Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:16:16
|
|
|
|
Kaja08
|
aha, to je pa ratal še podnapisi: 1. skupinska 2. alea01 in Izabela 3. *Mojca* in Luka 4. mtinca in Lana 5. anaj22 in Jaka 6. Kaja08 in Žiga
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:16:55
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Bejbe še kak teden in bojo na nosečnosti junijčice. Majčice so že tam okrog 25tega. Joooj mi grejo kr dlake pokoncu ko pomislim da je že 1 leto od kar smo delale teste ja še dons se spomnim da je bil torek zvečer k sem nardila test
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:17:03
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* kaja nimam pojma. a niso tam ene 3 kode? Mislim da moraš dat tisto s predogledom. Če ne pa album... ma sem hotla album narest, pa na RR neki prenavljajo zadeve in ga nisem mogla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:21:46
|
|
|
|
anaj22
|
sem zdele neki opzila, da sta bli princeski bravno usklajeni
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:26:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem šla po nečakinjo, da gre z nami, ker sem ji hotela kupit kaj za oblečt. Pa grem iz parkirišča pred blokom in sem nasedla na stebriček na parkirišču. Nizek in sploh ga isem videla. Sta bila samo 2 na celem parkirišču . Razbila cel spojler, pa nekaj podvozja. Tako, da.... Pa ravno smo hotel ta avto prodat, pa kupi drugega,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
AS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:35:43
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Sem šla po nečakinjo, da gre z nami, ker sem ji hotela kupit kaj za oblečt. Pa grem iz parkirišča pred blokom in sem nasedla na stebriček na parkirišču. Nizek in sploh ga isem videla. Sta bila samo 2 na celem parkirišču . Razbila cel spojler, pa nekaj podvozja. Tako, da.... Pa ravno smo hotel ta avto prodat, pa kupi drugega,... ..............očitno vam je usojen,da mora še malo doma počakat.............no jaz ko sem zadnjič po avtih šlajsala,sem si šla ogledat tisti drugi avto............nič,se ni poznalo,tako,da sem jo dobro odnesla . O damice ,misim rečt kafetkarce,jaz,bi bla tud zdraven,samo ko,jaz ne bi izpadla tako dobro na fotkah kot ste ve ,super ste in vaši bebiyi,kok so že vsi zrasli,pa ko,sem bla vesela,ko sem prepoznala mtinco..........
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:35:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ninny hvala. Mož ni bil ravno navdušen . Slikce sem pa pogledala---luštni ste vsi!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:37:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca-hvala tudi tebi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:37:15
|
|
|
|
anaj22
|
AS
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:38:36
|
|
|
|
lunca14
|
no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotk ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:43:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Punce, hvala za objemčke.Sem tako nase jezna, da,... Saj je samo pleh, ampak vseeno. "Zbiramo" euerčke za hišo, pa se pozna tudi teh enih 3000 EUR, kolikor sem škode naredila . Pa hotela sem kupit kaj nečakinji, ki res nič nima. Pred kratkim sem ji kupila nekaj puloverčkov, sedaj sem hotela pa še hlač, pa čevlje, kakšno jakno, bundo. Pa bi morala probat. In evo! Sedaj poleg razbitega avta, bo še ona brez, ker mora najprej avto v popravilo. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Res sem smotana, no! Bom še verjela, da ženske ne smejo za volan. Grrrrrrrrrr.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kolk ste luštne na sliki!!!!! ...pa mamice tudi fulll ste čedne!!!!mojčiko pa aleo sem že koj vedla katere ste ostale sem pa prvič vidla...vaši sončki so tko cart pa pravi korenjaki ..mamice pa tko čedne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:45:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotk ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan. joj, samo da avto spravim v red,...jaz pa tudi-samo da je dopoldan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
