emina83
|
br dan! najprej bravo Andromedi za 10 . svaka čast za voljo in zagnanost!!! kar se spanja tiče, sem jaz zadnja dva dni kr v redu spala. mogoče zato, ker sem bla od prejšnjega nespanja že čist izčrpana po cele noči sem se zbujala zarad tamale, ker je prehlajena, pa smka, pa kašlja, pa zbuja se v jamranju ker ne more dihat po celo noč, jst se itak za vsak zbudim, ko se je treba obrnat z boka na bok, ko je treba it na WC , pol moj kr naprej škrta z zobim ceeeellloooo noč in ga kr napej rukam, ker tega zvoka pa ne prenesem... mah, vse bo minlo. prsno črpalko jaz imam že od Ajše, sem si jo pa kupila po porodu, ker sem imela ful naval mleka že v porodnišnici, pa čist trde zize, da je še s pumpico komaj šlo ven... tam sem sicer poskušala z njihovo (porodnišnično) ampak je bla električna in mi je sam še bolj nadražla bradavičke, sem jih pol tisti dan mela še tak boleče, pa natečene, da sma se komaj dojile , no pol mi je pa moj kupil aventovo, ročno in sem bla pol ful zadovoljna z njo. zdej jo bom pa sam sterilizirala, pa je. me pa že ful en cajt celo medenično dno boli, sploh ko počivam, pa se pol hočem vstat, in ko dvignem nogo, al pa se obračam, joj meni... ni kej, zadeve se že pripravljajo in jaz že komaj čakam, da bom vidla tole malo štruco, pa da se bomo cartali hemeroidi so za mene v tej nosečnosti kr stalnica. pokukajo in se skrijejo , no jst se za vsako po potrebi umijem z hladno vodo, uporabljam tudi tiste robčke za hemeroide, pa modolex kremo si namažem, ko so prisotni, pa še ene komprese od multi gyn sem si nabavla, še za pol da bom imela po porodu, ker pol mi pa itak ne uidejo, glih tak ko pr prvem porodu... držim pestke za lyro , caligulo in petro, da jim še malo počakajo v bušijih moj bo šel z menoj na porod, je že pri mali piki bil in je bil cel navdušen in blažen, ko jo je videl, ko se je rodila, še zajokcal je mal ... tak da je rekel, da tud zdej noče tega feelinga zamudit za nč na svetu. je pa tak, da če vam partnerji imajo odpor do krvi in podobnih zadev je pa mogoče boljše da jih ne silite preveč zraven, eh sej vem, lahk je nam rečt, ko naši bojo itak zraven pomaranča ti pa tudi počivaj, počivaj, počivaj!!! aja, ena je spraševala za dimenzije oddejic- jst mam pojstlco 120x60, kuvtrček pa od odeje 100x135, tak da zdaj morm še enega takega kupit za novega , da bo imel vsak svojega. no, tako, mislim da sem pokomentirala čiiistttoooo vseeeee. pa je spet ratala kača. se vidi da se ne javljam vsak dan in pol ratajo takeli črvi...
|