|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
18.9.2008 12:32:39   
katja_p
Ali mogoče že vemo, kako je kaj z MoonEve in Luno?

Kaj boste kuhale?
js bom danes naredila kar široke rezance pa zraven omako z jurčki in koščki purana.

< Sporočilo je popravil katja_p -- 18.9.2008 12:33:38 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
18.9.2008 12:35:22   
žabicamala
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Je katera že gledala ali kupovala dekce? Kakšne mislite vzet? Bombaž, poliakril, poliester, mešanica ... Imajo kje kakšne luštne, mehke in ne preveč drage?

Katja_p, jaz sem ravno včeraj malo gledala in so mi te DEKCE full všeč, bom videla verjetno si jo bom naročila in še barvo si lahko izberem glede na voziček ali pa posteljnino.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
18.9.2008 12:43:01   
katja_p
Pa je poliester kot material OK za dojenčke?

(odgovor članu žabicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.9.2008 12:50:52   
lonja
Da se vključim malo v debato o dekcah. Če bo dekca oblečena v bombažno prevleko, se mi niti ne zdi tako hudo, da je poliester. Vsekakor pa ne user posted image  z umetnimi materiali pokrivat...

Da  naredimo mal kontro Katji_P, ko tako pridno beleži Celjanke z okolico user posted image  (mal heca...Katja_P):

Ljubljančanke in okolišanke: kavica in čvek drug teden v popoldanskem času, jst osebno bi rajš videla od srede naprej, npr.četrtek (a bi bilo OK?):

Zverinca (Nika+user posted image  v trebuščku), Otika (in user posted image  v trebuščku), Lonja (Ajda+user posted image v trebuščku),...še kera???

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.9.2008 12:53:32   
žabicamala

Pa je poliester kot material OK za dojenčke?

Nevem kaj bi ti rekla user posted image . Sem šla gledat kakšne imam dekce od hčere in ni nobena 100 % bombaž. 100 % bombaž imam samo takšne prešite odejce. Verjetno pa ne boš imela otroka nagega zavitega v njej. Zdaj še sama razmišljam kako in kaj. Za v voziček jo bom verjetno kupila, saj je tam tako ali tako otrok oblečen, sploh pozimi v vse mogoče.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.9.2008 12:57:02   
_sanja_*
Pozdravljene...

Moj dan je bil kar pester. Sem šla podaljšat status na fax, čeprav sem totalno razočarana nad obveščanjem. Vpisni stroški so 115 € - za absolventa!, pa čeprav me celo leto ne bodo vidliuser posted image . Pokrivajo kao e-študij, ker imamo svoj moodle in skripte, ki naj jih naj bi na faxu tiskali. Seveda absolventom ne bodo nič tiskaliuser posted image Aja, pa ti stroški tako visoki zaradi obveščanjauser posted image Obveščanje pa je na psu.
Do včeraj sploh nisem vedela, da je danes vpis, ker to pač ni nikjer objavljeno, na telefon se pa drage dame ne oglašajo. No, potem je bilo rečeno, da je vpis ob 14h, danes zjutraj ob 9.30 pa zvem, da je (bil) ob 9h. Potem sem dirkala v Celje, ampak vpisala sem se pauser posted image
Vsaj nekaj pozitivnega iz vse te zmede. Pozitivno je pa tudi to, da sem zvedela, da bom pri štipendiji dobivala tudi dodatek za učni uspehuser posted image user posted image user posted image 36,43 € več vsak mesec, ker imam povprečje 9. Tako bom dobivala okrog 203 € štipendije poleg starševskega in otroškega dodatka. Sem več kot zadovljnauser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
18.9.2008 12:59:34   
_sanja_*
Katja, na seznamu imaš 5ro 2xuser posted image

Dekce pa imam jaz dve. Kupila sem ju že nekaj časa nazaj, ker sem jih našal v akciji po 5€. So pa tako lepo mehkeuser posted image , bombažne, imam pa eno roza in eno modro, ker še nismo vedeli, kaj dobimouser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
18.9.2008 13:03:20   
5ra_28

Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04, moonshine, 5ra_28

Srečanje...da ne bom prej rodile, prededn se bomo dobileuser posted image . Jaz dopoldan ne morem, ker sva prodala en avto in nama je ostal le eden. Sem pa okolica Ce, tako da peš se tudi ne bo dalouser posted image .

