l.daisy
|
hej hejj... kaj je pa to za ena barva za kofetkarice, "lepo" vreme ste nam zakuhale naši bombažki vsi dišijo, oba chowinga, zoom, tulip, wabap in punky... pa v pralnem stroju so se že dvakrat prali, pa še kar dišijo..... taanikaa, glede kil.... sem že enkrat rekla... Anžej + lupinica + Ažbe + lupinica = 22 kg... no, od takrat je verjetno še malo več.... pa večkrat po stopnicah gor pa dol, evo, pa je.... no, malo heca.... v bistvu je tako, da sem do 12. tedna nosečnosti izgubila 8 kg, ker nisem mogla ničesar jest.... še prepečenec in jogurt, kar sem edino spravila dol, sem velikokrat pobruhala.... zato imam pa zdaj -4, v bistvu pa +4, če gledam od točke naraščanja teže..... leta.... za mlade mamice, vsa čast vam.... tiste pod 25, če ni preveč osebno , kako to, da ste se tako zgodaj odločile za otroke? jaz vas občudujem, res kapo dol.... jaz sem pri 21ih, 22ih delala prek študenta in študirala (moj pa tudi, je pa 3 leta starejši od mene), sicer sem vedela, kaj hočem počet v življenju, ampak nisva imela kje živet, oba sva plačevala študij, noben ni bil redno zaposlen.... zato pravim, vsa čast.... tabletke: mislim, da imajo vse stranski učinek povečano tveganje tromboze....