|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
29.8.2008 9:00:15   
Dolina
Fipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvojo hčerko, naj jo čim prej domov pošljejo, pa kar pejt k njej, te morajo spustit k njej! Še dobro, da ni meningitis, pa če je viroza, jo bodo pa ja hitro domov poslali, upam. Držim pestke, da boste kmalu skupaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
29.8.2008 9:08:18   
bt08
Jutro!

Mojčca delamo na tem da Ožbej dobi družbo.Upam vsak mesec.Bo že ko bo čas za to!
Glede plačila vrtca,mi smo že dobli kolk bomo plačeval,saj sem mogla začetek meseca oddat za znižano plačilo,pa sem ugotovila da je v Kranju precej cenejši kot na vasi pri nas.Eni plačujejo jasli za 30 eur ceneje kot pa mi ko niso več jasli.Ne vem kkao majo to spedenano!user posted image

Fipi za hčerkico da se čimprej vrne ti  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa ne se jim pustit,jaz se nikomur več ne pustim,zakaj pa ne bi smela bit pri njej?To mi pa res ni jasen!

Mi smo mel pa že drugi dan nočno lulanje v wc,sam zjutrej je bla pa dans mal mokra plenička.Tud glede kakanja,ga nisme silila na wc,je kr sam od sebe začel na wc hodit.No upam da se bomo kmalu znebili pleničk čist.

Zdaj pa šibam mal še delat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
29.8.2008 9:54:45   
NiLe
Helou!

Po dooolgeeem času spet uživam mirno dopoldne z mojo user posted image , ki trenutno spi dopoldansko rundo. Jaz še pozajtrkujem, malo pospravim in ko se zbudi, šibava ven na sončka. Joj, avgust ze izteka in kmalu bo tu jesen user posted image

Fipi; ni mi čist jasno, kako ne moreš priti do svoje hčerkice??? Glede prenočevanja mogoče že, ampak zakaj pa ne bi smela čez dan do nje user posted image user posted image user posted image V glavnem, držim pesti, da je res "samo" viroza in da jo še danes spustijo iz bolnice domov, kjer jo boš lepo cartala in skrbele zanjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
29.8.2008 10:51:37   
fipi
Oj!

Malo sem boljše volje. user posted image  Izgleda, da bo danes mogoče res šla domov, sicer je zdravnik rekel, da v soboto, ampak smo zdravnika prosili, če lahko danes. No bomo videli, sara me je že klicala, da ji je zdravnik rekel, da če bo pridna in ne bo jokala, da bo šla danes domov.

Pri hčerki sem lahko v času obiskov od 12 do 18 ure, pol pa moram domov. Sem prosila, če lahko prenočim pri njej pa so me debelo gledali, češ da je že velika... bla bla bla.....

Danes zjutraj se je tašča oglasila pri Sari, pa so jo tudi prosili, da naj odide domov in pride nazaj v času obiskov.

Hvala vsem za lepe želje. Je pomagalo, ker gre danes domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
29.8.2008 12:37:55   
Katrin
Fipi user posted image user posted image user posted image

mojčca: verjetno nimajo prostora (poln normativ) in bo naslednje leto prestavljena user posted image  Tako sta letos Kaja in Lina: v ponedeljek gresta v višjo skupino (k istemu letniku), da bodo čez 3 leta šli skupaj v šolo user posted image

Hvala vsem za mnenja:) user posted image

Jutri imamo pa januarčice 08 piknik in nas bo okoli 80 !!!

Lep vikend vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
30.8.2008 12:31:04   
mojčca
Katrin, uživajte na pikniku.

Jaz pa sem ravno prišla domov, da sem dala spati Matica. Imamo v naši hišici generalno čiščenje oken oz. bolj okvirjev in polic, ker je vse umazano od muh in sploh ne gre stran. Sem jezna ko 100 user posted image  na muhe.

