|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
18.9.2008 8:14:36   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         18.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         30.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        pregled     user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      pregled       user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       24.09     user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       29.09   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   ??.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          07.10  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    pregled

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   16.10    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          01.10   user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         pregled user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    pregled user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    18.09 user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    pregled  user posted image  

37. 17.11.    TINKA05            (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled   

38. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

40. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

41. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

42.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       18.09.  user posted image

43. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          25.09   user posted image

44. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        25.09   user posted image user posted image

45. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

46. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          29.09. user posted image user posted image    

47. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           01.10.      user posted image

48. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

49. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           29.09    user posted image

50. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

51. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

52. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

53. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

54. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

55. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

56. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

57. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

58. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

59. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

61. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         17.09       user posted image

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
18.9.2008 8:17:02   
ANIME

user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -   user posted image  Ema (1040g) (pdp 20.11.08 - 28. teden)

01.09.2008
2. Zara13  -   user posted image   Tian (1600g) (pdp 04.11.08 - 31. teden)

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
18.9.2008 8:30:49   
orka
dobro jutro
Danes pa vam jaz user posted image  kuham,
moj user posted image  sprva tudi ni želel poleg kasneje pa si je sam premislil a žal user posted image  se je potem 26. zjutraj vse tako hitro odvijalo, da ga tudi časa nisem imela poklicati pa tude če, bi zamudil, saj je šlo vse v 15-ih min. Drugače pa se tudi jaz strinjam , da ga ne sili, ko bo čas ga lepo poglej in ukrivi ustnice pa bo mogoče vam sledil v porodno...user posted image user posted image
Babe fini klepetajte da ko se vrnem bom imela kaj brati, zdaj pa me opravki čakajo pol pa še Ema, ki je pravi bonbon...
Lp

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
18.9.2008 9:27:56   
_katja_
jutro punce!

Pomar*anča*: drži se in počivaj!

glede partnerja pri porodu je pa tko, da sem jaz tudi pristaš tega, da če nekomu ne paše, mu pač ne paše. Ampak zdej ko grem pa jaz rodit, bi pa zelo rada imela moža zraven. Je pa tako, da moj ne prenasa igel, pa vcasih tud zravnikov ne preveč dobro. Ampak sem izrazla zeljo, da bi bila vesela, če je zraven, če pa ne bo , pa pač ne bo. Sem mu tidi razlozila, da gre lahko kadarkoli ven. Meni je samo pomembno, da če bom ful dolgo rojevala, da mam nekoga zraven, ne da si tma kakor pozabljen. Če bo slo pa hitro, pa itaq ni panike. Bomo vidl kako in kaj bo:) Rodil bomo ze:)

Danes bo ocitno spet soncek:)))))))

uzivajte punce user posted image
K

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
18.9.2008 10:18:30   
Andromeda
Živjo!

Jaz sem že prišla nazaj s kontrole z diabetološke ambulante in moj krvni sladkor je super, tako, da dieta pomaga in hvala bogu ne rabim kakšnih bolj drastičnih ukrepov. Seveda se moram pa še do konca nosečnosti držat diete, pa naslednjo kontrolo imam čez 4 tedne. Naslednji teden imam pa ginekologa in bom imela tudi UZ, da vidimo kako tale sladkorna vpliva na mojega lumpija...
katja - v Ljubljani (še) ni sončka in ga lahko še malo k nam pošlješ user posted image
Nič, zdaj se grem pa učit, jutri imam namreč še en izpit. Pa pa!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
18.9.2008 10:55:01   
luna8
Ja res v lj je še bolj oblačnouser posted image

Ja v MŠ je tud govorila, da se nekateri partnerji potem bolj ukvarjalo z drugimi stvarmi, kot s samo mamico - zanima jih npr. tehnika in vse druge aparatureuser posted image , tko da če ni pripravljen ga res nima smisla silit.

