|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
19.9.2008 18:52:11   
petra *k
luna8, glede pranja. jaz sem bla zaj 2 dni v mš in so nam tam rekli, da ne komplicirati, da nebi uporabljali mehčalca. vse normalno naj se uporablja, edino da bi blo vredu, da nonstop potem uporabljaš iste vrste prah in mehčalec. in to zato, da če otrok stakne alergijo, da ne more biti takoj kriv mehčalec ali pa prah. pa kaj se tiče peglanja, jaz ne mislim peglati, so mi odsvetovali, ker s tem uničiš vse bakterije in otrok ni na nič odporen. to se meni zdi čist logično. no, peglala bom te plenice, ki lahko pridejo v stik z popkom, da je ne okužim, ostalih cotk pa jaz nem peglala. sicer je pa to stvar posameznice.

zaj sem 2 uri spala- prvič ta teden, da sem si v miru dol legla- in je tak pasalo, da sploh nebi vstala, pa se bojim da ponoči nem mogla spati. tak da letim zaj pod tuš da se malo zbudimuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.9.2008 23:15:42   
Polynesia
Hej hej srečkice moje user posted image .

No pa sem spet med "živimi" user posted image . Tolk sem mela vse pestro, da sploh časa nisem imela nič pisat. Malček bom morala še za nazaj pokukat kaj ste napisale, ker sem prebrala samo na "grobo".

No razlogov da se nisem javljala je več, od MŠ ki traja od 01.09. 3x na tede in traja še vedno v Lj.porodnišnici, ampak samo še drug teden, do en kup opravkov ki sva jih še z možem urejala za mojo porodniško in vse kar sodi na CSD, do tega da so mu po dveh operacijah zavrnili zdravilišče in želijo zaključiti bolniško in sva sedaj poslala dve pritožbi...glavno pa jeeeeeee, da sva kooooončno uredila in "malo renovirala" stanovanje, in seveda ker imava novo dnevno sva morala tudi takoj kupiti nov TV lcd Philips in je ogromen ampak prov nobel paše k vsem novem user posted image user posted image user posted image . In glavno od našega fantka sobica je tudi že končana user posted image user posted image user posted image ...je tkoooo luštna da je kaj, moram malček poslikati da se pohvalim user posted image . Pa tudi vse stvari sva že kupila, samo še v lekarno moram in vse cunjice operem in to je to. Namreč meni že vse dol pritiska, glavica je tudi že čisto spodaj menda, boki me bolijo, spim itak bolj švoh, ampak mi blazina fuuuuul pomaga. Ampak kaj čmo, še mal pa smo mi na vrsti.

Jutri dobim moževo teto na obisk in moža, tko da bom jutri naredila sirovo in jabolčno pito, njamiiii.
V nedeljo pa dobiva ene prijatelje, ampak samo tko na kavico, seveda bom nekaj zraven pripravila, ker pač taka sem, tko sem navajena od doma, da miza ni prazna user posted image .

Joj danes sva šla v Postojno in naletiva na tisto groooooooozno gužvo, mislim noro je bilo, tako da sva šla nazaj kar po stari cesti, ampak se je potem pri Logatcu spet zabasalo, danes je bil zgleda en tak nor dan.

Skratka, grem še malo za nazaj prebrat, pa obljubim da sedaj ko je kakor toliko vse končano doma se javlja vsak dan, pika, hihihi user posted image .

Tolko za zdej pa si pišemo jutri.

Nočko zvezdice user posted image .

p.s. - moja sestra ima čez 4 dni PDP in koooooooomaj čakam, da rodi in da primem v roke svojega prvega nečaka, fantka user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 19.9.2008 23:25:01 >

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
20.9.2008 11:40:40   
Andromeda
Dober dan!

Kje pa ste vse? Sobotno pospravljanje? Jaz ga mam tud, tako bolj na easy. Vzunaj je pa krasen sonček, ampak toplo pa ni preveč, Ponoči spim pod debelim kovtrom in odejo. Včeraj sem končno kupila sobni termometer in zdaj vem, da imava v spalnici ponoči 18 stopinj, tako da me še bolj zebe user posted image Pač psiha naredi svoje.
polynesia - sem se večkrat vprašala, kje si, no, saj se mi je kar zdelo, da imaš veliko dela z MŠ in rihtanjem stanovanja. Drugače pa user posted image za sobico za vajinega fantka. To,da tvojemu možu ne odobrijo zrdavilišča, je pa svinjarija od slovenskega zdravstva. Poznam enega, ki je šel že kak mesec po takšni operaciji v zdravilišče, tako, da vztrajajta!

