|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
23.9.2008 17:16:16   
Kaja08
aha, to je pa ratal user posted image
še podnapisi:
1. skupinska
2. alea01 in Izabela
3. *Mojca* in Luka
4. mtinca in Lana
5. anaj22 in Jaka
6. Kaja08 in Žiga

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.9.2008 17:16:55   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Bejbe še kak teden in bojo na nosečnosti junijčice. Majčice so že tam okrog 25tega. Joooj mi grejo kr dlake pokoncu ko pomislim da je že 1 leto od kar smo delale teste user posted image

ja še dons se spomnim da je bil torek zvečer k sem nardila testuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
23.9.2008 17:17:03   
Kaja08

kaja nimam pojma. a niso tam ene 3 kode? Mislim da moraš dat tisto s predogledom. Če ne pa album...

ma sem hotla album narest, pa na RR neki prenavljajo zadeve in ga nisem mogla user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
23.9.2008 17:21:46   
anaj22
sem zdele neki opzila, da sta bli princeski bravno usklajeniuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
23.9.2008 17:26:39   
aleksandra silvija
Sem šla po nečakinjo, da gre z nami, ker sem ji hotela kupit kaj za oblečt.

Pa grem iz parkirišča pred blokom in sem nasedla na stebriček na parkirišču. Nizek in sploh ga isem videla. Sta bila samo 2 na celem parkiriščuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Razbila cel spojler, pa nekaj podvozja. Tako, da....user posted image user posted image

Pa ravno smo hotel  ta avto prodat, pa kupi drugega,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
23.9.2008 17:33:01   
Anonimen
ASuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
23.9.2008 17:35:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sem šla po nečakinjo, da gre z nami, ker sem ji hotela kupit kaj za oblečt.

Pa grem iz parkirišča pred blokom in sem nasedla na stebriček na parkirišču. Nizek in sploh ga isem videla. Sta bila samo 2 na celem parkiriščuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Razbila cel spojler, pa nekaj podvozja. Tako, da....user posted image user posted image

Pa ravno smo hotel  ta avto prodat, pa kupi drugega,...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..............očitno vam je usojen,da mora še malo doma počakat.............no jaz ko sem zadnjič po avtih šlajsala,sem si šla ogledat tisti drugi avto............nič,se ni poznalo,tako,da sem jo dobro odneslauser posted image .

O damiceuser posted image ,misim rečt kafetkarce,jaz,bi bla tud zdraven,samo ko,jaz ne bi izpadla tako dobro na fotkah kot ste veuser posted image ,super ste in vaši bebiyi,kok so že vsi zrasli,pa ko,sem bla vesela,ko sem prepoznala mtinco..........

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 4457
23.9.2008 17:35:44   
aleksandra silvija
Ninny hvala. Mož ni bil  ravno navdušenuser posted image user posted image .

Slikce sem pa pogledala---luštni ste vsi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
23.9.2008 17:37:04   
aleksandra silvija
Lunca-hvala tudi tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 4459
23.9.2008 17:37:15   
anaj22
AS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 4460
23.9.2008 17:38:36   
lunca14
no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotkuser posted image ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 4461
23.9.2008 17:43:01   
aleksandra silvija
Punce, hvala za objemčke.Sem tako  nase jezna, da,...

Saj je samo pleh, ampak vseeno. "Zbiramo" euerčke za hišo, pa se pozna tudi teh enih 3000 EUR, kolikor sem škode naredilauser posted image .

Pa hotela sem kupit kaj nečakinji, ki res nič nima. Pred kratkim sem ji kupila nekaj puloverčkov, sedaj sem hotela pa še hlač, pa čevlje, kakšno jakno, bundo. Pa bi morala probat.
In evo!
Sedaj poleg razbitega avta, bo še ona brez, ker mora najprej avto v popravilo.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Res sem smotana, no! Bom še verjela, da ženske ne smejo za volan. Grrrrrrrrrr.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
23.9.2008 17:43:02   
Anonimen
ja kolk ste luštne na sliki!!!!!user posted image user posted image user posted image ...pa mamice tudi fulll ste čedne!!!!mojčiko pa aleo sem že koj vedla katere ste ostale sem pa prvič vidla...vaši sončki so tko cart pa pravi korenjakiuser posted image ..mamice pa tko čedneuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
23.9.2008 17:45:03   
aleksandra silvija
no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotk ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan.

