pf
|
Dobro jutro babike. Morango čestitke še tukaj za malo Leno, ter veliko cartanja. Po moje je tudi Lara že v porodnišnici, ker je predolgo že ni bilo na rr. Desna dojka me boli za ponoreti, ko se dojiva je grozno, boli pa tudi, ko se ne. Bolečina je nepopisna. Ne vem kaj naj, me je kar groza, ko jo dam na desno stran. Pa ne boli me bradavička, boli me v dojki. Gloria lepo se cartajte, net se bo že porihtal. Punce, a ve katera kdaj se začne mazati recimo šivana koža s kakšno kremo? Malo se mi zdi prehitro še, bi pa rada mogoče kaj nabavila, da pravočasno štartam z mazanjem. Itak se moram malo posvetovati s čim je najbolje, čeprav se mi zanemarljivo vidi. Sem ful zadovoljna. V bistvu nisem imela tistih črnih šivov, ampak neke druge, sedaj ne vem točno kako se jim reče, ampak je videti kar solidno. Sedaj pa ni več veliko babik ostalo, ki še čakajo na bebije. Počasi bo prišel čas tudi za te. Držim pesti. Dajte mi mamice še nekaj reči. A greste v trgovino z vašimi bebiji že? Medve še nisva bile, ampak saj enkrat bo treba iti. Sploh se še nisva niti peljali sami z avtom, tak da nisem bila za volanom že dobre štiri tedne, pa tako rada ko vozim. No ne samo, da nisem bila v avtu, nikjer nisem bila, razen na sprehodu tu po vasi malo, okrog hiše, kjer se da vozičkat, pa enkrat za dve uri naju je moj peljal do mojih staršev. V tej smeri moram počasi nekaj še urediti, saj ne moreš biti zaprt, bo treba malo iti po svetu.
|