Moram hitro skuhati kosilo, potem pa spet veselo na delo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
30.8.2008 20:15:16   
Špacka

Čer! user posted image

Še sem živa, samo malo sem se potuhnila, dva tedna šokov je za mano, sploh eden mi je naredil sive lase, ampak zdaj je vse v redu.user posted image

Moja nova služba- popolnoma nov svet, popolno nasprotje moje prejšne službe, vse gre počasi, na easy, za vse je čas....ja drage moje, to je kar šok, ampak se ga bom hitro navadila user posted image user posted image user posted image user posted image
No, drugi šok....menstuacija mi je zaostajala user posted image user posted image user posted image  ampak meni se to nikoli ne zgodiiiii, vedno je točna, razen ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image
potem se vam verjetno že svita, kakšne scenarije sem imela po glavi.....joj, ni mi bilo lepo, s tem da, moj mož ni videl problema v tem,user posted image user posted image user posted image
Sva pa izbrala imeni user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak jih očitno ne bova uporabila user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokomentiram vas drugič, ravnokar me Lina kliče pod balkonom.....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
30.8.2008 22:04:46   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Jutri imamo pa januarčice 08 piknik in nas bo okoli 80 !!!

Uuuu, madonca ... a tolk se vas je dobilo? Kam ste se pa daliuser posted image ?  Kako je pa to izgledalo?

IZVIRNO SPOROČILO: Špacka

No, drugi šok....menstuacija mi je zaostajala  ampak meni se to nikoli ne zgodiiiii, vedno je točna, razen ta mesec

A ne bi bilo fino, da Lina dobi družbo? Mogoče ravno zaradi nove službe, ampak drugče bi bilo pa lepo, da bi se nam pridružila - večkratnim mamicam
user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
30.8.2008 23:05:01   
aleži
Hojla,

po dolgemmm časuuuu vam spet pišem. Nisem imela časa za kaj napisat. Smo hodili iz fešeta na fešto, pa mož si je vzel cel avgust fraj... pa priden je bil ,saj mi je kuhinjo in dnevno pobelil in potem seveda generalka za čiščenje. Sem kar vključila mamo, da mi je prišla pomagat.

Žiga hodi v vrtec že 1 teden. Bil je še v poletni mešani skupini, v ponedeljek bo pa v svoji skupini od 3-4 let in jih bo 15 (od tega 6 fantov in 9 punčk). Še ena dobra strah dopusta je bila, da smo odvgrli pleničke, kakamo in lulamo v školjko, na travo in v hahlico. Pleničko za spat ponoči pa jo še ima!!! v vrtcu pa je cel teden spal brez user posted image user posted image .

Sari sem dala že GH. Je pa malo kriza. Ponoči se dojiva na 4 ure, tako,da zjutraj ne vem kje se mi glava drži in čez dan spi zeloooo malo. Mah, ne vem kako bo drugi teden ko bom sama in če bo dež... niti da ne pomislim. Verjetno bomo jedli kar pašto vsak dan user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Se moram pohvaliti oz. pohvaliti Leo, saj je že 14 dni brez nočne pleničke in se vsako jutri zbudi suha user posted image user posted image user posted image . Kar ne morem verjeti, da je šlo tako zlahka, saj je še pred mesecem dni imela zjutraj polno pleničko. Pa glede na to,da je že eno leto brez dnevne pleničke, je kar trajalo in očitno je morala dozoreti za to. No, sedaj je en strošek manj user posted image kar se pleničk tiče.

čestitkeuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bt08

No da povem nick sem zamenjala zaradi same sebe,sem mela zdaj eno obdobje ko mi je šlo vse narobe.Tečna sem bila zamorjena.Pa še zarad nekatrih uporabnic,ker so takoj na vrat na nos tekle vse okol govort!Sam ni panike.

To je moja kuhinja,dans grem še po luč,pa morva kupit še mizo in stole,pa zavese.To bom enkrat do zime še zrihtal.
Drugo leto pa pol na prej.

čestitke za prekrasno kuhinjo.user posted image user posted image  želim ti prijetno in fantastično kuhanje in uživanje med lonci!!!

