Ajvy
|
Freycha....seveda, je najtežje delo faks končati, ampak mislim, da si velik korak storila že s samim namenom in vpisom....preveč nas namreč pstane samo pri besedah....torej si z vpisom dobila še dodatno motivacijo za učenje...... Kolk sem pametna brez zamere.... Siskamiska,,,vas pa veliko po dohtarjih pošiljajo upam, na najboljše možne izvide. ..res je, enkrat se bo vse nehalo....a se že prcata med seboj..nimaš kej..bratska ljubezen..... Kapica...veš se pozna, da je bil moj na dopustu, pa sva si par filmov ogledala....transporter je bil pa po tv-ju, sam ga nisem gledala , ker sem šla spat.....tebi je všeč igralec, možeku pa avto, a??? Spola sploh ne vem...morfologijo imam v petek, na nuhalni sva itak rekla ,da nečva vedet....pa sej itak nečva vedet, samo moram pa priznat, da me tolk firbec matra, da je to že kr noro.....bomo vidli na dan D koga so nam namenili.... PAsu za trebuh jaz nisem imela.... Zgodnja sem bila....sva ostali nekaj do sedmih,,zbudila se je že okol pol šestih...sva do pol osmih že čajčka spili, se zrihtali, umili zobke, počesali..... jst sem zaspanko, res ja....že od nekdaj......zato nikoli nisem mogla razumet moje mamice, ona je bila bolj zgodnji tip ,pa še dobre volje se je zbudila Še vedno jo full pogrešam...ne morem verjet.... Brezdelje,KApica, temu se reče konstruktivno počivanje Pupi...menim ,da ni nič narobe s tem mlekom, če te pa fajn matra pa P vpraši... Baja... ...upam,da se čimprej pobotata... MAš pa dober spomin.....res je, imena ne smem povedati, možek proti-sem obljubila, spola pa ne bomo vedli.... ŽAl ti ne znam pomagat za nakupe, mi smo vse poverbali, in še dobr da smo, ker drugače ne vem kako bi Uspešen nakup želim..... Češnca...sem res narobe razumela, sem prebrala, da so proti...superca da so s teboj, tako maš še vešjo moč..... Midve sva tudi danes risali....sem vidla da v vrtcu rišejo, pa sem še doma probala (sem prej mislila, da je premala )..ti ti mami.... Kaj se mi je dons zgodilo....s Tarjo sva počeli vse mogoče .res je bila dobre volje, superca sva se imeli , res....no, pol pa ona neki prčka po enmu predalčku, pa ga zapre, pa si seveda zraven prstke pripre...valda jok...in jo tolažim, ne vem če pol minute, nakar je tiho....in jst jo tolažim...pa le pogledam, pupa spi....nisem mogla verjet, kar zaspala je.....sem se mogla nasmejat....kaj mi je preostalo drugega , jo odnest v pojsttlo, se zraven uležt in počivat