|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.9.2008 11:36:51   
luna8
vebo,a to kremo brez problema uporablaš v nosečnosti, a potem ti zunanji izginejo al je to za notranje?

hvala ti

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
19.9.2008 11:39:47   
bobika1
hej hej. Kak ste kaj...

No pri nas je glih sonček posijal, tak da fajn..
Nič se nisem imela  časa javit, ker skoz nekaj delamo, zidamo- jaz pomagam vodo točituser posted image user posted image , pa tako naprej, sem pa vas brala skoz....Tak da
Luna8 jaz mam z hemeroidami težave že.... mah od srednje šole, res da nimam tak grozno da bi morala it na OP ampak me vseedno motijo, sam lahka rečem da sem mela v srednji večje težave, sedaj je res tu pa tam kej... Sem pa uporabljala svečke (mislim da so ble modolex al neki tazga)je pa od fanta teta dobila v lekarni eno kremo ko si si namazu- to v času nosečnosti...

Joj punce, mene tud vsak jutr križ tak boli da kr joj, in je reku moj da nam bo počas vzglavnikov zmankal, ker si jih podlagam vse povsoduser posted image user posted image , danes me je še vrat bolel.... In tud spanje se vsak dan zbudim okoli 4 zjutri in pol so 6 ne morem spat...

Orka jaz še pou stvari oz več kot pou stvari nimam, poleg tega kar imam od cotk morem še vse oprat, sem glih včeri mojmu rekla da morma počas nabavit še ostale stvari da ne mislim zadn mesec okol še zarad tega lavfat, pa bit živčna,user posted image user posted image

Šema kje kupiš te kapljice?

Ja nič, grem jaz malo po hiši pospravljat, pa se še javim

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
19.9.2008 11:42:49   
luna8
Ja bobika1 tud jaz se zbudim okol 4 pa do 6 ne morem zaspat, ampak to zadnja dva dni, prej sm se zbujala, samo za wc in se potem komot nazaj zaspala.

Kako pa je s prsno črpalko, a jo rabiš al jo potem naknadno kupuješ?

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
19.9.2008 12:23:43   
vebo
Meni je zaenkrat zaustavlo krvavitev, mal še imam, ampak me ne moti. Jaz si vedno stisnem mal notr v danko, mal pa si namažem od zunaj.
Lp

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.9.2008 12:39:36   
marty1
pozdravček drage mojeuser posted image

vidim, da nas je kar nekaj, ki imamo probleme s spanjem. Tudi jaz se zbudim in to takrat, ko se želim z enega boka prekotalit na drugega pa me spodaj tako zaboli, da kar zvezde štejem. Upam, da vas tako hudo ne boli in, da je to kar mi prijateljice govorijo res; in sicer: da če nas že sedaj spodaj boli pomeni, da se naše kosti pripravljajo za akcijo in nam bo potem lažje roditi.
Če je vse to res bom lažje prenesla kot pa če pomislim, da bo na koncu še huje in, da me bo bolelo še cele dva meseca.
Moram se vam pa pohvalit, da smo v ponedeljek kupili v pikapoki voiček Jane, ki je bil v akciji  in sem bila prav vesela, da sem ga dobila.
Nekaj stvari sem tudi že dobila ( oblačilca ) vse ostalo moram pa še en dan nabavit.

Pridne bodite in čuvajte svoje user posted image  

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.9.2008 12:39:53   
carly
Za prsno črpalko lahko pomoje kamot počakamo kako nam bo šlo dojenje pa se jo potem naknadno kupi, vsaj jaz je nimam namena še kupovati.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.9.2008 12:49:26   
TINKA05
Joj  punce, koliko nas je ki več ne spimo ponoč. Groza. Vsako noč isto.  Okol 3h se zbudim za WC, potem pa ne zaspat do 6h zjutraj. Gledam v luft in ne vem, kaj bi sama s seboj. Pa vse, ki so dale že to mimo pravijo, da do poroda ne bo nič boljš - "dobra tolažba"user posted image  Ampak, saj se vse potrpi, samo do bo user posted image  zdrav.