Punce,
priletelo je kot strela z jasnega: telefon včeraj, namreč user posted image  "k, a prideš v službo k nam?"  user posted image user posted image user posted image

superca... končno se ti je uresničilo!!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

No, moj je imel včeraj rd. In ga je preživel zelo lepo, je rekel user posted image . Zjutraj mu je Atena še v postelji zapela vse najboljše in prinesla sedež za na kolo in čestitko z denarjem za kolo in njeno risbico kolesa. Potem je šla v vrtec, ker ni šans, da bi ostala doma. Tako zelo rada hodi tja, da me že kar skrbi, kaj ji je doma tako hudega user posted image . Potem je šel športat, jaz sem za nas tri pripravila kosilo, potem po Ateno v vrtec in na piknik. Smo si zakurili na eni jasici, imeli dekico in spekli hrenovke in krompirček. Potem smo šli domov, ker so bili njegovi najavljeni, da pridejo na tortico. Pa so bili do 11. zvečeruser posted image user posted image . Sem se že bala, da mi bodo pokvarili presenečenje zvečer (rodil se je 5min do polnoči), in sem mu za takrat user posted image user posted image user posted image aja o tem pa ne bi glih javno... Danes pa je že v službi... Jaz pa pospravljam in pospravljam in pospravljam... Ej tooooollllkkk sem že utrujena od tega. Če bo posreči, bomo v torek že na morju. Če ne, pa 7. Kooooommmmaaaaajjjj čakam. Letos smo bili le pol dneva...

čestitke tvojemu možu za RD čeprav malo z zamudo. Kam pa greš na morje? enkrat si napisala, da boš morda prišla v izolo do sorodnikov... kaj zdaj, a pridete?

Fipi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo pupiko in pridno okrevanje DOMA!!!

malo sem vas pokomentirala in želim vam lahko nočka!!!

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
31.8.2008 9:25:17   
Katrin
Dan user posted image

Hvala, psihično se torej že pripravljam spet na šolo user posted image  (saj bo šlo). user posted image

špacka: user posted image  za nove/boljše delovne pogoje user posted image

NiLe: bilo je 45 odraslih, 15 malčkov in 25 januarčkov user posted image  Dobili smo se pa pri brunarici Bizovik. Hrane na pretek, piškotov in peciva, tudi torta ni manjkala user posted image  Piknik je lepo uspel, Kaja se je igrala na igralih, Anže pa je bil tudi full priden.

Danes pride moja mami in babi na obisk ... morda se oglasim zvečer, drugače pa jutri user posted image

Lepo nedeljo,
katrin

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
31.8.2008 21:28:22   
ugi
Živio, evo mene po dolgem času. Smo skoz po enih žurkah. Nam ful dogaja ...  včeraj smo bili povabljeni na pohod. Smo šli k enim na vikend, ki ga imajo pod Španovim vrhom nad Jesenicami. In je bilo res lepo. Škoda edin ker je bilo oblačno in ni bilo tako lepega razgleda. Luka je sam hodil vso pot gor in dol - sploh nismo mogli verjet. user posted image  Kakšna razlika v dobrih dveh mesecih - ko smo bili na Karpatosu ni hotel nič hodit in se je skoz hotel nosit.

Danes smo bili pa kar doma - je pasalo po dolgem času. Smo pa imeli popoldne obisk - moj brat in njegova sta šla nabirat marele in sta se potem še pri nas oglasila. Smo pa včeraj nabrali kar nekaj gob (lisičke, jurčke, turke, marele) tako da je imel danes moj za kosilo gobe. Jih ima ful rad.

Katrin: Ooooooooo, to je pa bil piknik in pol. user posted image

Fipi: user posted image user posted image user posted image  

Lep začetek tedna želim vsem ...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
1.9.2008 9:43:27   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Vikend smo preživeli v soboto bolj delavno (smo čistili okna in okvirje, ker je vse umazano od muh in sploh ne gre dol), včeraj pa smo šli na Jezersko. Nam je Manca par km pred ciljem zaspala, tako da smo se potem peljali naprej v Avstrijo, čez Železno kapljo in nazaj čez Ljubelj, potem pa smo šli še na pizzo. Ja, je vikend kar prehitro minil.

Sedaj pa že odštevamo dneve, ko gremo spet na morje. Močno upam, da bo lepo vreme. Gremo pa v nedeljo za en teden, ja, pa spet na Pag.

