|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
22.9.2008 11:01:17   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem malo zanemarila RR zaradi obveznosti, pa sem sedaj skoraj 1 uro brala za nazaj user posted image ...mi je blo kar žal, da nisem vmes kaj pokukala gor.
Pri nas smo v soboto betonirali ploščo (user posted image ), včeraj sva jo seveda hodila veselo zalivat.....Čeprav so napovedovali dež, ni bilo nič. Ko ga rabiš ga ni user posted image . Ta tedn pa veselo pripravljanje na zidanje prihajajoči vikend. Me je kar malo strah, kako bo steklo. Toliko ljudi prosit za pomoč in jih potem nahranit....upam, da bom zmogla in bomo vsi zadovoljni. Sem pa ta vikend ugotovila, da sem dobila neverjetno dozo energija takoj, ko sem stopila na parcelo. Da ne govorim o bolečih nogah, hrbtu in še čem včeraj zvečer, ko sem se sesedla na kauč user posted image user posted image user posted image ..............
Lyra*-lepo, da ste še v enem kosu.....
Vse ostale-pazite nase in se čuvajte.....ni nam preostalo več veliko časa.
Stvari-polovica je že nabavljena, preostanek še sledi....pa seveda še vse oprat. Bom kar uporabila prašek in meščalec, ki ga do sedaj. Če pa se pojavi kakšna alergija bom pa pač takoj zamenjala meščalec ali pa nekaj krat oprala brez....
Partner pri porodu-moj je bil preden smo vedeli, da dobimo user posted image  kar proti....sedaj komaj čaka. Na srečo, ker me je bilo kar strah, da ne bo želel bit poleg. Pa morale bi ga videt v MŠ kako pridno posluša user posted image ...je prav cotkan user posted image .....
Uf, sem kar celo kačo skup spravla....pa verjetno kaj pozabla.
Lep dan še naprej, pa se tipkamo....user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
22.9.2008 11:03:04   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         02.10       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      08.10       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       24.09     user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       29.09   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    07.10 user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 09.11     tackica                (1user posted image , 0user posted image )      ?? let    Zasavje    pregled

21. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

22. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

23. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

24. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

25. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

26. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

27. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

28. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

29. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

30. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

31. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

32. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

33. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

34. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

35. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik   pregled user posted image

36.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

37. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

38. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled   

39. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

41. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

42. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

43.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       23.10.  user posted image

44. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

45. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        25.09   user posted image user posted image

46. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

47. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          29.09. user posted image user posted image    

48. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

49. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

50. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

51. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

52. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

53. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

54. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

55. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

56. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

57. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

58. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

59. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

60. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

61. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

62. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
22.9.2008 11:07:26   
konina
hojla. pri nas je tako čudno vreme, nič sončka, nič dežja, ampak full vlažno in hladno. Sem se tudi jaz že vprašala, če bom pa res morala še kaj kupit za obleči. user posted image  

Oblekce so oprane in zlikane, čakajo na nova člana. Še največ 6t je rekla G zadnjič. To se mi zdi pa tako kmalu. Kaj šele tiste z dvojčki, ki ste pred mano, ko imate samo še kakšen teden?! Je že kaj panike? Mene včasih zagrabi, ampak mine. user posted image  Po eni strani komaj čakam, da se nam mala dva pridružita. Sta pa zadnje dni res zelo aktivna. Upam, da se še kaj obračata in pristaneta z glavicama dol. Sem optimist, kajne?!

knjige - ravnokar se odpravljam v knjižnico. Trije v postelji je res dobra knjiga, sem jo prebrala že nekaj časa nazaj. Jo tudi jaz priporočam. Trenutno pa berem bolj lahkotne knjige, ker kakrkoli zahtevnega mi ne gre. Koncentracija je na nuli. user posted image  Zadnjič sem morala dati pri G vodo, pa sem šla s kozarčkom na WC in malo je manjkalo, da nisem prišla ven s praznim, saj sem pozabila, da ga imam sabo. Sem komaj nacedila nekaj kapljic. user posted image  Grozno me daje slab spomin.

