|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
20.9.2008 7:21:33   
Ajvy
jutro---sem rekla ,da bom zgodnja....to se dogaja samo takrat ko sem jst dežurna, jutr bo pa sigurno do pol osmih potegnila...lumpa....

punce...spola mi ne bomo vedli, dokler user posted image  ne bo ven prišel......

kasneje ostalo, ker mi TArja tukaj nagajauser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.9.2008 10:34:27   
kapica
Pupi, mleko z kalcijem, ne vem kako je to. Ce je tega lahk prevec, nimam pojma. Ker mi smo se pri adaptiranem mlekcu. Pa saj ne spije vec kot salcko al dve na dan, al kako? Jooj, ti nosovi, to je pa res motece, plavi nosek, je prav smesno. Jaz imam pa vedno rdecega, tud kot en pijancekuser posted image .
Ajvy, a ta ura je za tebe zgodnja. Ko si napisala da si hitra, sem sla najprej na cas pogledat, kdaj si napisala post, pa je bila ze skoraj pol osem. Se vidi da si zaspanka, da si se navadila dolgo spat. Ti ti tiuser posted image .
A noces prej vedet spola, al kako je ze s tem?Se mi zdi da si ze enkrat vedela kaj bo, ampak si rekla da ostane skrivnost. A mam prav?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.9.2008 10:36:12   
kapica
Mi smo v redu spali, nosek je ze malo boljse, vsaj ne lije vec toliko ven kot vceraj. Tako da smo na poti k izboljsanjuuser posted image . Jaz imam pa fraj dopoldan, sta moja dva zunaj, jaz pa uzivam v brezdeljuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
20.9.2008 10:57:42   
baja*
dan!
kak sem vesela, da je vikenduser posted image  čeprav sma se včeraj z mojim ruknlauser posted image  in to kar fejst. Zdaj je šel s kolegom v Kr neki avto gledat, upam, da ne boma mela celega vikenda zasranega...

kapica če se prav spomnim nam ajvy noče izdat imena za otročka, za spol pa ne bo vprašala. Wow, ti si pa res že v nizkem štartuuser posted image  glede pasu ti ne znam svetovat, ga nisem nikol uprorabljala.
ajvy superca za bolniškouser posted image
anja super za izvideuser posted image
taši sem te že pogrešala... res sta cukrčka tvoja dvauser posted image  pa ful sta si podobnauser posted image
pupi jaz mu dajem navadno alpsko mleko.
siskamiska fajn zrihtajte vse te pregledeuser posted image user posted image user posted image

tak, na hitrco... mali se prebuja.... sori, če sem kaj pomemnega izpustila, iz glave pišem...

Lep vikend!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.9.2008 11:03:26   
baja*
še eno vprašanje, dans gremo kupit malo debelejšo jaknco, mogoče že bundo za pozimi, štrample in čevlje za tamalega... v glavnem, gremo po zimsko zalogo cot... kje so kaj ugodne cene teh oblačil/čevljev? A ste že kaj nabavljale?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.9.2008 12:42:39   
Češnca
Heeej!

Sm včeri pozabla napisat: ulla sem prepričana, da bo vse ok!!! user posted image user posted image user posted image

baja ne vem... Mi mormo pa kakšno pižamo in hlače kupit, ker je Anžeju vse prekratko.

Z malim sva sama, prov luštno nama je! Mal sva risala, pa zunaj sva bla, Anžej je tud že protestiral... No, ko se zbudi, greva tud midva na vikend (beri brunarico) pogledat, kako pridna sta oči in dedi.

Freycha naj te študentska vnema ne mine! user posted image  Pa veliko sreče pri študiju!!!

Fajn bodte!

< Sporočilo je popravil Češnca -- 20.9.2008 12:43:38 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.9.2008 12:46:03   
Češnca
ajvy sej sodelavci so na moji strani. Sem mal čudno in nerazumljivo napisala. Tud njim ni jasno, kako naj bi jst vse nardila, povsod bla...
Se pa popolnoma strinjam s tabo - važna je familija!!! user posted image  

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.9.2008 15:02:01   
Ajvy
Freycha....seveda, je najtežje delo faks končati, ampak mislim, da si velik korak storila že s samim namenom in vpisom....preveč nas namreč pstane samo pri besedah....torej si z vpisom dobila še dodatno motivacijo za učenje......user posted image user posted image
Kolk sem pametnauser posted image  brez zamere....

