|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
19.9.2008 16:26:19   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

..zakaj pa je moj post bolj...širok,saj nisem nobene slike lepla user posted image user posted image user posted image
pojma nimamuser posted image user posted image user posted image

ja tempo je pa pri meni vedno naspidiran,saj včasih si vzamam cajt sam zase,sam to je bolj poredko.Malo se  zgleda zboljšuje,ker me po dojki ne pika več tk,pa neki  gnoja sem si ven stisnala s pumpico.Zgleda da je antibiotik začel delovat.Pa za otenek manj boli,ko je včeraj.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.9.2008 19:12:40   
dašabina
 smo na hitro danes poslikali, ko so možek in punce pospravljali buče z njive:
user posted image user posted image

Drugače sta naša dva bolančka (Ana in Miha), boljše, zdaj pa že mene in možeka praska po grlu, Maša pa tud že pokašljuje....bo boljš...user posted image
Julči., Duškica..user posted image user posted image user posted image
hanna tud tebi lep vikend in vsem ostalim, Neli, Laubica, Dodi, Makala.....
Punce, nasvet: pri nas resno razmišljamo, da bi imeli še eno dete, imela bi tako razliko kot pri puncah (2 leti), sam to pomen, da bi morala v službo za 1 leto, po drugi strani bi imela pa kar takoj.... Odločitev je itak moja, želim samo slišati par mnenj... Hvala, punce....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 19.9.2008 19:13:21 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.9.2008 19:52:54   
julci
Punce, nasvet: pri nas resno razmišljamo, da bi imeli še eno dete, imela bi tako razliko kot pri puncah (2 leti), sam to pomen, da bi morala v službo za 1 leto, po drugi strani bi imela pa kar takoj.... Odločitev je itak moja, želim samo slišati par mnenj... Hvala, punce....

vau,jaz na tvojem mestu bi ga mela kr takoj.Bo imel Miha fajn družbo

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.9.2008 20:36:00   
dašabina
Hvala Julči, mi je všeč, ker imaš tud ti Mihcauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.9.2008 21:09:57   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Hvala Julči, mi je všeč, ker imaš tud ti Mihcauser posted image
Ni kaj,sam upam da ne bo tak neubogljivc ko naš,drugač pa sem pozabla prej napisat,da sta slikci totalni.Pa maš prave cukre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.9.2008 21:15:05   
julci
da vam malo potožim.Prej sem se pa tk zjokala,ker sem mislala da mi bo srce počlo,ko sem Zalo devala spat.Je srotika tako prosla za zizo,meni pa hudo da ne morem opisat.Upam da se bo hitro navadla,ker se mi bo drugač zmešalo.Kolk boljš je tistim mamicam,ki se jim otroci samii odstavijo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.9.2008 21:20:06   
dašabina
user posted image user posted image user posted image julči boli, boli, tako je mene pri Ani, sem jo samo 5 polnih mesecev dojila, drži se...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 382
19.9.2008 21:33:44   
neli99
hanna si pisala brez presledkov, pol se ti je pa post zredu user posted image

dašabina user posted image user posted image user posted image  ... spet ta tema user posted image  ... sej če maš prvi dve 2 leti narazen poznaš pluse in minuse, če bi pa bolj skup so pa plusi da ni treba v službo, se lahko zmažeš s kako bolniško, da ni ljubosumja ker so do 1,5 leta še premajhni ... so pa tut minusi user posted image : penice, plenice plenice, pa futranje uspavanje in to vsak svoj tempo user posted image : en obdobje ko malček spi 2x na dan, večji pa 1x, praktično cel dan en spi, pol pa al ne moreš ven, al pa enga tišaš da ne zbudi drugega, a ja pa po 2h letih ti že mičken preseda ta tempo.... user posted image user posted image user posted image  bom nehala, se mi vidi da mam že mal dost ... ti pa povem, da jst ne zamenam. drugo leto bosta ko dvojčka, še cuce bojo kmal iste user posted image

cestarji user posted image  ... danes je tašča skuhala ta velik lonec pasulja, za vsak slučaj pa še za celo mizo flancatov user posted image  ... je blo dost, smo se še mi najedli. jutri pa pridejo navsezgodaj, z vso mašinerijo in naredijo še ta fino plast. so pa tok veseli, ker so tok dobro papcal, da bojo še ekstra zaflikal eno lukno ki jo mamo na sredi vasi, to pa je tut nekaj vredno. user posted image

julči user posted image user posted image user posted image  ... tako pa se res ne bi smelo razplest vajino dojenje. vsekakor poskrbi zase, pa naj hitro mine in držimo pesti da ne bo prehudo za zalo. user posted image

ste me pa res prestrašile s tem mastitisom, me kar mal skrbi, sploh ker vidim da ma stres veliko vmes. midve se dojiva praktično še zjutraj in zvečer pa 1x čez dan, pa bova to ukinile do službe. pol pa upam da služba ne bo prevelik stres in da bova tut še lahko nadaljevale.

