|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 15:43:14   
Anonimen
http://www.bombazki.si/index.php?stran=prodajna&stran1=uni
bombažke imamo radi vsiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Sem dala mal slikic iz krsta v album. Upam da bo povezava delalauser posted image

http://rmrm.shrani.si/

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
23.9.2008 15:43:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  jst, nova stran

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
23.9.2008 15:44:35   
Anonimen
ka ve že oblačte otročke v bundice???kr je mrzlo zunaj..brrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 4428
23.9.2008 15:45:09   
pikica_30
Nya, glede polivanja res pravijo, da ni panike dokler pridobiva na teži. Mi imamo s tem kart probleme, ampak smo začeli z vsemi AR ukrepi: ful kupčkov podiramo (3 na obrok), ga po obroku držimo vsaj 15-20 min pokonci in dodajamo AR mleko (Novalac). Se je ful izboljšalo, čeprav sem včeraj, ko je bil cepljen proti rotavirusu, 6x zamenjala bodi! user posted image  Upam, da so bili to stranski učinki, ker je tudi kakal precej več (3x, ponavadi 1x na dan). Danes je spet normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 4429
23.9.2008 15:45:22   
slovenka
punce, mene pa skoraj vsakič med pisanjem ven vrže na RR. A katera ve zakaj? Napišem, ko kliknem potrdi, pa pravi, da ne gre in potem napisano izgine. Še malo pa bom čist voljo izgubila user posted image

No, skratka, napisala sem, da jaz še tudi nimam M. Zadnjo sem imela 17.9. LANI user posted image Pa si je tudi še ne želim, test pa vseeno moram kupit, ker sva prvič po porodu brez zaščite in ne bi rada, da izvem za kako nosečnost v 4. mesecu kot ena moja znanka, ki je tudi prvega dojila... Sicer pa je pri meni M dobra zato, ker imam vsakič po njej kako kilo ali dve manj kot prej. Nek pritisk popusti izgleda...

Bombažki - mi ga tudi imamo - modrega črva, ki sveti v temi. Pa diši tudi, kupljen pa v Pikapolonici v Mb. Meni je prav fajn, malička pa ima trenutno še bolj priljubljene igrače od te. Bomo videli.

Kaja in ostale, ki hvalite našo pupo, pa imate fantke - kaj ne bo nobenih ponudb? Vse bi izgleda rade bile Izabeline tašče user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
23.9.2008 15:47:18   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ka ve že oblačte otročke v bundice???kr je mrzlo zunaj..brrrrrr

jaz ji sedaj kar vrečo potegnem do vratu, pa kapico na glavo in že greva. Edino sedaj ne more rokice v usta dajat, ko je tako... ampak se nič ne buni, ji je prav fajn. Bundice pa še mi nimamo - moj pravi, da je še dolgo do zime in kdo ve, kako velika bo takrat. Eh jej, ded. Pa je naša najmanjša na tem forumu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
23.9.2008 15:47:39   
Anonimen
slovenka mene danes tud heca tale rr malce...zgleda da pride kak tak dan...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
23.9.2008 15:48:24   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Nya, glede polivanja res pravijo, da ni panike dokler pridobiva na teži. Mi imamo s tem kart probleme, ampak smo začeli z vsemi AR ukrepi: ful kupčkov podiramo (3 na obrok), ga po obroku držimo vsaj 15-20 min pokonci in dodajamo AR mleko (Novalac). Se je ful izboljšalo, čeprav sem včeraj, ko je bil cepljen proti rotavirusu, 6x zamenjala bodi! user posted image  Upam, da so bili to stranski učinki, ker je tudi kakal precej več (3x, ponavadi 1x na dan). Danes je spet normalno.

polivanja pa mi skoraj ne poznamo - pa se vseeno bolj počasi redi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4433
23.9.2008 15:49:42   
slovenka

taanika, si mogoče opazla, da bi se ti to dogajalo, ko bolj dolgo en post sestavljaš? Meni se zdi, da je to - če grem malo stran itd., pa potem nadaljujem in potem ne gre objavit. Potem sem pa še ekstra jezna user posted image , ko ne objavi romana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
23.9.2008 15:51:15   
Anonimen
mi smo šli danes ven pa sem mu oblekla tak termoflis debelo jaknco na kapuco in šal in kapo,pa se mi je zdelo zunaj že primerno za bundico za malega...ježe kr frišno...
...se kr ne morem navadit na te rr spremembe barveuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4435
23.9.2008 15:52:07   
Anonimen
Kaja in ostale, ki hvalite našo pupo, pa imate fantke - kaj ne bo nobenih ponudb? Vse bi izgleda rade bile Izabeline tašče

