj narazen raztresene, da bi se posušile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.9.2008 7:20:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Sem vam pozabila povedat, da sem pred kakim tednom začutila prve brcike user posted image user posted image user posted image ...in to kar intenzivne...en dan je prav na vso moč telovadiluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Uživaj še teh nekaj mesecev, upam, da so slabosti že mimo.

Enako velja za Ado.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.9.2008 7:21:28   
*bubi*

[...upam, da ti ne bo uspelo, tako kot Bubi, držati jezika za zobmi vse do konca user posted image

user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa nisi bubija v ZOOju vprašala? user posted image user posted image user posted image  On je vsem povedal tudi ime, ne samo spol user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.9.2008 8:25:49   
petarda
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.9.2008 9:03:39   
Naty_ka
Dober dan user posted image

Sem vam včeraj pozabila omeniti, da tej fazi jokanja in izsiljevanja sledi druga faza. To je metanje po tleh. Ko kaj v sekundi ne gre tako kot si je zamislil, že vse leti po tleh. Ko se slači zvečer pred umivanjem in če roka v TRENUTKU ne gre iz rokava totalno pošizi.
Pa mi ni jasno od kod mu tako obnašanje.
In zdaj se bo vse še samo stopnjevalo. V vrtcu smo ostalo brez  vzgojiteljice. Ena ki ima predšolske otroke je morala na neko operacijo in tako so našo vzgojiteljico vzeli in jo dali predšolskim. Naše pa pač pazi pomočnica in še kdo če ima čas. So brez delovnega programa in pomočnice ne ubogajo skoraj nič. In to bo trajalo dva meseca user posted image

In komaj čakam da bo imel Svet zavoda sestanek. Jaz sem predstavnica sveta staršev vrtca. Itak da bom zagnala tak halo da je hudo.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?