|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
23.9.2008 0:07:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica, pa ti mene resno na ignore?

Zakaj bi te na ignor? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 526
23.9.2008 0:08:58   
Alina_alin
Micla, kaaake lepe modre očke!!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 527
23.9.2008 0:10:04   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

to je bilo preden si potrdila, da si videla stran s kataloga.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
23.9.2008 0:10:11   
Pandica
Alina_alin   aha, torej le nisem tak smotana, ker se pravi, da tega res ni na netu.

micla   ti je / bo uspelo pomanjšati slikico? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
23.9.2008 0:13:01   
Alina_alin
Pandica, ti še veliko manjka,da boš blond, jaz sem bližje.user posted image Sploh poleti, ko mi sonce posvetli še temne pramene. user posted image
Jaz grem zdaj v horizontalo v ozračje kamilic. Sem bila prej v spalnici in diši totalno po kamilcah.user posted image
Mirno nočko, se pišemo jutri. Pa lepo vreme zrihtajte!

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 530
23.9.2008 0:13:02   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

to je bilo preden si potrdila, da si videla stran s kataloga.user posted image

Aha, ok user posted image

Punce, a bomo eno vročo čokolado spile, se mi je zaluštala user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
23.9.2008 0:16:56   
Alina_alin
Zdaj sem pogledala še vremensko: http://www.pro-vreme.net/index.php?ID=4  Me skor kap. Pa meni je tak škoda teh dni porodniške, ko je tako vreme. user posted image Za zjokat. In jaz sem še mislila,da bi septembra šli kaj na morje. Še dobro, da nismo kaj rezervirali.
Zdaj sem še popila vročo čokolado, njami, kak je bila dobra, Pandica. Pa cimet in to. user posted image
Pa lahko grem ajo bajo.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
23.9.2008 0:22:10   
Alina_alin
Se da podaljšat porodniška, ker je slabo vreme in ne moremo bit zunaj?user posted image
Mi je vroča čokolada naškodila- Pandica, je nekaj še vmešala notri...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 533
23.9.2008 0:25:42   
Pandica
Ja, vreme je res za zjokat ja user posted image   pa še zdaj bo cel teden grdo, mrzlo in dež user posted image
No, super Alina_alin, da je bla dobra čokolada, paše pred spanjem spit kaj sledkega, če že jemo ne danes ne user posted image user posted image no, jaz ne smem tega rečt, ker sem prej jedla štrudl, ki ga je mami spekla, malo prej pa še napolitanke user posted image

micla   ja, pa kaj pa ti čaraš zdaj? user posted image   po moje se še boga reva vedno muči z sliko user posted image
javi se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
23.9.2008 0:29:27   
Pandica

Mi je vroča čokolada naškodila- Pandica, je nekaj še vmešala notri...user posted image

Ja, ja, zdaj sem pa spet jaz vse kriva, nekdo pač mora bit ne user posted image user posted image user posted image

Lahko pa še ti kaj častim, alkoholnega, če te že meče, da boš lažje zaspala med tistimi kamilicami user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 535
23.9.2008 0:34:04   
Pandica
Izvoli, vzami si kar najraje piješ user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
23.9.2008 0:35:05   
micla
me je moj pregnal s kompa, tko da grem spat.

Še zadnji poskus:  user posted image

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
23.9.2008 0:41:47   
Pandica
micla  joj ne, še 1x si dala enako velikost gor user posted image  user posted image  user posted image

Si šla na shrani.si? Tam moraš obvezno odkljukat velikost slike v katero jo želiš pomanjšati in šele potem daš shrani. Pol pa samo kopiraj link na post sem in bo, boš vidla.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 538
23.9.2008 9:09:50   
Klaudia
micla - da sen eboš več matrala...
user posted image

Lia je tudi zbolela. Ima hripav glas, komaj požira in nos zabasan. Vročine nima. In sploh ne vem kaj ji lahko dam da bo grlo bolje. Najboljše da stopimo do P. Vsem ostalim bolančkom
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
23.9.2008 10:48:04   
suzanamai
Za Lio in vse bolančke
user posted image  še dobro, da Zoja nima viroze, drugače bi imela kar slab občutek, zaradi novih bolančkov  s srečanja. Klaudia kar pojdita k P, midve greva tudi danes ponovno, da ji bo vzela še vodo in jo pregledala v nulo.

Copatki so pripravljeni, prišli so vsiuser posted image .

Za štajerke bom poslala Teki, Ljubljančankam pa na srečanju, ostale prosim navodila (Kinnie, Mišk)

Živa kremica je super, full ti hvala, prosim javi mi kako je narejena, da jo lahko naslednjič naročim.

Pingi vedno pozabim, hrenovke so Košakuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 540
23.9.2008 11:00:47   
živa
Hoj!