Siskamiska,,,vas pa veliko po dohtarjih pošiljajo upam, na najboljše možne izvide.user posted image user posted image ..res je, enkrat se bo vse nehalo....a se že prcata med seboj..nimaš kej..bratska ljubezen.....

Kapica...veš se pozna, da je bil moj na dopustu, pa sva si par filmov ogledala....transporter je bil pa po tv-ju, sam ga nisem gledala , ker sem šla spat.....tebi je všeč igralec, možeku pa avto, a???
Spola sploh ne vem...morfologijo imam v petek, na nuhalni sva itak rekla ,da nečva vedet....pa sej itak nečva vedet, samo moram pa priznat, da me tolk firbec matra, da je to že kr noro.....bomo vidli na dan D koga so nam namenili....

PAsu za trebuh jaz nisem imela....

Zgodnja sem bila....sva ostali nekaj do sedmih,,zbudila se je že okol pol šestih...sva do pol osmih že čajčka spili, se zrihtali, umili zobke, počesali.....
jst sem zaspanko, res ja....že od nekdaj......zato nikoli nisem mogla razumet moje mamice, ona je bila bolj zgodnji tip ,pa še dobre volje se je zbudilauser posted image
Še vedno jo full pogrešam...ne morem verjet....

Brezdelje,KApica, temu se reče konstruktivno počivanjeuser posted image

Pupi...menim ,da ni nič narobe s tem mlekom, če te pa fajn matra pa P vpraši...

Baja...user posted image user posted image user posted image ...upam,da se čimprej pobotata...
MAš pa dober spomin.....res je, imena ne smem povedati, možek proti-sem obljubila, spola pa ne bomo vedli....
ŽAl ti ne znam pomagat za nakupe, mi smo vse poverbali, in še dobr da smo, ker drugače ne vem kako biuser posted image
Uspešen nakup želim.....

Češnca...sem res narobe razumela, sem prebrala, da so proti...superca da so s teboj, tako maš še vešjo moč.....
Midve sva tudi danes risali....sem vidla da v vrtcu rišejo, pa sem še doma probala (sem prej mislila, da je premalauser posted image )..ti ti mami....

Kaj se mi je dons zgodilo....s Tarjo sva počeli vse mogoče .res je bila dobre volje, superca sva se imeli , res....no, pol pa ona neki prčka po enmu predalčku, pa ga zapre, pa si seveda zraven prstke pripre...valda jok...in jo tolažim, ne vem če pol minute, nakar je tiho....in jst jo tolažim...pa le pogledam, pupa spi....nisem mogla verjet, kar zaspala je.....sem se mogla nasmejat....kaj mi je preostalo drugega , jo odnest v pojsttlo, se zraven uležt in počivatuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.9.2008 15:03:13   
Ajvy
Baja....pozabla sem povedat, če boš vidla kake ugodne ćabice, pa sporoči...lepo prosim...

