|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
19.9.2008 18:38:12   
arabela*
babeeeeeuser posted image
Jaz pa sem vredu danes,sem ravno en user posted image  spila.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
19.9.2008 18:39:36   
arabela*
Ampak lara pa mi je res sumljiva.Imam feeling da je v Rimu.
Saj se bo ziher oglasla kaj,je itak vedno in povsod mobilnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
19.9.2008 18:40:36   
arabela*
bubi,cartkana je malečka v vozičku,Kaj ima tisto spodaj,dekico al pajacka?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
19.9.2008 18:56:03   
pf
Bubi kak je cartkana tvoja pupika v vozičku. Saj bolje, da jo fajn oblečeš kot pa da je bolna že tako mala. Midve danes nisva šle ven, jutri pa greva obvezno. Jaz jo tudi kar oblečem, ko greva ven, seveda pa ji tudi probam vzadaj pri vratu, če ji ni prevroče vmes  ko se vozičkova. Zdajle, ko se bo začelo bolj mrzlo bomo vsak dan bolj zadremane, no vsaj jaz. Jaz sem kot muc, ko je zunaj mrzlo, jaz pa not na toplem.
Saraya vidve gresta vsak dan ven? Midve zdaj že dva dni nisva bile, ker včeraj smo se kopali prvič in je rekla patronažna, da bolje da ne ven it, danes pa sem čistila stanovanje, vmes pa sva se dojile in cartale in sem priznam kar nekak pozabila, da bi lahko šle ven, ko pa mi je kliknilo je bilo že prepozno.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
19.9.2008 19:53:42   
Anonimen
Pozdravljene!
user posted image Septemberke,  kaj boste oblekle dojenčkom ob odhodu iz porodnišnice? Jaz Imam pripravljene: žabice, 1 bodi z dolgimi rokavi in  majčko, hlače, jopico, nogavičke in 2 kapice ter dekico. Bo to dovolj, da ga ne bo zeblo?

Potem pa me zanima še, kako kaj brcajo vaši otročički? Sedaj, ko smo že proti koncu naj bi se umirili, moj  user posted image pa se obnaša, kot da išče izhod, kar zelo boli, pa še tišči me grozno v spodnjem delu trebuha.
Lp in srečno

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
19.9.2008 20:25:30   
amor real
MORANGO SPOROČA:

Sporočava, da sva danes ob 13:03 končno spoznala najino leno. Je velika punca, temnih las in močnega glasu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
19.9.2008 20:28:29   
arabela*
user posted image user posted image morangouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
19.9.2008 20:32:26   
amor real
Iskrene čestitke vsem puncam, ko ste v času moje odsotnosti iz neta dobile vaše zaklade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni ništa novo. Včeraj ctg, malček zožana krivulja zato sem imela danes ponovno ctg. Bilo je vse o.k., zgleda, da je vceraj Pikec spal med merjenjem, danes pa je bil živahen. Jutri je moj PDP, drugače pa imam spet v ponedeljek ctg in vse ostalo, odprta nisem še ničuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
19.9.2008 21:04:17   
ključek
punce, Gloria vas vse prav lepo pozdravlja. v torek so prišli domov, mali je priden, uživajo.........user posted image user posted image user posted image ..........ji pa net neki nagaja, zato vam prenašam njene pozdravčke.................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
19.9.2008 21:08:00   
ključek
Ampak lara pa mi je res sumljiva.Imam feeling da je v Rimu.

ima katera njeno cifro mobija?? mi jo lahko sporoči prosim na z.s.???user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
19.9.2008 21:15:32   
arabela*
je rekla,ko je nebo na rr,da je v Rimuuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
19.9.2008 21:22:22   
amor real
je rekla,ko je nebo na rr,da je v Rimu

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
19.9.2008 21:52:00   
ključek
Vsak dan se pozabim naročiti na pregled k ginekologu, ko da sem senilna, pa bo počasi že štiri tedne od poroda, pa lepo mi je rekla G, da ko bo 14 dni naj se naročim, da bom po šestem tednu na pregledu potem.

jz tud.............mi kr ni, da mi šara tm spodi...............user posted image user posted image user posted image ..............sej tko me ne boli več, samo malo težje še vstajam.....kdaj pa to mine???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
19.9.2008 21:53:00   
ključek
nč, fajn pančite, grem lano nejo zbudit, da jo previjem, se najeva in potem upam, da spimo do petih zjutraj................user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......................nočko......................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
19.9.2008 22:07:30   
amor real
No, grem tudi jaz. Upam, da me kaj začne zvijat ponoči, da se pridružim Morango v Postojni user posted image user posted image user posted image , baje gre ena cimra jutri domov, pa me čaka user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
19.9.2008 22:07:53   
amor real
nočkooooooooooooooooooooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 3141
19.9.2008 22:37:12   
arabela*
medve pa papama.pol pa upam da spimo,čim bolj dolgo,saj smo že od sedmih aufuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
19.9.2008 22:56:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Ampak to kar praviš Saraya,naša tudi,ko leži se non stop neki zvija,jo napenja,jo dam v roke je mir,sploh se ne premakne.Očitno so že tolko prebrisane da nas že malo za nos vlečejo.user posted image Ne moreš verjet kaj so tej user posted image  vse zmožni.