Nič, se grem nazaj možu pri pospravljanju pridružit. Pa dejte kej klepetat, no!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 20.9.2008 11:41:28 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
20.9.2008 13:19:44   
Polynesia
Hello zaspanke user posted image .

No jaz sem tudi že skuhala kosilce, danes bo krompirjeva čorba z narezanimi hrenovkami, spekla sem tudi že jabolčno in sirovo pito, okoli štirih petih pa dobiva moževo teto.
Ampak sem že tko utrujena, hahahaha, da ravno možek pere posodo oz. jo zlaga v pomivalca user posted image .

Andromeda ja res je svinjarija veš. Prvič pred štirimi leti je bil operiran na enem vretencu in je takoj dobil zdravilišče, sedaj pa je bil že drugič operiran in na kar dveh vretencih mu pa niso odobrili zdravilišča, kje je tukaj logika ne vem. Najbolj žalostno je pa to,  da en moški ki je ležal zraven njega je bil ravno tako pred štirimi leti operiran in sedaj spet, no in se v četrtek slišita in mu un reče da je v toplicah...tko da mi ni jasno po kakšne sistemu oni dodeljujejo to zdravilišče, zgleda probajo enim ja drugim ne, pa vidijo če bo "uspelo"...no upam da nama uspe pritožbo dobiti, če ne bo šel osebno tja se ustno pritožit. Mislim naše zdravstvo je res user posted image ...ja sem se morala malo razjeziti user posted image .

Tko, zdej grem pa še mal prah pobrisat, pol mam pa dost...pa pridem še malo kasneje gor.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 20.9.2008 13:20:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 4254
20.9.2008 13:44:42   
TINKA05
Ojla.

Po dveh sobotnih čvekih s prijateljicami sem prispela domov. Se vidi, da mogega možička ni doma, pa imam bolj prosto.
Se psihično pripravljam da grem likat - 4 pralne stroje. Skoz govorim, da bom sproti likala, pa kar ne. Potem se mi pa nabere....user posted image user posted image .

Polynesia: Tko je to pri nas, če imaš veze, dobiš vse- tudi zdravilišče. Kdor jih pa nima, pa trpi. Izrabita vsa pravna sredstva,, ki so na voljo in se pritožujta.

Punce, pazite nase in naj vas sončen dan ne zavede. Je kar hladno, pa še piha zraven...

Neposredna povezava do sporočila: 4255
20.9.2008 15:15:31   
poli*
kuku punce. Zgleda, dasmo res vse v sobotnem pospravljanju ali pa pohajanju.
Jah, js ne vem, kako je s temi toplicami in kdo jih dobi, ampak mojmu jih tut niso odobril po hudi poškodbi in operaciji roke... da ne govorim o nonotu, k je bil operiran za oba kolka in se je toook veselil, da pojde prvič (!) nekam v bazen. Ah to naše zdravstvo....en drek je. Vsi pa tut nimamo nekih vez user posted image
apojdtekaj volit jutri user posted image

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
20.9.2008 16:17:34   
Polynesia
Likanje...tudi jaz skos govorim, da bom likala sproti, pa mi tut ne "znese" user posted image user posted image user posted image ...ampak danes ali pa jutr pa moram, ker imam zaenkrat čisto malo, čaka pa me pranje posteljnine in še en ali dva stroja, tko da moram vsaj to sproti zlikat, ker potem pa me čaka pranje in likanje za našega novega člana user posted image .

Volitve...ja midva greva jutri že dopoldne volit, potem pa na kavico s prijatelji in domov na kosilčka, bova imela isto kot danes ker sem naredila namerno za dva dni.

Punce jaz nimam nobene jakne ali kaj podobnega za oblečt, imam samo nosečniško trenirko zgornji del je full dober, sam se moram potem spodaj dobro oblečt, samo če pomislim da je pred nami še oktober kaj naj oblečem, a kar neki svojega pa pač ne bom zapela, ker zdej za en mesec si pa res ne grem nekaj kupovat ker imam rok že 06.11. user posted image .

Tko grem počivat dokler obiski ne pridejo, neki me kuha pa nos mam zamašen, upam da še kej ne fašem user posted image .

