|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
19.9.2008 21:30:55   
Freycha
test user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.9.2008 21:34:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

test user posted image

ki je lahko tudi lažno negativenuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.9.2008 21:37:02   
Freycha
ne, ne... ne grem se.... nisem noseča, pa čeprav mi je že tri dni non stop slabo user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.9.2008 21:37:48   
Ajvy
Pupi....kako lepo da se sedaj večkrat oglasiš.....sem prav vesela...
JA, obdobje padcev...sem glih zadnjič razmišljala: če bi se jaz tak zložila, kot se tile naši mišeki, bi bila sigurno polomljenauser posted image

Siskamiska...še zdej ne vem, kako sta kaj fanta??

Freycha..ti si pa redkobesedna zadnje čase, je vse v redu, ali si `samo` zmatrana??

Madejka...kaj delaste??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.9.2008 21:38:13   
Ajvy

ne, ne... ne grem se.... nisem noseča, pa čeprav mi je že tri dni non stop slabo user posted image user posted image

hvala, slabo.....user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.9.2008 21:41:08   
madejka
Ajvy mah likala sem zdaj za jutri cote... pa se jezila na deda, ker je srajca, ki mi jo je dal za zlikat vsrana!user posted image user posted image user posted image Bo pa v majci, kaj me briga... Itak ga še ni domov z vaj, čeprav je cel dan prej jamral kak je zmatranuser posted image
Zdaj morm pa še voščilnico napisat... pa nimam idej... slabe volje sem!
zdaj ti je pa žal da si vprašala a?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.9.2008 21:41:38   
Freycha
eh, nimam kaj pametnega za povedati, potem samo na hitro skomentiram kaj ste druge napisale, sama si grem pa že na živce, da samo neke obnove pišem, pa gole podatke.....

sem pa precej zmatrana zadnji teden ja...... svetovne borze so padale in smo imeli kar norišnico v službi, potem pa domov k tamali in v.d. možeku...

aja, pa danes sem se vpisala na faks user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.9.2008 21:42:17   
madejka
Freycha user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.9.2008 21:44:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy mah likala sem zdaj za jutri cote... pa se jezila na deda, ker je srajca, ki mi jo je dal za zlikat vsrana!user posted image user posted image user posted image Bo pa v majci, kaj me briga... Itak ga še ni domov z vaj, čeprav je cel dan prej jamral kak je zmatranuser posted image
Zdaj morm pa še voščilnico napisat... pa nimam idej... slabe volje sem!
zdaj ti je pa žal da si vprašala a?user posted image

ni mi žaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kakšno voščilnico??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.9.2008 21:46:07   
Freycha
madejka a ma samo eno srajco? user posted image

na voščilnico pa napiši GAME OVER user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.9.2008 21:47:18   
Ajvy
Freycha..bravo za vpis na faksuser posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image
Pa kaj pol če ni nič novega....sej pri nas tudi ni, pa se tud skoz neki oglašamuser posted image user posted image user posted image

Zdejle je pa spet en dober fiml na tv- Transporter- kolk je ta dec fejst....
Uuuu.dans sem gledala en fiml na dvd-ju---Hitman---ah ja, ker dobr dec...pustmo film, sicer je bil tudi dober, a ne...ampak dec.....sem skoraj rabla skledčko za sline....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.9.2008 21:47:55   
Ajvy
Ajvy)
Neposredna povezava

madejka a ma samo eno srajco? user posted image

na voščilnico pa napiši GAME OVER user posted image user posted image

to je najbrž taka ta fina srajcauser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.9.2008 21:49:56   
Ajvy
mah. moram spat...jutr moram zgodaj vstat....se frajle ne da prepričat v poležavanjeuser posted image user posted image
nočko punce......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.9.2008 21:51:39   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha..bravo za vpis na faksuser posted image user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image
Pa kaj pol če ni nič novega....sej pri nas tudi ni, pa se tud skoz neki oglašamuser posted image user posted image user posted image

sej vpisat se ni težko.... po mojih izkušnjah je težje vztrajati do konca in ga dejansko končati user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.9.2008 21:51:49   
madejka
Mah ni edina in tud ne edina fina...jih ma petsto. Samo ta gre najbolje k oblekiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.9.2008 21:52:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

mah. moram spat...jutr moram zgodaj vstat....se frajle ne da prepričat v poležavanjeuser posted image user posted image
nočko punce......

btw a že veš za spol?

pa lahko noč user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.9.2008 21:52:53   
madejka
Freycha pa sej maš neko motivacijo al?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.9.2008 21:57:27   
Freycha

Freycha pa sej maš neko motivacijo al?

sej sem jo pri prejšnjem vpisu na faks tudi imela, sam potem mi je nekje na poti do uspeha ušla, pa ga nisem dokončala user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.9.2008 21:59:14   
siskamiska

Sisikamiska, kak daleč je hiška?

20 km stran user posted image user posted image . Hecam se. Kr gre....počasi, zdej se dela štrom pa vodovod.
Pa hvala za nov nick user posted image

Ajvy fanta sta ok, David skoz Domna tepe in grize....z Davidom sem skoz neki okoli dohterjev....ma enkrat bo tud tega konec a ne?
Sedaj imam doma že napotnico za oba za urologa, pa za Davida se nekaj dogovarjamo da bo šel oz. jaz do psihiloga...ta teden smo bli pri nevrologu, drug teden imamo okulista...a še naštevam?? user posted image

Freycha a da ne bom teta? user posted image  Dej enkrat bi te neki uprašala iz tvoje stroke ko boš mela kej časa.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.9.2008 22:02:30   
Freycha
 šiškamiška jutri bom cel dan sama doma s tamalo, bom imela dovolj časa, da se malo pomeniva......

