SpeliG
|
No, danes je pa ves čas toliko čvekic prijavljenih, da jaz res nevem kaj bodo naši možje jedli za kosilo.. Bom mojemu rekla, ej lubi kosila sicer res ni, ampak glej kako smo pridno čvekale celo dopoldne, in ni vrag da bo ostal brez apetita.. Ne, sej imam že pripravljeno, imamo piščančka in krompirčka v pečici, pa radič, tako da ne bo shiral, revež. Miša79, dobrodošla na aprilskem forumu, kot vidiš zelo rade sprejemamo nove članice (vprašaj Clericv6, recimo ), tako da kar pogumno piši. Meni osebno je ful fajn, kadar piše veliko punc, tako dobim čim več mnenj in se mi ne zdi, da je samo pri nas včasih štala.. Srečka, odvisnica od RR verjetno zdaj bereš kar si zamudila, žal ti nismo olajšale dela in smo precej naklofale ampak boš videla, da si bila skoraj od vsake omenjena in smo mislile nate. Vijolica, moje sožalje ob tvoji izgubi, stojte si čimbolj ob strani v teh trenutkih in boste skupaj lažje premagali. Najbolj pa ti bo seveda pomagala tvoja Nataška, čeprav se še ne zaveda tega. Korenjaka od Posadke in Big mamme pa sta tko cortkana pri "uvajanju GH", da je bilo res treba nalimat fotke sem, kjer si jih še ostale lahko ogledamo. Jaz sem Martini danes prvič dala korenček in je bilo odziv zelo podoben kot ko je jedla krompirček.. Sadje pa obožuje, seveda, ko je pa bolj sladko..No, danes se mi je zdelo prav smešno in sva se obe ful smejale, ona vsa oranžna okoli ust in s tistima dvema zoboma, joj. No, HB so nam poštimali kanalizacijo, so me pa včeraj res nahecali, so rekli ob pol enajstih dopoldne, da rabijo samo pol urice, potem pa se je zavleklo do štirih popoldne..Še dobro, da sva vmes z Marti šle na kavico in si po svoje poštimale dopoldne. Ketrin in ostale ki trenutno ponoči ne spite dost, a ni grozno? Nam se je to dogajalo prejšnji teden dve noči; zbujala se je po mojem na 15-30 minut in to CELO noč, zjutraj sem bila kot zombi. Potem sem ugotovila, da ji očitno ne ustreza Milupina kašica z ironičnim nazivom Schlaf gut (!?), ki smo jo začasno ukinili z menija in spet spimo brez motenj od 20.30 do 6.30. Do nadaljnega, seveda,...
|