Moj je postal malo nodločen ko smo zadnjič v MŠ gledal porod, seveda s perspektive babice, ki pa ga on takrat dejansko ne bo videl.

Meni je tudi pomembna prisotnost, če bo porod trajal dolgo časa, če pa bo šlo hitro ni panikeuser posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
18.9.2008 11:12:21   
mojsoncek
Caligula in lyra, me veseli da sta spet doma in to v enem kosu. Zdrzita se malo!!! user posted image

Mene je pa danes ponoci nekaj cudno crvicilo in sploh nisem mogla spat. Cez trebuh, v krizu in tam spodaj se je nekaj cudno dogajalo, ampak se je le pomirilo in sem nazaj zaspala. No, ob desetih, ko sem se zbudila user posted image , sem se pocutila povsem normalno in OK. Kdo bi vedel, kaj me je matralo, sem pa tudi jaz kar nekajkrat pomislila, da bom sla ze rodit. Glede na to, da sem imela v prvo napovedan CR, se mi niti sanja ne kako vse skupaj izgleda in sem na tem podrocju "bosa", tako kot vse prvorodke.

Morda pa je bil za vse to kriv vcerajsnji sprehod s tamalim. Naju namrec skoraj 2 uri ni bilo nazaj user posted image . Bo treba skrajsat sprehode.

Bodite lepo moje novembrcice!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
18.9.2008 11:26:23   
konina
Pozdravljene souser posted image . Mi trije smo v redu, včeraj sem tudi jaz malo pretiravala s sprehodom, pa sem potem zvečer komaj še premikala svoje kosti. No, danes je bolje. Bo treba res skrajšat sprehode. user posted image

lyra, caligula, dobrodošle nazaj. Sem bila full vesela, ko sem prebrala, da sta še v enem kosu ušle domov. Sedaj pa le počivat in pazit na vajine user posted image user posted image user posted image .

Moj dragi je bil prvič prisoten pri porodu in ga moram pohvalit. Mi je bil res v veliko pomoč in tolažbo, vzpodbudo. Sva pa se zmenila, da bo takoj, ko ne bo zmogel več, odšel ven. No, pa je vztrajal do konca. Je pa rekel, da je najhuje gledati nekoga, ki ga imaš rad, kako trpi in se matra, ti lahko pa samo govoriš in božaš. Tako, da ta izkušnja resnično ni za vsakega in če ne želi, potem je morda res bolje, da lepo počaka pred vrati. Ne silit partnerje, čeprav bi jih rade ob sebi. Saj je res porod naše delo, ampak je za njih to tudi kar huda preizkušnja. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
18.9.2008 14:01:42   
petra *k
pozdravljene!

tudi moj user posted image  je odločen da bo med porodom z mano, edino kar še se odloča je, ali bi prerezal popkovino ali ne. jaz pa sem včeraj začela z mš, pri nas traja vsega skupaj samo 5 ur, mam danes še 2, no in tam je ta ki je predavala rekla, da očetje, če bodo že vzdražali porod, pa naj še prerežejo popkovino, ker tega nebodo v življenju nikdar pozabli. zdaj pa mislim, da ga je malo omehčala in da bo tudi to naredil.user posted image user posted image  drugače pa tudi jaz razmišljam tako, da če mu ni do tega, da bi bil zraven, oz ve da tega ne bo prenesel, ga v to ne bi niti približno silila. pa tudi če nebo zdržal cel čas, lahko odide ven. bi pa blo to fajn vnaprej znati, da si potem nekoga drugega povabiš zraven, mamo, sestro,ne? ker sam tam notri, pa da se še dolgo matraš...uh, ni fajn. ampak zaenkrat je moj še trdno prepričan da gre.
nič pridne bote, grem se rihtat, da letim še na 2 uri predavanj v mš- danes mamo temo o zobkih, potem pa še novorojenčke in to je to.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
18.9.2008 16:59:07   
mvzt
živijo souser posted image !