No, takole. SE oglasim še malo kasneje.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
22.9.2008 11:13:20   
ANIME
Ojla punce!

Jaz se nekaj časa nisem javila, saj sem bolj ali manj lenarila.

V četrtek sem imela pregled in je G rekel, da je vse OK, da sta pa malo začela počasneje rasti in da grem čez 14 dni nazaj, da vidi kako se razvijata.
Na pregled sem čakala 3 ure in sem bila crknjena (od doma sem šla ob 9h, ker sem bila še z Orko na kavi; vrnila pa sem se ob 13:30). Samo ulegla sem se za celo popoldne in nisem več mrdnila.
Mulca sta menda težka cca 2050g in da izgleda vse lepo.

Glede priprave stvari ... midva sva ravno včeraj bila v DM in sva izropala še preostanek user posted image (kupila sva dude, cuclje, plenice) in še dobro, da sem imela popust.
Tako da razen lekarne imava po moje vse kupljeno. Nekako računam, da bom rodila v začetku oktobra, čeprav mulca skačeta ko zmešana. In seveda najljubše jima je kolcanje ... to imamo vsaj 2x na dan na sporedu.

Jaz sem oprala že vse (čisto navaden Ariel prašek), brez mehčalca - saj imam sušilca in vse full mehko pride ven. Zlikala sem pa samo bodije, ki pridejo direkt na popek. Vse ostalo sem samo zložila.

Počutje ... hja ... tukaj je pa bolj tako-tako. Med nogami so se mi izgleda razregnile vezi, ki me zabolijo ob vsakem premiku noge. Hodim tudi že bolj težko, sploh levo nogo bolj za seboj vlečem, saj nimam v njej nobene moči. Zvečer se mi neprestano vrača kislina ...
Še dobro, da se je to vse začelo zdaj tik pred koncem, ko se lahko tolažim - samo še malo user posted image user posted image user posted image .

Andromeda - čestitke za opravljen izpit!!!

Ve tri rožice, ki naj bi počivale - držite se!!!!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
22.9.2008 11:22:24   
klavdiy4
čaw!

joj kako je danes hladno...brrrrrrr...user posted image ....
No jaz pa grem ravno kar po seznamu pogledat kaj nam še manjka za našo malo user posted image ... pa najbrž, da tega ni veliko..user posted image ker pridno nakupujemo sproti, da ne bo na koncu preveč...user posted image ...
Popoldan gremo pa z mamico blago kupit..je rekla, da bi rada sama naredila baldehine in prevleke za posteljici obema s sestro za vnuke...user posted image  mami...pa mogoče še user posted image  nečakinjo peljemo na PIKA NOGAVIČKO...user posted image , če je pa danes ne pa vsekakor jutri , sva ji oblubila in je čist vesela....

In kaj kej počnete v tem hladnem dnevu?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.9.2008 11:26:39   
carly
Ojla punce,
ste kar nekaj napisale sem vas sedaj po obrokih cel dopoldan bralauser posted image .
Pa tolk sem vam mislila napisati, sedaj pa razmišljam pa čista tema? Mah se bom pa še enkrat javila ko se spomnim.
Zunaj se je pa res shladilo, meni sta samo dva velurja prov, drgač pa nimam nič toplega za oblečt, pa si tudi pravim da ne bom sedaj nekaj novega kupovala za dober mesec.Upam samo da ne bo še bolj mraz ratal.
Kombinezončka jaz tudi še nimam, sem jih pa videla zadnjič  v H&M al pa C&A, se ne spomnim točno, pa sem rekla da ga bom kasneje kupila, ker sploh ne vem kolk velikega naj kupim.Pa itak ne bom šla že prvi teden ven, potlej bom pa že nekaj kupila.Sem pa kupila dva kompletka iz flista, taka bolj debela, zimska, tako da če ne bo ravno ful mraz bo tudi to za prvo silo dobro.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.9.2008 12:13:04   
onur
Živjo pupe! Tiste, ki ste kupile kakšen kompletek za bebo za zimo in pajaca, kakšno številko ste kuple? Mogoče 62, da je mal večje?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.9.2008 12:13:57   
Andromeda
Živjo!