Suzanamai, kremo ti lahko jaz prinesem na srečanje (če bo v soboto, lahko pridem); na nalepkah piše vedno samo krema za vneto ritko ali nekaj takega, sestavine pa niso navedene; delajo jo namreč v šentviški lekarni. Pa tudi copatke za kinnie lahko daš meni, če želiš, kinnie, jih lahko dam mami in jih prideš iskat v R., če jaz ne bi šla kmalu kaj na obisk.

Zdaj grem pa čvergija dat spat; je postal pravi dobrovoljček, odkar prespi celo noč user posted image  in zdaj že od pol osmih zjutraj prisrčno razgraja user posted image . V nasprotju z večjim razbojnikom, ki postaja vedno bolj trmast user posted image  in vedno manj prisrčen v trmarjenju user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 541
23.9.2008 11:52:08   
Kasija
Tave Ne morem verjeti, da ti niso podaljšali. Saj bouser posted image

Srečanje v soboto in copatki - Jaz sem za. Predlagam kolosej, ker se mi res ne da lovit mojga po mokri travi. Aha, pa elian je prehlajen, tako da ne vem, kako bo glede prihoda za sigurno. Vsaj po copatke pridem. A je prehlad nalezljiv?

Vrtec popoldan - nova10ka - Ja je malo bolj zoprno, ker pridejo tja nekako od 12h do 12.30, ko je kosilo. Po kosilu naj bi šli spat, zato eliana ne dam spat prej in je zato po 11h silno tečen. Samo ne vem, kako naj to uredim, da bi spal v vrtcu in ne bil tečen doma? Najbrž nikakor, pač ne gre. Dopoldan je bolje, ker doma poje zajtrk, pride tja okrog 9h, se igra, poje kosilo in potem sledi spanje. Pa še v bistvu ga pridem iskat po kosilu in odpeljem in spi v vozičku. Popoldan pa težko da bo spal, ker ga zanimajo igračke in vse okrog njega in ne more takoj v posteljo. No, spi zaenkrat v vozičku tudi v vrtcu.

Micla tweety je zakon! Pazi da ne bo dragi videl, da razkazuješ njegova kocine po netu user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 542
23.9.2008 12:28:37   
*kinnie*
[/quote]IZVIRNO SPOROČILO: živa
Pa tudi copatke za kinnie lahko daš meni, če želiš, kinnie, jih lahko dam mami in jih prideš iskat v R., če jaz ne bi šla kmalu kaj na obisk.
[/quote]

joj, Živa ti si carica!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z veseljem jih pridem iskat v R.....če pa boš imela čas...pa tudi kakšna kavica ne bi bila slaba a ne? Samo sporoči kdaj/kam....

Pa hvala!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 23.9.2008 12:29:36 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 543
23.9.2008 12:34:11   
*kinnie*
Se vidi, da sem zadnje čase bolj malo na RR, še citirat ne znam več besedilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 544
23.9.2008 12:39:26   
*kinnie*
Klaudia, pa še ena pokica za Lio
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 545
23.9.2008 14:46:06   
Kasija
Jaz sem pa danes prvič eliana kar oddala v vrtec. Včeraj sem bila še z njim, ker je bil ponedeljek - kot prvi dan po vikendu - in ker je bil prvič popoldan v vrtcu. Zdaj sem pa šla v trgovino, po hrano, si skuhala, posesala in zdaj sploh ne vem, kaj naj z vsem tem prostim časom user posted image  Sem navajena tempa z elianom, ko je ves čas nekaj za počet. Zdaj ga pa že pogrešam in razmišljam kaj dela - zato se temu reče simbioza ne user posted image

pandica jap zdaj bo sezona vroče čokolade in iskanja kavarn, ki imajo tisto ta pravo gosto čokolado.  A jo zna katera dobro narest doma? Recept bi prosila user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 546
23.9.2008 15:12:28   
micla
Klaudia.....hvala za zmanjšano slikico. Še dobro da si ti tle, k jst zgleda da imam dve levi za te stvari.

Vprašanje....tiste ki že vozite vaše malčke v vrtec, a jim daste zjutraj kaj jest doma, al jih kar peljete in itak jejo tam zajtrk?    Pri nas je situacija taka, da ji dajem  nekje med 5 in 6,30 flašo AM in pol seveda lepo spi še do 9-9,30. Sej to je vse normalno glede na to, da mi zvečer zaspi med 9 in 10 nekje.   Ampak kaj čem narest zdej za v vrtec, ko jo bom v bistvu zbujala ob 7,30-8 da jo peljem. A naj ji vseeno dam AM tam ob 5-6 al jo par dni "stradat" do zajtrka v vrtcu.    Ker bistvo vsega je, da mi zjutraj običajno noče nič jest tja do 11-12 in še to ful malo - kak sirček, par žličk jogurta.   Zgleda da ji je dovolj tista flaša zjutrej.   Tko da če ji bom dajala flašo, ziher ne bo jedla zajtrka, malco mogoče kako malenkost, ali pa šele kosilo ob 12, kar jo poznam. Po drugi strani pa jo pustit "lačno", ker je tko navajena, pa tudi ne vem kako se bo obneslo.

