mamuška
|
Hehe, količina bolančkov se s svetlobno hitrostjo povečuje Včer je K konkretno zatrokiral, tako da sem ga urgentno vlekla k dohtarju, so ga samo še priklopili na masko. Iz vsega tega jajcanja se je skuhal en grd bronhiti, AB ni naredil pričakovanega, tko da smo zdej na berodualu in kortikostoeridih, ki jih tak obupno sovražim. P to ve, zato naju je že jutr naročil na kontrolo, dons sva imela samo telefonski "brifing" D se cedi iz vseh lukenj, vročine nima, ampak dons mi je spal 2 x po 20 min . Da popizdiš! Ta velk je tečen ko driska, ker ne more v vrtec, tamau visi na men ko mladič na gorili, vmes je trba pa dve sorti južne in kativnosti za dva smrkavca skoz spravt. Fruštkala sem ob 11h. Kofe sem pila .....ammmm--- ob 17h, ko je mož domov prišel in mi ga skuhal. Ob 11,30 sem celo posadko gnala ven na špancir, če ne, bi se mi odpulilo. Ta velk je padel v vrtčevski ritem in pogreša dogajanje, ki jim ga ne manjka. Tle je pa le bolj omejene. V vozu je tamala smrda vsaj pol ure na miru in nobenmu ne najeda! Če je sreča.... Glih tolk je bolan, da je tečen ko šus in bi se cel dan samo po nekom (ne po nekom, po MAMI!) valjal in cartal. Kazensko sem ga ob 18,30 ruknla spat, do kdaj bo spal, je pa v božjih rokah Sama sem še vsa podrta, sploh se ne uspem sestavit, za nami sta zbolela še moja starša, ki sta mi edina "rezerva". Pa tok sem ju odganjala, naj ne hodita k nam, pa kaj, ko jim NIČ ne dopoveš . Mož je šel na šiht, povožen ko star mačkon in se je skor po vampu privlekel domov. Lase: še se gulim, sem bla že pr dermatologu, pa ščitnico so mi pogledal - dokler dojim, nimam kaj Besedni zaklad: skromen. atatata, teta, dada, dej-dej (redko(, aaaa (v različnih tonacijah in dolžinah in intenzitetah!), redko rata mmmmm, kar je tako mama kot hrana, pa žejen pa to. Tukaj se mi zdi, da se mu najbolj poznata ta dva meseca nedonošenosti. Ne pokaže lučke, niti ne na mamo/atija, ne da "papa", ne reče "am" za hrano, medtem ko je starejši bratec to pri 11 mes že daaaaaaaaavno obvladal. kwa sta grdi, ko nas tlele pustita viset v firbcu V šoping imam namen it. D rabi nekaj toplega za v cizo, - ki ne mslim še ene kupovat, sem s to ultra zadovoljna - samo se moramo najprej pozdravit. DOkler imam K na inhalacijah in D razsutega (da sebe ne omenjam) ni teorije. Je pa jajc, ker ne glede na vse, ima mrzle noge v vozu Čestitke slavljenki, bolančkom čimprejšnje izboljšanje, bravo za mobi. GB za hišo, predvsem pa za rezultate!!!