zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonja *Mateja, tudi z moje strani VSE NAJBOLJŠE . Matr ste ene še mlade... . ja, jest se prov stara koka kle počutim IZVIRNO SPOROČILO: lonja Zverinca, Ajda se tudi velik premetava po postelji, ampak nama kar znese, saj je zakonska postelja dovolj velika. Pa neprestano se odkriva in potem reče tudi po 5x na noč:''mamiii, poklij...'' . Hja, takle mamo. sej too!! mene to premetavanje ob živce spravi, pa če spi sama se še pokrije, 2x jo grem jaz, drgač se sama, sam.. nene, naj lepo v svoji postli spi pa mir IZVIRNO SPOROČILO: lonja Ti moram pa povedat, da je pri nas tudi ime Nika v ožjem izboru, sam bo po mojem kar oči izbiral, tako da bomo po vsej verjetnosti ostali pri Manci. dober izbor Tudi Manca mi je všeč.... IZVIRNO SPOROČILO: lonja A za kofe praviš, da sva pa edino midve? Ker jaz še evdno hodim v službo, bi meni bl pasalo popoldne. V tem primeru bi verjetno tudi Ajdo zraven pripeljala . lahko tudi jaz popoldne, pol bom mela pa Niko s sabo, sej sta s tvojo Ajdo pribl. enako stari nee? kaj rečemo, drug teden, eno popoldne? joj, fino bi blo če bi bilo sonce kej, da smo lahko zunaj, ob kakem igrišču... 5ra_18, moj mladič še kr telovadi sem in tja po meni, ravno me ful boli sramna kost, se je očitno kej tam spodi ugnezdil in uživa, pa še na gor brca, jaz pa ne vem kako bi se dala... šteti mi pa še ni treba, niti v prvi nosečnosti nisem štela, ker se mi itak zdi da skoz miga, kar naj uživa