|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
16.9.2008 21:26:06   
majrim
res je ratala ena tuga tle...komaj spravimo skupi eno stran v par dnehuser posted image user posted image user posted image
mateyka....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.9.2008 21:26:31   
majrim
aha,prihajamo na kupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.9.2008 21:29:42   
neli99
ku ku majrim user posted image  ... kako je že ena rekla: se vse raje žulimo pri možekih user posted image user posted image user posted image  ... zuni je tak mrazzzzzzzzzz

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.9.2008 21:34:24   
KT
mogoče pa me dans nadoknadmo za par mesecev nazaj user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.9.2008 21:36:36   
KT
vsem slavljenčkom - en velik user posted image

vsem bolančkanim pa ekspresno kamion user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.9.2008 21:37:34   
KT
no, evo pridem jaz pa nikjer več nobene - tud prov, se bom pa malo sama s seboj pogovarjala. user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.9.2008 21:45:02   
KT
Punce moje zebe me k pr' norcih - sem si kar kalorifer prižgala, se mi je prav zdelo, da sem vidla svojo sapo prejle in sem gladko poiskala kalorifer (to je bil tudi projekt, ampak ta zgodba za kdaj drugič, ko se mi ne bo več iz glave kadilo od jeze na mojgauser posted image ), ker drugače bi naju z Alino skupi primrznlo.   

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.9.2008 21:47:15   
KT
Nč grem, ker tile samogovori mi ne grejo preveč dobr - boljš, da grem Alini družbo delat - uf, bo vesela k mami z mrzlimi nogami pride user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.9.2008 9:14:47   
natasaom
oo babe!!!!!1user posted image  midve sva doma,ker ima hana virozo pa danes praznuje 4 leta...pa nagaja mi...aha ja...mi se imamo fajn ...res nimam časa niti prižgat računalnika..vsem,ki praznujete in ste praznovali želim vse najlepše in najboljše....sej se kmalu spet malo javim......

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.9.2008 10:28:42   
majrim
HANA
user posted image
VSE NAJBOLJŠE IN EN ZVRHAN KOŠ POLJUBČKOV OD NAS TREH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image
IN ŠE EN KUP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš čimprej zdrava in spet nagajala mamiuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.9.2008 11:03:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

HANA
user posted image
user posted image
IN ŠE EN KUP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da boš čimprej zdrava in spet nagajala mamiuser posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.9.2008 11:08:41   
majrim
KT...ku,kuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj ga delaš??user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.9.2008 11:48:44   
makala
Sm na hitr še od mene en lep pozdrav in vse naj naj za HANO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem v službi, pa sem si vzela mau časa, da vas pozdravim.
Lana danes prvič po 2 tednih ni jokala zjutraj, ko smo šle v vrtec. Bravo sonček moj. Malo je smrkava, drugače pa OK.
PIKNIK!!!!!

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.9.2008 12:50:39   
majrim
bravoooooooooooo Lanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo...naša Neža je ta teden tudi že ultra pridnauser posted image user posted image user posted image
PIKNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.9.2008 18:57:34   
Duškica

HANA
user posted image
user posted image

Da se prišlepam. Še čestitke od mene.
Natasaom, lepo, da se malo javiš.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.9.2008 19:00:23   
Duškica
Da se malo javim...mene že dva dni boli glava. Nevem kaj je to..... So nam pa danes končno začeli kurit.

Z malčkom sva bila danes v posvetovalnici, bil je cepljen, mere pa ima 79,5 cm in 11.400g. Saj ni čudno, da mi ven meče koleno...user posted image user posted image user posted image

Grem zrihtat malčka in vzet tableto. Če ne bom zaspala, se še tipkamo....

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.9.2008 21:31:27   
Laubica
HANA 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:50:09 >

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.9.2008 21:35:05   
Laubica
Vidim da ste optimistke za PIKNIK-jaz sem obupalauser posted image
Še z svojo najboljšo prijateljico se nimava cajta videt ko sva zelo blizu doma -ker to je noro služba -treningi-učenje z sinomuser posted image user posted image user posted image user posted image -ma čisto sem zmozgana -pa je komaj začetek šole-se mi zdi da se jaz bolj učim kot sineuser posted image user posted image user posted image
DUŠKA-ja super mere ni kaj -kdaj se vidiva -saj sploh ne vem več kako zgledašuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.9.2008 21:41:29   
neli99
ku ku, kako smo kaj user posted image

mi mamo pa nou asfalt do hiše, zdej smo pa kar mal važni, da ne govorim o tem da sine tut kosila ni mel časa pojest, je skoz visel čez balkon pa gledal te silne stroje, pa valarje user posted image  ... ja je blo kar hecno ko je v našo odročno gorsko idilo prihrumela vojska cestačev, pa tovornjakov, pa valarjev ... sva s taščo skuhale lonc kofeta, pa so vse spil, da o pivu ne govorimo ...

pustmo to, ni tok zanimivo ... joj user posted image  men je telefon crknu user posted image user posted image user posted image  ... pa ne crknu, ta mala mi ga skoz vala po ustih in zdej on misli da je priklopljen na slušalke in sploh ne morem dvignit klica ali pa jst klicat ... sem skor znorela ko sem hotla hani čestitat za rd. user posted image  ... pa zdej sem prebrala vsa navodila pa nič, ne znam izklopit user posted image  ... sem ga dala kar na radiator, da se slina presuši, mogoče ga pa pol pamet sreča.

no skratka hanča banča pomaranča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam so se pa korošice udrle user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.9.2008 21:46:25   
julci

HANA
user posted image
user posted image
Draga Hanika vse najboljše tudi od nas,pa velikoooooooo  srečnih in nagajivih otroških dni.Pa hitro se pozdravi

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.9.2008 21:54:59   
Laubica
NELI-ti me pa res vedno nasmejiš-hvala ti

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.9.2008 21:55:02   
julci
Ena Korošica se pokorno javlja.pri nas je cela štala.Najprejje Zala vsa nahodna okol skakala,zdaj je Miha že od pondeljka bolan,pa zgleda da sem še jaz porcijo vstran dobilauser posted image me boli glava kouser posted image pa neki kuha,vglavnem kot bi me cuk povozu.ma saj bo boljš,sam ko je pa tako skaženo vreme,da je kr joj.Danes smo meli 2 stopinji.user posted image

Neli super za asfalt,zdaj bo pa špica.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.9.2008 21:57:27   
Laubica
JULČI-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 2 stopinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
J
az že od mraza dalje klimo kurim in nam je toplo-samo res je svinsko mrzlo-upam da se hitro pocajtate

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.9.2008 22:03:37   
julci
A ja pa tole s slušalko je pa hec,sam jaz bi vzela za vsak slučaj baterije ven,ker ti na radiatorju lahko stečejo,pol boš šele klelauser posted image

Duška dobra vaga in mereuser posted image user posted image Matija je pa že cel ženin.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.9.2008 22:04:35   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

JULČI-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 2 stopinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
J
az že od mraza dalje klimo kurim in nam je toplo-samo res je svinsko mrzlo-upam da se hitro pocajtate

mi še ne kurmo,ker mamo v stanovanju 24 stopinj in nismo navajeni,da je več.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?