2ursae
|
čer mamce se mel javim, da povem, da smo vsi že mnogo bolje, Bora v sredo še peljem k P, da ga posluša in pove, kako je z njim, pol smo pa frej. Ma, je zoprnija tole, ko smo skoz doma, Bor ne sme nikamor ven, pol pa gnijemo. Saj še kar gre, oba sta pridna, samo meni je pa na čase ta monotonost že kar najedala, sploh v trenutkih, ko me je še bolela glava. Boru se je spet povrnil apetit , samo ima pa novo finto: ni šans, da mu dajem jaz, vse hoče sam. Hrano mu moram narezat, da jo je sam z rokicami, če mu pa dam v roke žlico, je pa taka rija, da je joj. pa saj bi tud to bilo ok, če bi se trudil jest, ampak njemu še na misel ne pride, da bi tisto žličko nesel v usta, ampak se trudi zajemat, pol pa z njo maha, v skedico pol da še drugo rokico in z njo paclja šo mizi . Danes mi je pojedel ful veliko pizze, sem mu narezala in mu je šla krasno v slast. Je bil čist hepi. Ga pa tko gledam ... kolk je lep, da kar boli ... tista okrogla glavica pa okrogli učki pa mali nosek pa nasmeh s 4imi zobki . Se mi pa zdi, da tud on ne bo imel modrih učk, tako kot jih ima moj. Pa sem si že zdavnaj rekla, da moram naprej spravit to moževo kombinacijo črni lasje - modre oči, pa mi sploh ne gre . Se bo treba še mal potrudit . darilo za rd: Anže je dobil za 1.rd Lego Duplo, samo ne osnovne gradnike, ampak eno od tematskih, konkretno Živalski vrt. Sicer ni še takoj palilo, je pa kaj kmalu postalo zelo uporabno. Boru bomo zrihtali kakšne avtomobilčke, bolj malo, itak je še polno igrač od Anžeta. eto, nočko