Okolica Celja: dajte idejo kje??? Celje v parku ali vam je to predaleč? Odvisno iz katerega konca Savinjske ste...

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.9.2008 13:03:54   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Katja, na seznamu imaš 5ro 2xuser posted image

Ja. jaz moram 2x pridet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.9.2008 13:05:07   
_sanja_*
Danes mi je sošolka prinesla darilo. Je rekla, da za otročka ni upala kupovati, ker se pač pred rojstvom naj ne bi devalo daril za otroka (čeprav jaz v to ne verjamem), je pa zato kupila nekaj za mamico. Dobila sem oljno kopel, olje proti strijam, masažno kremo za trebušček in telo, kremo za prsi in bradavice... Zelo lepo ane?
Lepo, da se nekateri spomnejo tudi na mamicouser posted image , saj vendarle me nosimo otročkauser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.9.2008 13:06:30   
5ra_28

Kupila sem ju že nekaj časa nazaj, ker sem jih našal v akciji po 5€.

Kje pa si jih kupila??

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.9.2008 13:43:49   
katja_p
Celje z okolico:
Sanja, mami_1979, gemina, majcika, 5ra_28, katja_p, *nina*, ninica04, moonshine

Ups user posted image  

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.9.2008 13:49:37   
december28
Zelo fajn prekrivne bombažne dekice imajo tudi v trgovinah 1001 DAR (V LJ je trgovina v Cityparku, pa vem, da je tudi v MB v Europarku in bojda v Domžalah).

Dekice so v velikosti za dojenčke (znamka: http://www.davidfussenegger.com/ - collection kids 2008), 95% bombaž, 5 %  rayon, barve in vzorči so pa čisto odpuljeni - moja ima gor žirafico...user posted image
Cena je pa 9.99 eura.

< Sporočilo je popravil december28 -- 18.9.2008 13:51:27 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.9.2008 13:57:52   
b
Zdravo

Mateja vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image . Privošči si en kos torte še namesto meneuser posted image

Zverinica jaz sem z št. še več od tebe ampak se s tem ne obremenjujem, saj nam počutje in srce govori koliko jih štejemo.
Danes sva imeli tudi isto kosilo- je prav pasalo malo toplega v želodček.

Lep dan vsemuser posted image in user posted image želim, pa pojdite na kakšen krajši sprehodek v naravo dokler je še lepo vreme.I

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.9.2008 14:32:42   
blackcoffee
pozdravljene!

vprašanje 1:  vse smo decemberke... in po PDP gledano je med nami le par tednov odstopanja; vprašanje pa se nanaša na spolnost. obiskala sem G in me je opozorila, da sperma mehča maternični vrat, kar lahko izzove predčasne popadke.. in da je bolje, če partner ejakulira izven nožnice.
kako prakticirate to ve z user posted image ?
user posted image
vprašanje 2: se je katera v času nosečnosti spopadla - ali se še, z glivičnim vnetjem, kako ste ga odpravile in v kolišnem času?
user posted image

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.9.2008 15:05:09   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Dekice so v velikosti za dojenčke (znamka: http://www.davidfussenegger.com/ - collection kids 2008), 95% bombaž, 5 %  rayon, barve in vzorči so pa čisto odpuljeni - moja ima gor žirafico...user posted image
Cena je pa 9.99 eura.

Kje si jih pa kupila?

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.9.2008 15:23:14   
_sanja_*
blackcoffee
pozdravljene!

vprašanje 1:  vse smo decemberke... in po PDP gledano je med nami le par tednov odstopanja; vprašanje pa se nanaša na spolnost. obiskala sem G in me je opozorila, da sperma mehča maternični vrat, kar lahko izzove predčasne popadke.. in da je bolje, če partner ejakulira izven nožnice.
kako prakticirate to ve z user posted image ?
user posted image
vprašanje 2: se je katera v času nosečnosti spopadla - ali se še, z glivičnim vnetjem, kako ste ga odpravile in v kolišnem času?
user posted image

1. Hm... Zaenkrat še nič ne paziva. G mi ni nič rekla. O tem sem tudi že brala v knjigah in na internetu pa baje, da vseeno ni tako nevarno. Ne vem. Kaj pa ostale mislite?