a ja pa kilce grejo tut še kar dooool user posted image  ... se mi že pozna, me ne bolijo več sklepi in podplati, da o cunah ne govorimo user posted image , sem mogla it po nove modrce in spodnje gate ... no vsaj približno se bom zgleda spravila v proporce pred nosečnostjo, čeprav ta trebuh še kar visi  in štrli user posted image  ... telovadla pa ne bom, se mi ne da user posted image .

kdo že dons praznuje user posted image

viatorjina lea user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri ma pa matija prvo svečko user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.9.2008 21:44:19   
neli99
julči user posted image user posted image user posted image  ... ti jo stisni k sebi pa poguncaj pa kaj zapoj al pa božaj ... hudega ji ne bo čeprav ne bo ziza ki je je vajena ... bo pa mamica ki jo ma rada user posted image user posted image user posted image  ... nisi ji vzela ljubezni to je najbolj važno, ziza je pa tko ko kofe: dva dni boli glava pa si siten če ne spiješ tiste svoje kave, pol je pa dobro.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.9.2008 21:50:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

julči user posted image user posted image user posted image  ... ti jo stisni k sebi pa poguncaj pa kaj zapoj al pa božaj ... hudega ji ne bo čeprav ne bo ziza ki je je vajena ... bo pa mamica ki jo ma rada user posted image user posted image user posted image  ... nisi ji vzela ljubezni to je najbolj važno, ziza je pa tko ko kofe: dva dni boli glava pa si siten če ne spiješ tiste svoje kave, pol je pa dobro.

Neli saj sem jo stiskala,pa lubčkalasam si nikol nebi mogla mislit da bo to takokruto oleče,še moj mastitis manj boli kot to odvajanje.saj vem da bo boljš.Sam mislim da se bom mogla jaz najprej sprijaznit da ne bom več dojila.to je pa druga pesem.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 385
19.9.2008 22:08:35   
neli99
na zdej mi je pa cel post ven vrglo user posted image ... pa tok sem natresla nasvetov za julči user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 386
19.9.2008 22:10:53   
neli99
julči kaj pa če ne nehaš z dojenjem, če še nisi pripravljena na konec. sej lahko črpaš pa nadaljujeta ko boš konec z zdravili. kaj pa če samo omejiš in zmanjšaš dojenje tako da te ne toliko izrpava?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.9.2008 22:14:50   
Duškica

smo na hitro danes poslikali, ko so možek in punce pospravljali buče z njive:
user posted image user posted image

Drugače sta naša dva bolančka (Ana in Miha), boljše, zdaj pa že mene in možeka praska po grlu, Maša pa tud že pokašljuje....bo boljš...user posted image
Julči., Duškica..user posted image user posted image user posted image
hanna tud tebi lep vikend in vsem ostalim, Neli, Laubica, Dodi, Makala.....
Punce, nasvet: pri nas resno razmišljamo, da bi imeli še eno dete, imela bi tako razliko kot pri puncah (2 leti), sam to pomen, da bi morala v službo za 1 leto, po drugi strani bi imela pa kar takoj.... Odločitev je itak moja, želim samo slišati par mnenj... Hvala, punce....

Ti si zakon!!!!!! Jaz bi tudi še, pa se moj verjetno nebi dal prepričat........

Julči - grozno. Točno to se je meni zgodilo pri Juretu - saj sem že pisala...in tega me je spet strah..  Upam, da boš hitro OK.

Me podijo iz računalnika - več jutri!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 388
20.9.2008 10:14:16   
julci
Do0bro jutro

Pri nas smo pa danes spali do 5 zjutraj v enem kosu.čeprav je okoli 23 ure v spanju jokala "mama ama",sam sem jo kr pustla,čeprav se mi je srce paralo.ob petih pa tak jok,ni hotla ne flaške ne po žlici.Tk da jaz nisem več zdržala in sem ji dala zizo.Ko bi vi vidle kk me je objemala in lubčkala,ko se je najedla.Da se ti srce strga.takšne je še nisem videla.
Mislim da je prevelik šok zanjo,da ji dojenje kr ukinemo.bo treba neki drugega ukrenit.Ker mi veliko pomeni,da je dobrovoljček,kot pa da je znervirana,kar lahko občuti tudi kasneje.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
20.9.2008 12:58:54   
viator
Dober dan, punce...
včeraj zvečer sem imela celo računalnik fraj, sem se glih pripravila, da bom začela pisat, pa alarm. Na da vidim, če bo danes kaj več sreče...