joj AS smola pa taka ..se zgodi...a veš da tud jst odkar sem rodila sem čist blentava za volanom včasih...kot da bi prvič sedla za volan...pa sm kr dobra voznica bla...nevem al se pozna da dolg nisem vozla al kaj...skoraj vedno ko grem iz našega parkinga pojaham robnik ...tk da se že moj kr mal jezi zraven da bom nesla kej tam spodaj zram... je pa smotan,čist nepotrebni stroški so zraven...vrjamem da se pozna ta denar zraven...že sama vidim,seb čist nič več ne kupujen,vse gre za Žana,pa če rabi al pa ne...probaj se umirit,zdej nič ne moreš..evo še od mene
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ful mi je zoprna tale prenova barve na rr
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:54:04
|
|
|
|
*Mojca*
|
as na srečo je samo avto... meni tudi ni všeč ta barva...a ni bila lani modra?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 17:56:19
|
|
|
|
lunca14
|
joooooooooooooooooooj,kok je pa men danes dolgcajt,komaj čakam,da grem spat,saj vem zarad vremena ................sonce kje si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ja men se zdi da je bla modra.. lunica pridi k meni,pa ti nebo dolgčas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:06:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja men se zdi da je bla modra.. lunica pridi k meni,pa ti nebo dolgčas ........ če bi prišla jaz k tebi na obisk in moja konjenica,priznam,da tebi ne bi blo dolgcajt,danes so tečni na kvadrat,skoz si skačeta v lase,jamr pa tanr,pa lun bi bil tud skoz samo na rokah,no spet jok-enej-po zadnjih poročilih se je udaril v mizo..........saj bo še eno uro pa gresta dva spat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa ja men se zdi da je bla modra.. lunica pridi k meni,pa ti nebo dolgčas ........ če bi prišla jaz k tebi na obisk in moja konjenica,priznam,da tebi ne bi blo dolgcajt,danes so tečni na kvadrat,skoz si skačeta v lase,jamr pa tanr,pa lun bi bil tud skoz samo na rokah,no spet jok-enej-po zadnjih poročilih se je udaril v mizo..........saj bo še eno uro pa gresta dva spat in tebi je dolgčas? ...hehhe ...še malo pa bo čas za pančkat,pol pa masaža..če vrjameš ane?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:31:45
|
|
|
|
*Mojca*
|
babe kaj naj naredim da bo luka spal ponoči? Zdaj ima neke tripe in se zbuja na 2 uri pa vsakič pred spanjem se ful naje...ampak se ob 23 zbudi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dobra si lunica res...jst sem že včasih čist adijo pa mam enega...ti pa tri...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 hudiča, pa sm ga usrala....hmmm....zakaj pa pol na shrani.si piše koda za forume, če pa pol tko gromozanske fotke vn vrže??? Ko nardiš na shrani.si, vedno poglej na fotki, k piše koliko je velika in če je večja od 400x400 je dobr dat kodo s predogledom. To je pa zato, ker so te fotke iz fotoaparata in so resolucije velike zarad kvalitete. IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 no dolenjke,kdaj pa gremo me na kafe,sej ne zard fotk ,ampak zarad babyaga čveka........no mislim beby čveka,jaz lahko kadarkoli,samo ,da je dopoldan. Drug teden dopoldne, kaj čmo rečt v četrtek ob 10h v Tušu - je mtinca predlagala, da se tam dobimo, k lahko spodaj parkiramo, pa če bo slabo vreme pokofetkamo v kino delu, če bo pa sonček se spustimo pa do Loke - no to je pa moj predlog. as - če ne boš do takrat mela avta, se bomo pa za drugič zmenile. OK? Bejbe, dejte mi neki povedat - moj sonči že celo popoldne od 12h spi - vmes je 2x jedel, pa šel spet nazaj spat - a je to reakcija na cepivo - sm ga pa potipala, zaenkrat ni vroč. Aja, pa še to. Kako mu lahko zmerim temperaturo z digitalnim termometrom - k mamo sicer dudo termometer, ampak je noče met v ustih, k bi jo moral cucljat 2 minuti. Vem, da so včasih merili v ritki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 23.9.2008 18:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* babe kaj naj naredim da bo luka spal ponoči? Zdaj ima neke tripe in se zbuja na 2 uri pa vsakič pred spanjem se ful naje...ampak se ob 23 zbudi Joj, Mojca, jaz bi ti z veseljem svetovala, pa je pri nas bolj kot ne podobno.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?