|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
19.9.2008 23:38:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Mi sploh ni jasno, kako se mu je tolikokrat dalo vse to šraufatuser posted image

Njim pa verjetno ni jasno kako se nam da viset na RR, kajne? user posted image

Sedaj se sploh več ne sprašuje, ampak ko prideva v hotel, da notebooka ven in reče: jao amaterji, sploh nimajo zaščite za internet. In nato, izvoli lahko greš na RR zastonjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.9.2008 23:40:23   
micla
, Grem spat.    Nočko vsem, k moj mi tle s kavča teži, da je ful moteče, k  tipkam, tko da vas pozdravljam.

Pa pa,

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.9.2008 23:41:23   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: micla

, Grem spat.    Nočko vsem, k moj mi tle s kavča teži, da je ful moteče, k  tipkam, tko da vas pozdravljam.

Pa pa,

To pa je izjava tednauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je pa na druge računalniku in mu nisem motečauser posted image

Lahko noč, micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.9.2008 23:42:27   
Pandica
micla   nočko, pa glej, da bo izstopil na pred zadnji postaji user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.9.2008 23:44:06   
mama06

micla   nočko, pa glej, da bo izstopil na pred zadnji postaji user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pandica, kam si pa ti vmes pobegnila????

Jaz sem pa tako lačna, da bom morala jest, prej ko grem spat. Problem je, da smo prišli z dopusta, pa se nobenemu ni dalo v trgovinouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.9.2008 23:44:09   
Pandica
micla   kak sem ti fauš, da lahko ob taki pozni uri še vedno sediš zunaj na terasi, piješ in ješ user posted image   pri nas v mb je to nemogoče, no razen v kakšnem smučarskem kombinezonu user posted image
Pa super za user posted image   vidiš, da se je stanje malo izboljšalo, samo razkurit se moraš, bravo micla, le tako naprej pa bo priden, ko bubica, boš vidla user posted image

Joj, ta post sem še imela napisan pa sem ga prej pozabla poslat, pa ga bom zdaj user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 406
19.9.2008 23:45:05   
Pandica
mama06   jem user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.9.2008 23:46:32   
mama06
Da se še jaz malo potožim glede hrane. Namreč zaradi dojenja sem tudi sama na brezmlečni dieti in FUL pogrešam jogurte, mlečni riž, zdrob in kakavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.9.2008 23:48:16   
Alina_alin

mili - promili    napiši kaj... user posted image   al ješ jabko?

Pa ve ste vse že pesnice, al pa k Mili vse paše user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
19.9.2008 23:51:31   
Pandica
Ooooo  Alina_alin  kje pa si ti dans tak dolgo hodla? Jaz te že čakam v dresu user posted image   za čvek user posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.9.2008 23:52:11   
Alina_alin
Sem prebrala vaše čveke, mamčice čvekaste. Fajn vas je brat, jaz se nasmejim  in malo  zrelaksiram. Ko berem jamralne kotičke, se velikokrat vidim v njih, pa se mi sploh ne ljubi pisat. Se pa potolažim, da nisem edina.
Zdaj ko sem jaz prišla gor, pa ste vse kliznile, Pandica in mama06 pa se bašeta... Pa še perilo me čaka za obesit.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 411
19.9.2008 23:53:25   
mama06
mama06 se še ne bašeuser posted image in pozdravljena

Neposredna povezava do sporočila: 412
19.9.2008 23:54:10   
Alina_alin
Sem v polovičnem dresu - samo pižami- ker sem zakurila danes. Mah, ta plašč gor mi ni bil najbolj komot. Jaz mam rada tooooplo. In sem lepo gumbič stisnila na sončka, kar pomeni 22 stopinj. user posted image
Sem pa bila v kuhinji in pekla sladkiše.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 413
19.9.2008 23:55:20   
mama06
Alina in kaj si pekla. Bi jaz kar do tebe prišla na eno rundo sladkegauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 414
19.9.2008 23:56:13   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Hmmm, kaj bomo dobrega še jedli? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
19.9.2008 23:57:04   
Alina_alin
a naj grem perilo obešat ven? Bo sosede kap ob kateri uri  še jaz to  delam. user posted image bom raje not na malo stojalo.user posted image Pa kaj morem, če ima dan samo 24 ur. Jaz bi rabla še kake 2-3 ure, ko bi bila solo- da bi lahko kaj še naredila po hiši, čas zase- kaj je to - kaj za pojest? Ja, saj vem, da ni prav, da si ga ne vzamem. Samo- kako? Danes bi mogla it z enim mamicami ven na večerjo, pa si nisem mogla privoščit, se Tjaša preveč zbuja- in uspava jo itak ziza, tak da sem odpovedala.user posted image  

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 416
19.9.2008 23:57:33   
mama06

En stavek je bil dovolj in obe sva priplavali na površjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
19.9.2008 23:58:38   
Alina_alin

NJEGOV ČAS JE DANES.

Alina in kaj si pekla. Bi jaz kar do tebe prišla na eno rundo sladkegauser posted image user posted image user posted image

a nisi rekla, da nič ne ješ user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.9.2008 23:59:50   
mama06

Ja, saj vem, da ni prav, da si ga ne vzamem. Samo- kako? Danes bi mogla it z enim mamicami ven na večerjo, pa si nisem mogla privoščit, se Tjaša preveč zbuja- in uspava jo itak ziza, tak da sem odpovedala.user posted image  

Poznam to uspavanje in enako velja zame. Si pa zato med dnevom utrgam kak trenutk zase. Ravno razmišljam, da se moram naroćit pri kozmetičarki za nego obraza, manikuro in pedikuro.

Neposredna povezava do sporočila: 419
20.9.2008 0:00:14   
Alina_alin
Pandica, si dobila zs?

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 420
20.9.2008 0:01:25   
mama06

a nisi rekla, da nič ne ješ user posted image user posted image

sem dejala, da še ne jem, bom pa obvezno, preden grem spat. Samo se mi zdaj ne ljubi vstat s kavča in it dol v kuhinjo, dragega pa tud ne morem nonstop gnjavituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
20.9.2008 0:01:35   
Pandica
Alina_alin  saj pa bi jo ati tut uspaval po moje, če tebe nebi bilo doma. Ti bi jo itak podojila preden bi šla tak, da lačna nebi bila, ati pa bi se moral znajt kako in kaj.
Škoda, da nisi šla, bi ti dobro delo, da bi si vzela malo časa res samo zase.
Drugič pa pojdi, ne imej slabe vesti.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 422
20.9.2008 0:02:14   
Alina_alin
Tudi jaz sem k kozmetičarki šla. Sedaj pa sem ostala brez nje- je šla v penzijo. Tisti salon je pa šel cu grund. In sem ostala bosa. user posted image user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 423
20.9.2008 0:02:49   
Pandica
Joj ne....alarm...pridem nazaj, ko bo spet tiho pri bajti user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.9.2008 0:03:37   
mama06
Punce sobota je. Jaz se bom poslovila in šla na zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim lep vikend. Mi gremo jutri na obisk k sestrični od dragega gledat malo štručko, ki še nima niti 2 mesecauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?