Jaz sem že od jutra leteča, bila sem po knjižnicah pa v trgovini in temu primerno imam zatečene noge... Vzunaj pa mraz čedalje bolj spominja na november in imam tudi jaz probleme kaj oblečt, zdaj pač nosim eno prehodno jakno, ki pa je ne morem več zapet. Mi je mami zadnjič dala eno črno bolj toplo jakno, ki si jo je kupila za psa sprehajat in ko se bo še malo temperatura spustila, bo tudi v redu. Drugače pa sem v Supernovi zadnjič v C&A-ju kupila 3 malo daljše puloverje, pa v clarku imajo pulije raznih barv po 20 evrov z res dolgim krojem, ki so letos očitno ful moderni (pokrijejo celo rit, kot kakšna mini obleka) in sem tui enege vzela. Tako, za namig.
Aha, pa v trgovini natura na Bavarskem dvoru sem kupila tisto olje iz čajevca, za katerga sem zadnjič link pripela, če katero iz LJ ali oklice zanima, ga tam dobi.
Nič, zdaj se grem pa učit, ker imam v sredo še en izpit. Bye!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.9.2008 12:16:09   
Andromeda
onur - jaz sem kupila zimski pajac št. 62, da bo za celo zimo zdržalo. 56 se mi zdi premajhna, v bistvu imam št. 56 samo 3 bodije, vse ostalo pa 62.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.9.2008 12:21:30   
luna8
Halo,

tud jaz sem cel vikend prala in likala za našo novo članico-kar naporno, čeprav tudi prijetno-a še nisem na koncu.

Polynesia, kje si pa kupila knjigo in kolk si dala?

za kaj ste že rekle, da je dobro olje čajevca?

Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.9.2008 12:41:22   
carly
Jest sem tudi te debelejše stvari kupila vse v številki 62, edino en pajacek iz flisa imam 56, da bo za iz porodnišnice.Drgač sem pa bodije pa pajacke- ta bombažne kupila približno pol pol, nekaj 56, nekaj 62, čeprav sem zadnjič ko sem sortirala ugotovila da imam bodijev dosti več št.56, pajackov pa 62, tako da morm še kakšen manjši pajacek kupiti pa kakšen večji bodi.
Pa grem jutri s taščo pa mojo mami v Avstrijo pa bom še kaj kupila, čeprav sem si rekla da bom bolj za sebe kupovala ker sva zadnjič ko sva bila z možem gor samo za user posted image kupovala.
Aja pa zadnjič ko sem bila v dm sem kupila dva pajacka v kompletu pa se mi zdita kar dobre kvalitete pa ne toliko draga, od ene slovenske firme ( pa spet sem vzela 62 št. tako da moram naslednjič res pogledati pa kupiti še 56).

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.9.2008 13:05:48   
onur
Še nekaj vas vprašam za menje. Od sestre sem dobila flaške in cuclje (ki jih je uporabljala za svoja bambinota, tamali je sedaj star 2 leti). Kaj pravite, naj to samo očistim in striliziram, ko bom uporabljala (glede na to, da je že kar nekaj časa stro), ali naj kupim kaj novega.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
22.9.2008 13:15:48   
konina
onur, jaz bi flaške in cuclje kupila. Kaj pa vem, saj verjetno ne bi bil problem, ker so rabljeni, ampak se mi zdi, da tisto kar dajejo v usta, naj bo kar novo. Moje mnenje.

Jaz sem bila pa v knjižnici, pa sem priromala domov čisto brez zraka in sem takoj morala malo sesti. Uf, mi tako nekam gor eden v pljuča rine, da mi primankuje zraka.