Mam zadnje dni tako pomanjkanje s časom, da glih tolk, da vas preberem. Najboljš, da ponoč, ko ne bom mogla spat vstanem in grem na forum kaj napisat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte in pazite nase in svoje trebuščke.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.9.2008 12:54:29   
Andromeda
Živjo!

Težave s spanjem..klasika, ne? Jaz sem danes zaspala ob enih zjutraj, zbudila sem se pa ob šestih zaradi polnega mehurja seveda, potem pa nisem več nazaj zaspala. Ob devetih sem imela pa izpit na faksu in sem ga naredila z desetko, sem ful vesela. Sicer se pa počutim kot zombi. Grem malo počivat, potem pa na sprehod do trgovine. Se beremo še kasneje, pa pa!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.9.2008 12:57:49   
TINKA05
čestitke za 10    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
19.9.2008 13:20:31   
luna8
Andromeda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
19.9.2008 13:34:14   
poli*
Težave s spanjem- zgleda da smo vse iste user posted image .
Sej meni ni problema potrpet še en mesec in pol s takimi bolečinami v kolku (+ da sploh ne morem normalno hodit in me ljudje sprašujejo, če sem kam padla).... če to res pomeni lažji poroduser posted image .

Celo nosečnost (do pred 14 dni nazaj) sem bila kot rožica, pa še prek študenta sem dost časa delala v eni trgovini, pa vse je blo kul, zdej pa kar naenkrat kt da bi bla pohabljena user posted image  ah, saj bo boljše.
a katera ve, kolk časa po porodu ponavadi prenehajo te bolečine (kolki in podobno)??

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
19.9.2008 13:34:45   
poli*
še to:
ANDROMEDA čestitke user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
19.9.2008 13:35:22   
marty1
Andromeda,
čestitke tudi z najine strani, pa le tako naprej.
user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
19.9.2008 13:35:56   
pomar*ANČA*
da se še jaz malce spet javim... od nesreče naprej me tako boli hrbtenica, da razmišljam, da bi šla kar na bolniško. tudi glavoboli so precej močni user posted image spim pa na obroke... ob 4h se zbudim, potem pa čakam, da je urza 6, da zaspim spet nazaj. popoldan je pa obvezno urca spanja, saj bi drugača zaspala stoje.

andromeda, user posted image user posted image za desetko!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
19.9.2008 13:38:19   
marty1
poli - pravijo, da ko rodiš tisti moment pozabiš na vse bolečine.
V resnici pa da tam nekje od 5 do 10 dni + šivi če te bodo šivali " mislim, da kar vse upamo, da nas ne bodo "

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
19.9.2008 13:42:44   
petra *k
pomar*ANČA*, kaj še čakaš? na bolniško, pa počivaj!!!

andromeda user posted image user posted image  za desetko!!

jaz pa zaj čakam, če mi kdo še plane podre, greva jutri nakupovat kaj še nama manjka, pa so nama zaj že 2 krat načrti splavali po vodi,tak da res upam da pa nama jutri nebodo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
19.9.2008 13:44:12   
emina83
br dan!

najprej bravo Andromedi za 10user posted image user posted image user posted image . svaka čast za voljo in zagnanost!!!

kar se spanja tiče, sem jaz zadnja dva dni kr v redu spala. mogoče zato, ker sem bla od prejšnjega nespanja že  čist izčrpanauser posted image po cele noči sem se zbujala zarad tamale, ker je prehlajena, pa smka, pa kašlja, pa zbuja se v jamranju ker ne more dihat po celo noč, jst se itak za vsak zbudim, ko se je treba obrnat z boka na bok, ko je treba it na WCuser posted image , pol moj kr naprej škrta z zobim ceeeellloooo noč in ga kr napej rukam, ker tega zvoka pa ne prenesem... mah, vse bo minlo.

