|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
19.9.2008 23:12:12   
Pandica
Evo me bejbe, sem že stuširana in v našem dresu user posted image  
Zdaj sem še doli pojedla zvrhan krožnik špaget, pa zdaj že cel čas grozdje zobam, njami, če pa je tak dobro, pa še 2 jabolki in 1 banano sem si prinesla gor. Aja, pa pol vrečke smokija še imam user posted image user posted image
Zdaj pa vas grem prebrat, kaj ste nakloftale medtem, ko me ni bilo... user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.9.2008 23:17:23   
VANILI
valči, kok si ti ena pozitivna oseba!!!

jamralni kotiček: kaj je moj danes delal: ok, včeraj je resda doma pomil in pospravil. Danes se je pa, ojoj, spravil na našo strelo mkuina, petko, ki jo je kupil, dokler bova brez 2 avtov. No in petka je letnik 97 in kupljena za 400 evrov in logično, da ma rjavine po sebi. Jaz se ne bi sekirala, itak jo bomo kmalu prodali. A on?? Si je abavil vse aparatke in kit in barvo in danes cel popoldan brusil tiste rjavine, jih kital, brval... mislim, za kva že ??!! joj mi to dvigne tlak.
In zvečer, ko je le prišel noter, sem rekla, naj teotka malo gleda, da mi2 z živonarediva tisto torto. Pa ga je napol gledal, teo je vseeno po meni plezal, ker on je bulil tisto politikouser posted image  z enim učem. In jaz čist penasta, on pa kot da ni nič: "teo, pridi sem! aja, saj i ovire, sploh nisem vidu, hehehe." Mu bom jaz dala en tak velik HE nekam!!!!

no pol ga je lepo šel tuširat, takoda sva  v miru končali remek-delo.

uf danes bi se tudi jaz morala prej spravit spat, danes me kar oči pečejo, kar solzijo se miskos.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.9.2008 23:18:23   
VANILI
pandica, pojem še jaz en jabolk za zdrvje. hvla, da si dons ti mene spomnilauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.9.2008 23:19:30   
mama06
Ojla!

Zatišje?user posted image

user posted image

Nekaj za večerni prigrizek. Mi je dragi prinesel večerjo v posteljo ( kot ponavadi, ko dajem spat malega, ker je to proces ki traja in da mama ne omaga vmes, jo ati nahraniuser posted image ) in kaj se zgodi - mali je pojedel pol kosa koruznega kruhauser posted image user posted image user posted image . Sem ful vesela, da je začel poskušat stvari, samo je hudič, ker morava zaradi alergije pazit, kaj jeva pred njim, ker se sicer dere ko user posted image , če mu ne dašuser posted image

Kje pa ste vse. No, micla se razvaja pri dragem, kinnie se stiska....kaj pa ostale????

sanwebdra - bravo punca. Iz pravega testa s. Držim pesti, da dobiš super službo.

Večerna oprema - sem sicer v pižami, samo jo zelo redko uporabljam. Midva doma že kurivauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.9.2008 23:20:04   
Pandica
Pikijakob   hvala, hvala, hvala user posted image   sem vedla, da me neboš razočarala. Full lepe slikice tak kot vedno user posted image   jih moram hitro it shranit, ko to napišem.

VANILI   mogoče pa bo tut v vašo hiško kaj kmalu prišla kakšna nova user posted image kaj pa veš, pusti se presenetit, ti pa držim pesti, da tvoj kdaj nebo pravočasno "izstopil"  user posted image   in bo pol kaj ratalo iz tega, ker itak vem kaj si želiš...

janja   super, bravo Urban, da je tako priden dečko v vrtcu. Praviš, da ima Pandico rad in jo objema? user posted image

jasna   saj pa ju3 nimate vrtca tak, da še lahko malo klepetaš z nami...
In naj se že premaknejo ti hudičevi ledvični kamni, a boš še en pir?  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.9.2008 23:21:36   
micla
kaj ste šle vse že spat?  Nič.....grem pa še jst. nočko.

micla

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.9.2008 23:23:31   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: micla

micla hejaj, vse smo tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 382
19.9.2008 23:24:59   
mama06
user posted image

jasna ta je pa zate, da kamni pobegnejouser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.9.2008 23:25:19   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: micla

micla hejaj, vse smo tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še res je, itak, da smo te čakale user posted image  

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.9.2008 23:26:09   
mama06
Evo, sedaj imam pa jaz monologeuser posted image

Bom raje šibnila pod odejo, samo se bojim, da malega zbudimuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 385
19.9.2008 23:27:28   
micla
A ja, ma kaj ste vse icognito, ker gor sm samo jst pa vanili?   

