|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
21.9.2008 12:00:08   
Ajvy
Freycha.....lepo za tak lep dan.....
POspravljanje...jst ne vem , zakaj je to vedno na spisku,pa se mi zdi , bolj pospravljaš, še slabše je....mah....

NOviočkauser posted image

No, midva sva svojo dolžnost že opravila.......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
21.9.2008 12:13:13   
Ajvy
KAPica....mah kaki naspala, sem spet imela take bizarne sanje, da smo mogli plavat vsi trije, ogromne količine.....sem bla utrujena, ko sem se zbudila...user posted image user posted image .
Zvečer mi je pa trebušček nagajal.....

PA ti....??

Slikkice, pa le daj kake, lepo prosim....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.9.2008 12:41:46   
Češnca
Dan!

Včeraj je bil prov en lep dan! Žiga in dedi sta bla fuuuuuul pridna, sta do konca poknaufala setni, Anžej je pa spal kar dve uri in pol user posted image user posted image user posted image  in smo jima pripeljali kosilo šele ob petih.

Danes  morm pa mal stanovanje popucat - vse posesat, ker mi včeri ni uspel do konca. Pol pa še mal vn na zrak.

Anžej sicer še ne hodi sam, ampak noče več bit v vozičku ali triciklu. Samo hodil bi in hodil - namesto 10 min do doma, zdej hodimo dobro uro. user posted image  Stopnice so pa itak zakon! user posted image

Tko, jst sm že volila, moj lubi pa še bo (na drugem volišču, ker je tu zaenkrat še začasno prijavljen). Sm ravno danes razmišljala, da naši malčki tele volitve in referendume ipd. že obvladajo. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.9.2008 12:43:10   
Češnca
NoviOčka mislm, da je možno, da se kje reče škarfa. Sklepam po tem, ker na Dolenjskem rečejo škrofit namesto škropit. Ugibam pač... user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.9.2008 13:15:49   
Freycha
dolenjcem se pač pozna, da imajo preveč cvička v riti, pa malo fafljajouser posted image user posted image user posted image user posted image

hec hec user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.9.2008 14:41:54   
Taši*
Freycha, super za faks!user posted image Si vpisala tisto, o čemer sanjaš?

Baja*, jaz cotke nabavljam ali v H&M ali pa preko angleškega ebaya, baje je pa zelo ugodno tudi v Kiku. No, to vem, da so ugodne cene, samo za kvaliteto ne vem, kakšna je, ker sem bila samo enkrat v življenju not, pa se nisem sploh nič pametnega takrat našla in nisem nič preizkusila.

Kapica, a to na nemškem ebayu gledaš? Poglej še na angleškega, če imajo kaj izbire za te hlačke po porodu. Jaz sem jih takrat našla nekaj, samo sem si potem premislila jih kupit.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.9.2008 19:41:18   
Freycha
taši tisto, o čemer sanjam pride šele po tej 6. stopnji, ki je odskočna deska za sanje.... ampak pojdimo po vrsti. Sedaj bom tole končala, potem pa bom videla, kako se bodo stvari odvijale user posted image

hvala pa vsem čestitke za vpis...... glavno pa šele pride, ampak že čakam z nestrpnostjo user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.9.2008 19:46:46   
kapica
Tasi, ja , samo na nemskem ebaju sem gledala. Na kaksnega drugega nisem niti pomislilauser posted image . Se vidi, da sem premalo v "tem". Bom poskusla, ce se bom sploh znasla. Hvala za nasvetuser posted image .
Ajvy,na, a si se ze spocila od plavanjauser posted image ?Slikice bom dala enkrat, reees, sam da se zraven spravimuser posted image .
Cesnca, ti imas pa samo pridne fante doma, ti kr zavidamuser posted image .

Jaz sem bila prdina danes, se vidi da sem imela cas, ker sem bila vecinoma sama domauser posted image . Tako za naslednjih par dni ej vse urejeno, razen kuhanjauser posted image . Danes bom pa gledala Umri pokoncno 4, v kinu nisem hotela, ker s emi je zdelo mal pretirano, zdaj ko je na tv-ju (premiere), pa bom.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.9.2008 19:52:28   
Ajvy
KApica...lepo filmovanje ti želim......
A se nisva zmenili ,da ne boš preveč pridna???

Freycha...kakšne pa so tvoje sanje, če ne sprašujem preveč......

Češnca...kako lepo je brati o samih pridnih fantihuser posted image user posted image

Danes je bil lep dan, ker je bila TArja razpoložena.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.9.2008 20:35:51   
Freycha
da se pohvalim... danes sem se celo spravila okna pucat user posted image user posted image user posted image  nazadnje sem bila tako pridna, ko sem bila noseča user posted image user posted image  sam nisem user posted image

ajvy moje sanje so psihoterapija.... rada bi imela svojo skupino, s katerimi bi "delala".......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.9.2008 20:52:33   
Ajvy
Freycha...čestitke za okna user posted image user posted image
Sem vidla ,d a si čist aktivna na temi Volitve......user posted image

A psihoterapija....to zna biti super, pa tudi zahtevno za tvoj um.....superca....lepe sanje- take dosegljive, se ti ne zdi??

A veš, danas tolk hecaš s to tvojo nenosečnostjo, da bom že kmalu pomislila, da si user posted image  želiš-----@

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.9.2008 21:03:41   
Freycha
ma ja... sem precej politično usmerjen tip človeka in mi to veliko pomeni user posted image

sicer pa si tega res želim in je dosegljivo. Zadeva sploh ni preprosta in bo težko do tega priti, ampak če bo po faksu ostalo še kaj volje, bom tudi to dosegla. Sploh zato, ker imam tudi že ciljno skupino ljudi "določeno", s katero se mi zdi, da bi se odlično spoprijela in bi imela tudi sama marsikatero izkušnjo za deliti (torej, ne samo teorija).