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
20.9.2008 16:35:58   
onur
Živjo! Tudi jaz sem imela danes na seznamu likanje tako, da sem vse zlikala, ma kaj ko sem že nekaj oprala in me spet čaka likanje. Pa še mal moram po stanovanju pospravit, ma sem mojemu rekla, da mi bo jutri pomagal. Drugač pa sva lih pri tašči jedla ribice in zelenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 4258
20.9.2008 16:49:40   
Andromeda
Likanje - jaz likam sproti 2x-3x na mesec user posted image . Če pa kaj nujno rabim, pa pač potegnem s kupa in zlikam. Imam pa srečo, da se moj mož bolj casual oblači in mu likam samo hlače in polo majice in da ne nosi srajc za v službo. No, za danes sem si nastavila en lep kupček perila za zlikat, pa bo do jutri počakal, ker me hrbet boli od pospravljanja. Tako, zdaj grem pa nekaj stvari za našega lumpija dat v pranje...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
20.9.2008 16:54:47   
ajtak
hej drage novemberke, sem mogla malo na vaso stran pogledat, upam, da niste jezne...

Prav zivo se spomnim kako smo me lani odstevale tedne in jokale in stokale zaradi nespecnosti, zgage in podobnih "blazenih stanj" user posted image

No, sedaj pa je moj sinko star ze 10m, zelo pridno raste in ima ze 80cm in 12kg user posted image  ter 3 zobkeuser posted image . malo ze poizkusa hodit, na vsaki stvario pa obvezno vstane, pravi cuker je.

Prav vsem vam zelim, da bi porod potekal cimbolj gladko in karseda nebolece. In da boste kmalu stiskale svoje struckeuser posted image .

Aja kar se pa pranja tice poizkusite najprej to s cimer ste do sedaj prale, ce ne bo alergij lahko nadaljujeteuser posted image , ker tale frosch je bolj slab za madeze in tile prvi drekci znajo kr fajn fleke pustit...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
20.9.2008 17:37:04   
TINKA05
JUHUHUHUHUHU vse sem oprala, posušila in zlikala. user posted image user posted image user posted image  Bravo jst. Sem na čistem s cunjami.

Se moram sama malo pohvalit, ker sem res happy, da sem fertig.

Neposredna povezava do sporočila: 4261
20.9.2008 18:00:40   
onur
Živjo! Tiste, ki že imat otročke, ima mogoče katera izkušnje s porodom v medenični vstavi z ritko naprej.

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
20.9.2008 19:02:12   
petra *k
pozdravljene!

midva sva danes bla po nakupih za našo user posted image . kupla sma vse, razen kapice za ven, pa debelih zoknčkov in kombinezončka nisma našla, še v bc nimajo glih zimske kolekcije. drugo pa sma čisto vse nabavla. tak da grem zaj to oprat, da jutri ko moj odide popoldan v službo, pospravim vse na svoje mesto.
ma pa moja user posted image  zaj par dni pravo letanje po trebuhu, nevem kaj ji je. zaj sma 1 uro pa pol ležala in nevem če je bla v tem času 15 minut na miru, celi cajt same bunke po trebuhu, tak da mi ga na cajte celo nekaj stresa, tako dela... saj to fajn, glede na to, da sem se prejšnji teden borila da sem dnevno 10 brc skup spravla.user posted image user posted image user posted image
nič, pridne bote, grem dam še zadnje cotke prat,  da bo do jutri suho!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
21.9.2008 10:51:48   
poli*
Polinesia- js mam tut že velike probleme z mojimi cunjami, ker je postalo mraz in nimam kaj obleči. Vse jopice so mi prekratke in preozke user posted image , ker od prej nisem imela nič prevelikega. Potem sem pa pri mami dobila en termovelurček k je mal večji, tko da bom kar tisto nosila. Ah, še malo, pa se bomo tut teh (že velikih) trebuhov znebile.
A kdaj pomislite, kakšen čudež narave je to, da se nam notri skriva in razvija NEKDO... ki je nastal praktično iz nič user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
21.9.2008 11:40:47   
mojsoncek
Oj punce! Imam malo fraj, ker sta sla moja dva deckota ven pokosit travo user posted image . Se kar znata zaposlit, da imam malo "miru" in da bom lahko kosilo skuhala.

Midva sva sla vceraj po cevlje za mozeka, pa sva potem se malo za cotke pofirbcala. Uh, jaz bi lahko kar zapravljala in zapravljala, ceprav kaj dosti ne bomo rabili dokupit, ker imamo se od tamalega veliko cunj, ki so po vecini zelo "nevtralne". Tako da, tudi ce bo tokrat punca, ji ne bo manjkalo za oblect.

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo! Tiste, ki že imat otročke, ima mogoče katera izkušnje s porodom v medenični vstavi z ritko naprej.

Moja izkusnja je CR, zaradi prevelikega obsega glavice, glede na mojo medenico.

Sedaj pa se malo pokukam po forumu, potem pa kuhat kosilo, papcat in malo pocivat. Bodite lepo!!!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 21.9.2008 11:50:22 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
21.9.2008 12:51:37   
klavdiy4
Čaw!

