|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 18:35:18   
Anonimen
mojca welcome to the club...men po čudežu je včeraj spal do pol štirih od osmih pa danes od pol osmih do pol treh...drgač pa ob enih,štirih,šestih...jst mam pa problem k se mi mali naspi in pol ko se hrani on pol petih on kr nebi več spaluser posted image ...pol pa jst lepo vsa nenaspana vstanem on mi pa zadrema čez kako uro v ležalniku...ja pol pa tud jst ne grem več spat k sem glih nasred kazga dela...pol se pa dan vleče in sem taka ko zombi...podočnjaki-pa tud 3l vode ne pomagauser posted image ...sam da so zdravi...sej tud oni bodo zrasli..

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
23.9.2008 18:36:10   
Anonimen
as - ne se sekirat, pleh se vedno poštimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
23.9.2008 18:38:18   
Anonimen
taanikaa - sej naš bi tud že ob 6h vstal, pa ga samo vzamem na posteljo, mu pustim, da se malo pogovarja, pa preobrača, pol ga pa pokrijem, se stisne k meni in zaspi za kako urco, potem pa itak vstaneva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
23.9.2008 18:41:30   
Anonimen
Zdejle se je mislim, da zbudil, ampak je bolj tko kot bi bil mal v transu - grem pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
23.9.2008 18:42:57   
RMRM
Dan. Kolk ste luštne kofetkariceuser posted image user posted image , pa user posted image  tud.

AS - user posted image user posted image user posted image  se zgodi, takrat ko je najmanj potrebno, sam sej bo, boš vidla. Verjamem da si user posted image ,  sploh ker je gradnja hiše vreča brez dnauser posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image .

Kar se vožnje tiče tud pri sebi opažam, da moram biti veliko bolj skoncentrirana, pa čist po omejitvah vozim, kar prej res nisemuser posted image , mam kar en tak čuden občutek.

Slovenka - fletkan smejček vaša Sofija. Pa ful ma lepo imeuser posted image

bombažki - naš modri črv niti ne diši, niti se ne svetiuser posted image , sem mu pa kupila čebelico, so v Mercatorju dobili novo zalogo, ta pa še vedno ful diši. Očitno so bili naši bombažki črvički res stara zaloga, da so se tako razdišaliuser posted image

taanika - bravo za pripraveuser posted image user posted image . Mi smo se davnega leta... imeli na teh pripravah res lepo, sva pa z user posted image  kar ene dva meseca hodila, ker on ni imel nobenega zakramenta. Je bil pa ful hecen, ko so ga krstiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
23.9.2008 18:48:34   
Anonimen
nya sem že slišala in brala tle na rr forumih da so taki stranski učinki...bodi vesela da spi,lahko bi blo huje...pišejo tudi da so imeli otročki ful krčke in to 48 uruser posted image ,pa ful jokali itd itd...mene je že kr strah kaj bo v četrtek,pa tok sem žalostna k nebom z njimuser posted image user posted image ,mali ima pediatra jst pa pol urce kasnej punkcijo pa itak pri P ni nikol točno na vrsti,kar pomeni da bo mogu moj z njim bit...me je mal strah da bi jokcal če ga bo znal potolažit moj,kr se je že zgodil da se je sam pr men potolažil...me kr user posted image  buba

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
23.9.2008 19:03:35   
lunca14
user posted image user posted image eden že spi,sledi drugi.....

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
23.9.2008 19:06:12   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

joj, priprave na poroko. midva sva se poročila aprila 06 in je župnik dajal spolne nasvete - v stilu 'ne seksat pijani'..., pa mojega je vprašal, če je vse vredu tam doli, kao če bi bil ranjen v vojski ali kaj takega, da imam jaz pravico vedet pred zakonom. Sem jaz že vedela, da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da te vrže

Za crknt! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
23.9.2008 19:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

joj, priprave na poroko. midva sva se poročila aprila 06 in je župnik dajal spolne nasvete - v stilu 'ne seksat pijani'..., pa mojega je vprašal, če je vse vredu tam doli, kao če bi bil ranjen v vojski ali kaj takega, da imam jaz pravico vedet pred zakonom. Sem jaz že vedela, da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da te vrže

Za crknt! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ampak resuser posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4484
23.9.2008 19:12:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image eden že spi,sledi drugi.....

go lunca go lunca go luncauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
23.9.2008 19:13:01   
Anonimen
evo jst grem pa zdej v akcijo....se beremo čez pol urce dobre

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
23.9.2008 19:27:18   
lunca14
user posted image user posted image user posted image drugi spi,sledi tretji........

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
23.9.2008 19:31:19   
Anonimen
Zdejle je buden, ampak tko zeha kot da že dva dni ne bi bič spal.
Sem oa gledala zdejle poročila na pop tv - mislim, da ne bom nikoli več jemala kontracepcijskih tabletk. A ste vidle?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
23.9.2008 19:31:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Zdejle se je mislim, da zbudil, ampak je bolj tko kot bi bil mal v transu - grem pogledat.

......še dobr,da spi,pri men je blo z majjem tako,sem mislila,o kako fino pravjo,da po cepljenju lepo spijo,vraga pri nas je blo samo dretje,ampak tisto histerično dretje,ko bi ga nekdo rezaluser posted image user posted image ,potem pa čez par ur,čisto pikast,lisast,hrastastuser posted image user posted image user posted image ,kri v blatu,nakar smo ugotovili,da je cepivo sprožilo alergijo..........tako,da jaz se bojim cepiva,kot hudič user posted image križa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
23.9.2008 19:32:29   
lunca14

Sem oa gledala zdejle poročila na pop tv - mislim, da ne bom nikoli več jemala kontracepcijskih tabletk. A ste vidle?