Špacka, vam se pa dogaja, sploh tebi. Me veseli, da si v novi službi zadovoljna in da uživaš. Ko sem prebrala tvoj post sem se nasmejala tvoji izjavi, da sta s user posted image  izbirala imena za user posted image . Ja škoda, ker je prišla na obisk teta in ne bo nič z naraščajem. Drugače pa, če sta ime že izbrala, vidva kar v akcijo, pa boš kmalu user posted image . Je ful čudno, ker nobena izmed marčevk ni nosečka, pred enim letom pa jih je bilo fulllll.

Aleži, vam pa dogaja. Bravo za Luka in odvrženo pleničko.  Kar se tiče nočnega spanja pa, saj bo boljše. Pri nas je Matic do novega leta spal celo noč, od takrat naprej pa se mi ponoči zbuja in si tudi jaz želim že po dolgem času eno noč prespati v celem kosu.

Letim, drvim

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
1.9.2008 10:06:11   
Katrin
... mmmmmm, kako diši take kavica .... hvala user posted image

Kaja je šla danes v novo skupino (višjo) . svoj letnik in se je tega zelo veselila zjutraj user posted image

Jaz sem pa še 2 tedna fraj, potem pa veselo na delo user posted image  Ta teden bom imela generalno hiše, ker nas v soboto obišče moževa teta iz Kanade, ki bo pri nas 14 dni user posted image  Malo me skrbi, pa bo že....

ugi: user posted image user posted image  pohodniki. Že kaj veš, kdaj bo tisti pohod pri vas?

Punce, mislim, da se letos še nismo uspele videti, kajne? (Ak, moj EMŠO: seveda ste se; na Bledu - pozabla)Če se do 20.septebra nobena nič ne spomni, vas povabim k nam (tokrat RESNO), pred 20im žal ne morem, ker imamo obisk user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
1.9.2008 10:08:17   
Katrin
Pa 'mam res že teto rozo:

nile: danes se na fox-u predvaja 1. del 4.sezone PB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
1.9.2008 20:13:52   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Aleži, vam pa dogaja. Bravo za Luka in odvrženo pleničko.  Kar se tiče nočnega spanja pa, saj bo boljše. Pri nas je Matic do novega leta spal celo noč, od takrat naprej pa se mi ponoči zbuja in si tudi jaz želim že po dolgem času eno noč prespati v celem kosu.

Letim, drvim

Mojčca, že enih parkrat si mi pripisala Lukca od Ugi.... mislim, da ne bomo delali na tretjem otroku user posted image user posted image

Kako ste/so preživeli prvi dan vrtca? Pri nas so bili malo mešani občutki. Vse novo: nova skupina, novi otroci, novi vzgojiteljici.... pa je prišel domov zelo dobre volje. Mislim,da se bodo kar lepo imeli tudi v teji skupini: so že peli pesmico od Janeza Bitemca: o kozličku meketajčku (prvič slišim) in še sestavljanko ribico je dobil, ker je v skupini "ribic".

Zdaj pa veselo spančkat,

lahko nočka

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
1.9.2008 22:37:12   
NiLe

Jaz sem pa še 2 tedna fraj, potem pa veselo na delo user posted image  Ta teden bom imela generalno hiše, ker nas v soboto obišče moževa teta iz Kanade, ki bo pri nas 14 dni user posted image  Malo me skrbi, pa bo že....
Lepo izkoristi ta dva tedna ... Pa nikar ne skrbi, boš videla, da boš zmogla user posted image

Punce, mislim, da se letos še nismo uspele videti, kajne? (Ak, moj EMŠO: seveda ste se; na Bledu - pozabla)Če se do 20.septebra nobena nič ne spomni, vas povabim k nam (tokrat RESNO), pred 20im žal ne morem, ker imamo obisk user posted image

Jaz sem ZA! Se lepo zmenimo in vsaka kaj prinese s seboj ...

Pa 'mam res že teto rozo:
nile: danes se na fox-u predvaja 1. del 4.sezone PB

Heej, hvala za info ... me je pa kar user posted image , saj še 3. sezone nisem gledala ...

Aleži; bravo za Žiga - vstop v vrtec in za suho ritko user posted image
Ugi; priden Luka! Očitno je po mamici in očiju in bo pravi pohodnik user posted image

Mojčca
; a vi greste pa spet na morčka? Uživajteeee!