Nosečkica...kako gre...nič se več ne javljaš???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.9.2008 20:53:14   
kapica
Baja, in , sta se ze pomirila z tvojim dragim? To je res zoprno, ce se glih pred vikendom sprickas, ko ti pokvari vse razpolozenjeuser posted image . Za cotike jaz tud ne vem, sem rekla, da bomo tak sam v H&m-u in C&A kupovali, se mi le zdi najcenejse, glede na kvaliteto. Tud mi zal nismo nic podarjenega dobili. Imamo pa tud mi namen it kupit celo novo kolekcijo, ker za mrzle dni sploh nismo se pripravljeni. Sam je treba pocakat da pride denar na kontouser posted image .
Cesnica, a sta bila pridna oci in dedi? A sta kaj naredilauser posted image ?
Ajvy, ti si hecnauser posted image . Danes sem uzivala v brezdelju in ze imam obcutek, da me jutri caka velik dela. Spet treba cote prat, pospravit, posesat in te zadeve... Ne vem kako da kr naenkrat vidim tolk dela, takoj ko mal pocivam. Jooj, jaz res ne bi mogla pocakat, da ne bi vedela spola. ker to me je ze od zacetka takoo matralo, da je jojuser posted image . Men se to tud dopade, ce mi v narocju zaspi, sedaj sicer cist poredko, ko se kje bolj vdari in je utrujen, tako kot pri tebi danes. Ampak je taak lepouser posted image . Kdo pa je Noseckica?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.9.2008 20:55:35   
kapica
A sem rekla da sem imela vceraj spet ctg? Je pokazalo ze 2 popadka, me je kr stisnilo. No in od takrat naprej se mi zdi da mi trebuh kr naprej otrdevauser posted image . Vse je v glavi verjetno...
Smo bili danes popoldan v mestu, je bilo lusno, sam smo sli gledat cotike, kaj vse bomo kupili, ko bo spet denaruser posted image . Pa malo na sprehod in sem pa tja. res lepouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.9.2008 21:09:00   
Ajvy
Kapica....a kr popadki user posted image user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........
Verjamem ,da te stiska......
Sej mene tudi matra glede spola,samo se ne dam....enkrat le firbec ne bo zmagaluser posted image user posted image no, vsaj upam ,da ne......
Ti kar počivej , pa nič slabe vesti imet.....res si dobra, da ti tak vse ratuje.....jst ne vem , če bi zmogla......
NAkupi, sej pravim ,smo imel srečo, da smo si lahko sposodli par stvari, ker drugače, pri tej bolniški, ne bi mogli nič skup spacat......

Obljubi, da nam boš povedala, preden boš šla v P ..

Nosečkica...je tudi julijka...samo se ne javla pri nas, ampak pri nedonošenčkih....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.9.2008 21:19:18   
kapica
Ajvy, ah, kje pa, nimam se namena it v Puser posted image . Ceprav mi mesec oktober nic kaj ne ustreza, ker imajo RD tasca, brat in ocim, pol pa se nas Nias zraven, je skoraj prevecuser posted image . Tak, cist na koncu septembra bi mi pasalouser posted image .
Ja, saj vem, prav pride kaksno oblacilce dobit. Bi bila jaz tud vesela, ampak ni bilo prav koga, ki bi nam dal, samo posodil, z tem imam pa slabe izkusnje. Sem imela majckene stevilke sposojene, pa glih pri tistih je sel drekec ob strani ven in te zadeve. Da sem se bolj obremenjevala s tem, kak ven spravit. Eh ja, sicer pa gledam tako, da vsako stvar ki jo kupimo, razdelim an dva, ker bo se drugi sinko nosil. Pa se mi ne zdi vec tako drago. Pa mogoce se kdaj tretji, kaj ves...
Dobra si, da se glede spola nazaj drzisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.9.2008 21:28:10   
Ajvy
Kapica..sej to je res, najslabša možna strran sposojenih cunj, ko se za vsak flek sekiraš....ampak jst se mse nehala....že prej sem povedala, da če kaj uničimo (sedaj smo že itak orenk raziskovalci), pač uničimo, in to je lastnici jasno...bomo pa kupili noveuser posted image
Ah, september...seveda je to najlepši mesec....bo tehtnica bo horoskopu....
Nias...kolk lepo ime.....
V tretje, jst pravim da bo Lejla...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.9.2008 21:28:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Dobra si, da se glede spola nazaj drzisuser posted image .

težko. ampak sem mojemu obljubila....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.9.2008 21:29:58   
anja7
ojla!

Siskamiska; škarfo delamo v lastni režiji (tko kt skor vse ostalo). Dva al pa trije frendi mečejo v mešalc, naš pa zida. Dons so delal skor do sedmih zvečer 8od pol osmih zjutri)user posted image  Pa že v štartu se je en od dveh mešalcev pokvaru, vmes od sosedov dobimo še enga, pa se čez deset minut naš domači polomi, no pol smo pa končno še od tretjega soseda dobil mešalc, tko da sta skoz dva laufala. So pa fantje že kr velik naredil. No, polovico bo še zmer treba)

Kapica; psihično sem uredu. Pa sej sem več al manj skoz. Sem mela takrat krizo k sem zvedla, da mi ščitnica nagaja, pa je bil to šok, k je bla še ena zadeva s tem povezana. zdej sem pa kr se psihe tiče ful kul zaenkrst-včasih sam mal tko pojamram kar me muči, ampak ti je pa tud vse.
Aja, pa že popadke maš. O ne morm verjet. Kok fajn je tole. Še mal pa boste prou fizično štirje, pa boste najmlajšega člana cartali. Ful lepo.