Ja, bo res treba še vašo spoznat, k je tolk lušna. Sam ne vem, če bo naš dobr za kakšno, k očka nima velikega katastrskega dohodka - moj zmer reče moji nečakinji, al pa nečaku, da mora najprej to vprašatuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.9.2008 15:53:31   
Anonimen
ja slovenka če dolgo post sestavljaš te pa itak ven vrže raje kr v dveh delih piši...men dostikrat kr tko ven vrže al pa prej naprimer mi ni hotelo okenčka odpret ko sem kliknila odgovori,tko da sem vas samo brala lahko komentirala pa nič...user posted image ...tko da ste si lahko mal odpšočile od branja mojih postovuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
23.9.2008 15:56:03   
Anonimen
no da še to povem,v soboto imamo pa priprave pri župniku za poroko žeuser posted image ..pa zgleda da smo skregane z mamo....podpora pa taka v teh trenutkih...kolk ste lahko srečne da imate fajn mamice...jst sem rekla jst mojmu sončku nikol nebom taka mami kot je moja men...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
23.9.2008 16:11:45   
slovenka
joj, priprave na poroko. midva sva se poročila aprila 06 in je župnik dajal spolne nasvete - v stilu 'ne seksat pijani'..., pa mojega je vprašal, če je vse vredu tam doli, kao če bi bil ranjen v vojski ali kaj takega, da imam jaz pravico vedet pred zakonom. Sem jaz že vedela, da je vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da te vrže

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
23.9.2008 16:15:45   
*Mojca*
mi še nimamo bunde, imamo eno tako s flisom podloženo jopco. bomo morali pa kmalu v nabavo.

kaj pol bombažki dišijo al ne? user posted image naš nič ne diši

slovenka Izabela ne j.... 5 posto junijčkov user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
23.9.2008 16:21:28   
Anonimen
slovenka-svetujem ti,če pišeš dolg post in ti tako nagaja da preden klikneš gumb potrdi, da besedilo označiš in daš kopiraj, ker če te ven vrže potem samo odpreš nov post in prilepiš besedilouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
23.9.2008 17:01:58   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

ja kaja sem ze mal slisala o vasem zasebnem klubu tko da rajs can t tuch this,bova kr sibale z lariko stranuser posted image user posted image user posted image

Ne ne, najbolš, da se hit včlanta, ker nam primanjkuje bejb user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Kaja a veš da res niso imeli tistega za podočnjake user posted image user posted image

Na evo, se niti zlagat ne bo treba user posted image

slovenka, zaenkrat poznamo samo Izabelo, tko da je zato bolj v ospredju user posted image  Bi pa z veseljem tudi vašo pupo spoznal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

taanika, si mogoče opazla, da bi se ti to dogajalo, ko bolj dolgo en post sestavljaš? Meni se zdi, da je to - če grem malo stran itd., pa potem nadaljujem in potem ne gre objavit. Potem sem pa še ekstra jezna user posted image , ko ne objavi romana user posted image

jaz vedno, preden objavim kakšno dolgo klobaso (tole naprimer user posted image ), raje dam ctrl+c, da mi lepo skopira, če slučajno noče objavt

no da še to povem,v soboto imamo pa priprave pri župniku za poroko žeuser posted image ..pa zgleda da smo skregane z mamo....podpora pa taka v teh trenutkih...kolk ste lahko srečne da imate fajn mamice...jst sem rekla jst mojmu sončku nikol nebom taka mami kot je moja men...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
23.9.2008 17:10:00   
anaj22
midva sva tud doma, oba utrujena Jaka spi (popoldanski spanec mal z zamikom).
Dons se je naš mali odloču da bo punce pustu pr meruser posted image . Se mu je Izabela tko lepo nasmejala na klopci pa ni bil nič za stvaruser posted image , pa Lane tud ni nč šmirglov. Se je odloču da bo dons moška poznanstva izkoristi, Luka in Žiga. Pol sta pa še z bratrančkom eno glasnouser posted image debato užgala. Dobila sva spet eno škatlo cun od Tadeja, tko da je bil oči ful vesel k mami ni nč zapravlala, je kupla sam nujne stvari - plenice.
Sva mela pa eno srečanje z debilom na cesti. Midva se lepo peleva v krožnem k not prpiuser posted image  en debil, naj zagleda in začne bremzat na polno, ga začne zanašat k je bla mokra cesta. Jest sam nogo iz gasa dol in sam molm da mi nov poču direkt v vrata in Jakata. Hvla bogo se je 10 cm prej ustavu. In to ni vse kreten je mel otroka v avtu starga približno 1leto in tko nori po cesti. Bi ga kr počla. Jest sm se pol kr tresla in pizdila ne veliko, Jaka pa je ksreči vse prespal.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
23.9.2008 17:11:38   
Kaja08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
23.9.2008 17:12:58   
Kaja08
hudiča, pa sm ga usrala....hmmm....zakaj pa pol na shrani.si piše koda za forume, če pa pol tko gromozanske fotke vn vrže??? user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
23.9.2008 17:13:20   
*Mojca*
anaj22 no comment. Takih debilov se jaz ful bojim user posted image user posted image Važno da sta uredu in da je Jaka vse prespal user posted image

Bejbe še kak teden in bojo na nosečnosti junijčice. Majčice so že tam okrog 25tega. Joooj mi grejo kr dlake pokoncu ko pomislim da je že 1 leto od kar smo delale teste user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
23.9.2008 17:13:47   
anaj22
dobrodošla nova čvekla in njena princeska
slovenka mi bi tud še kakšno pupo spoznal user posted image
taanikaauser posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
23.9.2008 17:14:01   
Kaja08
sori punce, če bo  zdele spet jumbo plakat - še neki probam:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
23.9.2008 17:15:35   
*Mojca*
kaja nimam pojma. a niso tam ene 3 kode? Mislim da moraš dat tisto s predogledom. Če ne pa album...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
23.9.2008 17:16:12   
*Mojca*
jumbo plakat user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?