Verjemi mi, da sem bila vesela izzida clear blue-ja. Malo vas dražim user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.9.2008 21:20:58   
Ajvy
To je dober , da si si izbrala tako ciljno skupino na katero te vežejo  izkušnje, se mi zdi, da potem zares lahko pomagaš.....ker drugač ti teorija bore malo pripomore...no, vsaj tako je moje mnenje....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.9.2008 21:54:43   
Ajvy
nočko vsem.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.9.2008 22:49:17   
Češnca
Uf, jutri je ponedeljek... user posted image  Ta vikend je tko hitro minil!

Lepo pančajte. user posted image Šibam v postlo, čeprov se mi ne spi. user posted image

Še Anžej-ustvarjalec za lepšo nočkouser posted image :
user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.9.2008 23:32:49   
kapica
Sem prisla se malo na RR pokukat, preden poskusam zaspati. Me ze 2 urci tako daje po trebuscku, da je joj. Precej otrdeva, majckeno boli, ampak ni v nekih intervalih. Pa sem sla mal brat po forumu, pa so zgleda to ob vecerih normalne zadeveuser posted image . In ker ne vem kako popadek izgleda, sem mal nesigurna. Ampak ne dovolj, da bi se mogla peljat v Puser posted image . Tako da veste kako in kaj.
Freycha, ko bo enkrat v naslednjih tednih res tako dalec, a lahko tebi napisem sms, ce je stevilka se vedno enaka kot pred enim letom?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
22.9.2008 8:12:21   
corfu
Jutro

Kapica????? Si še doma ali že v P?

Mi smo pa ta vikend preživeli v KG in se imeli super user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz jem kontracepcijo in sedaj po 11 tabletkah sem začela krvavet, kako je to možno?

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
22.9.2008 8:48:46   
anja7
Dan!

Kapica; kuku a si še doma?

Kar se pa škarfe tiče oz. škarpe; ja pravilno se reče škarpa, ampak pr nas mal po "domače" rečemo kr škarfa.Delamo pa čist navadno iz betona-nč iz kamna, ker bo pol na vrhu itak še ograja pršla, pa na notranji strani ciprese,... Še en cvel kup enga dela. Problem je sam ta, k je res zlo zlo dolga (50m). Pa sej važn da napredujemo-počas.

Aja, mi pa včer nismo šli plavat, ker so nečaki zboleli. Vnetee bezgavke, prehlad,... Tko da ni blo nč s plavanjem. Sva se pa dopoldne z mojim dragim namest polavanja ful užgala, ampak je HB trajal sam eno urco, pol je blo pa dobr. Smo šli poopoldne na Trojane na krof, pa kavico,... Smo se mel prou luštn smo bli mal skup pa sevede sami.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
22.9.2008 8:56:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Sem prisla se malo na RR pokukat, preden poskusam zaspati. Me ze 2 urci tako daje po trebuscku, da je joj. Precej otrdeva, majckeno boli, ampak ni v nekih intervalih. Pa sem sla mal brat po forumu, pa so zgleda to ob vecerih normalne zadeveuser posted image . In ker ne vem kako popadek izgleda, sem mal nesigurna. Ampak ne dovolj, da bi se mogla peljat v Puser posted image . Tako da veste kako in kaj.
Freycha, ko bo enkrat v naslednjih tednih res tako dalec, a lahko tebi napisem sms, ce je stevilka se vedno enaka kot pred enim letom?

kapica aba naturlih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  številka je pa še vedno ista - ti jo pošljem za svaki slučaj na ZS user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.9.2008 9:08:58   
Ajvy
Jutro......

Kapica.....aaaaaaaaaaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Češnca...kak resen obraz ima ustvarjalec Anžej...prav fajn zgledauser posted image

Corfu,....super za KG vikend....za tabletke pa nimam pojma.....kaj pa če vprašaš G??

Anja7...žal mi je , da vam ni uspelo čofotat.......pa nehaj delat luštov s trojanskim krofomuser posted image user posted image

TAko, pupa v vrtcu, dec še vedno na dopustu user posted image user posted image user posted image ....jst pa klelele zajtrkujem, potem se mu pa pridružim.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.9.2008 9:32:34   
anja7
Freycha; Kapici boš poslala ZS; mogoče si že prepozna user posted image

Ajvy; sem jedla krofe z borovničevo marmelado, pa tko lepo topli so še bli user posted image . Morm mal ponagajat, sej veš kaka sem

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.9.2008 10:52:07   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Freycha; Kapici boš poslala ZS; mogoče si že prepozna user posted image

Ajvy; sem jedla krofe z borovničevo marmelado, pa tko lepo topli so še bli user posted image . Morm mal ponagajat, sej veš kaka sem

sem ji še sms poslala za svaki slučaj user posted image

mmmm vse, kar vsebuje borovnice je mljask user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.9.2008 12:40:52   
siskamiska
Dan!

Kapica kaj ga kvačkaš????  Malo pa le še zdrži, tale vaš Nias je pa res firbčen da se mu tolk mudi bratca spoznat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.9.2008 12:42:35   
Freycha
sem ji poslala sms, pa tudi ni prišel odgovor, da bi ga prejela user posted image

al ma drugo cifro, al pa izklopljen telefon user posted image

Kapica, držim pesti in upam, da se kmalu javiš user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.9.2008 12:58:26   
siskamiska
Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.