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
1.9.2008 22:59:15   
mojčca
Ojla punce.

Vam samo na hitro zaželim lahko noč, ker sem ful utrujena in grem spati. Sem ravno obesila cunje, pa zlikala en velik kup, drugi pa me čaka jutri (na mojo srečo ni bilo še vse suho).

user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
2.9.2008 10:19:26   
Katrin
Dvig user posted image

Vidim, da ste ratale bolj nočne punce ...

Ah ja, en čuden dan je danes ... nič posebnega:) drugi teden nam postavijo oder za fasado, jaz pa še vedno nisem poslikala hiške za rainbow user posted image user posted image user posted image  Bom, obljubim!

Imejte se skrajno lepo user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
2.9.2008 11:52:55   
aleži
Dane sva pa imele 2 ceplenje in je  malo jokala, je pa rekla, da je zelo živahna in razvita pupica. Pri 25 t ima manekenske mere: 8350 in 72 cm. Bom že ta teden kar zamenjala lupinico za stolček v avtu!!!!

Ga grem tudi vpisat v plesno šolo danes in bomo videli kako bo!!! poročam!!!

Mojčca: imejte se lepo na dopustu

Katrin: za srečenje sem tudi jaz ZA. Končno vas bom spoznala!!

Zdaj pa pridno spančka in morem kaj nareediti po hiši!!!...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
2.9.2008 21:16:01   
Katrin
Lahko noč user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
3.9.2008 11:19:21   
Skaana
user posted image dan,

Aleksej se ukvarja s teniškim loparjem user posted image , vmes ga bom upam da uspešno uspavala brez zize user posted image , ker se moramo počasi navajati na vrtec...

Pa lepo povrsti,

Katrin, hvala za info o hrani. Zdaj bom jaz tudi začela tako delat. Pač kar mi jemo, se bomo pa mi malce bolj zdravo prehranjevali user posted image . Kako pa izgleda generalna hiše??? Jaz ne uspevam user posted image user posted image user posted image in te občudujem, da sfolgaš. Ko jaz pridem naokoli, je teden že mimo in spet jovo na novo...
Glede piknika pri vas pa  user posted image . Jaz bom dala vse od sebe, da pridemo. Edino, če bo ravno moj imel delavni vikend, potem ne bom mogla. In seveda, vsak nekaj s sabo. Samo da ne bo potem preveč user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Skaana, a ti greš skrajšanega delat? Tud boš dosti s svojima sončkoma.  Pa že bo eno leto mimo, madona čas leti.....  uživajte na morčku.

Ne, to ni skrajšan delovni čas... Je polni, ampak specifika, takrat ko delaš, delaš na polno (še WC ne moreš user posted image ), pa še doma imaš cel kup priprav... Delaš pa z otroci po pouku do prihoda staršev oz. odhoda avtobusa. Podaljšano bivanje se reče. Vsebuje ustvarjalno preživljanje prostega časa, kosilo, samostojno učenje in sprostitvene dejavnosti. No, ko bo Zoja šla v šolo, boš že vse vedela user posted image . Jaz sem po porodniški z Ateno pristala v podaljšanem, da nisem sred leta uletavala v razred, potem sem pa tudi na lastno željo ostala še eno leto, potem sem pa spet bila user posted image user posted image . In zdaj spet v podaljšano. Je pa zanimivo, da bi imela, če bi šla učit v 4. oz. 5. razred nižjo plačo user posted image , ampak večje možnosti za napredovanje... Eh, bo že. Sam da so evrčki...
Toskana user posted image user posted image user posted image . Obvezno poročilo želim user posted image . Si kupila avto? Kakšnega pa?

Bt08, kako je Ožbej v vrtcu?

NiLe, šola je tu in se boš lahko spet malce spočila user posted image Naša Atena je tud čist druga, odkar je nazaj v vrtcu, res. Ful rada gre domov in dobre volje je skoz user posted image . Mah, ne vem. Očitno res nujno potrebujejo vsakodnevno družbo vrstnikov.

Mojčca, kako ste uredili s skupinami v vrtcu? Jaz bi vztrajala, da gre naprej... Ker v jaslih pač ne more več bit in pika.

