mojčca
|
Ojla punce! Mi smo se vrnili v mrzlo in deževno Slovenijo. Na morju je bilo super, vreme idealno (prvi dan, ko smo prišli je bilo oblačno in 31 stopinj ), pa v soboto je bilo deževno, drugače pa vreme super. Manca in Matic sta uživala na polno, iz vode ju sploh nismo mogli spraviti. Manca je vzela rokavče in šla sama v vodo, pa tudi v globoko, če je bilo treba, jaz pa za njo, ker sama pa ravno ne upam pustiti. Za Matica pa tudi ni bilo ovir. Je šel po hitrem postopku v vodo, ne glede na to, a je bila voda nizka ali glokoka. Pravi, da globina sploh ni ovira. Ja, smo šprintali za njim non stop. Je bila pa danes Manca dve uri v vrtcu in je bila čisto navdušena. Popoldan, ko smo bili skupaj pa pravi, da je ful žalostn in jo vprašam zakaj, pa mi odgovori: zato, ker nisem v vrtcu . Pravi, da je tam ful dobro, da se tako lepo igrajo. Prejle, ko sem jo dala spat, pa po petih minutah začne nekaj tečnariti, grem v sobo in pravi, da v vrtcu ji pa ni všeč. Ja, kdo bi jo razumel????? Očitno, se ji ni še dalo spati in je začela težiti in iskati pozornost, da ji ne bi bilo še treba spati, ampak je sedaj tišina in močno upam, da spi. Ugi, ja bogi, da ste doživeli nesrečo. Je pa tudi sreča v nesreči, da je z vami vse OK, avto pa proti vam in vašemu zdravju ni vreden nič. Verjamem pa, da vam je hudo, sploh pa zato, ker je za vas avto vreden ogromno, na zavarovalnici pa za njega ne dobiš nič oz. ti ga ocenijo tako slabo, da ni šans, da bi prišel skozi z popravilom. No, to lahko rečem iz lastnih izkušenj. Ko sem jaz imela nesrečo, prav tako nič kriva, sem šla z denarjem avto popravljati in bila seveda v minusu. Katrin, no, pa si preživela prvi delovni dan. Uživajte s teto, dokler bo pri vas na dopustu. Če me spomin ne vara, si za piknik rekla , da naj bi bil to nedeljo oz. ta vikedn. Če bo srečanje ta vikend nas ne bo, ker sem v volilnem odboru in imam delavni vikend. Skaana, kot sem prebrala, ste se tudi vi imeli super in se napravali oz. načofotali . Vse ostale pokomentiram drugič, ker imam še ful dela. Je stanovanje v razsulu, polno umazanih cunj, tako da grem počasi veselo na delo. Uživajte in se beremo jutri.