Zimske pajacke pa tudi jaz ne bom sedaj kupovala, ker verjetno prve tedne ne bomo tako ven hodili, pa še zaviti so kot polhki v vozičkih. Potem bom pa videla kako velike bom sploh potrebovala. Tole z dvojčki, pa velikosti nisem še čisto osvojila. user posted image  Bom kar počakala, da vidim kakšna korenjaka prideta ven, potem pa v šoping za tisto kar manjka.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.9.2008 13:30:02   
nagajiva
Ojla user posted image

Debata o št. oblačil.....jaz sem vse kupila 62-če bo zelo preveliko, bomo pa malo podvihali. Kvečjemu pa mu je 62 prevelika kake 2-3 tedne. Glede toplih pajackov majo v C&A zlo cotkane-sem tud enga kupla. Nam je pa v MŠ pediatrinja rekla, da se preko dekice user posted image  ne more gret, ker ne zna uravnavat temperature (1 m) in ga je bolje lepo večplastno in toplo oblečt....Dobro, pa tud z dekico pokrit, če si ravno zunaj, da ne piha po njem. Sicer pa mislim, da se bomo že znašle. Pa saj imamo mame in vso mogočo literaturo, pa druga drugo.....če smo me odrasle, bodo tud naši user posted image ....

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.9.2008 13:32:48   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Jest sem tudi te debelejše stvari kupila vse v številki 62, edino en pajacek iz flisa imam 56, da bo za iz porodnišnice.Drgač sem pa bodije pa pajacke- ta bombažne kupila približno pol pol, nekaj 56, nekaj 62, čeprav sem zadnjič ko sem sortirala ugotovila da imam bodijev dosti več št.56, pajackov pa 62, tako da morm še kakšen manjši pajacek kupiti pa kakšen večji bodi.

Carly, a si midve mogoče bereva misli in delava vse enako?? user posted image  Bolj točnega in podrobnega seznama mojih oblačilc ne bi mogla narediti user posted image
Cuclje in flaške karkupi svoje- saj ni tak denar.
Edino zimski pajac sem kupila št. 68, da bo zdržal tam nekje 5-6mesecev. Sprva bo kot palček, na koncu mu bo pa verjetno že skoraj premajhen.

Zdaj so me ljudje prav zmešali. do sedaj so vsi govorili, da bo fantek (in tudi jaz imam tak občutek).... v zadnjem tednu so mi pa kar 3 rekle, da bo ZIHR punčka. Zdej sm pa tooook firbčna, kaj se skriva v maminem trebuhu user posted image

aja, pa še ena "cvetka" o tem, kaj bo (spol)- če si dojenčka prvič začutil na desni strani, bo user posted image , če pa na levi, bo pa user posted image .
Kaj pravijo napovedi za vas (primerjava z UZ-jem)?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
22.9.2008 13:52:52   
carly
Ej Poli zgleda da res. Je blo pa pri meni to tako, da nisem nič kupovala potem pa kar naenkrat panika da zdej je pa že cajt in sem v enem dopoldnevu vse cunjice nakupila in itak sem samo v košaro metala, doma sem pa potem šele vidla kaj sem sploh kupilauser posted image user posted image .Morm prov popoldan še enkrat skozi pa si seznam naredit koliko pa kaj morm še kupiti, da ne bo jutri slučajn isti rezultat.Je pa tko luštkano tele cunjice kupovat, sploh če že veš spol, da ti ni treba gledat na to da je vse nevtralno.Meni so sedaj že trikrat na pregledu rekli da je punčka, tako da skoraj ne verjamem, da bi bilo lahko obratno, potlej pa gledam po otroških trgovinah tele cortkane cunjice za punčke pa bi kar kupovala, se morm kar malo nazaj držati.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.9.2008 13:58:49   
carly
Aja pa glede cucljev pa flašk, jaz tudi nebi rabljenih uporabljala, kaj pa vem, sej jih ne rabiš toliko, da bi bil to en ful velik strošek.
Aja pa nam je fizioterapevtka v materinski pokazala flaško , ki je po obliki najbolj podobna materinim prsim, za tiste ki bi jo potrebovale samo po potrebi med dojenjem, je od TommyTippe ( upam da sem prov napisala ) jaz sem jo kupila v dm-u, ima pa cucelj ful mehak pa podobne oblike kot bradavica pa tista plastika okol cuclja je tudi taka okrogla da bolj spominja na prsa. Nam jo je priporočala bolj kot pa Aventove, ki jih sicer precej hvalijo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.9.2008 14:21:58   
Andromeda
Tudi jaz mislim, da morajo biti stekleničke in cuclji novi Jaz sem v Mullerju kupila dvoje NUK-ove stekleničke (ena stane cca 5 evrov) s silikonskim cucljem, zdaj moram pa naštudirat še vso famo o sterilizaciji oz. prekuhavanju. Pa še kako stekleničko za čaj kupit in rezervne cuclje, sem zadnjič pozabila. Prejle sem s stojala za perilo sušit pobrala kakih 35 plenic in zdaj me čaka likanje, ampak pred sredo mi ne bo zneslo.
luna8 - olje čajevca naj bi pomagalo pri celjenju šivanega presredka, naj bi pospešilo celjenje, pa še naravni antiseptik je, uporablja se ga tudi proti glivicam. Tako, da bo šel z mano v porodnišnico, za primer, če bom šivana.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.9.2008 15:37:06   
emina83
ojla nosečke!

