Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 17:21:22
|
|
|
|
pf
|
Še enkrat je probala za dve minuti in je spet nisem dvignila in spet se je sama pomirila. Zgleda, da bo potrebno malo več reda vpeljat, ker drugače bom nasrkala.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 17:33:32
|
|
|
|
petra1978
|
Mamice, ko prebiram te vaše poste, mislim te v katerih opisujete težave vaših malčkov, sem vam včasih prav fauš. Saj vem, da se bom jaz tudi kmalu rešila tega trebuha, ampak zdaj pa počasi postaja že grozno. Tukaj za računalnikom sedim kot en nasedli kit, vse me že boli, kislina me mantra...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 17:35:34
|
|
|
|
emi*
|
Pf ej včeraj sem mela jaz tak cirkus,danes pa mam mir!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 17:45:53
|
|
|
|
pf
|
Emi jaz tudi upam, da sva za danes zaključili, ker sem utrujena že. Sedaj likam, potem moram pa še parket pobrisati in posesati. Pa saj ne, da mi je sedaj na večer to vse rihtati, ampak prej enostavno ni bilo časa, perila pa imam vsak dan vsaj en stroj belega, vsak drugi pa še črnih cunj za enega in je treba kar sproti likat, ker če se ti to nabere in pri takem tempu je še huje.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 18:34:07
|
|
|
|
alysa
|
No, pa sm tut js dočakala svoj zakladek : 14. 9. se nama je pridružil Anže, 3370 g, 52 cm. O porodu kaj več drugič. Od četrtka sva že doma, je kr pestro, še posebej ponoči ... drgač je pa prav luštno ... Anže je tak srček ... Čestitke vsem novim mamicam
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 18:58:19
|
|
|
|
*bubi*
|
14. 9. se nama je pridružil Anže, 3370 g, 52 cm. ČESTITKE, Alysa
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 19:00:01
|
|
|
|
petra1978
|
Bravo Alysa in Anže
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 19:02:06
|
|
|
|
emi*
|
Čestitam Alysa!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 19:22:53
|
|
|
|
petrax
|
čestitke Alysa pa dobrodošla doma
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 19:37:47
|
|
|
|
lana17
|
Alysa, čestitke za tvoj zakladek.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 19:43:08
|
|
|
|
lana17
|
Danes popoldne tud moj zakladek ni hotel zaspati. sva se kr nekajkrat podojila in se crklala. upam, da bo ponoči spal.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:13:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubika pa je danes ful spala . Dopoldan sicer ni bila razpoložena za svojo 3-urno rundo, je pa potem spala od 12.30 do 16.00 Vmes sem jo samo enkrat obrnila na drugi bok, ko je nekaj jamrala. Ja, seveda se to zgodi ravno takrat, ko so obiski. Da lahko potem govorijo, kako imam pridnega otroka No, saj je res pridna, zaenkrat ga še ni kaj preveč biksala
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:19:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Pf ampak moja ma prav rdečo okrog mozoljev prav hrapava je po obrazu,kozt neko vnetje?? ... emi - to je lahko suha koža....., je imel od moje sošolke tud nekaj takega...ona ga je vsak dan namakala, pa uporabljala te kozmetične zadeve..... pol je pa nehala in je bilo ok.... Mogoče je kaj podobnega pri tebi....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:23:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa No, pa sm tut js dočakala svoj zakladek : 14. 9. se nama je pridružil Anže, 3370 g, 52 cm. O porodu kaj več drugič. Od četrtka sva že doma, je kr pestro, še posebej ponoči ... drgač je pa prav luštno ... Anže je tak srček ... Čestitke vsem novim mamicam ..... najprej čestitke .... mi je všeč ime ... ob priliki pa še kaka slikica ...... sem imela prav, da si mi sumljiva ....... lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:27:57
|
|
|
|
meta21
|
Nimam vas časa podrobno brat in da ne bom katere izpustila... ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN ATIJEM! Lara se še vedno ni nič oglasila?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 20.9.2008 20:28:17 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:32:32
|
|
|
|
gold fish
|
pf in saraya - mislim, da so naši kar vsi neki podobni faloti...... so že pogruntali kaj in kje je najbolj fajn in to izkoriščajo ... Mi smo našega včeraj tudi pustili par minut (ne vem, če ni bilo manj ), pa se je umiril in zaspal..... drugače vedno nekdo takoj skoči in pogleda kaj je....ponavadi je duda, al pa si nogo-stopalo potegne ven iz stopalke in se mu nekje zagozdi in pol panika..... pf- ta contrakel se dobi v lekarni.... http://www.pharmadab.si/contrakel_slo_01.htm mazat pa lahko začneš takoj, ko je rana zaceljena in suha ... Meni je ful lepo skrilo prvič..... sedaj se mi pa zdi, da niti nimam tak izbočeno kot prvič..... je pa tak po istem šivu..... se ne vidi iz bikink .... Kje so pa ostale čvekice?...... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:41:56