Pupi; pomoje bi blo fajn, da bi mal poklicala in vprašala glede izvidov. Sej verjetn če bi kej blo tazga bi te oni obvestil, ampak izvid morš pa vseen dobi. Pa kriza, da so ti tkole nos poškodoval. Mene kr strese ko sam pomislm, da bi mogla it še enkrat za nos na operacijo, ker me je pa ta lokalna (inekcija) tako nagravžno bolela, da ne znam povedat. Vsaka čast bejbam, k to počnejo zarad polepšanja,... Uh me to skomina.

Jutr gremo pa v Čatežke se mal namočit, ker je moj dragi moji nečakinji že avgusta oblubu, ker se je čez počitnce tko lepo z našim Tilnom ukvarjala. In jutr bo dobila to težko pričakovano nagrado. Sej nam bo pa tud prou pršlo, bomo vsaj mal skupi.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.9.2008 21:30:36   
anja7
Aja Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image  za vpis na faks. tko se dela.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.9.2008 21:31:55   
Ajvy
Anja7...še za nas se malo načofotajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.9.2008 21:34:53   
kapica
Anja, uh, res se fajn namocite jutriuser posted image . Pa pridni so moski no, d aso cel dan delali. Ceprav sploh en vem kaj je to skarfauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.9.2008 21:36:25   
Ajvy
KApica...kdaj boš nam spet mal Dina pokazala??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.9.2008 21:53:16   
Ajvy
nočko punce.....lepe sanje.....

jutr je moj spalni dan....se počutim ko kak medo, s tem spanjem.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
21.9.2008 10:10:45   
Ajvy
jutro volilci in volilke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
21.9.2008 10:41:19   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Anja, uh, res se fajn namocite jutriuser posted image . Pa pridni so moski no, d aso cel dan delali. Ceprav sploh en vem kaj je to skarfauser posted image ?

mi temu rečemo škarpa če ti je kaj bolj jasno.... sicer pa je to zid, navadno iz skal ali pa je betoniran, najbolj pogosto ob hribu, da zadrži zemljo.....

upam, da ti je bolj jasno, kaj to jeuser posted image

ja volilke in volilci, dajte, izkoristite svoje možnosti, da bo za vas boljše in pojdite volit!

midva greva po kosilu user posted image user posted image

včeraj sva bili z Dito cel dan sami in sva se prav fajn imeli. Pa končno mi je uspelo konkretno pospraviti stanovanje...... pa Sanekova je bila z Živo na obisku in je bilo res fajn user posted image user posted image user posted image

Danes bo pa tudi bolj kot ne v znamenju pospravljanja pa likanja. Jah ni kaj, čeprav sem se pospravljanju med vikendi na veliko izogibala, me zdej glih to vsak vikend doleti user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
21.9.2008 11:34:21   
NoviOčka
Pa sej se povsod reče škarpa, pomoje je tole bolj "zanestivnik" pomota.

Ko sem bil majhen sem imel neko otroško enciklopedijo poklicev in najbolj zanimiv se mi je zdel poklic znanstvenika. Ker pa sem zadevo površno prebral, sem vsem razlagal, da bom pa jaz velik zanestivnik. Pomojem so si moji starši cel čas mislili svoje, pač otrok je nekaj nekje pobral, šele moja teta pa je po parih mesecih uspela dešifrirati zadevo user posted image

Če pa ni pomota pa pardon, je bila vsaj priložnost za zgodbico iz otroštva.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
21.9.2008 11:57:41   
kapica
Novi ocka, zanimiva zgodbica, jaz pa za to besedo se res nisem slisala. Tak je ce odrastes nekje v blokihuser posted image  .
Freycha, hvala za razlagouser posted image . Jaz sem tud skoz pravila, med vikendi nic delat, pa cetud sem zdaj cez teden doma, mi je na vikend lazje, glede na to da je moiz doma in za DInota poskrbi.
Ajvy, jooj, slikice bi rada. Mah, enkrat sem se ze trudla spet nekaj novega v album nalimat, pa ni slo in sem pustla. Predstavljaj si, da je dino na avatarju, saj mu je pa cist podobenuser posted image . In, a si se naspala?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.