tasyo
|
Vijolica, ja kam pa vi rastete! Madonca, tale tvoja punca je pa čist med težkokategorniki, kajne? Lepo, lepo... No, jaz se bom tudi odpovedala jutrišnjemu srečanju, saj ne vem, kaj muči Lano. Izgleda, da bo rteba kar vse obroke gostit. No, to, da imamo refluks, vem, ampak do zdaj ni bilo panike. Zdej pa že dva dni ful poliva, danes mi je po moje zbruhala pol tega, kar je pojedla. V bistvu vedno mleko, ji kar teče iz ust ven, tudi če samo počiva - ne vem. A je možno, da bi se ji zdej pojavila intoleranca na tole mleko? (mah, sej vem, kovačeva kobila, ampak jaz o tako malih piščančkih res nimam blage...) Ker ko je juhico z rižekom ali pa sadje, pa nič ne bruha, tudi po zelenjavi ne. Pravzaprav tudi po kašici ne, če pa ji v mleko zamešam piškotke, da je bolj gosto, pa ne pomaga... Zdej pa bodi pameten. Ampak nje izgleda da prav nič ne moti, ker je živahna, še preveč razigrana, pa po tem, ko polije, sploh ne prekine z aktivnostjo... No, bo že, sam malo pojamram. Je pa danes že omagala. Se vidi, da sva cel dan sami... Prej sva šli vseeno na en skoraj enourni sprehod in jo je mraz zmatral, čeprav je bila oblečena kot medvedek. Pa še čofotanje in lekcija iz potapljanja (zdej že pogoltne tudi vodo in pol mal kašlja), flaška in je out. Zdej pa ne zahinavite, ker danes pa ni mojega, ki bi me zvečer zamotil in bom tule visela.
|