kapica
|
Siskamiska, a po se vidi kdo od obeh fantov je mocnejsi a ? Kdo bo koga bolj... Joj, imate pa res polno terminov, ti nic ne zavidam, sicer pa tako ves, da si super duper z dvema otrockoma . Saj res, afnica se tud ni ze dolgo oglasila, a ne? Freycha, bravo za prvi korak in vpis na faks. Eno za drugim, pa prides na konec . Ja, saj pri meni tud ni nic novega, pa skoz nekaj klofam tu gor . Ajvy, ti mas pa fuul cajta, da tolkj filmov pogledas. Transporterja mam jaz tud rada ja , pa moj mozek tud .Jaz sem prej gledala prvinski nagon 2, na ja, ni glih nekaj, bi si kaksen drug konec zelela . Eh, moj kriz je isto, pa nocem skoz jamrat , spanje je pa tud kr no, mal boljse kot je bilo . A nam se kr ne bos razkrila spola? Tasi, ja , se vam se kr dogaja. Jure pa zgleda na eni slikici kot Dino . Jooj, kolk so hecni, sta si ap kr podobna oba. Dino se tud ne govori, zato pa laufa in pleze povsod kjer je mogoce. Super za dopust, oktober je ze skoraj pred vrati. Anja, suuper za izvide, se naprej drzim pesti, da bojo tablete za scitnico samo se 1-2 meseca, pol pa akcija . A se kaj boljse pocutis, mislim psihicno, ko si tud bila mal potolcena? Madejka, joj, da poslikam in dam tu gor, mi je prevec dela . Zgleda pa takole, kupla sem kartice z kuverto v razlicnih barvah. Kartice so taksne da je spredaj okence, v katerega das slikico, not sem pa zalepla verzek. In sicer: ime mi je... tezek sem in visok, na svet sem prijokal.... A si lahk predstavljas? No, namesto cesa spredaj narisanega, je pac slika dojencka . Men se zdi lepo.Aja, v voscilnico ap skoz napisem kaksne verze iz interneta, ker sem cist anti tip za take zadeve( ti verjetno pises za poroko, a ne?).
< Sporočilo je popravil kapica -- 19.9.2008 22:42:41 >