hanna1
|
...jebelacesta julci,kaj se to tebi dogaja -jaz sem pri Blažu fasala lažjo obliko,vem pa kako to boli --pocajtaj se ... Zalika še ne ve,ob kaj bo,sirotica mala,ampak sta se pa dolgo dojili in itak veš,da takega tampa v nobenem primeru ne bi še dolgo zdržala,tako,da zdaj misli predvsem nase,da se hitro porihtaš in da boš spet zadovoljna in vesela mamica...to tud tvoji malčici najbolj pomaga--si bila pa pridna,da si ob takem urniku to zmogla Duškica,tudi ti imaš prehud tempo,pa še koleno...jaz ti želim en pošten oddih,pa čimprej pozdravi koleno in grlo--morm povedat,da moje arcnije zaenkrat pomagajo-nardim občasno kakšen šluk in počasi malo grgram in počasi pogoltnem--Žajbljev limončelo...za odrasle seveda...za malčke pa smrekov sirup iz vršičkov....Laubica,kako kaj malček neli tud jaz sem se pošteno nasmejala,ker tako slikovito opišeš dogodke...upam,da vam niso vse zaloge pogrickali,pa saj itak veš,kaj je za take,ki sam v trgovini kupujejo hrano,takale domača roba-je ni čez njo,verjemi,povem iz lastnih izkušenj,ker jaz se začnem kar trest,pa oke se mi svetijo,roke so čist potne,pa z vsemi konji brzdam svojo željo,da ne planem kot volk,ampak vsaj kolikor toliko olikano počasi čez kakšno minuto vzamem kak košček--če bi blo po moje,bi vse kar k seb potegnila,ampak to so skrite želje -mislim,da delujem dokaj kultivirano....upam majrim, dašabina, makala, viator, natasaom, dodi, KT, stephany, mateyka in vse ostale.....lep konec tedna želim
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:49:37 >