Kaj mi svetujete. Vaše izkušnje, predvsem me zanimajo tisti, ki so bolj neješči modeli.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.  Hvala vsem za odgovore.  

micla

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 547
23.9.2008 16:44:32   
mehurčica
Micla, ti ji kar pusti tisto flaško mleka. Ker tistega zajtrka ponavadi otroci itak bolj malo pojejo. Pa včasih je sploh kaj takšnega, ko ne marajo... Jaz Eni zelo različno dojim ponoči, tako da včasih se doji nazadnje ob 2h, včasih ob 5h, včasih 6.30. Zjutraj ji ne dajem doma nič za jest, ker pride v vrtec glih na zajtrk. Če bi bila pa lačna, ji bi pa seveda dala zizo.

Ej, Elena je pa res prava mala Tweetyka.user posted image

Danes je spet lepo spala, edino pol urce prej se je zbudila, ker je ena punčka jokala pa jo je zmotilo. Zjutraj pa je spet stegnila roke k vzgojiteljici in medtem, ko sva se midve še pogovarjali, je Eni že gledala po igralnici, kam se bo šla igrat.user posted image Mene sploh pogledala več ni.

Suzanamai: copatki. user posted image

Kasija, lahko še v MB prideš malo naše 2,5sobno štalco pospravit, če ne veš kaj bi s časom.user posted image

Živa, vidim da imaš podobne težavice s tavečjim. user posted image Joj, pa kr jok za vsaki prdec....user posted image

Vanili, 3cm v 3 tednih? Uh.. So jo verjetno kaj nogice bolele, kaj?

Joooooj, zdaj sem se spomnila....morem v trgovino. Davida sem danes hotla zjutraj oblečt in nima majic z dolgimi rokavi. Vse prerastel, mali velikan.

Se še zvečer mogoče kaj javim. Pa-pa

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.9.2008 16:50:48   
lane31
Micla........moja je daleč proč od neješče punce ,pa vseeno poje zj flaško in do kosila (ob 14h) mogoče 1/4 žemlje ,ali 1 keks,ali ponovem cc 1/2 actimela ....te jo že flaša tak nasiti - pa ji dam čisto AM zjutraj -brez kakih linotov not ......kot ti je že Mehurčica povedla pusti ji mlekca ker ga itak še rabi in ker jih večina dopoldan pač samo nekaj malega pogloda user posted image pa ti bo kosilo lepše jedla ,pa še timing ima po starem in brez stresa 

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.9.2008 19:27:32   
Pandica
Bolančki   za vse user posted image , da boste čimprej zdravi.
Pa kaj je zdaj to?

Kasija   ja, mene tut zanima, če ima katera kakšen dober recept kako res narediti doma dobro ( gosto ) vročo čokolado. Ker tiste, ki jih lahko kupiš za pripravo doma, so pol na koncu itak kot kakav, ne?

Na našo parcelo pa sta se danes popoldne zatekla 2 psička. Mladička, samček in samička, po moje mešanca z nemškim ovčarjem, stara pa okrog 3 mesece.
Kak sta bila sestradana revčka, smo jima dali za jest in za pit. Pol pa sem poklicala Mariborski azil, če lahko pridejo ponj. So mi rekli, da ne user posted image   in, da naj pokličem v azil v Dramlje. Sem poklicala in so 10 minut pred 19 uro prišli ponj. Upam, da dobita dobre lastnike in topel in varen nov dom user posted image   
Oba sta bila revčka polna klopov in čisto prestrašena. Joj, kako mi je hudo, ko vidim take uboge kužke user posted image user posted image
Lastnike bi tako  user posted image     in kaznovala, da bi bilo joj. Tako kot to naredijo v USA, ko gledam na Animal Planet te oddaje. Če se na sodišču dokaže, da niso ravnali z živaljo kot bi morali grejo v zapor user posted image user posted image   to me tako prizadene, ker so živali tako nemočne in ne morejo same za sebe skrbet ( govorim za domače oz. hišne ljubljenčke, da ne bo pomote )

Vidim, da imamo neko novo barvo na RR user posted image   ampak mi ni preveč všeč, sem bila na ono bolj navajena user posted image  

Lane31   ti bom pol kasneje še 1x poslala, ok?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 23.9.2008 19:28:40 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?