Sva z user posted image  danes skupaj skuhala kosilo, ker je moral biti že ob dvanajstih v službi user posted image ...Zdaj pa čakam mamico, da pride iz službe, ker greva mogoče na volitve...user posted image ..Tudi jaz sem včeraj pospravljala in likala perilo, imava z mamico tko zmenjeno, da če jaz nimam časa ali me ni doma potem mami lika , če pa nje ni in ona nima časa pa jaz...user posted image samo itak je največ delovnega perila od mojga user posted image ..
Ajtak lepo da si nas prišla pogledat...user posted image
petra*k tudi midva še nisva našla zimskiga kombinizončka za user posted image  in tudi debelejše kape in šalov še nimajo skoraj nikjer..v BC-ju sva videla samo dvodelne kombinizončke in bundice za večje dojenčke in so nama rekli, da pridejo zelo pozno.. Medtem ko so v Pikapolonici (v Velenju) bundice že dobili  za večje dojenčke, za kombinizončke pa nama je prodajalka rekla, da sploh ne ve če jih bodo dobili, ker jih lansko leto tudi niso...user posted image

Se oglasim še pozneje...user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
21.9.2008 14:29:42   
Andromeda
Ahoj!

Kako smo kaj na ta nedeljski dan? Jaz čakam, da se musaka (dietna varianta user posted image ) speče do konca, po kosilu pa bova šla na kakšen sprehodek, čeprav se danes ne počutim preveč dobro, kot da se mi malo vrti v glavi imam občutek. Pa še likat moram in se učit user posted image ampak mislim, da bom bolj počivala kot pa to dvoje počela. No, se še kasneje kaj oglasim. Uživajte! pa pa!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
21.9.2008 16:23:44   
Pikica76
Pozdravljene punce, sem tudi novemberčica, vendar vas le berem in nič ne pišem. No sedaj vam bi rada samo svetovala eno luštno knjigo: Trije v postelji, avtorice Carmen Reid. Zelo lahko branje in perfektno za vse, ki bodo prvič rodile, ker točno opisuje življenje med in po nosečnosti v življenju glavne junakinje. Verjamem, da vam bo po vsej strokovni literaturi prav prišla, ker res zelo v živo zadane vse kar vas-nas čaka po porodu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4268
21.9.2008 18:43:05   
jada
Živjo punce, tudi jaz vas bolj berem kot bi pisala. Pa vseeno sem se odločila da danes malo poklepetam. Čez vikend sem imela svojo mami na obisku in mi je prijazno vse zlikala, tako da imam za dojenčka skoraj vse že pripravljeno, razen še lekarne in nekaj malenkosti.  user posted image  
Drugače pa glede na to da je to moja druga nosečnost, lahko rečem da je popolnoma drugačna kot prva. Ponoči ne spim, ker ima dojenček prave akrobatske sposobnosti. Se mi zdi da večino noči prebedi in da dobivam brce na vse strani, tako da me kar malo skrbi kako bo po porodu če bo tudi tako aktivno dete.  user posted image

Drugače pa Pikica 76 poznam to knjigo in moram priznat da je zelo dobra za branje, priporočam.

Lepo se mejte se še kaj oglasim

papa

(odgovor članu Pikica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
21.9.2008 20:03:00   
Polynesia
Hojla miškice user posted image .

No pa je nedelje konec in volitev, recimo da so rezultati že znani user posted image .

Danes sem zlikala najine stvari, ni bilo veliko tako da sem prav vesela...likala sem pa tako, da sem v sobici našega fantka sedela na postelji, mož mi je pa likalno desko tolk znižal da sem lahko tko nizko sedela user posted image user posted image user posted image ...in moram rečt, da je blo prov fino, ker stat tolk dolgo ne morem več in da bom tako tudi likala od tamalega stvari.
Tudi jaz moram samo še oprati od našega fantka stvari in zlikati, pa še lekarna me čaka in to je to. To pa bom začela konec septembra, da bom res potem lahko samo še "uživala" do prihoda našega korenjaka.

Aja sem pa kupila knjigo Modrost rojevanja, moram jo začet že brat, da ne bom prej rodila user posted image user posted image user posted image ...sem mislila brat ko bo mož v toplicah, pa zdej čakam kaj bodo rekli na pritožbo, hehehe.

Tko, zdej grem pa še mal po netu pogledat pa se beremo.

user posted image

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 4270
21.9.2008 21:23:25   
_katja_
Jaz sem ravno prebrala Trije v postelji. Super knjiga in tudi jaz toplo priporočam!