prsno črpalko jaz imam že od Ajše, sem si jo pa kupila po porodu, ker sem imela ful naval mleka že v porodnišnici, pa čist trde zize, da je še s pumpico komaj šlo ven... tam sem sicer poskušala z njihovo (porodnišnično) ampak je bla električna in mi je sam še bolj nadražla bradavičke, sem jih pol tisti dan mela še tak boleče, pa natečene, da sma se komaj dojileuser posted image user posted image , no pol mi je pa moj kupil aventovo, ročno in sem bla pol ful zadovoljna z njo. zdej jo bom pa sam sterilizirala, pa je.

me pa že ful en cajt celo medenično dno boli, sploh ko počivam, pa se pol hočem vstat, in ko dvignem nogo, al pa se obračam, joj meni... ni kej, zadeve se že pripravljajouser posted image user posted image user posted image in jaz že komaj čakam, da bom vidla tole malo štruco, pa da se bomo cartaliuser posted image user posted image user posted image

hemeroidi so za mene v tej nosečnosti kr stalnica. pokukajo in se skrijejouser posted image , no jst se za vsako po potrebi umijem z hladno vodo, uporabljam tudi tiste robčke za hemeroide, pa modolex kremo si namažem, ko so prisotni, pa še ene komprese od multi gyn sem si nabavla, še za pol da bom imela po porodu, ker pol mi pa itak ne uidejo, glih tak ko pr prvem  porodu...

držim pestke za lyro , caligulo in petro, da jim user posted image še malo počakajo v bušijihuser posted image user posted image

moj user posted image bo šel z menoj na porod, je že pri mali piki bil in je bil cel navdušen in blažen, ko jo je videl, ko se je rodila, še zajokcal je mal ... tak da je rekel, da tud zdej noče tega feelinga zamudit za nč na svetu. je pa tak, da če vam partnerji imajo odpor do krvi in podobnih zadev je pa mogoče boljše da jih ne silite preveč zraven, eh sej vem, lahk je nam rečt, ko naši bojo itak zravenuser posted image user posted image user posted image

pomaranča ti pa tudi počivaj, počivaj, počivaj!!!

aja, ena je spraševala za dimenzije oddejic- jst mam pojstlco 120x60, kuvtrček pa od odeje 100x135, tak da zdaj morm še enega takega kupit za novega user posted image , da bo imel vsak svojega.

no, tako, mislim da sem pokomentirala čiiistttoooo vseeeee. pa je spet ratala kača. se vidi da se ne javljam vsak dan in pol ratajo takeli črvi...user posted image user posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
19.9.2008 13:49:06   
emina83
no, evo dok sem jaz pisarla tole mojo stonogo, me je vmes kr neki punc prehitelo po desni...

pomaranča bejž na bolniško in to takoj! verjemi, da ti nobeden ne  bolj hvaležen in te bolj cenil če boš  delala do konca. govorim iz lastnih izkušenj. no, seveda je drugače če delaš za sebe ali svojce, ampak vseeno. postavi sebe in svojo user posted image na 1. mesto!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
19.9.2008 16:17:45   
poli*
pomaranča-brez dvomov takoj na bolniško! hitro! a si že? no, pridna user posted image

Na RTL II. je vsak dan od pon- pet ob 10:30 oddaja mein baby.... včasih jo pogledam in mi je zanimivo, če je kak porod. Sicer sem opazila, da kažejo samo CR-je z epiduralno.... no uglavnem in danes so ga tudi... pa potegnejo otročka ven, pa rečem jaz mojmu: lej, taki bo (mislila sem glede barve in krvi), pa moj reče: a, saj to ni pa nič takega. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
19.9.2008 16:27:18   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Halo,

mene pa zanima ali je imela/ima sedaj katera med nosečnostjo hemeroide? Ker men se zdi naredu zunanji in ne vem ali lahko s čim mažem, ali bo sam izginil?

Če imate kakšno pametno idejo-svetujte!