sem včeraj imela pregled in z malim je vse ok (naslednji pregled 8.8.) -razen tega,da se mi je obrnil na ritko.....me je kar malo panika,pa me je G pomiril,da ima še čas,da se ponovno obrne na glavico......me je pa panika,ker vem, da me bojo v P mučili z naravnim porodom.ker je CR pač operacija......no,Matic je bil že od 6.meseca obrnjen z glavico dol....

partner pri porodu:moj mož je bil vseh 6 ur zraven in moram priznati,da mi je to ful pomenilo....me je bodril pri dihanju....skratka,bila sem bolj umirjena.ker pa moj 1.porod ni bil glih brez zapletov,je on sprejemal odločitve (so me že pripravljali na CR,pa v bistvu jez temu sploh nisem sledila,ker sem bla tako skoncentrirana na predihavanje popadkov)....tudi zdaj bo poleg.....je pa mu zelo pomenilo,da so mu dali Matica prvemu v roke user posted image  je bil ati zelo ponosen user posted image user posted image user posted image
če p mški ne prenese krvi,ali....pa je res boljše,če je ženska sama,da se ne sekira zanj....pri moji sestrični je mož padel skup in je imela babica delo še z njim....

naj vaše user posted image  lepo rastejo v bušijih,ter se zopet kaj javim.LEP POZDRAV

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
18.9.2008 18:03:27   
poli*
ojla babike. V petek sem imela pregled... na ctg so me dali, pa uz je nrdila, da je vse zmerila in je ok. Na glavico smo tut obrnjeni že od (najmanj) 24 tedna. Nič posebnega, razen to, da je g. postala malo površna, ker je z mislimi že z eno nogo v parlamentu (kandidira za eno stranko) user posted image .
Res je raztresena.
Naslednji pregled je 8.10

Partnerji na porodu- dobro jim je povedati, da se dojenček ne rodi tak kot jih vidimo v filmih (star 3 mesece, ves namazan in z nasmeškom), ampak je vse prej kot to.
Je to odločitev vsakega posameznika, tko da silit ne nobenga. Drugače pa bo itak stal pri naši glavi in ne dol pri babici, tako da neb smelo biti tko grozno.... Sicer pa tudi jaz zelo težko prenašam, če vidim,da nekoga zlooo boli.

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
18.9.2008 18:15:14   
Oaza
Ojla user posted image !
Kako ste kaj?
Lyra- vidim, da si doma. user posted image Lepo počivaj, pa bo! Če ne, nas (vas)  bo novemberk res na koncu samo enih par.
partner pri porodu- ja moj pravi, da bo zraven, če naju seveda user posted image ne preseneti, pa pride prej (npr. takrat ko bo user posted image v službi pa ne bo utegnil tačas prit do P). Po moje gre res lažje, če maš koga ob sebi.

Joj, kako sem že cel dan utrujena... user posted image user posted image user posted image      Ja, nič- grem počivat...

Aha- kakšne dimenzije odejic ste kupile za vaše malčke? 100x135cm? Zdaj imajo v Pikapolonici akcijo posteljnin (6 in 7 delnih- všteto je blazina, odeja (100x135), prevleka za odejo, prevleka za blazino, obroba, rjuha in pri 7 delni še baldahin), če katero zanima.

Uživajte!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
18.9.2008 19:11:09   
članica
Ojla, pozdravčkiuser posted image

Čist na hitr. Sem s pregleda- čakala eno uro in pol, UZ opravljen bolj na hitro, vendar je rekla, da je vse ok, trebušček, glavica, teže mi ni mogla odčitat, ker imajo sposojen UZ - je rekla da cca 1800g.user posted image

Se mi je pa zgodilo to, da so izgubili mojo materinsko knjižico z zdrav. izkaznico - sestra je mojo pomotoma dala eni pred mano, ki jo je odnesla nekam v Grosuplje. Zdaj ji bodo pisali, ker nimajo njene tel., da mi jo vrneuser posted image Tko, da sem zdaj brez zdr.dok. user posted image