kako ste kaj? jaz sem ubitačno- vsaj trenutno. zjutraj se zbudim, vse normalno, pol sem sam na hitrco v CE skočla, da sem tamali kupla copatke za v vrtec, ta stari so jo že tiščali, pa pridem pol domov, pa kr naenkrat mi začne ful po črevesju krulit in to na vlkouser posted image , no pol sem šla najmanj ene 3x na WCuser posted image pa sem drugače zabetonirana do amenauser posted image , ampak nazadnje sem se takole "spraznila" en dan pred rojstvom Ajše. upam da tole ni kakšen znak... malprejle sem pa še vse zbruhalauser posted image , pa da ne bo pomote, jaz nardim VSE, sam da mi ni treba bruhat, ampak se ni dalo zadržat, tak da zdaj že premišljujem o kakšni viroziuser posted image , no pa saj bom še vidla kak bo tokom dneva...

no, pr nas v CE pa ni skor nobenih zimskih pajackov več s št.62, al pa da bi bil meni vsaj malo všeč, pa sploh nisem nek komplikator, pa kakšnih toplih kapictudi ne, edin v H&M sem najdla eno 62-68, sam se mi je zdela gromozansko velika, tak da jo na koncu nisem kupila. no, jaz imam kar se tiče cotk drugače vse, mi je Jasna fuuuul stvari posodila, edin jogije še morm naročit v BC,sem se odločila za ležišča od Lagee, če jih katera pozna, po vsej verjetnosti one iz hladno pihane pene, ker zdej mam enega kokosovega, pa je že čist zdeformiran, tak da ga ne bom ponucala, ampak bom kr novga nabavla.

no, tole olje čajevca si bom pa tudi jaz nabavla, sej drugače imam kremo od justa tea tree, pa jo za kr dosti stvari ponucam,ampak za na vložek se mi pa nekako boljše zdi to olje, kot pa krema.

stekleniče in cuclje in dudike bom tudi jaz kupila nove, pa jih mam že ful doma, sam vseeno, za take čist male se mi zdi prav da so te stvari za pit in jest za vsakega dojenčka posebej. edin te magične lončke,k pridejo kasnej v poštev, bom sterilizirala, ampak to itak ne bo prej kot pri ene 7, 8 mes.

no, pa je spet kača ratala...

Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.9.2008 16:10:44   
poli*
emina- verjetno teje res dobila kašna virozica.

A ve boste kaj mazale presredek- v tednih pred porodom?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.9.2008 17:43:50   
Andromeda
Glede mazanja presredka se mi zdi, da ga ne bom mazala oz. masirala pred porodom. Kot prvič sem malce lena za kaj takega, pa pozabljam na take reči, po drugi strani je pa praksa v porodnišnici taka, da ti ga itak prerežejo, zakaj bi se potem po nepotrebnem matrala?

