murkica
|
No pa da se še jaz javim. Sicer sem danes v službi in napol spim za računalnikom, ampak saj bo ura hitro 2 in bom lahko odšla domov. Mojega sem že včeraj hecala, da danes ne bom kuhala in da bova šal ven jest, ker bom sigurno preveč utrujena. Jaz sem danes začuda kljub utrujenosti zelo, zelo dobrevolje. Tudi jaz sem imeal prečudovite sanje in sicer, da sem bila noseča in rodila prekrasno punčko Lano. Tako, da se še zdajle naježim, ko pomislim, da se nama bo tudi to enkrat uresničilo. Sanje so pa bile pogojene s tem, da sva šla včeraj s prijatelji na tortico in tam smo se pogovarjali o otrocih in ta prijatelj je ful srečen, ker midva delava na otročičku. No in seveda je pol moja domišljija to napletla in so sanje bile pač takšne, kot so bile. Sem pa ravno včeraj brala en članek, pa se zdej ne morem spomniti vira, ker sama ogromno preberem v tej smeri, in je bil en ginekolog čisto razburjen zaradi tega, ker se ljudi obravnava že po enem letu kot neplodne. In on je rekel, da bi on mejo premaknil na dve leti, ker je to šele ralna slika. In tudi ta prijatelj, s katerim sva se včeraj sladkala je rekel, da se je sam pogovarjal z enim zdravnikom, (ker sam je biokemik) in ima veliko poznanstev in je rekel, da ima pač prijatelja, ki se že eno leto trudita in je zdravnik rekel, da to dandanes ni nič čudnega in da naj se ne sekirava in bo že uspelo. Tako, da dejansko jaz sem čisto optimistična(no vsaj do časa prihoda M ) in upava lahko, da smo kaj dobrega pridelali. Aquica moja draga, držim pesti, da ni tako hudo, kot se sliši. Kakšen pap pa si imela? Moja zelo dobra prijateljica je imela ne dolgo tega pap4 in kljub temu, da je bila noro prestrašena, so ji vse skupaj samo odščipnili (oziroma celo nekako skurili z neko zanko in je rekla, da je bilo zoperno samo zaradi tega, ker je bil vonj zelo, zelo čuden) in sedaj po 1 mesecu na pregledu so ji rekli, da je vse ok. Ni bilo potrebnih nobenih dodatnih posegov ali celo zdravljenja. Tako da ti pošiljam vse pikapoke tega sveta, da bodo tudi rezultati pri tebi super. Ledenka- Kako se kaj počutiš? Zate sem še vedno zelo, zelo vesela in mi kar privabiš nasmeh na usta, ko vidim tvoj nick. Takšne zgodbe potrebujemo, da bomo vse tiste, ki smo ostale, s pozitivnimi mislimi gledale naprej in čakale na +. Živa- ti kar pejt v shoping, da boš videla kaj vse bi tudi sama imela .... Da boš potem, ko boš ta cikel zagledala +, točno vedela kje se da kaj dobiti. Se*- Zelo sem vesela, da je pošta prišla in sedaj držim pesti zate, da bo vse steklo tako kot mora in da bomo tudi od tebe izvedele prečudovito novico. Sonček- vi tudi pridno rastete in prav fino je videti staro borko, ki sedaj lahko boža svojega trebuška. gigi- Kakšno je stanje? Kdaj začneš z iglicami... pikica- walle je res zakon. MIdva sva ga sicer gledala doma ampak je za moje pojme res smešen, ljubek in romantičen hkrati... V glavnem vreden ogleda. Sva pa z dragim dva dni nazaj gledala film "Hudičeva tašča" originalnega naslova ne vem, amapk igra norti JLo in pa Jane Fonda. Super film. Zopet ena romantična komedija. Midva sva si ga naštimala za zaspat, na koncu pa sva bila pokonci do 3.50 zjutraj(no z vmesno prekinitvijo ), da sva ga pogledala do konca. (Hehehehe) Sonček85- tudi ti v imenu tetk z bobe pobožaj svoj trebušček. trinity- ti kar nič ne pretiravaj s čiščenjem, saj bo to vse počakalo. Ti skrbi za svojo pikico in se ne obremenjuj s tem, če je kje malo prahu. Svojega pa kar brcni v rit in ga nakregaj, da pač mora zdej on delati, ker ti ne moreš!!!!! Luna- Tebe je pa prav lepo videti. Sem se že spraševala kje si... Ja zoprno je, ko za nekom nekam prideš in te čaka pucanje za njimi. Jaz sploh ne razumem, kako lahko ljudje živijo v takšnem!!!!! Packi paconarski. Fargica- tudi tebe je zelo lepo videti, sploh ko pripopaš slike s takšnim razgledom. jazzz- Trgatev? Jaz nisem bila na nobeni, ker mi čas to ne dopušča. Ampak imava pa midva svojo trto(sicer samo eno tako ogromno) in imava tam gor toliko grozdja, da se počutim, kot če bi šla na trgatev biba- kaj je zdej s parketom? Sta ga nabavila? spps- Nosečka srečka, kako si kaj? Ali katera ve, kje se skiva naša Špelka? Erin in Beyba tudi ve se morata kaj javiti in sporočiti kakšno novo zgodbico vajinih bebic. polaris- kje se pa ti srkivaš, tudi tebe je zelo redko zaslediti na čveku bork? Jaz se že v naprej opravičujem, če sem katero izpustila ampak vseeno vsem en velik, velik pozdravček in se kaj javite, ko boste imele čas. No mislim, da sem zdej napisala za celih 14- dni nazaj in da ne bom več kregana in me tudi kakšen duhec ne bo preganjal zaradi nejavljanja. Poljubčke Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 22.9.2008 8:39:11 >