Jaz sem dobila v lekarni mazilo Proktis-M (cena okoli 10€) in mi je rekla, da naj se mažem trikrat na dan (jaz se sedaj mažem vsakič ko sedim na wc-ju, ker mam skoz tak občutek, da hemeroidi rinejo še bolj ven)- zato, da se hitreje zaceli.

Oaza- jaz imam te kapljice od kozmetike just ampak mi je mami pokazala svoje, ki jih je kupila v Ljutomeru v neki zeliščni lekarni in jaz ne vidim razlike (si z njimi mažem tudi dlesni, tako da sem ugotavljala, da je to ena in ista zadeva, le da je pri justu zelo draga v tej lekarni pa je bila 1/4 cene)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
19.9.2008 16:36:59   
luna8
pomar*ANČA* takoj na bolniško!!!!

punce vem, da smo o tem že govorile, ampak se mi ne da iskat nazaj, jaz pa sem komaj zdaj prišla do tega, in sicer zanima me kako ste prale cunjice, s katerimi praški in na koliko?

Jaz imam v spominu, da je pomembno brez mehčalca in zlikat jih valda treba. Jst sm kupla v dm enga ultra sensitive in tekočega od Frocha, pa ne vem če je ok?

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
19.9.2008 16:40:23   
šema
Andromeda user posted image user posted image - pravijo, da se našim malčkom sedaj aktivno razvijajo možgani, tko da bo tvoj ko bo prišel na svet že obvladal predmete s faksauser posted image

Oddajo mein baby lahko pregledate tudi na internetu na rtl strani in to oddaje za nazaj, ko so kazali predvsem naravne porode- če katero zanima

Vidim, da nas ima kar nekaj probleme s hemeroidi- jaz poleg kreme uporabljam za lažje odvajanje tudi svečke EVA/qu, ki so narejene iz samih naravnih snovi (tko je rekla g.) in se jih telo ne navadi kot kakega drugega odvajala (tko da ni panike, da bi jih potem rabile celo življenje).

pomar*anča*- sem bila prepričana, da si že na bolniški (aha, sej zdej pa si, a neuser posted image ). Tudi jaz imam svojo predpostavljeno že v želodcu- kar naprej poslušam: kdaj pa misliš it kej na bolniško.., več v drugih vrtcih grejo pa punce kar na bolniško..., a misliš v službi rodit... Tko da sem sklenila, da grem konec meseca res kar na bolniško (upam, da mi jo bo moja osebna zdravnica dala)

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
19.9.2008 16:42:31   
šema
Jaz imam v spominu, da je pomembno brez mehčalca in zlikat jih valda treba. Jst sm kupla v dm enga ultra sensitive in tekočega od Frocha, pa ne vem če je ok?

Tudi jaz sem nabavila tega od Frosha in bom videla, če bo alergija bom vse preprala še enkrat drugače pa bo to naša nova pralna tekočina do nadaljnjega. Uporabila pa bom tudi mehčalec (isti proizvajalec), ker pri prvem otroku ni bilo problemov

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
19.9.2008 17:24:19   
Andromeda
Punce, hvala za čestitke. Na tole desetko sem še posebej ponosna, ker je rekel profesor, da nama jo da - v dvojini user posted image , pa v bistvu je to edina desetka do zdaj, pa sem na koncu študija.
pomaranča - ti bom rekla tako kot so ti ostale punce in pojdi na bolniško, se ni za hecat, če doživiš v visoki nosečnosti prometno nesrečo. Telo si mora dobro spočit po taki zadevi, tvoje pa še posebej, ko dela za dva! Pa še nasvet - kar malo bolj pojamraj pri dohtarju, pa boš dobila do nastopa porodniške bolniško...
pranje perila za user posted image - jaz sem za mojega oprala s praškom persil ultra sensitive in zraven dala malo mehčalca frosch.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
19.9.2008 17:32:16   
Andromeda
Pa še nekaj - tudi mene zanima tole olje čajevca, pa sem po netu pobrskala in našla tole http://www.natura-trgovina.si/?page=shop/flypage&product_id=160&category_id=d430b9a7b9332d7237ff7cb392977939

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?