Joj pupe, jst sm zdej zmazala še šalco mrzlega mleka in 5 napolitank. Mislim, kriza. Ne vem kaj mi je. Skozi bi jedla, josški me ful bolijo že en teden......da pa ni moj res pozabu it eno postajo prej dol, k midva tudi tako kot vanili - brez nič, z izstopom. user posted image

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 386
19.9.2008 23:28:21   
Pandica

Bom raje šibnila pod odejo, samo se bojim, da malega zbudimuser posted image user posted image

To pa je lahko zdaj dvoumno user posted image user posted image kako si razlagati to user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.9.2008 23:28:24   
mama06
Samo še to: a veste, da se mu uradni del porodniške izteče danes teden in sem tako hvaležna, da jo imam podaljšano do konca decembra, da se mi rit smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Si ne predstavljam, da bi šla čez tri tedne delat, malega pa dala v varstvouser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 388
19.9.2008 23:30:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

To pa je lahko zdaj dvoumno kako si razlagati to

Jernej spi na sredini in ima radare za mene, ko pridem v posteljo, ker se je sedaj v 14 dneh, ko smo bili na dopustu ful razvadil, ker je spet spal na sredini in ga nikakor ne morem pustit spat v njegovi posteljici, ker se dere ko jesihar pa z nogo  tolče v jogi. Še malo pa se bo zraven drl mama, ker je danes prvč rekel mamauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 19.9.2008 23:31:02 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
19.9.2008 23:31:02   
micla

To pa je lahko zdaj dvoumno user posted image user posted image kako si razlagati to user posted image

Ja se strinjam s Pandico.   Čudne so te reči.user posted image

micla

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 390
19.9.2008 23:31:54   
mama06
Pa kaj vama je čudno? A sem smotana, ker ne vem kaj vama ne štima?user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 391
19.9.2008 23:32:09   
Pandica
VANILI  jao, zakaj je te moral tvoj cel dan 5-ko rihtat, raje bi bil z tabo in otroci, bi več imeli od tega user posted image   joj, ti dedci, ko vedno gledajo na ta pleh. Men pa je vseeno za avto, kar se avta tiče sploh nisem picajzlasta. Umijem ga 1x na leto in posesam, pa še to preden grem na tehničnega user posted image   drugač pa imam noter pravi peskovnik user posted image   da se bo Zala lahko med vožnjo igrala in potičke delala user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.9.2008 23:32:31   
mama06
mali = Jernej user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.9.2008 23:33:55   
Pandica

Pa kaj vama je čudno? A sem smotana, ker ne vem kaj vama ne štima?user posted image

A si blont? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.9.2008 23:34:44   
mama06
VANILI tvoj me ful spominja na mojega. In če mu kaj rečem, pol itak nič ne  razumem, zakaj je kaj potrebno. On je letos premontiraval gume iz enega na drugi avto, da sploh ne vem kolikokrat, ker ga je nekaj motilo in je preverjal. Pa še ful mrzlo je bilo. Mi sploh ni jasno, kako se mu je tolikokrat dalo vse to šraufatuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.9.2008 23:35:09   
Pandica
Zala pa že kr nekaj časa lepo reče ma-ma user posted image  user posted image  user posted image sem tako user posted image   , ko jo slišim

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.9.2008 23:35:48   
mama06

A si blont? user posted image user posted image user posted image

Umetno skrita blondinka nisemuser posted image . Imam svojo barvo las, ki pa je zelo nedefinirana, blont pa se mi ne zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.9.2008 23:36:23   
Pandica

Mi sploh ni jasno, kako se mu je tolikokrat dalo vse to šraufatuser posted image

Njim pa verjetno ni jasno kako se nam da viset na RR, kajne? user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.9.2008 23:36:58   
mama06

Zala pa že kr nekaj časa lepo reče ma-ma user posted image  user posted image  user posted image sem tako user posted image   , ko jo slišim

Naš pubec je tehnično usmerjen in ko šraufa in vmes dela brrrrrr nima še časa govorituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.9.2008 23:37:42   
Pandica
mili - promili    napiši kaj... user posted image   al ješ jabko?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?