zverinca
|
jutroo!! princeska v vrtcu, ata v službi, mama z zajtrkom na RR kosilo: tortilije s piščančjim nadevom, njaaamiiii jota ali segedin bo pa drug teden en dan sigurno, je tudi moj izrazil željo, pa krvavice uh ah... mljask zanositev: jaz imam tudi latex s kokosom (kupljen v BC), pa je super, fino pa je da je čvrst jogi, da ko recimo s pestjo pritisneš notri da se ne pozna udrtina - tako so nam svetovali v MŠ, sploh če bo mladiček imel taisti jogi do drugega leta. Spletka: huh, kaj vem, moje drugo ime je uroinfekt, imam pa srečo da se mi je v prvoi nosečnosti to umirilo, drugače sem bila več ali manj skoz na primotrenu. Pomaga pa res le veliko tekočine in AB, če je hudo, kak ursi čaj je fino piti preventivno, pa še to ne vem kako je v nosečnosti. Zna biti pa precej agresiven čaj to, tko da je še zmeraj najboljša stara dobra voda. Pa brusnice, kar že veš. Ni se za hecat, ker se infekt lahko prenese na ledvica, ki se zabrazgotinijo in to pomeni slabše delovanje ledvic slej ali prej. Zato je ob uroinfektu treba poseči po AB, na žalost. b: veš da meni pa ne paše teatree krema, ne na gljivice, sem probala, pa sem mislila da se mi bo kar zmešal, nek tak čuden občutek, peklo, srbelo, kot da bi, ne vem, se mi še bolj vnelo, res neprijetno. Je pa drgač just zakon, se strinjam Kaj boste danes, ko se kaže tak lep sonček?