Lep začetek tedna
K

Neposredna povezava do sporočila: 4271
22.9.2008 8:43:12   
članica
Dobro jutro, drageuser posted image

Vidim, da ni novih prezgodnjihuser posted image , se veselo grejejo v trebuščkihuser posted image .
Andromeda iskrene čestitke za desetko, možgančki vama v paru očitno res dobro delajo.

Mi smo šli v soboto v Super novo, po hlače zame v HM, pa za user posted image sem kar veliko nakupila, zelo zadovoljna- cene se mi zdijo precej nižje kot v BC, pa tudi izbira je precej boljša. Dobila tud zelo luškan kombinezonček zauser posted image za mraz, sem pa tudi jaz ostala brez kakšne toplejše kapice za user posted image . Šla sva še v Muellerja- nabavla kar nekaj malenkosti. Tudi pleničke za 2 do 5 kg- Pamperske za prvo silo. Mi je ena prijateljica povedala,da je precejšna razlika med nemškimi in poljskimi Pamperskami- v kvaliteti. In v Muellerju imajo nemške- vsaj za začetek bom tukaj mal tečna.

Sicer spim kar ok, me pa dons zjutraj mal šraufa, kot pri menstruaciji. Sem že kar en Magnesol ruknila. Upam, da bo ok.

Lep se mejteuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
22.9.2008 9:35:39   
bobika1
dobro jutro.

Za mano je pa bujna noč... sem včeri neki pojedla in sem zvečer vse ven zbruhala- še za 2 dni nazaj....user posted image  in me je celo noč trebuh bolel, in se sredi noči sem morala iti na wc- na večjo potrebo- tekočouser posted image .In po tem  sem kahko ležala sam na L boku ker kok sem se drgač obrnala me je bolelo. Tak da sem zle čist čudna morem en magnesol popit kr mam trd trebuh in probam neki pojest, da ne bo bebica čist shirana... In čaka me še kup dela (prat,likat,sesat)- sam pomoje se bom kr ulegla pol....

Aja zadnič ste ,mele temo partner pri porodu- sem zgodna a ne.... no in moj je reku da hoče bit zraven, sam jz mu skoz govrim da če mu ni oz da se mu zdi da to ne bo dobro prenašu aj ne bo zraven in to sem mu že parkrat rekla tak da me je že vprašu če slučajno nočem da je zraven...user posted image  Tak da bo prisoten.

Ma katera izkušnje z temi pleničkami ko so npr v DM, al pa merkator al pa špar- ko majo pač svoje....  Ker jaz bi tudi najraj uporabljala pampers sam nimamo mullerja v celju je v velenju zej pa da se za vsak vozim tja..., pa sej sem rekla da prvič bi šla tja sam za vsako pa tud ne bo vrjetno šlo...

Joj knjige- no to je moja šibka stran, čez dan je ne morem brat, zvečer da si jo nesem v poslo pa berem, me pa v 2 minutah zmanjka...user posted image , rada si pa preberem obnove heheheuser posted image .

Pozdrav novim...

Aja baje da konec tega tedna dobim posteljico- upam da res...

Nič grem probat neki stlačit v sebe pa se še javim...

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
22.9.2008 10:33:22   
mojsoncek
Eno kratko javljanje se od mene... ta teden je moj zadnji delovni teden, potem pa se en mesec dopusta user posted image . Joj kako je hitro minilo user posted image

Mene so pa spet zacele matrati slabosti. Tudi ponoci se zbujam, ker mi je slabo. Res ne vem kaj mi je. In zato komaj cakam cetrtkov pregled, da malo povprasam kako je s tem.

Ma katera izkušnje z temi pleničkami ko so npr v DM, al pa merkator al pa špar- ko majo pač svoje....

Mi smo pri Anzetu od rojstva uporabljali DM-ove Babylove plenicke in nismo nikoli imeli nobenih problemov. Nikoli ni bilo rdece ritke, pa tudi prepuscale niso. Mi smo bili prvic zadovoljni in ce jih bo nase drugo dete tudi lepo "prenasalo" jih bomo se naprej uporabljali.

branje - jaz v tej nosecnosti berem enormne kolicine. Knjige kar poziram, pa naj bo to cez dan (kadar si to lahko privoscim) ali pa zvecer. V prvi nosecnosti pa nisem prebrala niti ene.

bodite lepo...

p.s. koncno sva izbrala ime za fantka, za puncko imamo pa itak se enega v dobrem od "prve runde". Ampak zaupam vam ga pa se ne user posted image

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 22.9.2008 10:34:59 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
22.9.2008 10:54:52   
poli*
Js sm kupila kombinezonček v bc (lj), pa so jih meli še dosti... tam sem bila 10.9

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?