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Kar se tiče našega Matica je ful živc, non stop leta naokoli, oponaša Manco in imamo prav pestro. Je pa zadnje čase naša Manca postala en tak poreden otrok, ne uboga, samo nagaja Maticu in večkrat čisto izgubim živce. Ne vem, se bom morala počasi skulirati in ubrati drugo taktiko, ampak res ne uboga oz. ne sliši nič (kadar smo skupaj z Maticem). Če pa sva sami, je čisto druga pesem. Je ful pridna, ubogljiva  Ja, očitno je ljubosumna na Matica in to močno.

Ej veš da je pri nas večkrat isto. Pa sploh ne porajtam, da imam Alekseja v naročju ali da ga hranim ali da... Sam takrat je zlata, ko mali spi ali pa gre moj z njim na sprehod. Mah, izgleda da bo to ljubosumje še trajalo. Sem pa ful trudim, da jo cartljam, pa lupčkam, pa hvalim... Trma je pa tudi pri nas še, včasih se mi zdi, da celo še hujša kot prej user posted image

Glede čiščenja okenskih okvirjev in muh pa user posted image user posted image user posted image , pa moji se ne smejijo. Letos sem se striktno odločila, da drugo leto nabaviva komarnike za vsako okno... Baje da ne moreš verjet, kako je učinkovito. Še za vrata se kupijo takšne kao zavese z obtežitvijo, da ne pride mrčes notri...

Fipi, kako je zdaj s hčerkico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špacka, dobrodošla nazaj... Si me spet nasmejala user posted image user posted image
No, pri nas je bilo pri Alekseju podobno, le da se je res "prijelo", pojma nimama kako user posted image user posted image user posted image . Tako da vidva kar v akcijo, služba je super, če ni ovir, da prehitro zanosiš, bi jaz "nardila" Lini družbo čim prej, da ni prevelike razlike.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži
čestitke tvojemu možu za RD čeprav malo z zamudo. Kam pa greš na morje? enkrat si napisala, da boš morda prišla v izolo do sorodnikov... kaj zdaj, a pridete?

Gremo v Puntiželo (blizu Pule), v Izoli smo pa bili le pol dneva, ampak smo se na ekspres odloćli, da gremo (dan prej pa smo šli v Lipico), tako da drugo leto se pa res oglasim in se dobimo, prav? Jah, sorodniki nas pa nič ne povabijo dol user posted image . Očitno imajo že brez nas skoz polno. Saj jih čisto razumem, jaz bi tud hotla met poleti malo miru, če bi že imela vikend dol. Ne pa skoz nekih obiskov...
Aleksej tudi čez dan zelo malo spi, ampak imamo noči mirne, tako da se ne pritožujem. Ti moraš pa biti res čist user posted image od utrujenosti. Naj pikici čim prej zobki zrastejo in naj se nauči sama zaspat nazaj (baje se vse otročki zbujajo ponoči, le eni se znajo sami nazaj uspavat, drugi pa potrebujejo pomoč). Atena pa zdaj pride vsako noč k nama, tako da moram jaz zjutraj, ko se Aleksej zbudi za podoj it z njim v njeno posteljo user posted image . Ker ne preživimo vsi štirje na najini zakonski. Vsi smo se pripravljeni prilagajat, le Atena si izbori izključno celo polovico zase user posted image . Potem pa brca in rine z glavo... Jutri grem k zdravnici po napotnico za alergologa. Še kar vsako jutro kiha. Pa še kdaj potem. In nosek jo srbi. Saj sem 100%, da je prah, ampak da ni še kaj drugega zraven...