Neli, hvala v Leinem imenuuser posted image .

Pri nas še vedno gužva čez dan, ta teden dva roditeljska po cca 2 uri..ufff,, Lara pa ne spi ponoči...kakih 10 dni bo že...men se sicer zdi, da to traja kako letouser posted image user posted image user posted image - naokrog hodim kot zombi. Sem pa včeraj ugotovila, da ima zgoraj dva zoba (enke) zunaj (skupaj že 4 pri 14 mesecihuser posted image )...mogoče bo pa zdej več mira ponoči.

Natasaom - full sem vesela, da si se oglasila!!! Velikokrat sem mislila nate. Hani vse najboljše (z neprostljivo zamudo), pa da bo še naprej tako navihana in zgovorna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 390
20.9.2008 13:01:20   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Z malčkom sva bila danes v posvetovalnici, bil je cepljen, mere pa ima 79,5 cm in 11.400g. Saj ni čudno, da mi ven meče koleno...user posted image user posted image user posted image

MATIJA, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si pa super fant, user posted image user posted image user posted image user posted image za mere. Seveda tudi mamici Duškici iskrene čestitke. Veselo in zabavno praznovanje vsem skupaj.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 391
20.9.2008 13:05:46   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

da vam malo potožim.Prej sem se pa tk zjokala,ker sem mislala da mi bo srce počlo,ko sem Zalo devala spat.Je srotika tako prosla za zizo,meni pa hudo da ne morem opisat.Upam da se bo hitro navadla,ker se mi bo drugač zmešalo.Kolk boljš je tistim mamicam,ki se jim otroci samii odstavijo.

Joj, Julciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to je pa hudo.
Neli je dobro napisala, glede črpanja in odstavljanja. Jaz nimam podpbnih izkušenj, pišuka, tako da nimam kake pametne ideje.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 392
20.9.2008 13:11:04   
viator

Dašabina,  dobra si! Uhh, jaz si ne predstavljam še enega...res pa je da sem itak absolutno prestara za to....tele tri še nekako poštimam....včasih z zadnjimi atomi močiuser posted image user posted image user posted image
Samo če si oba z možem želita še enega, pol pa kar v akcijo!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
20.9.2008 13:12:29   
viator
Na danes sem pa prišla na svoj računuser posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa kuhat!

Vsem bolanim otročkomuser posted image user posted image user posted image , da bo čimprej boljše!!
Aja, da ne pozabim Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kile!!!! Kar tako naprej!!!

Hana, a se kje pozna v službi, da je počitnic konec?

Tako punce moje, čim lepši vikend.

< Sporočilo je popravil viator -- 20.9.2008 13:14:21 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 394
20.9.2008 13:17:53   
Laubica
MATIJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

MAMICA DUŠKA-tudi tebi čestitke za takega junaka

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:48:01 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.9.2008 14:06:20   
Laubica
JULČI-joj revica boga a zdaj še pa ti ?Pa od česa se ta mastitis dobi?user posted image Upam da se bosta lepo obe poštimali
Jaz pa imam oba sina bolana že 2 dni zato ni časa za rač.in tudi spet cele noči dojim ker nič druga ne je niti podnevi -pa še drugače samo jokauser posted image tak da sem spet na stari poti nočnega dojenja

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.9.2008 14:06:28   
julci
Dragi MATIJA

En poljubček na vsako stran,
prejmi za svoj rojstni dan.
Srce moje pa ti želi se veliko
srečnih dni.
user posted image
Čestitke tudi mamici Duški za korenjaka.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.9.2008 14:07:14   
Laubica
DAŠABINA-vse četitke možeku in tebi za to odločitev-jaz bi še samo v drugem življenju -zdaj smo končali

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.9.2008 14:07:56   
Laubica
julči-kak si danes

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.9.2008 14:08:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

JULČI-joj revica boga a zdaj še pa ti ?Pa od česa se ta mastitis dobi?user posted image Upam da se bosta lepo obe poštimali
Jaz pa imam oba sina bolana že 2 dni zato ni časa za rač.in tudi spet cele noči dojim ker nič druga ne je niti podnevi -pa še drugače samo jokauser posted image tak da sem spet na stari poti nočnega dojenja

Pojma nimam,Zgleda da mi mala ni spraznala dost dojke,pa zadnjič je veter pihal,ko sva ble zunaj in sem se zgleda še nahladila zraven.
Vi se pa pozdravite čimprej.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?