Moj mož naj bi bil z mano pri porodu, če ne bo kaj drugače.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
18.9.2008 20:18:43   
šema
tudi moj je neki hotel cincat, ker ga skrbi, kako me bo lahko gledal ob bolečinah. Pa sem mu rekla, da mi je prvič ful pomenilo ko je bil (moj bivši) partner zraven, pa čeprav je po porodu govoril, da se je čutil čisto brezpotrebno v porodni sobi- samo meni je pa ful dal zagon, da nisem popuščala pod bolečinami. Pa še z babico sta se dogovarjala, kaj vse mi dajejo, ker sama nisem bila sposobna- tko kot je že ena omenila, ker sem imela preveč dela s predihavanjem popadkov.

user posted image lyra za krasne novice- sem se že spraševala kdo nam bo sporočil veselo novico, da ste sedaj že štirje.

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
18.9.2008 20:23:26   
šema
Pozabila sem napisat še kako so se na predavanju v MŠ razhajale izkušnje anastezistke in babice. Ena je rekla, da je pogostost prerezanja presredka v LJ porodnišnici 30%, druga pa je rekla, da še ni bila pri porodu, kjer ne bi prerezali presredka.

Zato morda le informacija, ki mi jo je dala moja prijateljica, ki je lani rodila in bila prerezana. S seboj je vzela kapljice olja čajevca in jih je ob vsaki menjavi vložka nanj nakapala. Zatrdila mi je, da se ji je rana hitro in brez vnetij zarasla (da so jo že sestre v porodnišnici spraševale, kaj dela, da gre tako hitro na bolje)- pa tudi sedela je baje že drugi dan skoraj normalno.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
18.9.2008 21:03:54   
onur
Živjo. Tud jaz danes iz pregleda in sem lih kar prišla. Z bebo vse ok, tehta med 1500 in 1600 g, se je pa obrnila na ritko. Naslednji pregled 23.10.2008.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
18.9.2008 21:58:04   
orka
hallo
jst bi imela pa samo en komentar....user posted image user posted image  se vidi da se bliža D dan saj ste vse polno zaposlene k nobene ni tle gor, kaj pa počnete, saj se mi zdi iz prebranega, da imate že vse ready...?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
18.9.2008 21:59:13   
orka
no pa še to, še vedno sem pozabljiva
Anime kva j pa dohtr reku?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
19.9.2008 2:36:10   
natasa78
No, drage punce, spet se javljam zelo na hitro in to kar sredi noči, ker me spet luna mečeuser posted image ...v glavnem, jaz ne morm spat, ne tako , ne drugače,verjetno je to vaja za nočno vstajanje, tudi prvič sem imela take prebliske:) glede neprisotnosi pri porodu,pa je moje mnenje:pa saj bi tudi jaz najraje, da bi namesto mene kdo drug rodil, ampak kar je treba je trebauser posted image ...ne, hecam se, ne silit moških v to, če niso za, držite se čau bau!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
19.9.2008 8:10:58   
luna8
Halo,

mene pa zanima ali je imela/ima sedaj katera med nosečnostjo hemeroide? Ker men se zdi naredu zunanji in ne vem ali lahko s čim mažem, ali bo sam izginil?

Če imate kakšno pametno idejo-svetujte!

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
19.9.2008 8:48:49   
Oaza
Dobro jutro!
Na hitro se javim, potem pa zajtrk in kavica... mmmmmmmm
Zdaj že hb tri noči tako dobro spim, da ne vem kaj to pomeni- na wc samo enkrat pa takoj nazaj zaspim.user posted image

šema- kje pa se kupijo te kapljice olja čajevca? V lekarni?
orka- jaz še nimam nič oprano pa poseteljica še tudi ni postavljena, pa vozička nimam, tako da ni vse ready. user posted image Jutri še greva po nakupih, potem pa počasi začnem pripravljat.

