valči
|
No,preden preberem,mine dolgo... Živa,kot bio sebe brala.Sem sama na istem,s tem,da imam tri.Izčrpana,časa zase nimam nič,še pojem na hitro,včasih sploh ne.Mihael je takšen.Nonstop se mu mora dogajat.Če mu postane dolgčas,nagaja.Skače,Laro jezi,mrkiži,ona cvili,mse dere.Pol začne Nina...In imam opero zastonj Preden zvečer zrihtam vse tri...Traja,pa igrače pospravit,se samo derem včasih.Vedno pa se trudim bit umirjena,nežna,a otroci nagajajo.Vsaj mojadva,Nina še ne zna nagajat.On me rabi,da jo cartam,nosim. Ja,vse enkrat mine,tudi trma bo,upam. Janja,ti se mi prav smiliš včasih.Se večkrat spomnim nate.Andraž je kot Mihael,energija na kubik,Urban te rabi,mož pa počiva Joj,bi ba pognala v kopalnico z tavečjim,da bi se kadilo Moj dela zunaj od jutra do večera,a pomagat pri otrokih,ni problema.Čez dan da tako rad Nino spat,da še on odspi kitico ,tačas,ko grem po otroka v vrtec.Ja nič,kar daj mu tavečjega,naj gre z njim ven,naj bota skupaj.Francoza se naredi. sanwebbdra,ja,vem,kako je v vinogradu.Jih imamo,ohoho doma.In vso leto delaš,kot norc,vino prodat je pa težko.Sama trgatev je najlepše delo.Za nas,vinogradnike.Upam,da se ne mučiš preveč in da dobiš službo.