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.9.2008 22:40:12   
kapica
Siskamiska, a po se vidi kdo od obeh fantov je mocnejsi auser posted image ? Kdo bo koga bolj... Joj, imate pa res polno terminov, ti nic ne zavidam, sicer pa tako ves, da si super duper z dvema otrockomauser posted image .
Saj res, afnica se tud ni ze dolgo oglasila, a ne?
Freycha, bravo za prvi korak in vpis na faks. Eno za drugim, pa prides na konecuser posted image . Ja, saj pri meni tud ni nic novega, pa skoz nekaj klofam tu goruser posted image .
Ajvy, ti mas pa fuul cajta, da tolkj filmov pogledas. Transporterja mam jaz tud rada jauser posted image , pa moj mozek tuduser posted image .Jaz sem prej gledala prvinski nagon 2, na ja, ni glih nekaj, bi si kaksen drug konec zelelauser posted image . Eh, moj kriz je isto, pa nocem skoz jamratuser posted image , spanje je pa tud kr no, mal boljse kot je bilouser posted image . A nam se kr ne bos razkrila spola?
Tasi, ja , se vam se kr dogaja. Jure pa zgleda na eni slikici kot Dinouser posted image . Jooj, kolk so hecni, sta si ap kr podobna oba. Dino se tud ne govori, zato pa laufa in pleze povsod kjer je mogoce. Super za dopust, oktober je ze skoraj pred vrati.
Anja, suuper za izvide, se naprej drzim pesti, da bojo tablete za scitnico samo se 1-2 meseca, pol pa akcijauser posted image . A se kaj boljse pocutis, mislim psihicno, ko si tud bila mal potolcena?
Madejka, joj, da poslikam in dam tu gor, mi je prevec delauser posted image . Zgleda pa takole, kupla sem kartice z kuverto v razlicnih barvah. Kartice so taksne da je spredaj okence, v katerega das slikico, not sem pa zalepla verzek. In sicer: ime mi je... tezek sem in visok, na svet sem prijokal.... A si lahk predstavljas? No, namesto cesa spredaj narisanega, je pac slika dojenckauser posted image . Men se zdi lepo.Aja, v voscilnico ap skoz napisem kaksne verze iz interneta, ker sem cist anti tip za take zadeve( ti verjetno pises za poroko, a ne?).

< Sporočilo je popravil kapica -- 19.9.2008 22:42:41 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.9.2008 22:45:29   
kapica
Novi ocka, super za napredekuser posted image . Mi smo ga tud koncno dosegli, da sem se vedno tak ponosna na sebe in na malegauser posted image .
Pupi, nasi malcki si prevec upajo, pol pa seveda hitro padejo. Dino se vedno tako zleti na nos, no, zdaj se je vsaj navadil glavo obdrzati v zraku ko pade, pa ni tako hudouser posted image .

Punce, a je imela katera v nosecnosti tak pas za trebuh al nekaj takega. Da mal drzi trebuh in z tem olajsa hrbtenico. Al pa on pas za po porodu oz. hlace. Bi jaz kupla, ce vec ne boste rabile. Na ebaju imajo tak malo teh stvari...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.9.2008 22:52:20   
Freycha
kapica jaz sem imela pas za po porodu, pa se mi je čišča skoraj ustavila... sem ga dala pa dol, se je pa samo ulilo......  sam tolk...... da povem svojo izkušnjo.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.9.2008 22:55:22   
kapica
Freycha, a si mela prevec zategnjeno al kak je to mogoce? Jaz mislim bolj an one sp. hlace, ki jih imas cez trebuh ( za po porodu). Za zdaj pa pas ja, ampak kolikor sem videla na sliki ima tud tak del zraven, da trebuh prekrije.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.9.2008 23:34:39   
pupi
Oooo  pa ste se malo razpričale user posted image !
Anja na tebe in tvoj nos, pa sem čist pozabla, so sory user posted image . Super da je vse Ok. Me pa nekaj zanima, ker sem jaz tudi imela neko izrastlino v nosu in je pač rekel dr. da bo dal na preiskave, pa mi niso nič javli. To verejtno pomeni, da je Ok, neuser posted image  Jaz še mam vedno kalvarije s tem nosom, ker mi je dragi dr. zraven izrastline še polnos vstran vrezal, sem šla spet, da bi to poravnal, se mi je vse skupaj vnelo in zabrazgotinlo, da sem mela trdi nos ko kip, pa bolelo me je, no in sem šla še 1x pa še vedno v redu, zdaj pa ne vem kaj naj. Očitno bo treba kake plastika obiskat al kaj. Bog ne daj da je veni mrzlo, ker mam plavi noe, ampak res plavi ko pijanček sem user posted image user posted image user posted image , še hujša user posted image user posted image . Za ščitnico in tvojo ponovno nosečnost pa že držim pesti!!!!!

Kapica naša k sreči večino pade na rit, se pa zgodi tudi na nos. Tak kot je ajvy napisala ala jim vera, kak pa padejo, to pa se vidi da so še celi elastični. Jaz tega pasa
al ne poznam.

Ko smo že pri elastičnih kosteh. Jaz moji Naji dajem za pit ono mleko ko ma dodan kalcij, mislite da je to OK? da je nebi prenasičla s kalcijem. Bi se morala pri pediatrinji pozanimat.  Pa ceplejenje proti gripi me zanima, kaj naši so že dovolj stari za to, ker jaz bi jo dala.

Ajvy sem vesela, da si me veselauser posted image user posted image

Zdaj pa je že čas za spanje, ne. user posted image  Lahko noč

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.