Ugi, super za Luka in pohod user posted image . Vam se pa res dogaja in prav je tako. Mi smo pa v soboto bili na Veliki Planini in smo imeli ful smolo z vremenom. Megla, da bi jo lahko rezali... In Atena je hodila kot velika, Aleksej je v rukzaku užival in se samo smejal. Sam mala je res razturala, je rekla, pa ne me vlečt, bom sama hodla user posted image . Edino potem po drugi turi, ko smo se zbudili, je rekla: "Mami, jaz pa ne bom šla več v Kekčevo deželo, ker je tak strmo..." pa ni nič spala podnevi...

tako, miceni drnjoha, malo je spet bilo user posted image . Joj, naš knedelj ne zna drugače zaspat... Nima pa dude, tak da verjetno to kar nekako vpliva... Zdaj pa grem čistit kopalnici user posted image , potem pa sortirat obleke iz škatel... Mislim, da bo šlo večina v kontajner... Lepo bodite...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
3.9.2008 12:27:51   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana
Kako pa izgleda generalna hiše???

user posted image user posted image user posted image  Še ne vem user posted image user posted image user posted image
Spodnji bivalni prostor se itak vsakodnevno pospravlja, do sobote moram pa še kako okno pomit (ne vsehuser posted image ), zgoraj posesati tla in pomiti po tleh in vse 3 kopalnice bom zribala. To je to; če ji pa kaj ne bo všeč, pa ne morem pomagati user posted image user posted image user posted image
Da ne govorim, kaj vse leži okoli hiše user posted image user posted image user posted image  Skrajni čas, da naredimo fasado in malo uredimo okolico user posted image

user posted image da si vse tako lepo pokomentirala (kapo dol) user posted image  

Vesela sem, da ste ZA in računajte konec septembra/začetek oktobra user posted image user posted image user posted image

Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
3.9.2008 14:24:20   
aleži
Lep pozdravček,

po dolgem cincanju Sara je končno mi zdaj zaspala. Dopoldne je spala samo pol urce in zdaj upam vsaj 1 urco.

Včeraj sva šla si ogledat plesno šolo, prostor, učiteljico..... za se mu priljubit je dobil bombončka in liziko dudo. Ugotvovili sva, da bo imel svojega sošolca in sošolko iz vrtca, tako,da mislim, da bo šel z veseljem. Prednost bo to,da bom hodla z njim plesat user posted image , Sara pa doma v varstvu. Dokler se ne bo naučil, da to ni vrtec.... bomo videli koliko časa bom z njim. Rekla je, da morda do decembra da bom hodla ali pa manj. Pa še v vrtcu bodo imeli telovadbo.

Skaana user posted image  se vidimo drugo leto v Izoli. Morda pa prej pri Katrin.

Zdaj pa grem počasi kuhat!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
3.9.2008 20:35:25   
rainbow
Ojla!

Sori, da se nič ne oglasim, moj dragi je dva dni obremenjeval računalnik, poleg tega pa sem crknjena, pa še prehladila sem se in me fuul boli grlo (po Murfiju, seveda)
Jap, šolsko leto se je začelo, naporno, je pa fajn, da učim samo angleščino, kar sem si vedno želelauser posted image user posted image user posted image user posted image , povrh tega pa letos nisem razrednik, kar je fuuul super, in se človeku redkokdaj zgodi, ampak je zdaj v bistvu kriza z pomanjkanjem otrok. Punci sta v redu, upam, da sa kaj ne nalezeta, v v rtcu sta se tudi navadili na nove igralnice in Enja na novi vzgojiteljici.
Naš ati je še vedno na bolniški, čaka na komisijo itd. Avta še nismo kupili.
To je na kratko vse novega pri nas.

Pri vas pa je kar pestro, sploh ne vem, kje naj začnemuser posted image

Katrin, super ideja, hvala za povabilo, vendar za nas ne vem, kako bo z našim prevoznim sredstvom.

Skaana, koliko si napisala, bravo! A že počasi v službo? Joj, kako brzi časuser posted image  uživajte n morjuuser posted image  Pa bravo za Ateno pohodnicouser posted image

bom zdaj to kar potrdila, da me ne skenslauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
3.9.2008 20:43:27   
rainbow
user posted image ok, še par navržem:

Fipi, kako Sara?? upam, da je že doma!

Mojčca, ste že na morju?? kako vprašanjeuser posted image  torej, uživajte, pa še lepih dni vam želim.

Saj vreme nam je dokaj naklonjeno, edino v soboto, ko smo imeli piknik za Lijo - je bila stara 5, moja puncauser posted image user posted image user posted image user posted image - je blo oblačno in me je že zazeblo. Ampak smo skoz spravili, še preveč mesa sem napekla.

ok, uživajte, bom drugič daljšauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.