|
|
|
|
amor real
|
No, pa sm tut js dočakala svoj zakladek : 14. 9. se nama je pridružil Anže, 3370 g, 52 cm. ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:42:37
|
|
|
|
arabela*
|
alysa
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:45:20
|
|
|
|
amor real
|
Danes je moj PDP, najin Pikec pa divja danes 100 na uro po buščku, res danes je akativen too much . Verjetno čuti, da se mu prebivanje v termah pri mamici izteka . Upam, da ne bom preveč čez rok, ker bi že enkrat rada videla to najino Pikico . Počakala pa bom z veseljem do 23/9 potem pa nič več . Bom morala tehniko od Mete21 uporabit in kar izselitveni nalog napisat , če se ne bo sam odločil za priti na plano.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:46:50
|
|
|
|
arabela*
|
Pf,jaz našo vedno takoj na roke vzamem,ker se mi tak revica zasmili Vem,da ni prav.Pol jo pa malo pocartam,pa požuli,ponavadi takoj zaspi na mojih rokah.Pol pa jo spet položim v lupinico.Tak lepo mi notri spi,da to ni res.Ko bi še v svoji postelji tako. Za ponoči pa nekako tako prakticiram,da jo parkrat vzamem ven,požulim,ko pa vidim,da se že malo napravlja,jo pa pobožam po čelu in je ne vzamem ven nekaj časa,pol pa zaspi.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 20.9.2008 20:56:46
|
|
|
|
amor real
|
Punce a katera ve kako je z JakoLUlano? Se ni oglasila že dolgo, govora je pa bilo že zdavnaj o CR
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 0:19:28
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je budna že od pol osmih.Je že zaspančkala,ko pa smo prišli v spalnico,pa se zbudi,pa začne jokat.Ji dam zizo,pa vleče in vleče,pa spet joče.ato se je zdaj prvič zgodilo.A je možno da je bilo manj mleka v dojki,ker sem si ga predhodno nekaj(ne vse)izčrpala??Mogla sem,ker enostavno nisem več zdržala bolečin . Pol pa sem ji ponudila tisto kar je bilo v flaški in je spila na brzino .Sedaj ji je nekako uspelo zaspat.Bomo vidli kako bo,če je nebo kupček zbudil. Čudi pa me,da se vse to samo zvečer dogaja,čez dan spi ko ubita.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 6:57:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Najprej za tiste, ki jo pijete . Včeraj ste govorile o mobilnosti. Midve greva ven z vozičkom, tukaj po okoliškiih ulicah. V trgovine še nisva šli skupaj, sem pa šla 1x sama na hitro, ko je ati čuval. Z avtom pa sem včeraj prvič šla tudi sama z obema. Za bubiko ni problem, ker mi lepo zaspi, bubi pa je itak že cel fant Aja, pa šli smo par km do babice
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.9.2008 7:00:58 >
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 7:00:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, kako pa se vozite? Jaz imam spredaj airbag, ki se ga ne da izklopit, tako da to odpade. Zadaj pa imam stolček 9-18 kg not + lupinico, tako da ni variante, da bi še jaz zadaj sedela. Z bubijem sem namreč vedno bila še jaz zadaj (ko je mož vozil seveda ). Kratke relacije me toliko ne skrbijo, na daljši pa je problem, če ful joče zadaj. No, zaenkrat je bubika pridna v avtu, ji takoj očke skupaj zlezejo
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 21.9.2008 9:17:10
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro punce. Evo jaz že postelje preoblačim, en stroj sem že oprala in obesila, drugega že perem. Sem se odločila, da če se zbudi okrog šestih do sedmih se mi ne splača iti nazaj spat, če hočem še kaj narediti. Mogoče je bila včeraj izjema, da je bila taka vdrenkica čez dan, upam da bo danes bolje. Je pa Lana strašno pridna pupa ponoči, jo je treba pohvaliti, samo papca in spi, no pa kupčka še vmes poderemo. Joka nič. Malo je razcartana ta naša princeska, ampak kaj čemo. Zdajle pridno spančka že od sedmih, ko pa se zbudi pa bova imeli jutranjo nego in papico. Alysa čestitke za Anžeta in veliko cartanja. Gold fish hvala za informacije glede kreme. Bom nabavila in začela mazati. Bubi jaz jo imam spredaj, samo ti povem, da se mi to ne zdi dobra ideja. Air bag imam izklopljen, samo kaj če malo zajoka pa pogledaš k otroku, na cesto pa nisi več pozoren. Recimo. Glej če se ti bo bubika jokala se lahko itak ustaviš in pogledaš kaj ji je, saj tudi če jo imaš spredaj ne moreš istočasno voziti in rihtat otroka. Jaz ne vem, če je ne bom dala nazaj. Saraya saj meni se tudi smili in jo cartam, pa lupčkam in takoj letim in jo vzamem ven, samo včeraj sem jo pa imela nenormalno na rokah in ni ravno imela nekih krčkov ali česa podobnega, bolj je šlo za cartljivost. Vsaj občutek sem imela tak. Še na wc mašinca nisem folgala iti.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?