Majček28
|
o joj, tega pa res nisem pričakovala, ko mi je Nile po tel. rekla, da ste danes nore , rabila 47 minut, da sem prebrala Dnašnji dan je bil pri nas katastrofa že od jutra, tamala tečkana 100 na uro, možek pa tud Sem se navadla, da sem zjutri sama doma, ne pa da mi en skoz neki teži (ja, ja, grozna sem, on pa bogi ) Sem hotla ven pobegnt z Brino, se že napokam, zapeljem voziček ven....in se seveda ulije Pa sem dala Brino v varstvo, jaz pa v avto in v center po prtičke za krst (Nile, upam, da ti bo všeč ), da sem mal glavo preluftala. Pol je pa še taščica prišla, tamala se je mal naspala in bla dobr volje, mojga sem pa komi ob 20h vrgla dol z 'topija'...zdej je pa čas zame Upam, da se spomnem kaj sem hotla pokomentirat: Srečka; super da si doma in hvala tojmu, da nas je tkole lepo obveščal.Mi je pa kr mal hudo, da se tko slabo počutš in 1 mesec ne smeš Ize dvignit o, šit to pa je nehumano. Ker sem blizu doma ti lahko vsak dan priskočim na pomoč, samo reč in res brez problema (drugač se ne bi ponujala! ). Upam, da se čimprej čimbolj počutiš. Vijolica, naj ti še jaz izrečem sožalje, težko je najdet prave besede še težje pa nekoga potolažit. Scorpio, Posadka, ko se naslednjič dobimo prinesem 'zimsko opremo' s sabo, še prej pa bom mal poslikala in kakšno slikco prilimala. Imamo pa otroške žebice in nogavičke, ne vem pa kako je z dokolenkami. Miša, dobrodošla med 'čvekuljami' Nile in Joan, upam da tele prehlad čimprej mine. Katka, pri dveh mulčkih imaš še čas vice pokat, al kaj? Carica si ....moram it mal nazaj pogledat o čem je bla še debata. Če more človek 10 strani prebrat pa če ima v glavi ementaler..... Mi smo Brini dal včeri zvečer mal gresove kašice pa se je ponoč še večkrat zbudila (ponavad se 2x, dons pa kr 4x??? ) No, smo dons zvečer spet poskusl, na polno podojila potem pa še mal kašice (ki jo obožuje, mjammmmi ), jutri bom pa o rezultatu poročala. ...zdej pa tole pesnim že 15 minut in me je kar mal strah F5 prtisnt