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
22.9.2008 18:01:20   
pomar*ANČA*
samo sporočam, da sem imela danes pregled, naš lumpo je precej težak- 2380g, ampak je rekla, da zaenkrat naj me ne skrbi, da se bova na naslednjem pregledu več pogovorile o tem. je bila pa huda, da sem preveč aktivna in moram zdaj več počivati, sploh ker nej bi se začila odpirati user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.9.2008 19:40:30   
Oaza
Dober večer!

Vidim, da ste pridno pisale...
Zimski pajac- midva sva ga dobila, ampak se mi zdi ful velik (62/68), pa sva se  odločila, da ne bova kupovala manjšega. Mu/ji bo pač nekaj časa malce prevelik.
Stekleničke in dude- tudi jaz bi to kupila novo. Midva sva kupila Aventove.
Mazanje presredka- se strinjam z Andromedo.
emina- čimprej se pozdravi
pomar*ANČA*- ti pa le počivaj!
poli- jaz sem user posted image prvič začutila na levi strani, se pravi da bo user posted image . Če to drži, bomo videli novembra, ker na UZ nisem (in ne bom) vprašala za spol.

Midva pa sva končno kupila voziček in lupinico (user posted image user posted image user posted image ), ter nekaj drobnarij, tako, da imava zdaj vse, razen stvari zame in nekaj malega iz lekarne za user posted image . Danes sem oprala pleničke, ostalo pa me še čaka. Jutri pa likanje!
Se mi zdi, da malo prehitevam vse skupaj, ker je le še 2 meseca do poroda, ampak ko sem videla, da imate po večini že vse skoraj vse pripravljeno, pa sem se tudi jaz odločila, da počasi začnem.

Ve katera, kje se splača kupiti otroške odejice (prešite, mere 100x135cm)?

Uživajte!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.9.2008 20:07:43   
luna8
Jaz si bom mazala presredek z oljem za presredek od Welede, škodit že ne more, samo mislim, da začneš šele po 35t.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
22.9.2008 20:54:21   
Polynesia
Ojla srečke moje user posted image .

No tudi mene je nekaj zvilo...čez dane je blo še vse v redu, šla sem v Baby Center, Muellerja in na Rudnik v H&M, pa pridem domov in pojem kosilo, malček zadremam, ko sem se zbudila sem bla pa že čist adijo. Malo me glava daje, nos mam zabasan, vročine sicer nimam, grlo me malo boli, pa malo kašljam, hmmmm, upam da je res samo momentalno in da bo šlo mimo. Si ravno čajčka delam pa med, menda je kar precej prehladov. Pa še to vreme no, v avtu mi je toplo in se slečem, pridem ven pa je mraz user posted image kr neki.

No mi imamo tudi zimsko vrečo iz H&M 62/68, je malo večja a nič hudega, mu bo pa na začetku malo prevelika in se sploh ne sekiram, ker dveh pa tut slučajno ne bom kupovala.

luna knjigo Modrost rojevanja sem kupila preko spleta www.cangura.com in stane 12,74€. Zdej jo moram samo še brat začet user posted image .

presredek mislim da si ga tudi jaz ne bom masirala, ker mi tut slučajno ne paše karkoli "motovilit" tam dol, že tko me vse boli in dol pritiska, tko da ne...čeprov mi mož govori naj si ali mi bo on, samo on mi pa tut slučajno ne bo, hihihi, ne vem no, ni mi do tega...menda pa je čisto odvisno od elastičnosti presredka, pa si ga lahko masiraš kokr hočeš pa ne bo nič pomagalo...enako kot pri strijah.

Jaz svojega fantka čutim že od samega začetka samo na desni strani, fuuuul mi brca v desni bok pa je fantek, tko da pri meni to spet nič ne drži in temu ne verjamem, hehehe user posted image .

Danes sem že vse zapakirala darilca za fantka moje sestre, obdržali so jo v bolnici tko da mislim da bo v roku treh dni rodila, jupiiiiiiiiiii komaj čakam user posted image user posted image user posted image ...vas seveda ponosna tetica takoj obvestim user posted image .

Tko, zdej grem pa po čajčka in pred tv.

user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 22.9.2008 20:56:44 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?