neli99
|
hanna si pisala brez presledkov, pol se ti je pa post zredu dašabina ... spet ta tema ... sej če maš prvi dve 2 leti narazen poznaš pluse in minuse, če bi pa bolj skup so pa plusi da ni treba v službo, se lahko zmažeš s kako bolniško, da ni ljubosumja ker so do 1,5 leta še premajhni ... so pa tut minusi : penice, plenice plenice, pa futranje uspavanje in to vsak svoj tempo : en obdobje ko malček spi 2x na dan, večji pa 1x, praktično cel dan en spi, pol pa al ne moreš ven, al pa enga tišaš da ne zbudi drugega, a ja pa po 2h letih ti že mičken preseda ta tempo.... bom nehala, se mi vidi da mam že mal dost ... ti pa povem, da jst ne zamenam. drugo leto bosta ko dvojčka, še cuce bojo kmal iste cestarji ... danes je tašča skuhala ta velik lonec pasulja, za vsak slučaj pa še za celo mizo flancatov ... je blo dost, smo se še mi najedli. jutri pa pridejo navsezgodaj, z vso mašinerijo in naredijo še ta fino plast. so pa tok veseli, ker so tok dobro papcal, da bojo še ekstra zaflikal eno lukno ki jo mamo na sredi vasi, to pa je tut nekaj vredno. julči ... tako pa se res ne bi smelo razplest vajino dojenje. vsekakor poskrbi zase, pa naj hitro mine in držimo pesti da ne bo prehudo za zalo. ste me pa res prestrašile s tem mastitisom, me kar mal skrbi, sploh ker vidim da ma stres veliko vmes. midve se dojiva praktično še zjutraj in zvečer pa 1x čez dan, pa bova to ukinile do službe. pol pa upam da služba ne bo prevelik stres in da bova tut še lahko nadaljevale. a ja pa kilce grejo tut še kar dooool ... se mi že pozna, me ne bolijo več sklepi in podplati, da o cunah ne govorimo , sem mogla it po nove modrce in spodnje gate ... no vsaj približno se bom zgleda spravila v proporce pred nosečnostjo, čeprav ta trebuh še kar visi in štrli ... telovadla pa ne bom, se mi ne da . kdo že dons praznuje viatorjina lea jutri ma pa matija prvo svečko
|