2. Ja. Prej nikoli, v nosečnosti pa. Kot zanalaščuser posted image user posted image No, to je bilo že v 12. tednu nosečnosti - ravno na meji, ko sploh lahko dajo zdravila. G mi je predpisala Canesten in je pomagalo. Od takrat imam mir. Upam, da tako ostane...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.9.2008 15:24:37   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Kupila sem ju že nekaj časa nazaj, ker sem jih našal v akciji po 5€.

Kje pa si jih kupila??

V Hofferju ali Lidlu. (Spomin...user posted image user posted image ) Nazadnje sem tam kupila potiskane tetra pleničke, pa je bilo že to mesec nazaj mnda... Dekice pa vsaj že kakšna 2 meseca prej.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.9.2008 15:27:58   
_sanja_*
Mateja...

user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.9.2008 15:29:08   
december28
katja_p:
V trgovini 1001 DAR.
Kopiram iz njihove spletne strani kje jih najdeš...

Tisoč in en dar Citypark
Šmartinska 152g
Ljubljana
Slovenija
Telefon: 01 54 11 730
Odprto:
- od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00
- v soboto od 8.00 od 21.00
- v nedeljo od 9.00 do 15 .00 (v novembru in decembru od 9.00 do 17.00)
Spletna stran Citypark: www.citypark.si

Tisoč in en dar Plava laguna

Podhod Plave lagune, Dunajska 50
Ljubljana
Slovenija
Telefon: 01 23 01 145
Odprto:
- od ponedeljka do petka od 9.00 do 19.00
- v soboto od 8.00 do 13.00
- v nedeljo zaprto

Tisoč in en dar Mercator Center Ljubljana
Cesta Ljubljanske brigade 32
Ljubljana
Slovenija
Telefon: 01 518 74 18
Odprto:
- v soboto od 8.00 od 21.00
- v nedeljo od 9.00 do 15 .00 (v decembru od 9.00 do 17.00)

Tisoč in en dar Europark Maribor

Pobreška cesta 18
Maribor
Slovenija
Telefon: 02 320 59 15
Odprto:
- v soboto 8.00 od 21.00
- v nedeljo od 9.00 do 15.00
Spletna stran Europark: www.europark.si

Tisoč in en dar Mercator center Domžale

Cesta talcev 4
Domžale
Slovenija
Telefon: 01 724 41 50
Odprto:
- v soboto 8.00 od 21.00
- v nedeljo od 9.00 do 13.00

blackcoffee:
Bo kar držalo. Nam so na seminarju za zgodnjo nosečnost v lj. porodnišnici povedali, da sperma "draži" maternični vrat, tako, da odsvetujejo spolne odnose pri katerih moški konča v nožnico. To je sicer bolj pomemben podatek za tiste, ki imajo že tako zmehčan MV in pa za tiste, ki so v zadnjem obdobju nosečnosti. Baje je pa (poleg aktivnih sprehodov!) ravno spolni odnos z zaključkom v nožnico tisto kar "svetujejo", če se na PDP še nič ne dogaja...
(V sezoni nadaljevanjke Friends je bilo to zelo nazorno prikazano, ko je šla Rachel cez rok...user posted image )

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.9.2008 16:02:32   
zanositev
Ojla user posted image ... Kako ste kaj danes?

Počasi bo res potrebno urejati papirje...Ali katera ve, katere plače gredo vse v izračun??? user posted image A gre tut semptemberska, ki jo dobimo šele oktobra??? Če gre septemberska....jo lahko vpišem šele 15.10. na tiste liste....user posted image

Mateja, imela sem enga izmed najtežjih na FGG-gradbeništvo...ene vrste statike...Ti povem, da me je izpit tako izčrpal, da ponoči po parih mesecih nisem šla na WC...saj sem spala ko TOP..user posted image user posted image

Letos bo najlepši božič

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.9.2008 18:23:32   
zverinca
ojla!!

jaz oddala taveliko babi, sta šli v cirkus, sedaj pa kar ne vem kaj bi sama s sabouser posted image

pa sem prišla malo počvekatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

pozdravljene!

kako prakticirate to ve z ?

