Polynesia
|
Hej hej srečkice moje . No pa sem spet med "živimi" . Tolk sem mela vse pestro, da sploh časa nisem imela nič pisat. Malček bom morala še za nazaj pokukat kaj ste napisale, ker sem prebrala samo na "grobo". No razlogov da se nisem javljala je več, od MŠ ki traja od 01.09. 3x na tede in traja še vedno v Lj.porodnišnici, ampak samo še drug teden, do en kup opravkov ki sva jih še z možem urejala za mojo porodniško in vse kar sodi na CSD, do tega da so mu po dveh operacijah zavrnili zdravilišče in želijo zaključiti bolniško in sva sedaj poslala dve pritožbi...glavno pa jeeeeeee, da sva kooooončno uredila in "malo renovirala" stanovanje, in seveda ker imava novo dnevno sva morala tudi takoj kupiti nov TV lcd Philips in je ogromen ampak prov nobel paše k vsem novem . In glavno od našega fantka sobica je tudi že končana ...je tkoooo luštna da je kaj, moram malček poslikati da se pohvalim . Pa tudi vse stvari sva že kupila, samo še v lekarno moram in vse cunjice operem in to je to. Namreč meni že vse dol pritiska, glavica je tudi že čisto spodaj menda, boki me bolijo, spim itak bolj švoh, ampak mi blazina fuuuuul pomaga. Ampak kaj čmo, še mal pa smo mi na vrsti. Jutri dobim moževo teto na obisk in moža, tko da bom jutri naredila sirovo in jabolčno pito, njamiiii. V nedeljo pa dobiva ene prijatelje, ampak samo tko na kavico, seveda bom nekaj zraven pripravila, ker pač taka sem, tko sem navajena od doma, da miza ni prazna . Joj danes sva šla v Postojno in naletiva na tisto groooooooozno gužvo, mislim noro je bilo, tako da sva šla nazaj kar po stari cesti, ampak se je potem pri Logatcu spet zabasalo, danes je bil zgleda en tak nor dan. Skratka, grem še malo za nazaj prebrat, pa obljubim da sedaj ko je kakor toliko vse končano doma se javlja vsak dan, pika, hihihi . Tolko za zdej pa si pišemo jutri. Nočko zvezdice . p.s. - moja sestra ima čez 4 dni PDP in koooooooomaj čakam, da rodi in da primem v roke svojega prvega nečaka, fantka .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 19.9.2008 23:25:01 >
|