joj, samo da avto spravim v red,...jaz pa tudi-samo da je dopoldanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
23.9.2008 17:47:03   
Anonimen
joj AS smola pa takauser posted image ..se zgodi...a veš da tud jst odkar sem rodila sem čist blentava za volanom včasih...kot da bi prvič sedla za volan...pa sm kr dobra voznica bla...nevem al se pozna da dolg nisem vozla al kaj...skoraj vedno ko grem iz našega parkinga pojaham robnikuser posted image ...tk da se že moj kr mal jezi zraven da bom nesla kej tam spodaj zram...
je pa smotan,čist nepotrebni stroški so zraven...vrjamem da se pozna ta denar zraven...že sama vidim,seb čist nič več ne kupujen,vse gre za Žana,pa če rabi al pa ne...probaj se umirit,zdej nič ne moreš..evo še od meneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4465
23.9.2008 17:48:11   
Anonimen
ful mi je zoprna tale prenova barve na rruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4466
23.9.2008 17:54:04   
*Mojca*
as user posted image user posted image user posted image na srečo je samo avto...

meni tudi ni všeč ta barva...a ni bila lani modra?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
23.9.2008 17:56:19   
lunca14
joooooooooooooooooooj,kok je pa men danes dolgcajt,komaj čakam,da grem spat,saj vem zarad vremenauser posted image ................sonce kje siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
23.9.2008 18:00:13   
Anonimen
ja men se zdi da je bla modra..
lunica pridi k meni,pa ti nebo dolgčasuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
23.9.2008 18:06:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

........user posted image user posted image user posted image user posted image če bi prišla jaz k tebi na obisk in moja konjenica,priznam,da tebi ne bi blo dolgcajt,danes so tečni na kvadrat,skoz si skačeta v lase,jamr pa tanr,pa lun bi bil tud skoz samo na rokah,no spet jok-enej-po zadnjih poročilih se je udaril v mizo..........saj bo še eno uro pa gresta dva spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
23.9.2008 18:30:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

........user posted image user posted image user posted image user posted image če bi prišla jaz k tebi na obisk in moja konjenica,priznam,da tebi ne bi blo dolgcajt,danes so tečni na kvadrat,skoz si skačeta v lase,jamr pa tanr,pa lun bi bil tud skoz samo na rokah,no spet jok-enej-po zadnjih poročilih se je udaril v mizo..........saj bo še eno uro pa gresta dva spat

in tebi je dolgčas?user posted image ...hehheuser posted image user posted image user posted image ...še malo pa bo čas za pančkat,pol pa masaža..če vrjameš ane?user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
23.9.2008 18:31:45   
*Mojca*
babe kaj naj naredim da bo luka spal ponoči? Zdaj ima neke tripe in se zbuja na 2 uri user posted image pa vsakič pred spanjem se ful naje...ampak se ob 23 zbudi

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
23.9.2008 18:31:54   
Anonimen
dobra si lunica res...jst sem že včasih čist adijo pa mam enega...ti pa tri...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4473
23.9.2008 18:34:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

hudiča, pa sm ga usrala....hmmm....zakaj pa pol na shrani.si piše koda za forume, če pa pol tko gromozanske fotke vn vrže??? user posted image

Ko nardiš na shrani.si, vedno poglej na fotki, k piše koliko je velika in če je večja od 400x400 je dobr dat kodo s predogledom. To je pa zato, ker so te fotke iz fotoaparata in so resolucije velike zarad kvalitete.

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotkuser posted image ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan.

Drug teden dopoldne, kaj čmo rečt v četrtek ob 10h v Tušu - je mtinca predlagala, da se tam dobimo, k lahko spodaj parkiramo, pa če bo slabo vreme pokofetkamo v kino delu, če bo pa sonček se spustimo pa do Loke - no to je pa moj predlog.
as - če ne boš do takrat mela avta, se bomo pa za drugič zmenile. OK?

Bejbe, dejte mi neki povedat - moj sonči že celo popoldne od 12h spi - vmes je 2x jedel, pa šel spet nazaj spat - a je to reakcija na cepivo - sm ga pa potipala, zaenkrat ni vroč. Aja, pa še to. Kako mu lahko zmerim temperaturo z digitalnim termometrom - k mamo sicer dudo termometer, ampak je noče met v ustih, k bi jo moral cucljat 2 minuti. Vem, da so včasih merili v ritki.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4474
23.9.2008 18:35:18   
Anonimen

babe kaj naj naredim da bo luka spal ponoči? Zdaj ima neke tripe in se zbuja na 2 uri user posted image pa vsakič pred spanjem se ful naje...ampak se ob 23 zbudi

Joj, Mojca, jaz bi ti z veseljem svetovala, pa je pri nas bolj kot ne podobno.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?