......kaj pa........mislim na popu.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
23.9.2008 19:34:08   
Anonimen

22 letna študentka na Hrvaškem umrla zaradi strdka - baje zarad tabletk.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
23.9.2008 19:42:27   
sasa.vracko
Punce, super luškan ste vsi skup na kofetkanju!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
23.9.2008 19:50:08   
Anonimen

22 letna študentka na Hrvaškem umrla zaradi strdka - baje zarad tabletk.

ja sm vidla...kriza

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4493
23.9.2008 20:01:39   
alea01
lep pozdrav mamičkeuser posted image

sem klikala in klikala in se jezila zakaj tako nerazločno vidim ta RR, pol pa ugotovim, da so spremenili bravo. mi ni všečuser posted image user posted image

Kofetkarice zelo ste fejstuser posted image user posted image user posted image , pa bejbiji tudiuser posted image

Izabela je danes ob 4.45 pojedla 150mL naslednji obroki so si sledili 60mL, 50mL, 60mL, 70mL in 120mLuser posted image user posted image . Jemo zeeeeeelo slabo. Vsakič ko vidim, da neha jest in se mi začne smejčkat jaz padem kar v jok..... Danes bi tudi ko sem jo hranila v supernovi na klopci, ampak je bila zraven anaj22 in me je bilo sramuser posted image .ne vem, kam nas to pelje. Daleč verjetno neuser posted image

aleksandra silvija- mah, j.e.b.i. ga. Je samo pleh. Dobro, da ste vi v redu.... vem, pa da bo to stalo in valda hiša pa itak pobere ful denarja..... boste kljub temu v hiški. Brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
23.9.2008 20:08:27   
alea01
*mojca*, a to ko se ti zbuja ponoči, a pol je lačen ali se samo jokca? Ker meni se je tudi na dve urci in jest ni hotela sem jo pa čisto ignorirala in je zaspala nazaj. Je, pa res da se niti enkrat odkar je prišla iz porodnišnice ponoči ni zajokalauser posted image . Daj mu dudo pa naj te za prstke drži in tako ve da si blizu in bo mogoče zaspal nazaj. Pri nam je tudi to palilo. Včasih ne more zaspat po hranjenju nazaj in se samo premetava, ampak se ne jokca. Valda se pol premetavam še jaz in se popolnoma zbudim, ko njo čekiram. Ona pa tiho kot miška in potem karnaenkrat zaspančka. Kaj pa če ima še kak kupček za podret? Če krili z rokami in noge vleče k sebi je verjetno še kupček

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
23.9.2008 20:16:43   
alea01
nya- jaz imam digitalni termometer čisto navaden in konico namažem z vazelinom- oz. s hladilnim mazilom in porinem v danko. Do 37,5C je normalno, vse kar je višje je pa vročina

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
23.9.2008 20:17:59   
alea01
ne jemljem kontracepcijskih tabletk in trenutno uporabljamo kondome, ki pa tu in tam kakšen počiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
23.9.2008 20:32:23   
*Mojca*
alea mah kaj pa vem...včasih samo dvakrat potegne. Meni se ne zdi da bi bil lačen. Če ga ignoriram se najprej nekaj minut vžiga, potem pa histerija user posted image in je treba ustat, dad dudo pa je mir za pol urce, pol pa jovo na novo

mi tudi mamo kondome, nam ni še noben poču, smo se pa enkrat malo špilali brez...ampak ni nič iz tega

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
23.9.2008 20:38:17   
l.daisy
hej hejj...

kaj je pa to za ena barvauser posted image
user posted image user posted image user posted image za kofetkarice, "lepo" vreme ste nam zakuhale user posted image user posted image user posted image

naši bombažki vsi dišijo, oba chowinga, zoom, tulip, wabap in punky... pa v pralnem stroju so se že dvakrat prali, pa še kar dišijo.....

taanikaa, glede kil.... sem že enkrat rekla... Anžej + lupinica + Ažbe + lupinica = 22 kg... no, od takrat je verjetno še malo več.... pa večkrat po stopnicah gor pa dol, evo, pa je....
no, malo heca.... v bistvu je tako, da sem do 12. tedna nosečnosti izgubila 8 kg, ker nisem mogla ničesar jest.... še prepečenec in jogurt, kar sem edino spravila dol, sem velikokrat pobruhala.... zato imam pa zdaj -4, v bistvu pa +4, če gledam od točke naraščanja teže.....

leta.... user posted image user posted image user posted image user posted image za mlade mamice, vsa čast vam.... tiste pod 25, če ni preveč osebnouser posted image , kako to, da ste se tako zgodaj odločile za otroke?
jaz vas občudujem, res kapo dol.... jaz sem pri 21ih, 22ih delala prek študenta in študirala (moj pa tudi, je pa 3 leta starejši od mene), sicer sem vedela, kaj hočem počet v življenju, ampak nisva imela kje živet, oba sva plačevala študij, noben ni bil redno zaposlen.... zato pravim, vsa čast....

tabletke: mislim, da imajo vse stranski učinek povečano tveganje tromboze.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
23.9.2008 20:41:28   
*lina**
Mi smo danes imeli posvetovalnico. Alina je težka 7460 g user posted image  user posted image  (uboga jaz) in velika 60 cm . Je zdravnica rekla, da je baročni angelček. Ja al pa mali buda. Kakorkoli že, dojeni otroci niso debeli, je še rekla.

Sej vem, da ji bo šlo vse dol, ko bo shodila, vendar bi raje videla, da se ne bi tako redila. Drugače pa je bila tastarejša čist glih taka in je ni zdej nč preveč skup.

Bila je cepljena in dobila je tudi prvo dozo cepiva proti rota virusu. Tako, da smo se znebil še 71,10 €.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?