zverinca
|
ojla!! jaz oddala taveliko babi, sta šli v cirkus, sedaj pa kar ne vem kaj bi sama s sabo pa sem prišla malo počvekat IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee pozdravljene! vprašanje 1: vse smo decemberke... in po PDP gledano je med nami le par tednov odstopanja; vprašanje pa se nanaša na spolnost. obiskala sem G in me je opozorila, da sperma mehča maternični vrat, kar lahko izzove predčasne popadke.. in da je bolje, če partner ejakulira izven nožnice. kako prakticirate to ve z ? vprašanje 2: se je katera v času nosečnosti spopadla - ali se še, z glivičnim vnetjem, kako ste ga odpravile in v kolišnem času? 1odg: ja, sperma mehča.. jaz imam sploh prepovedan sex, ker imam skrajšan MV, nimam pa prepovedanega orgazma ki je pravijo kot objem dojenčka v trebuščku... tako da se pač drugače pocrkljamo in potešimo 2odg: lahko sama probaš s taponom namočenim v probiotični jogurt, ki si ga vstaviš v nožnico, še bolje pa bi bilo obis G, da ti pogleda in da canesten, če je potrebno. Sicer se canesten (kremo in svečke) dobi v lekarni brez recepta, samo kaj pa če niso slučajno glivice? boje da ti G vodi zdravljenje in ti predpiše kar je potrebno in predvsem koliko. Lonja, meni ustreza četrtek!! Otika, tebi* še katera iz LJ in okolice? Sanja da si zrihtala vpis.. sam ej, 115€ je pa res velik pa še dodatek za uspeh boš dobivala Ninica, saj smo tukaj tudi za jamranje. Je že kaj bolje? zanositev: dej si poglej res na CSD, vtipkaj PDP in boš videla katere plače se ti bodo štele, se ti spodaj izpiše tabelica za vnos zneskov plač, ki se ti bodo štele. Jaz sem pa nekaj drugega zmedena okoli teh izračunov, nimam plačilnih listov doma, ampak jih hranim v službi, pa ne vem koliko imam bruto, mislim vem koliko imam bruto po pogodbi, ampak če sem na bolniški imam zato neto nižji, ali tudi bruto? grem malo brskat po netu...