.... tud naš pikec je že pravi glumacuser posted image ....ma zdaj  poleg zgoraj omenjenega že z dudo zeza...jo meče ven, pol pa čmevka..... včasih pa začne prej čmevkat, pa jo pol zabriše ven.....   sem mu eno tako dala, ko ima držaj...pa mu je danes 1x uspelo jo primit in vzet iz ust...prava faca.... not seveda pol ni šlauser posted image ...pa spet čmevkanje ....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
19.9.2008 23:01:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image morangouser posted image user posted image

še jaz ..... morango čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
19.9.2008 23:02:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, Gloria vas vse prav lepo pozdravlja. v torek so prišli domov, mali je priden, uživajo.........user posted image user posted image user posted image ..........ji pa net neki nagaja, zato vam prenašam njene pozdravčke.................user posted image user posted image user posted image

......   boljše, da nagaja net kot mali pikec....

...lepo se cartajte doma....malo se nam pa le javi....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
19.9.2008 23:07:09   
gold fish
..naš pa spi.. ta mali.... veliki gre zdaj....se je cartal pri sosedih (beri babi, dedi), ker gresta v Nemčijo....

..jaz pa tudi šibam....

...aja smo danes v A nabavili lefaxin...bomo videli, če pomaga.... ker 2 dni je že user posted image  kar se krčev tiče..... pa sva se ravno z user posted image  pogovarjala, da ga ne zvija  tako močno kot prvega in evo ....user posted image ...   se je tudi pri njem začelouser posted image

Nočko....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
19.9.2008 23:07:58   
gold fish
Lara - user posted image user posted image  .......    user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
20.9.2008 7:39:43   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

MORANGO SPOROČA:

Sporočava, da sva danes ob 13:03 končno spoznala najino leno. Je velika punca, temnih las in močnega glasu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE ČESTITKE!!!!

ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.9.2008 7:43:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

bubi,cartkana je malečka v vozičku,Kaj ima tisto spodaj,dekico al pajacka?

Tisto zeleno je jopica, svetlo roza pa dekica iz nekega posebnega flisa. Takoooo mehka user posted image

Pajacka še ne oblačimo, moram jo tak zavit in zadekat, da jo lahko potem med spanjem rešim cunj user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
20.9.2008 8:49:01   
pf
Dobro jutro babike.
Morango čestitke še tukaj za malo Leno, ter veliko cartanja.
Po moje je tudi Lara že v porodnišnici, ker je predolgo že ni bilo na rr.
Desna dojka me boli za ponoreti, ko se dojiva je grozno, boli pa tudi, ko se ne. Bolečina je nepopisna. Ne vem kaj naj, me je kar groza, ko jo dam na desno stran. Pa ne boli me bradavička, boli me v dojki.
Gloria lepo se cartajte, net se bo že porihtal.
Punce, a ve katera kdaj se začne mazati recimo šivana koža s kakšno kremo? Malo se mi zdi prehitro še, bi pa rada mogoče kaj nabavila, da pravočasno štartam z mazanjem. Itak se moram malo posvetovati s čim je najbolje, čeprav se mi zanemarljivo vidi. Sem ful zadovoljna. V bistvu nisem imela tistih črnih šivov, ampak neke druge, sedaj ne vem točno kako se jim reče, ampak je videti kar solidno.
Sedaj pa ni več veliko babik ostalo, ki še čakajo na bebije. Počasi bo prišel čas tudi za te. Držim pesti.
Dajte mi mamice še nekaj reči. A greste v trgovino z vašimi bebiji že? Medve še nisva bile, ampak saj enkrat bo treba iti. Sploh se še nisva niti peljali sami z avtom, tak da nisem bila za volanom že dobre štiri tedne, pa tako rada ko vozim. No ne samo, da nisem bila v avtu, nikjer nisem bila, razen na sprehodu tu po vasi malo, okrog hiše, kjer se da vozičkat, pa enkrat za dve uri naju je moj peljal do mojih staršev. V tej smeri moram počasi nekaj še urediti, saj ne moreš biti zaprt, bo treba malo iti po svetu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?