1odg: ja, sperma mehča.. jaz imam sploh prepovedan sex, ker imam skrajšan MV, nimam pa prepovedanega orgazmauser posted image ki je pravijo kot objem dojenčka v trebuščku... tako da se pač drugače pocrkljamo in potešimouser posted image

2odg: lahko sama probaš s taponom namočenim v probiotični jogurt, ki si ga vstaviš v nožnico, še bolje pa bi bilo obis G, da ti pogleda in da canesten, če je potrebno. Sicer se canesten (kremo in svečke) dobi v lekarni brez recepta, samo kaj pa če niso slučajno glivice? boje da ti G vodi zdravljenje in ti predpiše kar je potrebno in predvsem koliko.

Lonja, meni ustreza četrtek!! Otika, tebi* še katera iz LJ in okolice?

Sanja user posted image da si zrihtala vpis.. sam ej, 115€ je pa res velikuser posted image pa še dodatek za uspeh boš dobivalauser posted image user posted image user posted image

Ninica, saj smo tukaj tudi za jamranje. Je že kaj bolje?

zanositev: dej si poglej res na CSD, vtipkaj PDP in boš videla katere plače se ti bodo štele, se ti spodaj izpiše tabelica za vnos zneskov plač, ki se ti bodo štele.

Jaz sem pa nekaj drugega zmedena okoli teh izračunov, nimam plačilnih listov doma, ampak jih hranim v službi, pa ne vem koliko imam bruto, mislim vem koliko imam bruto po pogodbi, ampak če sem na bolniški imam zato neto nižji, ali tudi bruto? grem malo brskat po netu...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.9.2008 18:37:02   
blackcoffee
hvala vam za odgovore!
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
..nimam pa prepovedanega orgazmauser posted image ki je pravijo kot objem dojenčka v trebuščku...

..tega pa nisem vedela - no, potem je pa to kar močan objem!!  user posted image
2odg:
...samo kaj pa če niso slučajno glivice?...

ja... saj o glivicah sprašujem - se je katera spopadla s tem? kako ste rešile situacijo?????

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.9.2008 18:45:42   
pike
ojla pozdravček,

meni je malce dolgčas in sem prišla k vam pogledat. Moj user posted image je do večera v službi jaz pa sem se malo prej iz luštov tako najedla orehove potice user posted image (3 veliki kosi) in velikega sendviča. Nato sem šla na dolg sprehod vendar sem zdaj tako napeta kot da bom počla. Po dolgem času sem se tako preobjedla.

Jaz še tudi moram nabavit dekice, najmanj 2. Tudi jaz bom verjetno šla v Ikeo po nekaj drobnarij kot so dekce, previjalna blazina, lusterček pa kar Pamperske bom tam kupila. Aja koliko povijalnih plenic boste ve kupila v slučaju, da bo potrebno široko povijanje. Jaz imam za zdaj 10 tetra plenic. Mi je pa sestrična kazala, da obstajajo prav povijalne pleničke.
Glede papirjev za CSD bi vprašala še nekaj. Meni je na CSD-ju rekla, da ko dobim potrdilo od G grem na zzzs, kjer mi izpišejo podatke (plačane prispevke) za zadnja 3 leta. Ker sem bila 3 leta zaposlena vendar sem od letos na zavodu mi pripada 55% minimalne plače + 2% za vsak mesec, ker sem bila zaposlena več kot 12 mesecev  v zadnjih 3 letih. Jaz bom torej dobivala 55 min. plačo + cca. 28 % zaradi 14 mesecev več?user posted image

(odgovor članu zanositev)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.9.2008 18:58:05   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

hvala vam za odgovore!

2odg:
...samo kaj pa če niso slučajno glivice?...

ja... saj o glivicah sprašujem - se je katera spopadla s tem? kako ste rešile situacijo?????

hehe, no jaz pa pravim kaj če slučajno niso gljivice, če je kaj drugega? zatuuuu

joj Pike, jaz ti tu ne vem čisto nič povedat.... upam da rešiš in dobiš čim več!

pleničke: jaz sem za prvo imela nekje 30 tetra pleničk in 5 povijalnih (tiste v obliki peščene ure, ali kako naj opišem, s trakci za zavezat) in ene 40 tetra krpic. Meni je tavelika ful polivala, vse do prvega leta skoraj, tako da smo tetra plenice res izrabili do max. In tudi sedaj jih mislim toliko nabavit...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.