Argojuhica
|
Dober večer. Po dolgem času se vam javljam( nekatere me sploh ne poznate), tokrat s prijetno novico. Danes smo prišli s 14. dnevnega potepanja iz Grčije. S seboj sem vzela 2 paketa vložkov, paket mini vložkov, paket tamponov, pa sem si še rekla: če bo zmanjkalo, upam, da ji h tam prodajajo. M naj ne bi prišla 14.9. Že na letalu 8. 9., se mi je čudno vrtelo, kar se mi ne nikoli. Pridemo dol veselo se kopamo papcamo, meni se pa vse zdi čudno. Na pomolu se mi vrti. Ves čas imam občutek, da se mi bo zdaj zdaj pojavila. Ko pridem uz vode najprej pogledam navzdol, če se mi pojavi morebitna rdeča črta. Nič. Zvija me kot hudič. Nič. Z 12. na 13.9. Nisem spala celo noč nič, saj sem mislila, da me bo konec. Krči kot pri najhujši M. Potipam si prsi in pri strani začutim izrazite žleze. Zjutraj vstanem in grem pogledat. Nič. Mogoče pa sem... Mojemu ne rečem nič. Bila je sobota 13. in gremo na plažo, tokrat zakotno, ker sem hotela uživat in ne ves čas pazit na rdeče signale. Po celem dnevu kopanja in sončenja nič. Peljemo se skozi mesto in jaz mojemu, da naj ustavi pred lekarno, ker grem po tablete proti bolečinam. Pridem v lekarno in kupim CB(v komletu sta2), Sicer najdražji na svetu. Pridemo v hotelsko sobo pošljem moja dva pod tuš, jaz vzamem kozarček, se polulam, namočim paličico,Cb pustim na mizici, seveda narobe obrnjen. grem na teraso in zlijem lulanje v cvetoči grm. Seveda še danes bujno cveti. Grem v sobo obrnem za devo in zagledam ogromen +. Šok. Grem v kopalnico tako sem se tresla, da sem mislila da bom kolapsirala. Še danes ne morem verjeti. Mislim pa, da mi je pomagal domači recept moje sodelavke, ki je bosanskega rodu. Njene prednice so se tega držale in so zmagale. Mislite, da ga lahko napišem, al me bodo okregali? Za enkrat toliko, če pa katero zanima, naj se oglasi na ZS.
|