Punce lepo bodite, pa tipkajte kaj, da ne bomo vedno nekje na dnu seznama. user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
19.9.2008 8:59:47   
carly
Jutr punce,
včeraj sem imela toliko dela da se nisem imela nič časa oglasit.
V glavnem sem ful vesela da je Lyra nazaj in da so s porodom še malo počakali.

Sicer smo pa mi včeraj zaključili z materinsko, joj se je vleklo, taprvo pediatrinja eno uro potlej pa še psihologinja, ta bi pa kr govorila pa govorila, dobr da smo potem tolk nemirni ratal da je spredvidela da jo ne poslušamo več.Mi je bilo pa všeč ker smo imeli vsak dan drugo predavateljico, sestro ki je vse povezovala pa babico pa zobozdravnico, fizioterapevtko, pediatrinjo, ginekologinjo in psihologinjo. Res fajn ker je vsaka s svojega področja predsatavila tiste glavne stvari nosečnosti, poroda in prvega leta.

Sicer sem imela pa jaz tudi bolj tako noč. Me je že popoldan začelo v mednožju bolet, ponoči sem se pa zbudila ker me je križ bolel pa v trebuhu me je črvičilo kot da bom vsak cajt menstro dobila pa še med nogami me je bolelo. No ampak sedaj je pa dobro.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
19.9.2008 10:58:47   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Sicer sem imela pa jaz tudi bolj tako noč. Me je že popoldan začelo v mednožju bolet, ponoči sem se pa zbudila ker me je križ bolel pa v trebuhu me je črvičilo kot da bom vsak cajt menstro dobila pa še med nogami me je bolelo. No ampak sedaj je pa dobro.

Kot bi jaz pisala...

Sicer je danes ze bolje, kot je bilo vceraj, ampak se vseeno se mi zdi, da ni vse OK. Joj punce moje, sploh ne morem verjet, da sta dve nosecnosti lahko res tako razlicni. V prvi sem bila kot rozica in polna energije, to rundo pa je vse skupaj "kr neki". No, bom ze prezivela, saj je samo se dva meseca...

Bo pa treba zacet malo stvari pripravljat, jaz jih namrec nisem se nic user posted image .

Grem se malo po hisi naredit, dokler se lahko. Lep pozdravcek vsem!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
19.9.2008 11:09:56   
vebo
Za Luno8. Jaz imam hemoroide in tudi operirana sem že bila, tudi zunanje imam. Zadnjič sem celo na hlačkah imela kri. Pomaga mi krema faktu. Dobi se v lekarni brez recepta.
Jaz sporočam, da sem bila na pregledu, težki smo cca 1.800gramov, se je OBRNILA nazaj na glavco, dobila sem pa železo in torej sirup za pit. Naslednji pregled imam 07.10, imam ctg.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
19.9.2008 11:34:39   
carly
Glede hemeroidov jaz ne morem nič svetovati, jih na srečo še nisem imela.

Drgač pa glede stvari za user posted image , ta večje stvari imam že kar, cunjic sem tudi že nekaj kupila samo še nimam nič oprano mi pa manjka še kakšen pajacek al pa žabice pa dekce nimam še nobene pa mal morm okol pogledat za kakšne volnene copatke, so nam na materinski rekli da veliko bolj grejejo kot pa te plišaste, ki jih po večini prodajajo. No pa za mene nimam še nič, tako da moram še kupiti vložke pa blazinice za prsa pa modrček za dojit ( tiste ki ste ga že kupovale kakšno številko ste kupile, kot imate sedaj ali kej večjo? ) aja pa kozmetike tudi nimam še čisto nič, no pa tudi ne mislim kej dosti kupovati, verjetno bom kar v lekarni darilni komplet za dojenčke kupila, je že vse notri pa ni preveč velik, če nam ne bo ustrezalo.

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?